70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ee akşam oldu kocalar çocuklar eve geliyor galiba herkes kayboldu

1 2 kilo vermek kolay ben 15 kilo vericem umarım kahveden vazgeçemiyorum nescafe türk ayyyy oda selülüttttttttttttttt yapıyo sanırım dimi amannnnnn ne kahırlı bi durum ya yeme içme ama yaşa
bir fincan türk kahvesi selülit yapmaz. bugün gazetede okudum az tüketirsen faydalı bir içecek kahve.
ben de eskiden çok kahve ve siyah çay tüketiyordum. yavaş yavaş yeşil çaya döndüm. limon suyu ile daha çekilir oluyo.

hiç öyle sağlıklı şeyler içemem bildiğimiz çaydan şaşmam.hazır kahvede seviyorum ama hazır kahve markalarının hepsi israil malı olduğu için içim el verip alamıyorum türk kahvesi bayılırım ama yapmaya üşenirim

Belli bi rejim yapmıyorum ama ne yediğimizi hergün yazıyoruz burda... Şimdi de ne yediğimi yazayım size...

sabah: 2 dilim esmer ekmek 3 zeytin 1 kk.beyaz peynir yarım şekerli 2 çay
öğle: çorba simit domates kk beyaz peynir
akşama da karnıbahar yerim sanırım

hoşbuldum arkadaşlar.sağolsun.elimden geldiğince buraya uğrayacağım böylece motive olabileceğimi düşüüyorum.ancak 2 çocukla inanın cok zor oluyor.oğlum çok yaramaz.küçüğümse hasta gibi bugun hastanedeydik hep.o yuzden bugun atştırmalarla ayakta duruyorum.bir bakıyorsunuz çok yıyorum bi bakıyorum az yemişim.bugun ne yedin diye sorsanız inanın bilmiyorum ıhım ıh şeyler dışında.işte ondan.enginsena bana tanıdığım birini hatırlattın.hadi len diyesim geldi ben sizin tostunuza laf ediyormuyum diye savunma hazırlayasım geldi.ama tabiki haklısın.yıne savunma çizip hasta olduğumu belirteyim bitince bu krizlerim biter diye düşünüyorum (Umuyorum).
sayfalar çok çabuk ilerlemiş.ilk mesajlara baktım ama donra bakamadım.o yuzden ne listenizi ne hırsınızı görüp yada umutsuzluğa kapıldığınız anda kendinizi toparlamalarınızı görüp motive olamadım.subat 10 gibi samsuna annemlerin yanına gideceğim.buyuk olasılıkla orda nete giremeyeceğim ama olsun.annem çocuklara bakar bende yarım saat bile olsa yürürüm diye düşünüyorum.azda olsa faydası olur.o süre içinde beni hafızanızdan silmeyin geldiğimde tekekrar motivasyona ve hırsa ihtiyacım olacak.

birde ilk mesajlarda yine makarnayı özlemleri falan gördüm.şansa bak bende dün mantılımakarna yaptım yanı kıymalı işte.
hah bu arada benım bir sorunum daha var samsuna gitmem birazda ondan ii olacak.eşim eve 9 dan önce gelmez.eh bu sıralar aramız iyi değil gibi.onunla oturup yemezsem trip yaptığımı sanıyor.birde orda tartışma çıkıyor.tartışma çıkmazsa önumuzdekı 2-3 gun sessizlik oluyor evde.dikkat ettiğimide söylemem olurda irademe sahip çıkamayıp zayıflamazsam dalga geçer.onuda gururuma yediremiyorum.çok şükür kendinde koca bir göbek varda rahat davranıyorum.neyse oğlum geldi ve burnumu sıkıyor diğeriylede gözüme sokuyoe
İMMDATTTTT

Sevgili gelgit

Sanırım hepimizin kendine göre sıkıntıları var...

Yaşadığımız sürece de bu sıkıntılar olacak ... Ama sanırım yapmamız gereken en önemli şey kendimize ayıracağımız zaman ve bu zamanı nasıl değerlendirebileceğimiz... Sanırım sen Samsuna gidince biraz daha nefes alıp kendine zaman ayıracaksın... Moralini bozma. Biz kadınlar nelere katlanmıoruz ki.. Güçlü olmak bizlere mahsus maalesef ki erkeklerden de güçlüyüz.. Bazen bu da bizi yoruyor. Sevgiler..

aynen öyle güçlü olmak yoruyor bazen.bir nefes almam gerek her açıdan.hem kafayı toplamak hem vucudu toplamak için nefes almam gerek.yazdığım bahanelerin hiçbiri bahane olmamalı aslında.uzun zamandır stresli günler geçiriyorum.yani yazdığım şeylerde hayır sen kaçıyosun bahane verme diye yorum yapsanız haklısınız.bulunduğum şu durumdan çıkma çabasındayım ben de.ilk mesajımdada belirttiğim gibi rejim yapmaktan kaçanlardan biriyim diye.her konuda düzeleceğim inanıyorum.önce kafayı sonra vucudu toparlayacağım.

oohhh maşallah topik yine en başta kız size helal olsun valla,allah nazarlardan korusun cümlemizi
önce bugünkü menümü tanıtıyımda banada yorum yapın bakalım kızlar ,

sabah:yarım dilim ekmek,çok az peynir,1 zeytin,1 domates ,2 şekerli çay
öğle:1 kase yoğurt,dün akşam yediğim gibi pilav üzeri patatesli suzuz yemek
akşam:zeytinyağlı pırasa,1 kase salata ekmek yokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…