ayyyyyy muhabbetin belini bi kıarmadık ya kocam geçti pc başına netin kablosunu alana kadar göbeğim çatladı neyseki hardisk temızlıycek aldım kabloyu ohhhhhhh
ayyy ben ölçülerimi bilmiyorum baya once olçmüştüm ama o da nerdedir ben da yazmaya utanırım ne yapsam ya san özelden mi yazsam
kaptanlık zaten çekilecek çile değil ya yaptım ya yerine bi kere bundan sonra işin olursa yeşime atarsın topu o benden de iradeli topiğ öksüz yetim bırakmıyo
yaz canım olsun biz okuruz napalım yazılmayınca daha kötü insanın morali bozluyo giriyoz çıkıyoz kendı yazdığımızı okuyoduk böylesi daha güzel
kansızlığın felan mı var bende de aşırı kansızlık var çok halsiz oluyorum o zaman
güle güle canım
ben bu hafta kaybettiğim suları geri aldım:26::26::26:
haklısın aslında çoğumuzun yaptığı yanlışlardan birisi bu.diyete başlamadan önce sağlık taramasından geçmek gerekiyor.aslında genel olarak belli aralıklarla yapmak lazım ama biz hasta olmadıkça doktor hastane yüzü görmemeye şartlamışız kendimizi
aynen öyle.ben başarıya ulaşsanmda tekrar tekrar kiloyu geri alıyorum.sorunumda tatlıengel olamadığım bi istek oluşuyor bi başlıyorum tatlı tüketmeye özelliklede akşam geç vakitte öyle alunca kilo alıyorum.2 ayda verip 10 günde geri alıyorum inşallah bu sefer almıcam
benimde yarım kilo falanbenim göğüslerde 3 kilo eder heralde 95 te benim belim bile ağrıyo valla
ben yapmıyorum bayadır yapsam yicem biliyorumof canım aynen tatlıyıda çok seviyorum ama benimde poblemim hamur işleri ....
yapmayıda yemeyide çok seviyorum.olsada yesek..
benimde yarım kilo falanbende bi popo bide baldır bacak var gerisi ha var ha yok
tamamen sağlıksız değil tabili ama senin ihtiyacın olan şeyler yok içinde.senin şimdi etede ihtiyacın var yağada tuzada şekerede.şimdi nekadar sağlıklı beslenirsen ilerde bunun nimetlerini göreceksin.
1 simit 220 kalori.1 dilim ekmek 90 kalori. ekmek açlık hissi uyandırır ama simit tokluk hissi verir
hoşgeldin kuzuiyi akşamlar nasılsınız bakalım kızlar? uzun süredir giremiyorum.nasıl gidiyor diyetler?bu hafta kenimden hiç memnun değilim.gene mi başaramayacağım ne.........
kız turist te şok oldum zaten o kadar zayıf olduğunu bilmiyordum ya resmen kemik torbası kadın biz o kadan olamayız heralde yaklaşsak yeterbenim 3 gün bile değil ya ondan yavaş ver,yorum belki 2,5 gün fln sürüyo bazen 2 gün...
puding o kadar masum mu bilmiyorum annemin en çok yaptığı tatlılardan birio kadar masum bişi seviyo olamazz! bende küçükken çok yerdim gayet de kilo yapardı bana..
turist filminde kadının fiziğini gördükten sonra idolüm olduuu !
neyseee geçmişin hepsini okuyamadımm henüzz :/ baya konuşuyosunuz ya maşallah bende istiyorum tatil gelse bi an öncenill ablam tşk ederim sınavım gayet güzel geçti nerdeyse hiç çalışmamama rağmen
nese ben bugün okula geç gittim o yüzden düzenim biraz bozuldu şöyleki...
sabah (10.00-10.30)
yarım paket limonlu form bisküvi
şekersiz çay
2 domates
1-2 çatal peynir
2-3 tatlı kaşığı yoğurt light
ara (13.00)
kepekli ekmek arasına domates ve beyaz peynirle tost
küçük bi muz (normalin yarısı kadar)
ara(16.00)
1 simit
1 bardak sade kahve
16.30-18.00 spordaydım
akşam (19.30-20.30)
1 tabak haşlanmış brokoli
1 kase yoğurt light
1 mandalina
şu anda da yeşil çay içiyorum...
