alıştı alışacağı kadar 8 yıllık evliyizsen hemen bir bebek yap o mecburen büyür.yoksa alışırsa ilgiye hiç kurtulamazsın.
ben bilmem sena bilirbide benim yediklerime yorumyapın şekerler ...sabah tost 2 dilim ekmekle...arada kek...sonra kısır ama yeşilliği bol bulguru az....bi kaşık çikolata...tabiki kahve var aralarda..akşam sahanda yumurta ekmeksiz...azönce bi kase mısır patlattım yedim ve gün içinde 3 kilo su nasıl yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum
çok özleyince :26::26::26::26:izmire gidiyorum .1 haftalığına gelip döncek ben kalacağımmalum onun tatilini devlet 2 hafta veriyo.benim tatilimi eşim sınırsız veriyo çok çok çooooooooooooooooooook özleyince dönüyorum
bide benim yediklerime yorumyapın şekerler ...sabah tost 2 dilim ekmekle...arada kek...sonra kısır ama yeşilliği bol bulguru az....bi kaşık çikolata...tabiki kahve var aralarda..akşam sahanda yumurta ekmeksiz...azönce bi kase mısır patlattım yedim ve gün içinde 3 kilo su nasıl yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum
kuzum ya senin burcun neydi dur hemen celallenmebu dördümüz en çok sevdiqin yiceklermiyiz
sen öldürecen benii gülmektennn
kusura bakma canım yaa bu uyuslar lak lak etmekten fırsat bulamamışlardır geyik bişey sorsaydın cevabı yapıştırırlardı
sen günlük menünü yaz gereken haberleri günlük olarak alırsınbu arada hoşgeldin
hoşgeldin cnm bizde özledik seni
sakin ol canım sinirlerin bozulmuş senin yarın ne istiyorsan neyi seviyorsan onu yao doyana kadar bıkana kadar ye hırsını hevesini al bir sonraki gün hiçbişey olmamış gibi diyetine devam et faydasını göreceksin
tatlıyı ve çikolatayı yiyip kilo vermeyi bekleme cnm
eqerki listene yorum yaptıysam mutlaka olumsuz bişey var demektir ve sen bana bu sözü söyleyemezsin tostumada karışamazsın günde iki dilim ekmek yememiz gayet normal ister tost yaparım ister ekmek olarak tüketirim bizler burda yanlış menülere tepki veriyoruzki kilo verebilelim ve kimseye yanlış örnek olmayalım konuşma tarzın İĞRENÇ ve kullandıqın arqo kelimeden dolayı seni kınıyorum..
NİLCİM menün çok güzel aynen devam hayatım
hayatım hiç sorma olanları ben omega 3 kullanıyorum 2 haftadır meqer kilo aldırıyormuş bu sabah ilacı kestim ama yarına etki etmez ancak haftaya normale inerim benden fazla umutlanma yanii
haha dedim ben kızacak diyeçok özleyince :26::26::26::26:
şakamı bubide yorum istiyo yaa:95: ne dememizi bekliyorsun diyet yapan birinin asla yemeyeceqi bir menü baştan sona yanlış
kuzum ya senin burcun neydi dur hemen celallenme
kız sende hamıle kadınalr gibisin ha kansızlık var omega kullanıyon unutkanlık mı var benimde hafıza çok kötü balık yiyim diyom geçen aldım sevınçle hasta olunca koktu bogazımın agrısından yıyemedım en iyisi ceviz yemek her gün 3 tane tüket tatlım.
bu arada kurs nasıl gidiyo sürücü kursunda yazılıyı geçtin mi kız sen de şaka maka yoğunsun baya yemek kursuna gidiyon galiba,bi derölyef miydi,bide ehliyet oh valla bende çalışmak istemiyom ya bende evde oturayım kurslara gideyim gezeyim ya gezmeyi özledim
haha dedim ben kızacak diye
hem eşimi hem evimi özleyip artık kendimi çok yorgun hissedince döyorum canım.annem rahatsız gittimmi hep yanında oluyorum.inan eve giriyorum bidaha dönüşte evden çıkıyorum.saolsun kendi iş yapamadığı için ve tek kızı ben olduğum için tüm işleri sıralıyo bende alttan üsten sağdan soldan yapıyorum.artık bitme noktamda eyvallah deyip dönüyorum
canım yorumu sena yapmış bu işin uzmanı o artık bize laf düşmez.bide benim yediklerime yorumyapın şekerler ...sabah tost 2 dilim ekmekle...arada kek...sonra kısır ama yeşilliği bol bulguru az....bi kaşık çikolata...tabiki kahve var aralarda..akşam sahanda yumurta ekmeksiz...azönce bi kase mısır patlattım yedim ve gün içinde 3 kilo su nasıl yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum
alıştı alışacağı kadar 8 yıllık evliyiz
20 yaşında evlendin yani çoooooooooook erken ben senin şu anki yaşında anamın zoruyla evlendim.yoksa halimden gayet memnundum.ama çocuk için geç bir yaş sonra 2 yetişmiyor.tabi düşünüyorsan.
ben bilmem sena bilirben kıyamıyorum ii olmuş diyorum. sonra bana kızıyo ama bu menüye onunda kızacağı kesin bol bol sıvı gıda sebze meyve tüketip katı gıda ve unlu gıdaları en aza indirgemen lazım.
