70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin nasıl geçti günün herşey yolundamı

3 kilo su içtim ve akşam yemeği olarak sadece yumurta yedim ama az önce biraz mısır patlattım ve yedim...siz baya mekik falan diyosunuz 2 dilim kızarmış ekmek biraz peynir diyosunuz ben sadece su içiyorum benden ne köy olur ne kasaba

olcak köyü istimlak edeceğiz merak etme bende akşam yemeği olarak 2 yumurta yedim yumurta gibi yuvarlak hissediyorum kendimi

ayyyyyy muhabbetin belini bi kıarmadık ya kocam geçti pc başına netin kablosunu alana kadar göbeğim çatladı neyseki hardisk temızlıycek aldım kabloyu ohhhhhhh
benim zaten kilo alsamda göğüs ölçüm değişmiyo 89 ile 91 cm arası. belim şuan 80 civarı basen ay yazmaktan bile utanıyorum 105 cm
ayyy ben ölçülerimi bilmiyorum baya once olçmüştüm ama o da nerdedir ben da yazmaya utanırım ne yapsam ya san özelden mi yazsam

birde beni düşün hayatımmmmmm her sayfayı kontrol ediyorum.yeni arkadaşlar varmı
sorular varmı diye.herkese yorum yapamasamda bakıyorum yazılanlara
kaptanlık zaten çekilecek çile değil ya yaptım ya yerine bi kere bundan sonra işin olursa yeşime atarsın topu o benden de iradeli topiğ öksüz yetim bırakmıyo

evet suçlu benim benim düşük çenem yüzünden bu eziyeti çekiyosunz ama büyüklerimiz ne demiş nerde hareket orda bereket bende hareket yapıyorum parmak jimlastiği
yaz canım olsun biz okuruz napalım yazılmayınca daha kötü insanın morali bozluyo giriyoz çıkıyoz kendı yazdığımızı okuyoduk böylesi daha güzel

kansızlığın felan mı var bende de aşırı kansızlık var çok halsiz oluyorum o zaman

güle güle canım
ben bu hafta kaybettiğim suları geri aldım:26::26::26:

iyi akşamlar nasılsınız bakalım kızlar? uzun süredir giremiyorum.nasıl gidiyor diyetler?bu hafta kenimden hiç memnun değilim.gene mi başaramayacağım ne.........

Son düzenleme:
evet hanımlar bi kaç mesaj atmıştım zamanında.. nerdeyse 1yıldır diyetle beraber yürümeme rağmen 78den aşağı inemiyodum... ve şuan 74 kiloyum 1 ayda verdim... nasılmı???? uzun zamandır uğraştığımı ve kilo veremediğimi gören arkadaşlarım tiroidlerimle ilgili bi sorun olabileceğini ve bir dahiliye uzmanına görünmem gerektiğini söylediler... ve ben uzun bi düşünmeden sonra psikolojimin bozulmasına ramak kala gittim. ve doktora diyet ve spora trağmen zayıflayamadığımı söyledim bisüre test istedi neyse sonuçlarda tiroid temizdi fakat bende insülin direnci olduğunu söyledii ve g ile başlayan bi ilaç yazdı sabah akşam yarım içiyorum ve 1ayda 4kilo verdim. benim durumumda olan varsa mutlaka bi uzmana görünsünler.ben araştırma hastanesine gittim özelden daha çok incelediler.3ay sonra kontrole cağırdı bakalım ne olcak...

o dönem kendini tutmak zor olsada elinden geleni yapmak lazım.benimde 1 hafta sürüyo bu açıdan ii ama genel olarak kötü neden 3 gün değil yada 5 gün

benim 3 gün bile değil ya ondan yavaş ver,yorum belki 2,5 gün fln sürüyo bazen 2 gün...

puding o kadar masum mu bilmiyorum annemin en çok yaptığı tatlılardan biri o kadar masum bişi seviyo olamazz! bende küçükken çok yerdim gayet de kilo yapardı bana..

turist filminde kadının fiziğini gördükten sonra idolüm olduuu !

neyseee geçmişin hepsini okuyamadımm henüzz :/ baya konuşuyosunuz ya maşallah bende istiyorum tatil gelse bi an önce nill ablam tşk ederim sınavım gayet güzel geçti nerdeyse hiç çalışmamama rağmen

nese ben bugün okula geç gittim o yüzden düzenim biraz bozuldu şöyleki...

sabah (10.00-10.30)
yarım paket limonlu form bisküvi
şekersiz çay
2 domates
1-2 çatal peynir
2-3 tatlı kaşığı yoğurt light

ara (13.00)
kepekli ekmek arasına domates ve beyaz peynirle tost
küçük bi muz (normalin yarısı kadar)

ara(16.00)
1 simit
1 bardak sade kahve

16.30-18.00 spordaydım

akşam (19.30-20.30)
1 tabak haşlanmış brokoli
1 kase yoğurt light
1 mandalina

şu anda da yeşil çay içiyorum...

