70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ee boşunamı diyolar yemeğin salçalısı kadının kalçalısı.valla ben memnunum kıvrımlı olmaktan allah olmayanlarada versin
valla sanırım kalça salça olayı doğru. ama ben zayıf olmak istiyorumyaa kalça zaten gitmez kemikler iri şekerim

ee boşunamı diyolar yemeğin salçalısı kadının kalçalısı.valla ben memnunum kıvrımlı olmaktan allah olmayanlarada versin
valla sanırım kalça salça olayı doğru. ama ben zayıf olmak istiyorum yaa :84::84::84:kalça zaten gitmez kemikler iri şekerim

ayy canım yazdıkların beni neşelendirdi çok teşekkürler.evde tartılmıyorum diyetisyene gidiyorum ama ordakide gerçek kilomdur neyse regl döneminde dikkat etmek şöyle dursun aç kurt gibi oluyorum,gözüm dönüyor,zaten ağrı,sıkıntı ve stresi başka türlüde yenemem,dikkat edebiliyomusunuz,nasıl başarıyosunuz:84::84:

valla sanırım kalça salça olayı doğru. ama ben zayıf olmak istiyorum yaa :84::84::84:kalça zaten gitmez kemikler iri şekerim
az kaldı karayı görmemize

nekadar hep aynı yerde tartılsanda kıyafetlerle farkeder değim gibi.ve 200 gram hiç bişi değil.helede şuan regliysen zaten ağır gelmen çok normaldir.1 hafta sonra gerçek kilon ortaya çıkar biraz dikkat et yeterince tatlı yedin artık bundan sonra yeme

dimi benim az kaldı inşallah yakında 68 im

Ay greencim inşalla bende yaaa. eşimle tanıştığım zamanki kilom 68 di. bir daha öyle olacam sonra abartıcam 57 olacam. hep beraber incelicez canlarııımmmm

bende açım :18: adet dönemim yaklaştıya ama yarın tartılacam dayanmam lazım.yemek pişiresim yok kendime akşam doğru yine kahvaltı tarzı bişiler yapcam
bende acıktım:58 yarım paket altınbaşak bisküvi yedim,1 de küçük elma,öğlende sadece çorba içmiştim,

bende açım :18: adet dönemim yaklaştıya ama yarın tartılacam dayanmam lazım.yemek pişiresim yok kendime akşam doğru yine kahvaltı tarzı bişiler yapcam

Evet aynen benim de canım istemiyor.. Bir de kombi bozuk servis çağırdım bekliyorum bi yere de çıkamadım, evde ne varsa onu yicem ama saldırmamam gerek... Yine su içmeyi unuttum hemen içeyim biraz... BU soğuk havada da su hiç içilmiyormuşşş

Ay greencim inşalla bende yaaa. eşimle tanıştığım zamanki kilom 68 di. bir daha öyle olacam sonra abartıcam 57 olacam. hep beraber incelicez canlarııımmmm
ozaman bişi kalmamış canım az kaldı.hedefini okadar uzakta tutma öyle olunca hırs yapıyon sonra hop başladığın yere geri dönüyon.yakın hedeflere ulaş önce onu bir süre koruduktan sonra tekrar başla bence

içmeye niyetin yok.yanına al bi bardak arada bi 1 yudum al.

yahu saat 12.30 da öğle yemeği yedim balık ve salata yine acıktım yaw... imdaattt ::26::26::26::26:

evet şekerim öyle yapıcam. bir süre 68 de koruma dönemine girebilirim. neden olmasın

yahu saat 12.30 da öğle yemeği yedim balık ve salata yine acıktım yaw... imdaattt ::26::26::26::26:
bende 12 ye doğru kahvaltı yaptım ozamandan beri açım
evet şekerim öyle yapıcam. bir süre 68 de koruma dönemine girebilirim. neden olmasın
zaten hatamız bu bizim.aslında her 5 kiloda belli bi süre ara verip o kiloyu koruyup sonra tekrar başlamak lazım.ama biz napıyoz hop 10 -15 kilo veriyoz.vucut aylardın herşeye aç aslında göz aç ne oluyo ipin ucunu bırakıyoz hop yine homigırtlak yiyoz kilolar geri dönüyo ama ama büsefer dönmicek inşallah.

slm arkadaşlar bende 75 kiloyum .boyum 165 en cokta göbekteki kilolRIMDn şikYETCİYİMyaklaşık 1 aydır spor yapıyorum aerobik yapıyorum (haftada 3 kere 30 dk)hergün
50 mekik çekiyorum tam 5 kilo vermişim hedefim 65 bakalım termal şort almak istiyorum tavsiye edermisniz kullanan varsa bilgi verirse sevinirim herkese başarılar hedefe ulaşmanın tek şartı iradedir:)

ayy bende eşimle tanıştığımda 60dım...
bir qün bende 60a inicemmmmmm ve abartıcamm 58 olucammmm
inşallahhhhhhhhhhhh

hoşgeldin canım bu mücadelende inşallah başarı olcaksın.1 ayda çok ideal bi kilo vermişsin tebrik ederim.bence böyle devam edersen kısa zamanda başarıya ulaşacaksın.

greencim haklısın valla. ama ben herşeyden mahrum olmak yerine herşeyden kararında yiyorum. yeri geliyo çuklata bile yiyorum ama az ve gündüz saatlerinde. akşamları canım çekse bile öyle şeyler yemiyorum ve sabaha erteliyorum. sabaha kadar canımın çekmesi geçiyo tabii, geçmesse sabah yiyorum.
mahrumiyet olmayınca ve yavaşta olsa sonuç alınca motivasyonum eksilmiyo

şu az az yeme olayını bi türlü başaramadım ya hep ya hiç yanımda sürekli biri olsa oluyoda yanlızken ya az yiyorum yada çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…