güzelim kaç beden giyiyosun sen.ya bi arada belimizi basenimizi falan ölçelim bide onun üzerine bi konuşalım ne dersiniz
güzelim dedimya hastalıktan yeni çıktım bu yüzden çok çabuk yoruluyorum halsiz düşüyorum.ama bu hafta en az 3 saat yürüdüm.bu koşullarda gayet iyi.hafta sonu akşamları eşim ve arkadaşlarıyla çıkıyoruz hiç olmazsa 1 saat yürüyoruz.ancak biraz toparlandıktan sonra yürüyüş falan yapabiliriz.zaten haftaya annemin yanına gidicem.ancak 1 ay sonra dönerim özlersin beniyaf sen çok hareketsizsin ama biraz daha hareketli olsan
çok qüzel kilo verirsin
adet dönemi kasabildiğin kadar kas metabolizman daha hızlı olacağı için daha çok kilo verirsin.teşekkür ederim canım. evet normalde ortalama 500 gran onbeş günde bir ama yediklerime azami dikkat etmiyordum. haftasonları nutellalı ekmek bile yiyordum. kendimi çok kasarsam o psikolojiye girersem abartırdım çünkü.
geçen hafta 500 gram normal günlerde 1 kg da detoksla vermiştim. şimdi detoksla iki günde verdiğim kilonun 300 gramını geri almak dokunmuyor bana. son zamanlarda da regl öncesi döneme girdim, hiç doymuyorum sanki devamlı açım.. bu benim bir ay içerisinde en zor zamanlarım :26::26::26:
benim kadar basenin olcağını sanmıyorum mümkün değil
evttt benim basenim çok yaaben 42 beden giyiyorum
belime bol oluo ama basenden oturuo 42
güzelim dedimya hastalıktan yeni çıktım bu yüzden çok çabuk yoruluyorum halsiz düşüyorum.ama bu hafta en az 3 saat yürüdüm.bu koşullarda gayet iyi.hafta sonu akşamları eşim ve arkadaşlarıyla çıkıyoruz hiç olmazsa 1 saat yürüyoruz.ancak biraz toparlandıktan sonra yürüyüş falan yapabiliriz.zaten haftaya annemin yanına gidicem.ancak 1 ay sonra dönerim özlersin benimart ayında başlarım yürüyüşlere
adet dönemi kasabildiğin kadar kas metabolizman daha hızlı olacağı için daha çok kilo verirsin.
sena sabah ben öğle shr akşam yemeğimi ne bu günlük menümüben yeşilim hafifim beni akşam ye shri al öğleye
canım ben de bilmiyorum yoksa cvp yazardım kusura bakma.ben de sorayım avatar nasıl koyuluyorrr.lütfen bilgilendirin biziiii.greencim sen değiştiriyosun anlatsana bize :))neden yazdıklarıma yada sorduklarıma cevap veren olmuyor
hoşgeldin tatlım.çoookkk yanlış besleniyosun.az ve sık ye ne güzel bak spor aletlerin de var daha kolay kilo verirsin.buraya devam et yine görüşelim.menülerini paylaş olurmu.?selam kizlar bende araniza katilmak istiyorum, bende 78 kilo bir bayanim, 18 kilo fazlam var ve nisan sonuna kadar vermem lazim, eve yuruyus bandi aldim gunde 1 saat kadar yurumeye calisiyorum, bir de diyet yapabilirsem cok guzel olacak, aksama kadar hicbirsey yemiyorum ama aksam yatana kadar ne bulursam yiyorum,buna bir duf demem lazim, aslinda cok diyorum ama kendimi tutamiyorum, kizlar benide alin araniza, yardim edin, neler yapayim soyleyin, haberlerinizi bekliyorum........
bence de paylaşalım.gerçi vücut tiplerimiz birbirine uymaz ama.mesala benim omuz kısmım çok geniş.ve emzirdiğim için göğüslerim de büyük şu an.güzelim kaç beden giyiyosun sen.ya bi arada belimizi basenimizi falan ölçelim bide onun üzerine bi konuşalım ne dersiniz
ben de özlerim sonra kime gülücem yaaaaözlerim kız seni özlemem ki
çıkmaz olaydım.resmen açıkta nerem varsa buz tuttuçok feci soğuk burası daha apartmandan çıkarken pişman oldumdu.allahtan yakına gittim ama eve zor attım kendimi acayip yoruldum poşettekileri bile çıkarmadım birazdan kahvaltıyı hazırlarken bi yandanda yerleştiririm
Nerdesin de o kadar soğuk? Ben ankaradayım off burda da gri bi hava var... Evde yapıyorum sporumu 37 dk yaptım şimdilik az daha yapayım yeşil çay keyfinde sizlerleyim
güzelim dedimya hastalıktan yeni çıktım bu yüzden çok çabuk yoruluyorum halsiz düşüyorum.ama bu hafta en az 3 saat yürüdüm.bu koşullarda gayet iyi.hafta sonu akşamları eşim ve arkadaşlarıyla çıkıyoruz hiç olmazsa 1 saat yürüyoruz.ancak biraz toparlandıktan sonra yürüyüş falan yapabiliriz.zaten haftaya annemin yanına gidicem.ancak 1 ay sonra dönerim özlersin benimart ayında başlarım yürüyüşlere
adet dönemi kasabildiğin kadar kas metabolizman daha hızlı olacağı için daha çok kilo verirsin.