pc yok neyazıkki.biyadan iyi bari1 ay radyasyon almimkilomu aldıracan kzım bana ne yemek kursu rölyef kursuna gittiğim halda hoca her hafta zorla bişiler yediriyo:84: bide yemek kursuna gitsem wayyy halime rölyef ve ehliyete gidiyorum canımıniçi dünkü sınavdan 80 bugünkünden 82 aldım tabi bu sınavlar deneme cnm bu arada burcum YAY
orda pc yokmu
19 yşında evlendim.evlendiğim için eşimle olduğum için çok mutluyum.ama keşke bukadar erken karşıma çıkmasaymışta eğitimime devam etseydim demiyda değilim.hayırlısı böyleymiş demekki rabbim herkesihayırlı insalarla karşılaştırsın inşallah.canım yorumu sena yapmış bu işin uzmanı o artık bize laf düşmez.
kız sen hep 1 çiğ köfte yazıyon 1 tane yiyip 2. yi yemeden nasıl dayanıyosun cuma günleri biizm çiğ köfte günümüz ohhhhh yarını iple çekiyomahh canımmbende özledim inanki sabah 7.15te bir çıktım evden akşam 8.30tu eve geldiğimde öldüm yorgunluktan amaaannnn ne çene yapmışsınız tabiki başı GREEN çekiyor çok güldürdü uyus yinee ama inanılmaz yorgunum laptopun başında uyucam şimdi
uyuyup kalmadan menümü paylaşıyım
Senanın menüsü
kahvaltı
1 bardak su
1 yumurta
1 dilim kaşar peyniri
ara
1 mandalina
öğlen
1 kase sütlü şehriye çorbası(çoook güzel oluyor)
1 tabak dolusu kıymalı karnabahar
1 çiğ köfte
ara
kursta hocamız ısrar ede ede arkadaşın yaptıqı haşhaşlı tatlıdan 1 dilim yedirdi
akşam
oqlumla yemeğe çıktık
ızgara köfte
3 dilim domates
bikaç dilim kızarmış patates
2 kaşık pilav
1-2 dilim salatalık turşusu
şimdi yeşilçeyımı içiyorum..
1.5 litre su..
kız kursta hoca şunu yapmış şunu yedirdi bunu yedirdi diyon ya bende sandım yemek kursuna gidiyon 58 bulvardaki ne mi gidiyon bende geçen sene gitara yazıldım da sonra gitar kursunu iptal ettiler gidemedim:26::26:kilomu aldıracan kzım bana ne yemek kursu rölyef kursuna gittiğim halda hoca her hafta zorla bişiler yediriyo:84: bide yemek kursuna gitsem wayyy halime rölyef ve ehliyete gidiyorum canımıniçi dünkü sınavdan 80 bugünkünden 82 aldım tabi bu sınavlar deneme cnm bu arada burcum YAY
orda pc yokmu
hadi yeşimcim git yat senbgün yeterince muhabbetin belini kırdık.ben gidiyorum yarın görüşmek üzere kendinize bakıp kilo almayın.başasına bakın oalsın
evet üzüldümpc yok neyazıkki.biyadan iyi bari1 ay radyasyon almim
sanırım banaalıştın üzüdün gdeceğime dimi itirafet
eşim her hafta alır tabaqıma 1 tane aldıgım için 2.sini görmüyorum görmeyicede yiyemiyorum cnmkız sen hep 1 çiğ köfte yazıyon 1 tane yiyip 2. yi yemeden nasıl dayanıyosun cuma günleri biizm çiğ köfte günümüz ohhhhh yarını iple çekiyom
kız kursta hoca şunu yapmış şunu yedirdi bunu yedirdi diyon ya bende sandım yemek kursuna gidiyon 58 bulvardaki ne mi gidiyon bende geçen sene gitara yazıldım da sonra gitar kursunu iptal ettiler gidemedim:26::26:
bu günkü menüm
sabah:
1 tost ekmeğiyle hazılanmış peynirli tost
1 büyün fincan yeşil çay
1 zeytin
1 salatalık
1 küçük domates
ara :
1 avuç fındık ve kuş üzümü karışımı..
öğlen:
1 kase çorba
ara:
yok
akşam:
kınaya gitmiştim orada..
1 küçük kurabiye
1 poğaçanın 4e 1ini yedim
1küçük kutu meyve suyu içtim
şimdide 1 kase çorba içicem
bu akşam kınadaydık
çok yoruldum
hizmet falan yptım
tabakları ben hazırladım
oğlumu uyutup hemen yatıcam
iyi qeceler
çok özleyince :26::26::26::26:
şakamı bubide yorum istiyo yaa:95: ne dememizi bekliyorsun diyet yapan birinin asla yemeyeceqi bir menü baştan sona yanlış
o kadarvahim yani ne yiyeyim öle kalori malori hesaplayamam ben
iyi geceleriyi geceler arkadaşlar yarın buluşuruz.
iradene hayranım ya maşevet üzüldümbeleş bekçilik yapıyordun topiqimize
eşim her hafta alır tabaqıma 1 tane aldıgım için 2.sini görmüyorum görmeyicede yiyemiyorum cnm
evet cnm bulvardakine gidiyorum ismek merkez 2
çok yorgunum kızlar hadi ben gidiyorum tatlı rüyalaraöpüldünüz fıstıklar
cleo cuk hoşgeldin
iyi geceler
iradene hayranım ya maş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?