70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yeni gelen arkadaşlarımızda olmuş,hoş geldiniz kızlar
kendi aramızda belirlediğimiz bazı kurallarımız vardı baktınızmı bilmiyorum ama
tekrar yazıyım ben;
1:)cuma günleri kilo bildirimi yapılacak,cuma yapamayanlar bir gün önceden belirtecek
2:)listeye girip kilo bildirimi yapmayanlar diskalifiye olacaklardır.
3:)bu hafta minumum 350 gr verilmeye çalışılacak
4:)350 grmı veremeyenler için 100 mekik cezamız var.
5:)her gün kendi sporlarımıza ek olarak günlük 20 mekik çekilecek ve 20şer artırılacak
6:)pazartesi salı hariç diğer günlerde yeni gelen arkadaşlar bir sonraki hafta listede yer alacak.

NİGDELİM:78
DİLŞAHIM:77
YAN:75
ELİFADA:75
GELGİT:73 ARKADAŞLAR LİSTEYE EKLEDİM SİZİ

canım git bi kendine gel toparlan diyetini düzene sok sonra kocişinle özleşin döndüğünde birbirinizin kıymetini bilin ve eski güzel günlerinize dönün inşallah bende haftaya gidiyorum şubat sonu yada mart başı bu mekana inşallah formda geri dönerim

hayırdır nolduki?
herkes tartılıyor söylüyor bendede bi merak oluştu tabi.neyse dayanamadım gittim tartıldım aman ne görim aynı kilodayım.olamaz :84::84::84::84: dikkat etmediysemde okadar değil muhakak bikaç yüz gram vermem lazım.az yediğimi biliyorum çünkü benim açlık alerjim var.gerektiğinden az yedimmi vucudum kırmızı kırmızı kabarıyor ve şuandada alerji olmuş durumdayım.neyse bi wcye gidim dedim.ama yapacak bişi yok malum oturunca bikaç damlada olsa bişi çıkıyo.neyse dedim bi değişiklik olmaz ama bikere daha tartılayım.tartıyı bi kontrol edeyim dedim bi baktım sallanıyo.neyse yerini sabitledim sonra bi çıktım üzerine ana ne görim

Son düzenleme:

:)))))))))))))))):))))))))))))))))))))))))
sen beni çok güldürüyorsun hayatım,allah da seni güldürsün emi

evet wc fark ediyorrr.kıyafetler bile.bence sen birde sabah aç ve kıyafetsiz tartıl.
gerçek kilomuz oymuş biliyormusun

Son düzenleme:
:)))))))))))))))):))))))))))))))))))))))))
sen beni çok güldürüyorsun hayatım,allah da seni güldürsün emi
amin hepimiz gülelim herzaman.bi komedyen imajım oluşmaya başladı nedense gülmek iidir hangi filmi o 3 kahkaha bi pirzola 2 bardak su 1 ekmek vs... benimkide o misal oldu.sayemde doyuyosunuz

Son düzenleme:
güzelim kaç beden giyiyosun sen.ya bi arada belimizi basenimizi falan ölçelim bide onun üzerine bi konuşalım ne dersiniz
kız senın burcun ne boyun kaç bi süşüneyim neden olmasın .44 bedenım 40 a ınsem super olur ya

canım leslie diye bi program var google yaz leslie sansone diye.herkes onla yürüyo evde yürürsün.para harcamana da gerek yok. ben hiç denemedimde çok kullanan arkadaş var. aç onla yürü,bisiklet benimde var biraz gıcırdıyo ama olsun az yer kaplıyo.alabilirsin,ben de spor aleti almayı sevıyom ama genelde bisiklet sürüyom,evde mekik aleti,pilates lastiği,pilates topu,twist,titreşimli ve sıcaklık ayarlı kemer var ama en cok bisiklet gıdıyo bıde kaç kalorı yaktıgını kaç dakıka surdugunu felan ekranı var ordan görüyosun motıve oluyosun,30 dakıkadan fazla sürünce totoşun kemıklerı acıyo ama 30 dakıka yetıyo zaten ben en zor modda hızlı sürüyom .ama aşırı kalori yaktırmıyo hızına göre 100 civarı yakıyon değişiyo

kaç kilosun gel senle beraber kilo vermeye çalışalım pazartesi başlayalım birbirimize destek olalım aynışeyleri yiyelim bu grupta bi ilk olalım olmazmı
ilk değilsiniz canım nilimben aylardır diyo herkes kendine rakip seçsin diye bazı arkadaşların düzenli takip ettiği rakipleri var.ama aynı şeyleri yemiyoz biz zor bunu yapmak çünkü yaparsanız ilk olursunuz bakın

canım çayın niye şekerli bi şekerde 12 karbonhidrat var tatlandırıcı kullanmıyon mu içinde aspartam olmayan tatlandırıcı kullanmıyomusun?

Sudem34,green4 hoş geldiniz kızlar
hoşbuldum canım saolasın kızlar maşoku oku yoruldum ya

Son düzenleme:
benim boyum 163 burcum eşime göre keçi bana göre oğlak idealim 90 60 90 ilk 90ı tutturdum ama diğerleri çok zor
44 beden olduğuna göre az basen göbek sorunun var olmalı.yoksa boyun gayet uzun kilonda çok fazla değil.

Son düzenleme:
[COLOR="red"] sudem34:canım çayın niye şekerli bi şekerde 12 karbonhidrat var tatlandırıcı kullanmıyon mu içinde aspartam olmayan tatlandırıcı kullanmıyomusun?[/COLOR]

canım ya sorma ,evet bir o huyumdan kurtulamadım ama allahtan çok çay seven bir insan değilim
naprdım bilmiyorum.tatlı türlü şeyler yemiyorum .aslında çikolatayı çok severdim taki buraya gelene kadar ama bitti artık oda gözümde yok34:) az bir şekeri çaydan alıyım diyorum ama :26::26::26:

hiç tatlı tüketmediğini düşünürsek çaydaki şeker bence çok fazla değil.heleki az içiyosan sonuçta vucudun şekere azda olsa ihtiyacı var.ama bunu doğal şekerlerle karşılamak tabi en sağlıklısı

sudem 34 napıyorsun aşağıda gelsene canım
kız biizm kızlar çeneli ya oku oku anca geliyom
oğlakları severim hm az basen değil ,çok basen çok göbek sorunu var bütün fazlalıklar oraya toplanmış ama ben 90 60 90 olamam ya okadar da uğreşecek gücüm yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…