70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

topik kurallarımıza eklesekmi ne?
herkes en seksi nasıl tartılabiliyorsa öle tartılacak diye?
kyafet çok farkediyo tabi tartıda önemli.geçen hafta doktora gittim.1 hafta 10 gün kadar önce.üşüttüm hava soğuk diye baya kat kat girindim ve o dönem 71-72 arası bi kiloda olmam lazım.doktor tartıl dedi bi tartıldım 78 kilo şok geçirdim tabi.tabi doktora az söyledim 75 dedim çünkü eşim bakıyodu destekli sallim bari dedim.doktorda tamam 72 yaz dedi demekki şikayet eden olmuş fazla tartıyo diye

benim zaten kilo alsamda göğüs ölçüm değişmiyo 89 ile 91 cm arası. belim şuan 80 civarı basen ay yazmaktan bile utanıyorum 105 cm

kızlar yaptığınız sporlar ne?sıkılaştıran hareket önerileriniz varmı.?benim size önereceğim
bir göğüs hareketi buldum.

ben bu ara çok halsizim bu yüzden spor yapamıyorum.ilk başladığımda yaptım baya ama yılbaşından beri sadece 1 kere spor yapabildim

birde beni düşün hayatımmmmmm her sayfayı kontrol ediyorum.yeni arkadaşlar varmı
sorular varmı diye.herkese yorum yapamasamda bakıyorum yazılanlara

ben bu ara çok halsizim bu yüzden spor yapamıyorum.ilk başladığımda yaptım baya ama yılbaşından beri sadece 1 kere spor yapabildim

kilo verilirken genelde halsiz,dirençsiz oluyor vücut.o yüzden pek
yapmak istemiyoruz aslında.vitamin olarak mı eksiğimiz oluyor bilmiyorum
çünkü günü gününe sporda aynı hazı alamıyorum ben

birde beni düşün hayatımmmmmm her sayfayı kontrol ediyorum.yeni arkadaşlar varmı
sorular varmı diye.herkese yorum yapamasamda bakıyorum yazılanlara
evet suçlu benim benim düşük çenem yüzünden bu eziyeti çekiyosunz ama büyüklerimiz ne demiş nerde hareket orda bereket bende hareket yapıyorum parmak jimlastiği

evet suçlu benim benim düşük çenem yüzünden bu eziyeti çekiyosunz ama büyüklerimiz ne demiş nerde hareket orda bereket bende hareket yapıyorum parmak jimlastiği

doğru diyosun nerde hareket orda bereket.ben burda beya bi eskiyim önceki zamanlarıda
biliyorum sayfalar ilerlemezdi o da kötü yaa en güzeli böle olması devam hayatımmmmmmmm

kilo verilirken genelde halsiz,dirençsiz oluyor vücut.o yüzden pek
yapmak istemiyoruz aslında.vitamin olarak mı eksiğimiz oluyor bilmiyorum
çünkü günü gününe sporda aynı hazı alamıyorum ben
ben hastalanınca böyle halsiz oldum yoksa diyete başladığım ilk haftalar hergün değil ama haftada en az 4 gün 1 saat yürüyüp 1 saate yakın parklarda bulunan jimlastik aletlerini kullandım.ve o dönem dahada az yiyordum.ama işte hastalanınca epey kötü oldum 10 gün nerdeyse yattım.bişiyimde yoktu sadece sürekli ateşim yükselip durdu buda bana halsizlik verdi işte

doğru diyosun nerde hareket orda bereket.ben burda beya bi eskiyim önceki zamanlarıda
biliyorum sayfalar ilerlemezdi o da kötü yaa en güzeli böle olması devam hayatımmmmmmmm
bende seviyorum bu hareketi.mesela bugün kahvaltı yaptım ama kahvaltı bittiğinde bile açtım.4 de kadar dayanmalıyım dedim.ki kahvaltımı 12yi geçiyodu bitirdiğimde sonra burdaki kızlara laf yetiştirdim msnde arkadaşımla konuştuk epey.onlara dalınca tabi açlığımı unuttum.4 buçukta kalkim artık yiyeyim dedim.ama bunlar olmasaydı bugün yanmıştım.2 ye kadar bi ihtimal dayanırdım herhalde

nikinede yakışmış canım ,ama çakmadım .canım şimdi çıkıyorum yeşimcim mekik çekmem
gerekiyor.yoksa benim rakipleri nasıl geçerim
yarın büyük gün hakkını vermek lazım.
sudem cim ,yeşimci hadi allaha emanet olun kızlar

bu hafta sen ve senadan acayip umutluyum.hem çok güzel günlük menüleriniz hemde sağlıklı.hadi kolay gelsin erisin yağlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…