hoşgeldin canım bu mücadelende inşallah başarı olcaksın.1 ayda çok ideal bi kilo vermişsin tebrik ederim.bence böyle devam edersen kısa zamanda başarıya ulaşacaksın.
onunla baya kalori yakılıyo ama hangi bölgeleri çalıştırıyoki tam bilmiyorum.sonuçta sorunlu bölgene yönelik bişiler düşünmelisin. ama sonuçta zararı olmayacağı kesin. ama şuda var zaten gün boyu oturuyosun ee ondada oturacaksınyan'cım hoşgeldin. green'e katılıyorum.
bende bir şey sorucam kızlar. benim oturduğum yer biraz sapa olduğu için akşam yürüyüşe çıkamıyorum gündüzde işteyim. eve koşu bandı alayım dedim çok pahalı geldi. acaba kondisyon bisikleti alsam nasıl olur? fikriniz var mı ?
şu tatil zamanı çıkmıyomu bu soğuk sinirim bozuluyoBen 1 simit çay domates ve peynir yiyorum kızlar, yiyecek bişi bulamadım, çıktım simit aldım ama valla burası da buz gibi dondum dondum kulaklarım ağrıdı valla...
hepimiz aşağı yukarı evliyiz sanırım hem evde yemek yapıp hem cocuklara bakıp hem ev işi derken hangi ara yememeyi ve sporu başarıyosunuz green papatya merak ediyorum ben beceremiyorum yemek yapınca karnım acıkıyo spor yapmaya çalışınca kız tepeme biniyo 1.5 yaşında ayyyyyyyy
yan'cım hoşgeldin. green'e katılıyorum.
bende bir şey sorucam kızlar. benim oturduğum yer biraz sapa olduğu için akşam yürüyüşe çıkamıyorum gündüzde işteyim. eve koşu bandı alayım dedim çok pahalı geldi. acaba kondisyon bisikleti alsam nasıl olur? fikriniz var mı ?
kızınla etkinlik yapacaksın.mesela her çocuğun sevdiği şeydir dans etmek mesela sen klasik sporlar yerine dans ederek hemde kızınla eğlenerek kalori harcayabilirsin.hepimiz aşağı yukarı evliyiz sanırım hem evde yemek yapıp hem cocuklara bakıp hem ev işi derken hangi ara yememeyi ve sporu başarıyosunuz green papatya merak ediyorum ben beceremiyorum yemek yapınca karnım acıkıyo spor yapmaya çalışınca kız tepeme biniyo 1.5 yaşında ayyyyyyyy
benim 7 aylık bir oğlum var
hem bunları başarıyorum hemde ayrıyetten
evimde dekorasyon yapıyorum
kızınla etkinlik yapacaksın.mesela her çocuğun sevdiği şeydir dans etmek mesela sen klasik sporlar yerine dans ederek hemde kızınla eğlenerek kalori harcayabilirsin.
bende evliyim ama benim çocuğum yok olanda baya büyükgenel olarak burdakilerin hepsi taze anne
hepimiz aşağı yukarı evliyiz sanırım hem evde yemek yapıp hem cocuklara bakıp hem ev işi derken hangi ara yememeyi ve sporu başarıyosunuz green papatya merak ediyorum ben beceremiyorum yemek yapınca karnım acıkıyo spor yapmaya çalışınca kız tepeme biniyo 1.5 yaşında ayyyyyyyy
valla aparatmanda oturuyosan sakın kondisyon bisikleti yürüme bandı heves etme cok gürültülüler öyle cok sessiz falan onlarada kanma papaz olursun komşularınla vede doktorumda dinlemiştim yürüme bandında 1 saat yürüyeceğinize oksijen alarak 15 dk yürüyün daha cok enerji tüketirsiniz diyodu
yürümeye başlayınca ve dahası normal yemekleri yemeye başladığında tekrar konuşalım olurmu senle
o kadar yoruluyorumki 36 yasındayım 2 numara baya geç oldu artık eskisi gib enerjik değilim ilk kızımla kiii boyumda kızım var 14 yaşında dansta ederdik hoplardıkta buna yetemiyorum hem yaş hem kilo valla o kadar farkediyoki biide sevmediğim bi kasabada iş dolayısıyla yaşıyorum sanırım önce depresyonumu aşmam lazım
oo maşallah analı babalı büyütün.bende 8 yıllık evliyim 28 yaşındayım ama çocuğum yok.kendimi büyütüyorum basene göbeğe doğruo kadar yoruluyorumki 36 yasındayım 2 numara baya geç oldu artık eskisi gib enerjik değilim ilk kızımla kiii boyumda kızım var 14 yaşında dansta ederdik hoplardıkta buna yetemiyorum hem yaş hem kilo valla o kadar farkediyoki biide sevmediğim bi kasabada iş dolayısıyla yaşıyorum sanırım önce depresyonumu aşmam lazım
ozaman en iyisi asansöy yoksa merdivenleri kullanmakyaa şekerim evet apartmanda ve en üst katta oturuyorum. oksijen sorunum olmaz çünkü teras kattayım açarım camları yürürüm.
ama gürültü olursa o kötü işte. eve yedide geliyorum ve yürümek tehlikeli. karanlık oluyor ve çok işyeri var burda. çok sapa.
en iyisi kondisyon bisikleti mi dersiniz ? bütün gün oturuyorum onda da oturacağım ama bacaklarım çalışcak
yaa şekerim evet apartmanda ve en üst katta oturuyorum. oksijen sorunum olmaz çünkü teras kattayım açarım camları yürürüm.
ama gürültü olursa o kötü işte. eve yedide geliyorum ve yürümek tehlikeli. karanlık oluyor ve çok işyeri var burda. çok sapa.
en iyisi kondisyon bisikleti mi dersiniz ? bütün gün oturuyorum onda da oturacağım ama bacaklarım çalışcak
evet bende evli ve çocuksuzum.kızınla etkinlik yapacaksın.mesela her çocuğun sevdiği şeydir dans etmek mesela sen klasik sporlar yerine dans ederek hemde kızınla eğlenerek kalori harcayabilirsin.
bende evliyim ama benim çocuğum yok olanda baya büyükgenel olarak burdakilerin hepsi taze anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?