benim göğüslerde 3 kilo eder heralde 95 te benim belim bile ağrıyo valla
bu dördümüz en çok sevdiqin yiceklermiyiz'yarım tam tahıllı ekmek'yanlışş anladımmm ama akşam kek iyi olmamışşş bak
sena abla
green
shryvz
ve de meyvelerrr
sena sabah ben öğle shr akşam yemeğimi ne bu günlük menümüben yeşilim hafifim beni akşam ye shri al öğleye
sen öldürecen benii gülmektennnuzun yıllardır 78 den fazlasını görmedim zaten her görüşümde diyete başlıyorum.dikkat et kendine sen hasta olur toparlasın bi şekilde ama sonra oğluşuna geçer yazık ilaç içip öyle yat dinlen kendine gel.bende galiba hasta olcam dedim sonra o galiba 10 gün sürdü
kusura bakma canım yaa bu uyuslar lak lak etmekten fırsat bulamamışlardır geyik bişey sorsaydın cevabı yapıştırırlardıneden yazdıklarıma yada sorduklarıma cevap veren olmuyor
sen günlük menünü yaz gereken haberleri günlük olarak alırsınselam kizlar bende araniza katilmak istiyorum, bende 78 kilo bir bayanim, 18 kilo fazlam var ve nisan sonuna kadar vermem lazim, eve yuruyus bandi aldim gunde 1 saat kadar yurumeye calisiyorum, bir de diyet yapabilirsem cok guzel olacak, aksama kadar hicbirsey yemiyorum ama aksam yatana kadar ne bulursam yiyorum,buna bir duf demem lazim, aslinda cok diyorum ama kendimi tutamiyorum, kizlar benide alin araniza, yardim edin, neler yapayim soyleyin, haberlerinizi bekliyorum........
hoşgeldin cnm bizde özledik seniGünaydın Kızlaarrr
beş gün aradan sonra yine aranızdayım. araya eşim geldiği için haftasonu ve haftabaşında da iki günlük iş gezisi girdi. dün de sabah 06.30 da hava alanından geldiğim için bütün gün uyudum.
haftasonu ve iş gezisinde ne yediğime pek dikkat edemedim ama akşam geç saatlerde çorba ve salata ile geçiştirmeye çalıştım. geçen hafta verdiğim 1,5 kiloyu koruyamayacağım sanırım ama olsun. benim için normal kg verme aralığı 15 günde 500 gram iken verdiğim kiloların tamamını geri almamış olmak bile başarı sayılır. moralimi bozmuyorum. artık istanbulda olduğum için işten zaman buldukça yazacağım.
hepinizi çok özledim... öpüyorummm
sakin ol canım sinirlerin bozulmuş senin yarın ne istiyorsan neyi seviyorsan onu yao doyana kadar bıkana kadar ye hırsını hevesini al bir sonraki gün hiçbişey olmamış gibi diyetine devam et faydasını göreceksinkız bizde bi angelina olsak fena mı
canım vucut harekete de alışıyo belli bi zamn sonra kılo veremıyo esım yazın gunde 8km kısın 4km yuruyo ama hep tombık
ya canım benım ne bıleyım araştırdıkça canım sıkılıyo moralım bozuluyo cunku vucut neyı yarapsa onu alışıp daha sonra tepkı vermiyo bi de ben ömrümün sonuna kadar diyet yapmak istemiyorum boğa burcuyum yemek benım ıcın mutluluk kaynağı o yüzden hem azar azar yiyip hemde kılo vermenın bı yolunu bulmalıyım yorgun olmasam spor eklıycem hergun de bakalım ya hayırlısı tepem attı dün kocama dıyet felan yapmıyom begenıyosan ben buyum dedımdoktor bile kılolu değılsınız eşiniz mi kılo vermenizi istiyo diyo.boyum 1.71 (en az çunku abımle aynı boydayız 1.75 oldugunu ıddıa eder)hakkımda hayırlısı sıkıldım artık diyet kelımesınden her gün tartılmaktan
tatlıyı ve çikolatayı yiyip kilo vermeyi bekleme cnmkızlar merhaba
hiç keyfim yok geçen hafta 67.8 çıkmıştım bugün kontrole gittim,68daha kilo vermek şöyle dursun 200 grda almışım off off moralim çook bozuk kilo veremiyorum çünkü regl oluyorum diye saldırdım tatlıya çikolataya ( bana destek
eqerki listene yorum yaptıysam mutlaka olumsuz bişey var demektir ve sen bana bu sözü söyleyemezsin tostumada karışamazsın günde iki dilim ekmek yememiz gayet normal ister tost yaparım ister ekmek olarak tüketirim bizler burda yanlış menülere tepki veriyoruzki kilo verebilelim ve kimseye yanlış örnek olmayalım konuşma tarzın İĞRENÇ ve kullandıqın arqo kelimeden dolayı seni kınıyorum..hoşbuldum arkadaşlar.sağolsun.elimden geldiğince buraya uğrayacağım böylece motive olabileceğimi düşüüyorum.ancak 2 çocukla inanın cok zor oluyor.oğlum çok yaramaz.küçüğümse hasta gibi bugun hastanedeydik hep.o yuzden bugun atştırmalarla ayakta duruyorum.bir bakıyorsunuz çok yıyorum bi bakıyorum az yemişim.bugun ne yedin diye sorsanız inanın bilmiyorum ıhım ıh şeyler dışında.işte ondan.enginsena bana tanıdığım birini hatırlattın.hadi len diyesim geldi ben sizin tostunuza laf ediyormuyum diye savunma hazırlayasım geldi.ama tabiki haklısın.yıne savunma çizip hasta olduğumu belirteyim bitince bu krizlerim biter diye düşünüyorum (Umuyorum).
