evim en üst katta ve asansör yok. nefes nefese her akşam 100 merdiven çıkıyorum zaten. spordan sayılır mı ki :44::44::44:ozaman en iyisi asansöy yoksa merdivenleri kullanmak
yaa şekerim evet apartmanda ve en üst katta oturuyorum. oksijen sorunum olmaz çünkü teras kattayım açarım camları yürürüm.
ama gürültü olursa o kötü işte. eve yedide geliyorum ve yürümek tehlikeli. karanlık oluyor ve çok işyeri var burda. çok sapa.
en iyisi kondisyon bisikleti mi dersiniz ? bütün gün oturuyorum onda da oturacağım ama bacaklarım çalışcak
ben koşu bandı kullanıyorum çok ses çıkartmıyor
çok memnunum :26:
ama yinede sen bilirisn
Kızlar ben regl de olmuyorum o zaman benım kılo vermem yavas mı olur 3 aylık koruyucu iğne kulanıyorum birde
herkes kullanıp daha sonra daha fazlasını geri aldık diyolar . bence dikkatli ol yada önerilenden daha az kullan destek amaçlı olarak.pazartesi su içmeye başladım bi arkadaşımın önerisi üzerine hergün 3 litre su içiyorum 1.5 ltlik su şişelerine 2 çay kaşıgı karbonat koyarak şimdilik bi değişiklik yok ama su içmezdim ben şimdi su içiyorum bu bi değişiklik...ayrıca kimsenin onaylamadığı annemin duysa kalp krizi geçireceği bişey yaptım zayıflama hapı sipariş ettim umarım bi kaç kilo değişirim çünki gaza gelmaya ihtiyacım var...75 im 60 olmak istiyorum
yo yavaş olmaz. sadece o dönemlerde metabolizma hızlı çalışır.şuda var adet görmesende adet takvimin geldiğinde bunu hissedersin.nekadar adet görmüyoda olsan o dönemi yaşarsın sanırım.Kızlar ben regl de olmuyorum o zaman benım kılo vermem yavas mı olur 3 aylık koruyucu iğne kulanıyorum birde
bikaç kere inip çıktınmı sayılırevim en üst katta ve asansör yok. nefes nefese her akşam 100 merdiven çıkıyorum zaten. spordan sayılır mı ki :44::44::44:
valla elifcim bir arkadaşım vardı kendisi ile üç ay kadar görüşmemiştim ve sonra gördüğümde inanılmaz güzel kalkık,sıkı sıkı çıkı gibi bir popo yapmıştı. "kız" dedim " ne oldu sana böyle ?" bana mutfaktaki kondisyon bisikletini gösterip "günde 30 dakikamı burada geçiriyorum " demiştibisiklet daha mantıklı sanırım ama popo büyütüyo diyolar amannnnnnn ben senin yerinde olsam her akşam cıkar arkamda birimi var diye diye koşarım hem adrenalin hem spor....şaka yapıyorum bende kötü bi yerde oturuyorum anlıyorum seni üstelik benim cam açınca oksijen alma olasılığımda düşük tam karşımda bina var
ne diyelim malzeme kaliteliymiş ozamanvalla elifcim bir arkadaşım vardı kendisi ile üç ay kadar görüşmemiştim ve sonra gördüğümde inanılmaz güzel kalkık,sıkı sıkı çıkı gibi bir popo yapmıştı. "kız" dedim " ne oldu sana böyle ?" bana mutfaktaki kondisyon bisikletini gösterip "günde 30 dakikamı burada geçiriyorum " demişti
evet bende evli ve çocuksuzum.
evliyim ama kocam haftaiçi şehirdışında yani hafta içi bekarım. evde yemek pişmediği için akşam yemeklerini meyve yogurt yada salata ile geçiştirebiliyorum.bana kilo verdiren de bu oldu. eşim üç ay önce izmirde çalışmaya gitti. üç ay sonra bir baktım üç kilo vermişim evde yemek yapmadığım ve akşam yemeği yemediğim için. zaten kilo vermek istiyordum motive oldum iyi mi
buraya üye oldum 5 ocakta ve bi bucuk kilo daha verdim
ne diyelim malzeme kaliteliymiş ozaman
evet kondisyon bisikleti acayip kilo yaktırıyo bunu bende duydum.
Bu durumda en çabuk benim kilo vermem gerek ama insan tek olunca da kendini yemeğe veriyor[/valla yanlız olmak için nelerimi vermezdim ohhhhh
Bu durumda en çabuk benim kilo vermem gerek ama insan tek olunca da kendini yemeğe veriyor
yarın kilo bildirimi var bence yarın başlayın neden erteliyonuz bu pazartesilerin sonu gelmezkaç kilosun gel senle beraber kilo vermeye çalışalım pazartesi başlayalım birbirimize destek olalım aynışeyleri yiyelim bu grupta bi ilk olalım olmazmı
yarın kilo bildirimi var bence yarın başlayın neden erteliyonuz bu pazartesilerin sonu gelmez
kaç kilosun gel senle beraber kilo vermeye çalışalım pazartesi başlayalım birbirimize destek olalım aynışeyleri yiyelim bu grupta bi ilk olalım olmazmı
kilonu söylicen bi hafta öncekiyle aradaki fark.cumaları genel olarak herkes söylüyo.bende 1 hafta önce geldimkilo bildirimi dediğin ne bilmiyorum dün üye oldum ben anlatsana ne olucak kilo bildirimi nereye olacak bekliorum
kilo bildirimi dediğin ne bilmiyorum dün üye oldum ben anlatsana ne olucak kilo bildirimi nereye olacak bekliorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?