ay ii hissediyorum bugün yanlışlıkla tartıldımdayarın büyük günnnnnnnnnnnn
nasıl hissediyorsunuz kendinizi
ay ii hissediyorum bugün yanlışlıkla tartıldımda
canım git bi kendine gel toparlan diyetini düzene sok sonra kocişinle özleşin döndüğünde birbirinizin kıymetini bilin ve eski güzel günlerinize dönün inşallahaynen öyle güçlü olmak yoruyor bazen.bir nefes almam gerek her açıdan.hem kafayı toplamak hem vucudu toplamak için nefes almam gerek.yazdığım bahanelerin hiçbiri bahane olmamalı aslında.uzun zamandır stresli günler geçiriyorum.yani yazdığım şeylerde hayır sen kaçıyosun bahane verme diye yorum yapsanız haklısınız.bulunduğum şu durumdan çıkma çabasındayım ben de.ilk mesajımdada belirttiğim gibi rejim yapmaktan kaçanlardan biriyim diye.her konuda düzeleceğim inanıyorum.önce kafayı sonra vucudu toparlayacağım.
evet çok dikkat etmeme rağmen sonuç pozitif.ama komediydi o pozitif sonucu görmemdemutlu göründüğüne göre sonuç pozitif ama söleme yarın bakalım
merak olsun biraz kızzz
evet çok dikkat etmeme rağmen sonuç pozitif.ama komediydi o pozitif sonucu görmemde
herkes tartılıyor söylüyor bendede bi merak oluştu tabi.neyse dayanamadım gittim tartıldım aman ne görimhayırdır nolduki?
herkes tartılıyor söylüyor bendede bi merak oluştu tabi.neyse dayanamadım gittim tartıldım aman ne görimaynı kilodayım.olamaz :84::84::84::84: dikkat etmediysemde okadar değil muhakak bikaç yüz gram vermem lazım.az yediğimi biliyorum çünkü benim açlık alerjim var.gerektiğinden az yedimmi vucudum kırmızı kırmızı kabarıyor ve şuandada alerji olmuş durumdayım.neyse bi wcye gidim dedim.ama yapacak bişi yok malum oturunca bikaç damlada olsa bişi çıkıyo.neyse dedim bi değişiklik olmaz ama bikere daha tartılayım.tartıyı bi kontrol edeyim dedim bi baktım sallanıyo.neyse yerini sabitledim sonra bi çıktım üzerine ana ne görim
herkes tartılıyor söylüyor bendede bi merak oluştu tabi.neyse dayanamadım gittim tartıldım aman ne görimaynı kilodayım.olamaz :84::84::84::84: dikkat etmediysemde okadar değil muhakak bikaç yüz gram vermem lazım.az yediğimi biliyorum çünkü benim açlık alerjim var.gerektiğinden az yedimmi vucudum kırmızı kırmızı kabarıyor ve şuandada alerji olmuş durumdayım.neyse bi wcye gidim dedim.ama yapacak bişi yok malum oturunca bikaç damlada olsa bişi çıkıyo.neyse dedim bi değişiklik olmaz ama bikere daha tartılayım.tartıyı bi kontrol edeyim dedim bi baktım sallanıyo.neyse yerini sabitledim sonra bi çıktım üzerine ana ne görim
amin hepimiz gülelim herzaman.bi komedyen imajım oluşmaya başladı nedense:)))))))))))))))):))))))))))))))))))))))))
sen beni çok güldürüyorsun hayatım,allah da seni güldürsün emi
kız senın burcun ne boyun kaç bi süşüneyim neden olmasın .44 bedenım 40 a ınsem super olur yagüzelim kaç beden giyiyosun sen.ya bi arada belimizi basenimizi falan ölçelim bide onun üzerine bi konuşalım ne dersiniz
canım leslie diye bi program var google yaz leslie sansone diye.herkes onla yürüyo evde yürürsün.para harcamana da gerek yok. ben hiç denemedimde çok kullanan arkadaş var. aç onla yürü,bisiklet benimde var biraz gıcırdıyo ama olsun az yer kaplıyo.alabilirsin,ben de spor aleti almayı sevıyom ama genelde bisiklet sürüyom,evde mekik aleti,pilates lastiği,pilates topu,twist,titreşimli ve sıcaklık ayarlı kemer var ama en cok bisiklet gıdıyo bıde kaç kalorı yaktıgını kaç dakıka surdugunu felan ekranı var ordan görüyosun motıve oluyosun,30 dakıkadan fazla sürünce totoşun kemıklerı acıyo ama 30 dakıka yetıyo zaten ben en zor modda hızlı sürüyom .ama aşırı kalori yaktırmıyo hızına göre 100 civarı yakıyon değişiyoyan'cım hoşgeldin. green'e katılıyorum.
