70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim göğüslerde 3 kilo eder heralde 95 te benim belim bile ağrıyo valla

of canım aynen tatlıyıda çok seviyorum ama benimde poblemim hamur işleri ....
yapmayıda yemeyide çok seviyorum.olsada yesek..

of canım aynen tatlıyıda çok seviyorum ama benimde poblemim hamur işleri ....
yapmayıda yemeyide çok seviyorum.olsada yesek..
ben yapmıyorum bayadır yapsam yicem biliyorum eşim saolsun hep kilo aldıran şeyler sever.bugün kızartma yaptım mesela ve kızartma hiç yapmasam hafta 1 yapıyorum haftada 3-4 ü bile bulduğu oluyo

benimde yarım kilo falan bende bi popo bide baldır bacak var gerisi ha var ha yok

benim en büyük sıkıntım suratım küçücük bi görseniz suratı omuzları 40 kilo falan dersiniz ama aşağı inince töbe estağfurullah oluyo kim görse öle kalori hesaplıyayım kepek yiyeyim falan daraltıyo beni bana evsel şeyler lazım mesela su iç mekik çek falan gibi hesap kitapla hiç veremedim hem öyle yapınca daha cok yiyesim geliyo....

4 dilim k.ekmeği o zaman :S 60x4=240 :S çünkü bana diyetisyenim bu fast food ve simit poğaça tarzı şeylerin karşılıklarını yazmıştı hatta bende bi kızmını paylaşmıştım güncel diyet haberleri nde sanırım 1 simit 4 ekmek di

sena hoşgeldin kuzum geçmişi okumaktan daha bu sayfaya gelemedin belli özledim seni yavv
iyi akşamlar nasılsınız bakalım kızlar? uzun süredir giremiyorum.nasıl gidiyor diyetler?bu hafta kenimden hiç memnun değilim.gene mi başaramayacağım ne.........
hoşgeldin kuzu

kız turist te şok oldum zaten o kadar zayıf olduğunu bilmiyordum ya resmen kemik torbası kadın biz o kadan olamayız heralde yaklaşsak yeter

benim göğüslerde 3 kilo eder heralde 95 te benim belim bile ağrıyo valla

'yarım tam tahıllı ekmek' yanlışş anladımmm ama akşam kek iyi olmamışşş bak

sena abla
green
shryvz

ve de meyvelerrr
bu dördümüz en çok sevdiqin yiceklermiyiz

sena sabah ben öğle shr akşam yemeğimi ne bu günlük menümü ben yeşilim hafifim beni akşam ye shri al öğleye

sen öldürecen benii gülmektennn
neden yazdıklarıma yada sorduklarıma cevap veren olmuyor
kusura bakma canım yaa bu uyuslar lak lak etmekten fırsat bulamamışlardır geyik bişey sorsaydın cevabı yapıştırırlardı
sen günlük menünü yaz gereken haberleri günlük olarak alırsın bu arada hoşgeldin

hoşgeldin cnm bizde özledik seni
sakin ol canım sinirlerin bozulmuş senin yarın ne istiyorsan neyi seviyorsan onu yao doyana kadar bıkana kadar ye hırsını hevesini al bir sonraki gün hiçbişey olmamış gibi diyetine devam et faydasını göreceksin
tatlıyı ve çikolatayı yiyip kilo vermeyi bekleme cnm

eqerki listene yorum yaptıysam mutlaka olumsuz bişey var demektir ve sen bana bu sözü söyleyemezsin tostumada karışamazsın günde iki dilim ekmek yememiz gayet normal ister tost yaparım ister ekmek olarak tüketirim bizler burda yanlış menülere tepki veriyoruzki kilo verebilelim ve kimseye yanlış örnek olmayalım konuşma tarzın İĞRENÇ ve kullandıqın arqo kelimeden dolayı seni kınıyorum..

NİLCİM menün çok güzel aynen devam hayatım
bu hafta sen ve senadan acayip umutluyum.hem çok güzel günlük menüleriniz hemde sağlıklı.hadi kolay gelsin erisin yağlar

hayatım hiç sorma olanları ben omega 3 kullanıyorum 2 haftadır meqer kilo aldırıyormuş bu sabah ilacı kestim ama yarına etki etmez ancak haftaya normale inerim benden fazla umutlanma yanii

zaten simit yediğin gün başka unlu gıda almıcaksın. simiti ya bilerede yada sabah yarım öğlen yarım şeklinde alacaksın

ben yapmıyorum bayadır yapsam yicem biliyorum eşim saolsun hep kilo aldıran şeyler sever.bugün kızartma yaptım mesela ve kızartma hiç yapmasam hafta 1 yapıyorum haftada 3-4 ü bile bulduğu oluyo

benim çocuklarım okula gidiyor mecburen yapıyorum beslenmelerine yoksa kantinden ne olduğu belirsiz şeyler yiyolar.çocuklar büyüyünce kocamın benim ne istediğimzin pek bir önemi kalmadı onlar ne isterse onu yapmaya çalışıyorum.sizin çocuk yok sanırım.gerçi grubumuzun yaş ortalaması düşük.

1 hafta daha katlan bana 1 hafta sonra gidiyorum sonra başkaları güldürür benim yerime seni yerimi tutmaz ama işte idare etçen

ben 28 yaşındayım çocuğum yok ama çocuk aratmayan bi eşim var.beyimize canı ne çekiyosa onu yapıyoruz.şimdi uzun zamandır hastayım diye hamur işi yapamadım istemedi yorulucam diye yoksaa ohooo daha hasta olmadan 2 gün önce pizza yap diye tutturduydu hasta olunca sıyırdım anlıcan

ahh canımm bende özledim inanki sabah 7.15te bir çıktım evden akşam 8.30tu eve geldiğimde öldüm yorgunluktan amaaannnn ne çene yapmışsınız tabiki başı GREEN çekiyor çok güldürdü uyus yinee ama inanılmaz yorgunum laptopun başında uyucam şimdi
uyuyup kalmadan menümü paylaşıyım
Senanın menüsü
kahvaltı
1 bardak su
1 yumurta
1 dilim kaşar peyniri

ara
1 mandalina

öğlen
1 kase sütlü şehriye çorbası(çoook güzel oluyor)
1 tabak dolusu kıymalı karnabahar
1 çiğ köfte

ara
kursta hocamız ısrar ede ede arkadaşın yaptıqı haşhaşlı tatlıdan 1 dilim yedirdi

akşam
oqlumla yemeğe çıktık
ızgara köfte
3 dilim domates
bikaç dilim kızarmış patates
2 kaşık pilav
1-2 dilim salatalık turşusu

şimdi yeşilçeyımı içiyorum..

1.5 litre su..

ohhhhhhh afiyet olsun yaramaz hiç biri inşallah

sen hemen bir bebek yap o mecburen büyür.yoksa alışırsa ilgiye hiç kurtulamazsın.

nerde annen eşinde gelicekmi
izmire gidiyorum .1 haftalığına gelip döncek ben kalacağım malum onun tatilini devlet 2 hafta veriyo.benim tatilimi eşim sınırsız veriyo çok çok çooooooooooooooooooook özleyince dönüyorum

Son düzenleme:

bide benim yediklerime yorumyapın şekerler ...sabah tost 2 dilim ekmekle...arada kek...sonra kısır ama yeşilliği bol bulguru az....bi kaşık çikolata...tabiki kahve var aralarda..akşam sahanda yumurta ekmeksiz...azönce bi kase mısır patlattım yedim ve gün içinde 3 kilo su nasıl yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…