sayfalar çok çabuk ilerlemiş.ilk mesajlara baktım ama donra bakamadım.o yuzden ne listenizi ne hırsınızı görüp yada umutsuzluğa kapıldığınız anda kendinizi toparlamalarınızı görüp motive olamadım.subat 10 gibi samsuna annemlerin yanına gideceğim.buyuk olasılıkla orda nete giremeyeceğim ama olsun.annem çocuklara bakar bende yarım saat bile olsa yürürüm diye düşünüyorum.azda olsa faydası olur.o süre içinde beni hafızanızdan silmeyin geldiğimde tekekrar motivasyona ve hırsa ihtiyacım olacak.
NİLCİM menün çok güzel aynen devam hayatımoohhh maşallah topik yine en başta kız size helal olsun valla,allah nazarlardan korusun cümlemizi
önce bugünkü menümü tanıtıyımda banada yorum yapın bakalım kızlar ,
sabah:yarım dilim ekmek,çok az peynir,1 zeytin,1 domates ,2 şekerli çay
öğle:1 kase yoğurt,dün akşam yediğim gibi pilav üzeri patatesli suzuz yemek
akşam:zeytinyağlı pırasa,1 kase salata ekmek yokkkk
bu hafta sen ve senadan acayip umutluyum.hem çok güzel günlük menüleriniz hemde sağlıklı.hadi kolay gelsin erisin yağlar
zaten simit yediğin gün başka unlu gıda almıcaksın. simiti ya bilerede yada sabah yarım öğlen yarım şeklinde alacaksın4 dilim k.ekmeği o zaman :S 60x4=240 :S çünkü bana diyetisyenim bu fast food ve simit poğaça tarzı şeylerin karşılıklarını yazmıştı hatta bende bi kızmını paylaşmıştım güncel diyet haberleri nde sanırım 1 simit 4 ekmek di
ben yapmıyorum bayadır yapsam yicem biliyorumeşim saolsun hep kilo aldıran şeyler sever.bugün kızartma yaptım mesela ve kızartma hiç yapmasam hafta 1 yapıyorum haftada 3-4 ü bile bulduğu oluyo
1 hafta daha katlan bana 1 hafta sonra gidiyorumbu dördümüz en çok sevdiqin yiceklermiyiz
sen öldürecen benii gülmektennn
kusura bakma canım yaa bu uyuslar lak lak etmekten fırsat bulamamışlardır geyik bişey sorsaydın cevabı yapıştırırlardı
sen günlük menünü yaz gereken haberleri günlük olarak alırsınbu arada hoşgeldin
hoşgeldin cnm bizde özledik seni
sakin ol canım sinirlerin bozulmuş senin yarın ne istiyorsan neyi seviyorsan onu yao doyana kadar bıkana kadar ye hırsını hevesini al bir sonraki gün hiçbişey olmamış gibi diyetine devam et faydasını göreceksin
tatlıyı ve çikolatayı yiyip kilo vermeyi bekleme cnm
eqerki listene yorum yaptıysam mutlaka olumsuz bişey var demektir ve sen bana bu sözü söyleyemezsin tostumada karışamazsın günde iki dilim ekmek yememiz gayet normal ister tost yaparım ister ekmek olarak tüketirim bizler burda yanlış menülere tepki veriyoruzki kilo verebilelim ve kimseye yanlış örnek olmayalım konuşma tarzın İĞRENÇ ve kullandıqın arqo kelimeden dolayı seni kınıyorum..
