- 30 Kasım 2010
- 9.758
- 19.774
- 448
kız biz varız bizi beğenmedin mi de kendine yeni topik açtınaranızda gececi yok galiba
oysa ben cocukları uyutunca varım dünya o zaman dönüyo benim için
hoşgeldin canım ne olursan ol yine gel diyetini bozsanda gel bozmasan da ay bende artık diyet kelimesinden nefret eder oldum benım de gecen hafta gidenler hop geri geldi birinci olacam kesin ama sondanben yine diyeti bozdum..
yedim tatlıları
kız biz varız bizi beğenmedin mi de kendine yeni topik açtın
Hoşgeldin canım ne olursan ol yine gel diyetini bozsanda gel bozmasan da ay bende artık diyet kelimesinden nefret eder oldum benım de gecen hafta gidenler hop geri geldi birinci olacam kesin ama sondanbu arada avatarımın bi mahsuru var mı senaynan acıkıyoz ne dıyonuz bak değiştirdim yine
sudem kaç kilosun ne yersin ne içersin bi yazsana bana yarına örnek olur belkim
canım sen kişilik olarak sıkıya gelemiyorsun burcunu söylermisin bana sabırlı ol biraz bak ben pek diyetten anlamam bu hafta beslenmeme dikkat etmedim beni takip edersen tartının yolunu zor bulursunsudem kaç kilosun ne yersin ne içersin bi yazsana bana yarına örnek olur belkim
canım sen kişilik olarak sıkıya gelemiyorsun burcunu söylermisin bana sabırlı ol biraz bak ben pek diyetten anlamam bu hafta beslenmeme dikkat etmedim beni takip edersen tartının yolunu zor bulursun
Ama sana faydalı bi kaç bişey söleyim açlığa dayanamıyorsan haşlanmış yumurta ye,şekersiz içecek içemiyorsan tatlandırıcı kullan birde yemeklerini aynı ye sadece porsiyonlarını küçült kilo verirsin bak mesela spor yapıyorsan aç karnına yapmaya çalış yağdan veririsn kiloyu aç karnına ılık su iç,salataya bol limon sık yağ yakar diyete yeni başlıyorsan ilk etepta bunlar bile sana çok farkettirir
kız sen varya kesin 7 aylıksın dur kuzum bu kadar acele etme yavaş yavaş vercez kiloları haftada 500-1000gram versek süper olcakhem cevap yazmıyosun hemde beğenmedinmi bizi diyosun aşk ol
Ben bu işi beceremiyeceğimi bildiğim için yani kendi kendime zayıflamayı hap ısmarladım yarın gelir
sakın aaaaaaaa demeyin bide onu deniycem:93:[/QUO
seni sürekli birileri suçlarmış gibisingülüm dur bi sakin ol herkes burda birbirine faydalı olmaya çalışıyo zayıflama hapları başta çok fayda ediyormuş dün tv de izledim ama sağlık bakanlığı onaylı değilse kalp krizine kadar yol açabiliyormuş.sana kullanma demem herkes kendi tercihini kendi yapar biz bildiğimizi duyduğumuzu paylaşıyoruz.ben hiç kullanmadım eşim düşündü bi ara acı biber haplarından daha sonra vazgectık doğal yöntemlerle zayıflayalım dıye.
bende kavitasyona felan gitmeyi düşünmüştüm ama vazgeçtim sonra
valla dicez şekerimmBiz hap olayına karşıyız sağlıklı ve dengeli beslenmeyi ve hepsinden önemlisi bunu hayat boyu bi düzene sokmayı destekliyoruz hap hem çok zararlı hem de bıraktığın an geri alıosun ki canlı örneği var önümde annem nerdeyse bütün hapları besin takviyelerini denedi zamanında senin gibi düşündüğü için hepsinde de bıraktığı an fazlasıyla aldı ve sadece boşuna para harcamış oldu eğer böyle bi topiğe girdiysen önce ben yapabilirim kendim başarıcam diye karar vermen gerek.. şu an diyet hakkında bişi bilmiyo olabilirsin ama ztn bizde bu yüzden burdayız hepimiz hergün bi diğerinden bişiler öğreniyoruz ztn ben yapamam ki ben kendi başıma edemem ki lerdeysen hala boşuna bekleme kilo vermeyi değil hap kullanmak bütün gün aç dolaşsan bile bu psikolojiyle kilo fln veremezsin!
