70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım bu mücadelende inşallah başarı olcaksın.1 ayda çok ideal bi kilo vermişsin tebrik ederim.bence böyle devam edersen kısa zamanda başarıya ulaşacaksın.

yan'cım hoşgeldin. green'e katılıyorum.
bende bir şey sorucam kızlar. benim oturduğum yer biraz sapa olduğu için akşam yürüyüşe çıkamıyorum gündüzde işteyim. eve koşu bandı alayım dedim çok pahalı geldi. acaba kondisyon bisikleti alsam nasıl olur? fikriniz var mı ?

onunla baya kalori yakılıyo ama hangi bölgeleri çalıştırıyoki tam bilmiyorum.sonuçta sorunlu bölgene yönelik bişiler düşünmelisin. ama sonuçta zararı olmayacağı kesin. ama şuda var zaten gün boyu oturuyosun ee ondada oturacaksın

Ben 1 simit çay domates ve peynir yiyorum kızlar, yiyecek bişi bulamadım, çıktım simit aldım ama valla burası da buz gibi dondum dondum kulaklarım ağrıdı valla...

Ben 1 simit çay domates ve peynir yiyorum kızlar, yiyecek bişi bulamadım, çıktım simit aldım ama valla burası da buz gibi dondum dondum kulaklarım ağrıdı valla...
şu tatil zamanı çıkmıyomu bu soğuk sinirim bozuluyo şimdi izmire gidicem ben giderim kara kış yapar ben eve dönünce güneş açar eminim
bende birazdan kahvaltı menüsü hazırlıcam kendime

hepimiz aşağı yukarı evliyiz sanırım hem evde yemek yapıp hem cocuklara bakıp hem ev işi derken hangi ara yememeyi ve sporu başarıyosunuz green papatya merak ediyorum ben beceremiyorum yemek yapınca karnım acıkıyo spor yapmaya çalışınca kız tepeme biniyo 1.5 yaşında ayyyyyyyy

benim 7 aylık bir oğlum var
hem bunları başarıyorum hemde ayrıyetten
evimde dekorasyon yapıyorum

valla aparatmanda oturuyosan sakın kondisyon bisikleti yürüme bandı heves etme cok gürültülüler öyle cok sessiz falan onlarada kanma papaz olursun komşularınla vede doktorumda dinlemiştim yürüme bandında 1 saat yürüyeceğinize oksijen alarak 15 dk yürüyün daha cok enerji tüketirsiniz diyodu

kızınla etkinlik yapacaksın.mesela her çocuğun sevdiği şeydir dans etmek mesela sen klasik sporlar yerine dans ederek hemde kızınla eğlenerek kalori harcayabilirsin.
bende evliyim ama benim çocuğum yok olanda baya büyük genel olarak burdakilerin hepsi taze anne

o kadar yoruluyorumki 36 yasındayım 2 numara baya geç oldu artık eskisi gib enerjik değilim ilk kızımla kiii boyumda kızım var 14 yaşında dansta ederdik hoplardıkta buna yetemiyorum hem yaş hem kilo valla o kadar farkediyoki biide sevmediğim bi kasabada iş dolayısıyla yaşıyorum sanırım önce depresyonumu aşmam lazım

Ben bekarım canım o yüzden de kendime zaman ayırabiliyorum... Ama inan başka zorlukları var bekar olmanın da... Bazen çok sıkılıyorum, bazen de herşey benim omuzlarımda.. Yoruluyorum valla... Umarım yaza kadar 10 kg veririm de amaçlarımdan birini gerçekleştiririm...

yaa şekerim evet apartmanda ve en üst katta oturuyorum. oksijen sorunum olmaz çünkü teras kattayım açarım camları yürürüm.
ama gürültü olursa o kötü işte. eve yedide geliyorum ve yürümek tehlikeli. karanlık oluyor ve çok işyeri var burda. çok sapa.
en iyisi kondisyon bisikleti mi dersiniz ? bütün gün oturuyorum onda da oturacağım ama bacaklarım çalışcak

yürümeye başlayınca ve dahası normal yemekleri yemeye başladığında tekrar konuşalım olurmu senle

oğlum emekliyor ve çoğu zamanını yürütecde qeçiriyor
1 aydır emmeyi bıraktı ek qıda ile besleniyor yani normal yemek yiyor
hatta ben oğluma ayrı eşime ayrı kendime ayrı yemekler yapıyorm
eşime patates kızartıyorum mesela
kendime sebze yemeği
oğluma da çorba (hazır çorba kesinlikle vermiyorum) hazırlıyorum
bütün qünüm nerdeyse yoğun qeçio
hiç totomun üstüne oturmuyorum diyebilirim
sadece burdayken oturuyorum işte

yaş çok önemli enerji için canım
ben 21 yaşımdan qün aldım
normal hayatımda da hiperaktif bir insanımdır
o yüzden bana zor qelmio bunlar

oo maşallah analı babalı büyütün.bende 8 yıllık evliyim 28 yaşındayım ama çocuğum yok.kendimi büyütüyorum basene göbeğe doğru bende ilk evlendiğimde doğuda oldukça zor şartlarda yaşamıştım görev icabı. o dönem bende baya kilo almıştım.spor yapmak kilo vermekte önemli bi etken ama olmasınada imkan yoksada yapabilecek bişi yok.bazen oturduğunuz yerde sağa sola esnemenizde size kalori yaktırır.kilo vemrdeki önemli etken normal zamanladakinden daha hareketli olup daha az beslenmek.bunu size en uygun şekilde ayarlamak yine sizin elinizde.ben sporu bırakalı 20 gün oldu ama yinede sadece diyetle kilo verebiliyorum.belki spor yapsam 2 misli vercem ama şuan spor yapacak takatim yok neyazıkki

pazartesi su içmeye başladım bi arkadaşımın önerisi üzerine hergün 3 litre su içiyorum 1.5 ltlik su şişelerine 2 çay kaşıgı karbonat koyarak şimdilik bi değişiklik yok ama su içmezdim ben şimdi su içiyorum bu bi değişiklik...ayrıca kimsenin onaylamadığı annemin duysa kalp krizi geçireceği bişey yaptım zayıflama hapı sipariş ettim umarım bi kaç kilo değişirim çünki gaza gelmaya ihtiyacım var...75 im 60 olmak istiyorum

Kızlar ben regl de olmuyorum o zaman benım kılo vermem yavas mı olur 3 aylık koruyucu iğne kulanıyorum birde

ozaman en iyisi asansöy yoksa merdivenleri kullanmak

ben koşu bandı kullanıyorum çok ses çıkartmıyor
çok memnunum :26:
ama yinede sen bilirisn

evet bende evli ve çocuksuzum.
evliyim ama kocam haftaiçi şehirdışında yani hafta içi bekarım. evde yemek pişmediği için akşam yemeklerini meyve yogurt yada salata ile geçiştirebiliyorum.bana kilo verdiren de bu oldu. eşim üç ay önce izmirde çalışmaya gitti. üç ay sonra bir baktım üç kilo vermişim evde yemek yapmadığım ve akşam yemeği yemediğim için. zaten kilo vermek istiyordum motive oldum iyi mi
buraya üye oldum 5 ocakta ve bi bucuk kilo daha verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…