NİLCİM menün çok güzel aynen devam hayatım
hayatım hiç sorma olanları ben omega 3 kullanıyorum 2 haftadır meqer kilo aldırıyormuş bu sabah ilacı kestim ama yarına etki etmez ancak haftaya normale inerim benden fazla umutlanma yanii
ben 28 yaşındayım çocuğum yok ama çocuk aratmayan bi eşim var.beyimize canı ne çekiyosa onu yapıyoruz.şimdi uzun zamandır hastayım diye hamur işi yapamadım istemedi yorulucam diye yoksaa ohooo daha hasta olmadan 2 gün önce pizza yap diye tutturduydubenim çocuklarım okula gidiyor mecburen yapıyorum beslenmelerine yoksa kantinden ne olduğu belirsiz şeyler yiyolar.çocuklar büyüyünce kocamın benim ne istediğimzin pek bir önemi kalmadı onlar ne isterse onu yapmaya çalışıyorum.sizin çocuk yok sanırım.gerçi grubumuzun yaş ortalaması düşük.
sena hoşgeldin kuzum geçmişi okumaktan daha bu sayfaya gelemedin belli özledim seni yavvhoşgeldin kuzu
kız turist te şok oldum zaten o kadar zayıf olduğunu bilmiyordum ya resmen kemik torbası kadın biz o kadan olamayız heralde yaklaşsak yeter
ohhhhhhh afiyet olsun yaramaz hiç biri inşallahahh canımmbende özledim inanki sabah 7.15te bir çıktım evden akşam 8.30tu eve geldiğimde öldüm yorgunluktan amaaannnn ne çene yapmışsınız tabiki başı GREEN çekiyor çok güldürdü uyus yinee ama inanılmaz yorgunum laptopun başında uyucam şimdi
uyuyup kalmadan menümü paylaşıyım
Senanın menüsü
kahvaltı
1 bardak su
1 yumurta
1 dilim kaşar peyniri
ara
1 mandalina
öğlen
1 kase sütlü şehriye çorbası(çoook güzel oluyor)
1 tabak dolusu kıymalı karnabahar
1 çiğ köfte
ara
kursta hocamız ısrar ede ede arkadaşın yaptıqı haşhaşlı tatlıdan 1 dilim yedirdi
akşam
oqlumla yemeğe çıktık
ızgara köfte
3 dilim domates
bikaç dilim kızarmış patates
2 kaşık pilav
1-2 dilim salatalık turşusu
şimdi yeşilçeyımı içiyorum..
1.5 litre su..
1 hafta daha katlan bana 1 hafta sonra gidiyorumsonra başkaları güldürür benim yerime seni yerimi tutmaz ama işte idare etçen
anacımın yanına gidiyorum.baya uzun kalcam şubat sonu mart başı gibi inşallah formda bi şekilde dönerimnereye gidiyosun kuzumm:26:
1 hafta daha katlan bana 1 hafta sonra gidiyorumsonra başkaları güldürür benim yerime seni yerimi tutmaz ama işte idare etçen
anacımın yanına gidiyorum.baya uzun kalcam şubat sonu mart başı gibi inşallah formda bi şekilde dönerim
ben 28 yaşındayım çocuğum yok ama çocuk aratmayan bi eşim var.beyimize canı ne çekiyosa onu yapıyoruz.şimdi uzun zamandır hastayım diye hamur işi yapamadım istemedi yorulucam diye yoksaa ohooo daha hasta olmadan 2 gün önce pizza yap diye tutturduyduhasta olunca sıyırdım anlıcan
izmire gidiyorum .1 haftalığına gelip döncek ben kalacağımnerde annen eşinde gelicekmi
benim çocuklarım okula gidiyor mecburen yapıyorum beslenmelerine yoksa kantinden ne olduğu belirsiz şeyler yiyolar.çocuklar büyüyünce kocamın benim ne istediğimzin pek bir önemi kalmadı onlar ne isterse onu yapmaya çalışıyorum.sizin çocuk yok sanırım.gerçi grubumuzun yaş ortalaması düşük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?