ee evli çocuklu olmak zor iş.benim bebem 1 saat sonra gelir yedirir uyuturum 7- 8 kadar rahatım sonra.ee akşam oldu kocalar çocuklar eve geliyor galiba herkes kayboldu
oohhh bol bol kıvırt kalori yakben çıkıyorum arkadaşlar
eşimin halasının kızının kınası var
oraya qidicez ...
akşam qelince yada yarın sabah
buqnkü menümü bildiririm
qörüşmek üzeree :80:
bir fincan türk kahvesi selülit yapmaz. bugün gazetede okudum az tüketirsen faydalı bir içecek kahve.1 2 kilo vermek kolay ben 15 kilo vericem umarım kahveden vazgeçemiyorum nescafe türk ayyyy oda selülüttttttttttttttt yapıyo sanırım dimi amannnnnn ne kahırlı bi durum ya yeme içme ama yaşa
hiç öyle sağlıklı şeyler içemembir fincan türk kahvesi selülit yapmaz. bugün gazetede okudum az tüketirsen faydalı bir içecek kahve.
ben de eskiden çok kahve ve siyah çay tüketiyordum. yavaş yavaş yeşil çaya döndüm. limon suyu ile daha çekilir oluyo.
kilonu söylicen bi hafta öncekiyle aradaki fark.cumaları genel olarak herkes söylüyo.bende 1 hafta önce geldim
şanslısın ilk hafta en çok kilo vereceğin haftadır ii değerlendirbn başladım zaten canım
1.67 boyum ve 73 kiloyum
bn başladım zaten canım
1.67 boyum ve 73 kiloyum
şanslısın ilk hafta en çok kilo vereceğin haftadır ii değerlendir
yapamazsanız söyleyin tekrar boyunuzu posunuzu yazarsın ben yaparım.http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
burda nasıl yapacağınız anlatılıyor.
nergis bu çizelgeye nasıl sahip oldun
link ekledim şekerim görmüyonmu.ay bi cevap verin şiştim
kilo aldım beklerken:98:
birde ilk mesajlarda yine makarnayı özlemleri falan gördüm.şansa bak bende dün mantılımakarna yaptım yanı kıymalı işte.
hah bu arada benım bir sorunum daha var samsuna gitmem birazda ondan ii olacak.eşim eve 9 dan önce gelmez.eh bu sıralar aramız iyi değil gibi.onunla oturup yemezsem trip yaptığımı sanıyor.birde orda tartışma çıkıyor.tartışma çıkmazsa önumuzdekı 2-3 gun sessizlik oluyor evde.dikkat ettiğimide söylemem olurda irademe sahip çıkamayıp zayıflamazsam dalga geçer.onuda gururuma yediremiyorum.çok şükür kendinde koca bir göbek varda rahat davranıyorum.neyse oğlum geldi ve burnumu sıkıyor diğeriylede gözüme sokuyoe
İMMDATTTTT
Sevgili gelgit
Sanırım hepimizin kendine göre sıkıntıları var...
Yaşadığımız sürece de bu sıkıntılar olacak ... Ama sanırım yapmamız gereken en önemli şey kendimize ayıracağımız zaman ve bu zamanı nasıl değerlendirebileceğimiz... Sanırım sen Samsuna gidince biraz daha nefes alıp kendine zaman ayıracaksın... Moralini bozma. Biz kadınlar nelere katlanmıoruz ki.. Güçlü olmak bizlere mahsus maalesef ki erkeklerden de güçlüyüz.. Bazen bu da bizi yoruyor. Sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?