70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sen hemen bir bebek yap o mecburen büyür.yoksa alışırsa ilgiye hiç kurtulamazsın.
alıştı alışacağı kadar 8 yıllık evliyiz

ben bilmem sena bilir ben kıyamıyorum ii olmuş diyorum. sonra bana kızıyo ama bu menüye onunda kızacağı kesin bol bol sıvı gıda sebze meyve tüketip katı gıda ve unlu gıdaları en aza indirgemen lazım.

izmire gidiyorum .1 haftalığına gelip döncek ben kalacağım malum onun tatilini devlet 2 hafta veriyo.benim tatilimi eşim sınırsız veriyo çok çok çooooooooooooooooooook özleyince dönüyorum
çok özleyince :26::26::26::26:

şakamı bu bide yorum istiyo yaa:95: ne dememizi bekliyorsun diyet yapan birinin asla yemeyeceqi bir menü baştan sona yanlış

kuzum ya senin burcun neydi dur hemen celallenme
kız sende hamıle kadınlar gibisin ha kansızlık var omega kullanıyon unutkanlık mı var benimde hafıza çok kötü balık yiyim diyom geçen aldım sevınçle hasta olunca koktu bogazımın agrısından yıyemedım en iyisi ceviz yemek her gün 3 tane tüket tatlım.
bu arada kurs nasıl gidiyo sürücü kursunda yazılıyı geçtin mi kız sen de şaka maka yoğunsun baya yemek kursuna gidiyon galiba,bi de rölyef miydi,bide ehliyet oh valla bende çalışmak istemiyom ya bende evde oturayım kurslara gideyim gezeyim ya gezmeyi özledim

Son düzenleme:
çok özleyince :26::26::26::26:

şakamı bu bide yorum istiyo yaa:95: ne dememizi bekliyorsun diyet yapan birinin asla yemeyeceqi bir menü baştan sona yanlış
haha dedim ben kızacak diye
hem eşimi hem evimi özleyip artık kendimi çok yorgun hissedince döyorum canım.annem rahatsız gittimmi hep yanında oluyorum.inan eve giriyorum bidaha dönüşte evden çıkıyorum.saolsun kendi iş yapamadığı için ve tek kızı ben olduğum için tüm işleri sıralıyo bende alttan üsten sağdan soldan yapıyorum.artık bitme noktamda eyvallah deyip dönüyorum

kilomu aldıracan kzım bana ne yemek kursu rölyef kursuna gittiğim halda hoca her hafta zorla bişiler yediriyo:84: bide yemek kursuna gitsem wayyy halime rölyef ve ehliyete gidiyorum canımıniçi dünkü sınavdan 80 bugünkünden 82 aldım tabi bu sınavlar deneme cnm bu arada burcum YAY

orda pc yokmu

canım yorumu sena yapmış bu işin uzmanı o artık bize laf düşmez.

pc yok neyazıkki.biyadan iyi bari1 ay radyasyon almim
sanırım banaalıştın üzüdün gdeceğime dimi itirafet

canım yorumu sena yapmış bu işin uzmanı o artık bize laf düşmez.
19 yşında evlendim.evlendiğim için eşimle olduğum için çok mutluyum.ama keşke bukadar erken karşıma çıkmasaymışta eğitimime devam etseydim demiyda değilim.hayırlısı böyleymiş demekki rabbim herkesihayırlı insalarla karşılaştırsın inşallah.

kız sen hep 1 çiğ köfte yazıyon 1 tane yiyip 2. yi yemeden nasıl dayanıyosun cuma günleri biizm çiğ köfte günümüz ohhhhh yarını iple çekiyom

kız kursta hoca şunu yapmış şunu yedirdi bunu yedirdi diyon ya bende sandım yemek kursuna gidiyon 58 bulvardaki ne mi gidiyon bende geçen sene gitara yazıldım da sonra gitar kursunu iptal ettiler gidemedim:26::26:

bgün yeterince muhabbetin belini kırdık.ben gidiyorum yarın görüşmek üzere kendinize bakıp kilo almayın.başasına bakın oalsın

bgün yeterince muhabbetin belini kırdık.ben gidiyorum yarın görüşmek üzere kendinize bakıp kilo almayın.başasına bakın oalsın
hadi yeşimcim git yat sen daha sabah çene çalcan o kadar kişi ye laf yetiştirecen.topiği ayakta tutacan demi.hadi bakem nerde hareket parmaklar çalışsın:44:

pc yok neyazıkki.biyadan iyi bari1 ay radyasyon almim
sanırım banaalıştın üzüdün gdeceğime dimi itirafet
evet üzüldüm beleş bekçilik yapıyordun topiqimize
eşim her hafta alır tabaqıma 1 tane aldıgım için 2.sini görmüyorum görmeyicede yiyemiyorum cnm

evet cnm bulvardakine gidiyorum ismek merkez 2
çok yorgunum kızlar hadi ben gidiyorum tatlı rüyalara öpüldünüz fıstıklar

bu günkü menüm

sabah:

1 tost ekmeğiyle hazılanmış peynirli tost
1 büyün fincan yeşil çay
1 zeytin
1 salatalık
1 küçük domates

ara :

1 avuç fındık ve kuş üzümü karışımı..

öğlen:

1 kase çorba

ara:

yok

akşam:
kınaya gitmiştim orada..

1 küçük kurabiye
1 poğaçanın 4e 1ini yedim
1küçük kutu meyve suyu içtim

şimdide 1 kase çorba içicem

bu akşam kınadaydık
çok yoruldum
hizmet falan yptım
tabakları ben hazırladım
oğlumu uyutup hemen yatıcam
iyi qeceler

hmm bence gayet güzel bugün menün akşam biraz olmamış ama kınaya gitmişsiniz sonuçta :) ama akşama kadar çok beğendim

cleo cuk hoşgeldin
iyi geceler arkadaşlar yarın buluşuruz.
iyi geceler

iradene hayranım ya maş

ben varımm
yanlışı söyliimm tostu ve kısırı aynı güün içinde yemişsin çok fazla kalori almışsın diyet kurallarına aykırı başlıca durum google kcal cetveli yazarat bi hesapla bakalımm bugün kaç kcal almışsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…