bende bir şey sorucam kızlar. benim oturduğum yer biraz sapa olduğu için akşam yürüyüşe çıkamıyorum gündüzde işteyim. eve koşu bandı alayım dedim çok pahalı geldi. acaba kondisyon bisikleti alsam nasıl olur? fikriniz var mı ?
ilk değilsiniz canımkaç kilosun gel senle beraber kilo vermeye çalışalım pazartesi başlayalım birbirimize destek olalım aynışeyleri yiyelim bu grupta bi ilk olalım olmazmı
canım çayın niye şekerli bi şekerde 12 karbonhidrat var tatlandırıcı kullanmıyon mu içinde aspartam olmayan tatlandırıcı kullanmıyomusun?oohhh maşallah topik yine en başta kız size helal olsun valla,allah nazarlardan korusun cümlemizi
önce bugünkü menümü tanıtıyımda banada yorum yapın bakalım kızlar ,
sabah:yarım dilim ekmek,çok az peynir,1 zeytin,1 domates ,2 şekerli çay
öğle:1 kase yoğurt,dün akşam yediğim gibi pilav üzeri patatesli suzuz yemek
akşam:zeytinyağlı pırasa,1 kase salata ekmek yokkkk
hoşbuldum canım saolasın kızlar maşSudem34,green4 hoş geldiniz kızlar
benim boyum 163 burcum eşime göre keçi bana göre oğlakkız senın burcun ne boyun kaç bi süşüneyim neden olmasın .44 bedenım 40 a ınsem super olur ya
canım leslie diye bi program var herkes onla yürüyo evde para harcamana grek yok ben hiç denemedimde çok kullanna arkadaş var aç onla yürü,bisiklet benimde var biraz gıcırdıyo ama olsun az yer kaplıyo.alabilirsin,ben de spor aleti almayı sevıyom ama genelde bisiklet sürüyom,evde mekik aleti,pilates lastiği,pilates topu,twist,titreşimli ve sıcaklık ayarlı kemer var ama en cok bisiklet gıdıyo bıde kaç kalorı yaktıgını kaç dakıka surdugunu felan ekranı varn ordan görüyosun motıve oluyosun,30 dakıkadan fazla sürünce totoşun kemıklerı acıyo ama 30 dakıka yetıyo zaten ben en zor modda hızlı sürüyom .ama aşırı kalori yaktırmıyo hızına göre 100 civarı yakıyon değişiyo
ilk değilsiniz canımnilimben aylardır diyo herkes kendine rakip seçsin diye bazı arkadaşların düzenli takip ettiği rakipleri var.ama aynı şeyleri yemiyoz biz zor bunu yapmak çünkü yaparsanız ilk olursunuz bakın
canım çayın niye şekerli bi şekerde 12 karbonhidrat var tatlandırıcı kullanmıyon mu içinde aspartam olmayan tatlandırıcı kullanmıyomusun?
hoşbuldum canım saolasın kızlar maşoku oku yoruldum ya
öyle tarıldım zaten ama yarın daha bi seksi tartılmayı düşünüyorumevet wc fark ediyorrr.kıyafetler bile.bence sen birde sabah aç ve kıyafetsiz tartıl.
gerçek kilomuz oymuş biliyormusun
hiç tatlı tüketmediğini düşünürsek çaydaki şeker bence çok fazla değil.heleki az içiyosan sonuçta vucudun şekere azda olsa ihtiyacı var.ama bunu doğal şekerlerle karşılamak tabi en sağlıklısı[COLOR="red"] sudem34:canım çayın niye şekerli bi şekerde 12 karbonhidrat var tatlandırıcı kullanmıyon mu içinde aspartam olmayan tatlandırıcı kullanmıyomusun?[/COLOR]
canım ya sorma ,evet bir o huyumdan kurtulamadım ama allahtan çok çay seven bir insan değilim
naprdım bilmiyorum.tatlı türlü şeyler yemiyorum .aslında çikolatayı çok severdim taki buraya gelene kadar ama bitti artık oda gözümde yok34:) az bir şekeri çaydan alıyım diyorum ama :26::26::26:
öyle tarıldım zaten ama yarın daha bi seksi tartılmayı düşünüyorum
kız biizm kızlar çeneli ya oku oku anca geliyomsudem 34 napıyorsun aşağıda gelsene canım
oğlakları severim hm az basen değil ,çok basen çok göbek sorunu var bütün fazlalıklar oraya toplanmışbenim boyum 163 burcum eşime göre keçi bana göre oğlakidealim 90 60 90 ilk 90ı tutturdum ama diğerleri çok zor
44 beden olduğuna göre az basen göbek sorunun var olmalı.yoksa boyun gayet uzun kilonda çok fazla değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?