70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bisiklet daha mantıklı sanırım ama popo büyütüyo diyolar amannnnnnn ben senin yerinde olsam her akşam cıkar arkamda birimi var diye diye koşarım hem adrenalin hem spor....şaka yapıyorum bende kötü bi yerde oturuyorum anlıyorum seni üstelik benim cam açınca oksijen alma olasılığımda düşük tam karşımda bina var

Kızlar ben regl de olmuyorum o zaman benım kılo vermem yavas mı olur 3 aylık koruyucu iğne kulanıyorum birde

neden koruyucu iğneyi tercih ettin bilmiyorum belki sağlık sorunlarından dolayı ama o başlı başına zaten sana şişkinlik yapıyodur yani sen farketmesende ödemlerin vardır adet olmak biz kadınlar için zul olsada bir lütuf kirli kanı atman ödemleri atman için keşke başka yolları deneye bilsen kızkardeşim 2yıl iğne ile korundu şimdi iğne olmadığı halde adet olamıyo çünki prolaktin hormonunu o iğnelerle alt üst etmiş....tekrar bi araştır bence ...ama canınıda sıkma her bünye her insan farklıdır buda bi gerçek

herkes kullanıp daha sonra daha fazlasını geri aldık diyolar . bence dikkatli ol yada önerilenden daha az kullan destek amaçlı olarak.
Kızlar ben regl de olmuyorum o zaman benım kılo vermem yavas mı olur 3 aylık koruyucu iğne kulanıyorum birde
yo yavaş olmaz. sadece o dönemlerde metabolizma hızlı çalışır.şuda var adet görmesende adet takvimin geldiğinde bunu hissedersin.nekadar adet görmüyoda olsan o dönemi yaşarsın sanırım.
evim en üst katta ve asansör yok. nefes nefese her akşam 100 merdiven çıkıyorum zaten. spordan sayılır mı ki :44::44::44:
bikaç kere inip çıktınmı sayılır bizdede asansör yok tabi ben evden haftada en fazla 3-4 kere çıktığım için merdivenleride arada kullanıyorum dolayısıyla bana spor gibi oluyo

valla elifcim bir arkadaşım vardı kendisi ile üç ay kadar görüşmemiştim ve sonra gördüğümde inanılmaz güzel kalkık,sıkı sıkı çıkı gibi bir popo yapmıştı. "kız" dedim " ne oldu sana böyle ?" bana mutfaktaki kondisyon bisikletini gösterip "günde 30 dakikamı burada geçiriyorum " demişti

ne diyelim malzeme kaliteliymiş ozaman
evet kondisyon bisikleti acayip kilo yaktırıyo bunu bende duydum.

bende kocamı bi yere yollasammı ne sütlacı bitiyo ne çayı ne çerezi eee bizde yiyoz tabi valla gitsin benimkide

ne diyelim malzeme kaliteliymiş ozaman
evet kondisyon bisikleti acayip kilo yaktırıyo bunu bende duydum.

1 2 kilo vermek kolay ben 15 kilo vericem umarım kahveden vazgeçemiyorum nescafe türk ayyyy oda selülüttttttttttttttt yapıyo sanırım dimi amannnnnn ne kahırlı bi durum ya yeme içme ama yaşa

en güzeli diyet yerine az ve düzenli beslenmeyi başarmak
akşam menümü açıklıyorum akşam sayılmaz sena gelip bu akşam yemeğimi yok çorban yok sebzen etin yok dicek ama napim.daha öncede söylemiştim ben pek yemem diye
2 yumurta haşladım
2 salatalık
1 domates
5 zeydin
1 biber
20 gr civarı peynir
3-5 kupa çay

kaç kilosun gel senle beraber kilo vermeye çalışalım pazartesi başlayalım birbirimize destek olalım aynışeyleri yiyelim bu grupta bi ilk olalım olmazmı
yarın kilo bildirimi var bence yarın başlayın neden erteliyonuz bu pazartesilerin sonu gelmez

kaç kilosun gel senle beraber kilo vermeye çalışalım pazartesi başlayalım birbirimize destek olalım aynışeyleri yiyelim bu grupta bi ilk olalım olmazmı

kilo bildirimi dediğin ne bilmiyorum dün üye oldum ben anlatsana ne olucak kilo bildirimi nereye olacak bekliorum
kilonu söylicen bi hafta öncekiyle aradaki fark.cumaları genel olarak herkes söylüyo.bende 1 hafta önce geldim

ben çıkıyorum arkadaşlar
eşimin halasının kızının kınası var
oraya qidicez ...
akşam qelince yada yarın sabah
buqnkü menümü bildiririm
qörüşmek üzeree :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…