elbetteki farklı ama benzer olanlar vardır bunca kişi arasında.slm kızlar okuldan giriyorum dersim boş:)greencim yine gülüyorum sana ama elimde değil komiksinnn:)))))
canım ben de bilmiyorum yoksa cvp yazardım kusura bakma.ben de sorayım avatar nasıl koyuluyorrr.lütfen bilgilendirin biziiii.greencim sen değiştiriyosun anlatsana bize :))
hoşgeldin tatlım.çoookkk yanlış besleniyosun.az ve sık ye ne güzel bak spor aletlerin de var daha kolay kilo verirsin.buraya devam et yine görüşelim.menülerini paylaş olurmu.?
bence de paylaşalım.gerçi vücut tiplerimiz birbirine uymaz ama.mesala benim omuz kısmım çok geniş.ve emzirdiğim için göğüslerim de büyük şu an.
özleyin beni.geldiğimde formda olunben de özlerim sonra kime gülücem yaaaa
eskişehirdeyim canım. malum burası kuru ayazıyla meşhur ve bugünde acayip bi hava var resmen kar soğuğu gibi yüznü yakıyoNerdesin de o kadar soğuk? Ben ankaradayım off burda da gri bi hava var... Evde yapıyorum sporumu 37 dk yaptım şimdilik az daha yapayım yeşil çay keyfinde sizlerleyim
eşimle ilk tanıştığımızda oturduk yemek yiyoruz.üzerimde uzun manto vardı.ilerleyen zamanlardaki yorumu şu olmuştu o gün için.seni otururken gören ayağa kalktığında alt kısmının bu büyüklükte olabileceğini tahmin edemezadet döneminde metabolizma daha mı hızlı oluyor ? bunu bilmiyordum süper haber
bu arada en büyük totiş bende üzerine tanımam
o maşallah sözünü tuttun aferinAy ben de eskişehirliyim bilmez miyim eskişehirimin ayazını:) olsun güzeldir eskişehir yine de... Ne tesadüf bak... Bu arada 1 saat 15 dkspor yaptım ben .. Şimdide yeşilçay zamanı..
elbetteki farklı ama benzer olanlar vardır bunca kişi arasında.şu 1 hafta gülün bakalım sonra arasınız 1 ay
özleyin beni.geldiğimde formda olun
eskişehirdeyim canım. malum burası kuru ayazıyla meşhur ve bugünde acayip bi hava var resmen kar soğuğu gibi yüznü yakıyo
eşimle ilk tanıştığımızda oturduk yemek yiyoruz.üzerimde uzun manto vardı.ilerleyen zamanlardaki yorumu şu olmuştu o gün için.seni otururken gören ayağa kalktığında alt kısmının bu büyüklükte olabileceğini tahmin edemezacı gerçekler bunlar ama yapacak bişi yok allah vergisi genetik özellikim ben oldukça iri kemikliğim benim iskeletimden rahatcana 2 hatın çıkar kemik bile artar tabi bunun üzerine yuvarlak hatlı bir vucut birazda et ve yağ tabakası olunca oldukça iri duruyosun
valla canım eşimle ilk tanıştığımız gün malum yer ile ilgilenmiş ve beğenmiş
ve bu totiş büyüklüğü onun değil benim için sorun. ben ondan ne kadar nefret ediyorsam oda o kadar seviyor iyi mi
sapık kociş
valla canım eşimle ilk tanıştığımız gün malum yer ile ilgilenmiş ve beğenmiş
ve bu totiş büyüklüğü onun değil benim için sorun. ben ondan ne kadar nefret ediyorsam oda o kadar seviyor iyi mi
sapık kociş
evde tartılmıyomusun canım.200 gram bişicik değil helede çok kaçırdım diyosan.o giydiklerinden oluşabilecek bi ağırlık.bunun için üzlem kendini.biz don atlet tartılıyozkızlar merhaba
hiç keyfim yok geçen hafta 67.8 çıkmıştım bugün kontrole gittim,68daha kilo vermek şöyle dursun 200 grda almışım off off moralim çook bozuk kilo veremiyorum çünkü regl oluyorum diye saldırdım tatlıya çikolataya ( bana destek
kızlar merhaba
hiç keyfim yok geçen hafta 67.8 çıkmıştım bugün kontrole gittim,68daha kilo vermek şöyle dursun 200 grda almışım off off moralim çook bozuk kilo veremiyorum çünkü regl oluyorum diye saldırdım tatlıya çikolataya ( bana destek
benim gibi hemen sarılma çikolataya verirsin umarım ben 68 olmak için nelerimi vermezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?