evet kansızlığın var ilaç kullanıyorum

şu linkibidaha versene
sen ölçülerini ver bari ben yapim canım.boyun başlangıç kilon şimdiki ve ulaşmak iztediğin kilon

hafiften toparlamışsın bebeğim giderek daha ii olcağına eminim

evet suçlu benim benim düşük çenem yüzünden bu eziyeti çekiyosunz ama büyüklerimiz ne demiş nerde hareket orda bereket bende hareket yapıyorum parmak jimlastiği

haha en zevkli jimnastik bu olsa gerekkk

yarın görüşeceğizzz çek bakalım çekkkkk

bu hafta sen ve senadan acayip umutluyum.hem çok güzel günlük menüleriniz hemde sağlıklı.hadi kolay gelsin erisin yağlar

bennnnn

iyi akşamlar nasılsınız bakalım kızlar? uzun süredir giremiyorum.nasıl gidiyor diyetler?bu hafta kenimden hiç memnun değilim.gene mi başaramayacağım ne.........
hoşgeldin.diyette umutsuzluğa yer yok.umutsuz olmak demek ipin ucunu bırakmana neden olur.hatalarınla kabul edeceksin kendini düzeltmek için çabalayacaksın.yoksa bu işin sonuna finishe ulaşamayız

evet kansızlığın var ilaç kullanıyorum

sen ölçülerini ver bari ben yapim canım.boyun başlangıç kilon şimdiki ve ulaşmak iztediğin kilon

geçmiş olsun cnmmmm :26: dikkatli beslen o zaman pekmez fln da ye 1-2 kaşıkta olsa kan yapıyo die biliyorum :S

bugün simit bozdu beni biraz ama herhalde sporda dayanamazdım onu da yemeseydim düşer bayılırım sonra annemler bıraktırır salonu die istemeye istemeye yedim iyi ki de yemişim step günüydü önce step sonra minder peşinden de 30 dk yürüdüm bantta :S bacaklarımdan ölüyorum şu an :/

öğlen menüsü için çok ideal bi besin simit.bence öğlen yemeklerini simit ayran simit peynir şeklinde yapabilirsin.

hoşgeldin.diyette umutsuzluğa yer yok.umutsuz olmak demek ipin ucunu bırakmana neden olur.hatalarınla kabul edeceksin kendini düzeltmek için çabalayacaksın.yoksa bu işin sonuna finishe ulaşamayız

ben zaten o yüzden yıllardır ulaşamıyorum.başlıyorum ve bırakıyorum sonra kendime çok kızıyorum birdaha başlamayacağım diyorum ama öylede olmuyo ve tekrar başlıyorum.

hepimiz azda olsa kilo vermişizdir canım.ama sena ve nil kilo verirse bizden daha sağlıklı ve dengeli verecekleri için böyle bi yorum yaptım

:/ inş vermişizdir yaa ama ben bu hafta o kadar da sağlıksız beslendiğimizi düşünmüyorum aslında... her ne kadar siz yediklerimi beğenmesenizde aslında vejetaryen insanların hayat boyu beslendikleri gibiydi :/ sadece et ve tatlılar eksikti :/ bakalım yarın tartılıcaz acaba ne kadarr gittii ya da kendi adıma gitti mi? :S çünkü hiçbi incelme hissetmedim vücudumdaa :S sanki vermek yerine o geçen hafta verdiğimi de geri almışım gibi gelioo :'(

haklısın aslında çoğumuzun yaptığı yanlışlardan birisi bu.diyete başlamadan önce sağlık taramasından geçmek gerekiyor.aslında genel olarak belli aralıklarla yapmak lazım ama biz hasta olmadıkça doktor hastane yüzü görmemeye şartlamışız kendimizi

ben zaten o yüzden yıllardır ulaşamıyorum.başlıyorum ve bırakıyorum sonra kendime çok kızıyorum birdaha başlamayacağım diyorum ama öylede olmuyo ve tekrar başlıyorum.
aynen öyle.ben başarıya ulaşsanmda tekrar tekrar kiloyu geri alıyorum.sorunumda tatlı engel olamadığım bi istek oluşuyor bi başlıyorum tatlı tüketmeye özelliklede akşam geç vakitte öyle alunca kilo alıyorum.2 ayda verip 10 günde geri alıyorum inşallah bu sefer almıcam

bende geçen hafta verdiklerimide aldım galiba

tamamen sağlıksız değil tabili ama senin ihtiyacın olan şeyler yok içinde.senin şimdi etede ihtiyacın var yağada tuzada şekerede.şimdi nekadar sağlıklı beslenirsen ilerde bunun nimetlerini göreceksin.

1 simit=4 dilim ekmek :S
1 simit 220 kalori.1 dilim ekmek 90 kalori. ekmek açlık hissi uyandırır ama simit tokluk hissi verir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…