çok özleyince :26::26::26::26:
şakamı bubide yorum istiyo yaa:95: ne dememizi bekliyorsun diyet yapan birinin asla yemeyeceqi bir menü baştan sona yanlış
haha dedim ben kızacak diye
hap olayına herkes karşı ama 1 aydır arastırıyorum eczane tavsiye etti bide öyle deniycem bakalım 1 ...2 kilo versem gaza gelicem kendimi biliyorum o yüzden hap son çare gibi
78 dim 75 oldum ama çakıldım kaldım
75 kabusundan kurtulmam lazım hapla 74 bile olsam razıyım yani:44:
ben varımm
yanlışı söyliimm tostu ve kısırı aynı güün içinde yemişsin çok fazla kalori almışsın diyet kurallarına aykırı başlıca durum google kcal cetveli yazarat bi hesapla bakalımm bugün kaç kcal almışsınn
kız biz varız bizi beğenmedin mi de kendine yeni topik açtın
hoşgeldin canım ne olursan ol yine gel diyetini bozsanda gel bozmasan da ay bende artık diyet kelimesinden nefret eder oldum benım de gecen hafta gidenler hop geri geldi birinci olacam kesin ama sondanbu arada avatarımın bi mahsuru var mı senaynan acıkıyoz ne dıyonuz bak değiştirdim yine
canım bak bi arkadaşım kolestrol için sabah aç karnına bi silme kaşık keten tohumu yiyordu sen denedin mi oda yağları parçalamaya yardımcı.bak baştan yenilgiyi kabul etmek yok buraya yazdıysan birlikte savaşacazburcum balık ama ben balina olan cinsinden kolestorolüm var 33 yaşındayım yumurta yiyemem cok az yiyorum ama spor hiç yok öle işte
sabırsız bi yapım var hemen herşey olsun istiyorum
zayıflamak hemen cevap beklemek gibi
canım bak acele kılo vermek değil sağlıklı vermek önemli geçen hafta hasta oldugum ıcın boğazımın ağrısından yemek yiyemedim ve bolca ter attım vucudum su kaybetti 2.5 kılo gitti yarın tartıda geri gelcek o kılolar noldu bana faydası oldu mu bu kıloların hayır çünkü giden kilo değil suydu.hap olayına herkes karşı ama 1 aydır arastırıyorum eczane tavsiye etti bide öyle deniycem bakalım 1 ...2 kilo versem gaza gelicem kendimi biliyorum o yüzden hap son çare gibi
ben varımm :d
yanlışı söyliimm tostu ve kısırı aynı güün içinde yemişsin çok fazla kalori almışsın diyet kurallarına aykırı başlıca durum google kcal cetveli yazarat bi hesapla bakalımm bugün kaç kcal almışsınn
burcum balık ama ben balina olan cinsinden kolestorolüm var 33 yaşındayım yumurta yiyemem cok az yiyorum ama spor hiç yok öle işte
hap olayına herkes karşı ama 1 aydır arastırıyorum eczane tavsiye etti bide öyle deniycem bakalım 1 ...2 kilo versem gaza gelicem kendimi biliyorum o yüzden hap son çare gibi
canım bak bi arkadaşım kolestrol için sabah aç karnına bi silme kaşık keten tohumu yiyordu sen denedin mi oda yağları parçalamaya yardımcı.bak baştan yenilgiyi kabul etmek yok buraya yazdıysan birlikte savaşacaz
Canım bak acele kılo vermek değil sağlıklı vermek önemli geçen hafta hasta oldugum ıcın boğazımın ağrısından yemek yiyemedim ve bolca ter attım vucudum su kaybetti 2.5 kılo gitti yarın tartıda geri gelcek o kılolar noldu bana faydası oldu mu bu kıloların hayır çünkü giden kilo değil suydu.
bazen haftada 100 gram verdiğimiz olacak ona bile nasıl sevincez yağdan gitti diyeburcum balık ama ben balina olan cinsinden kolestorolüm var 33 yaşındayım yumurta yiyemem cok az yiyorum ama spor hiç yok öle işte
canım ortada yanlış anlaşılma var topıkte cogumuz bu dilde konuşuyoruz kımsede küsüp alınmıyo kımse artniyetli değilArkadaşlar diyette ki konulara son günlerde nazar değdi galiba, şöyle ki;
kaç yıldır konuları takip ederim son haftada olduğu kadar nezaketsiz cevaplara hiç rastlamamıştım.. hani yeni gelenlere yardım, hani bilmeyenlere destek olmak bilinçlendirmek, hani nezaket, hani anlayış....
Herkes hayatında kilolu doğmuyor bu durumda bilinçli de olamıyor belki arkadaşımızın ilk diyeti belki hiç diyetle alakası yoktu belki yardım alırsam başarırım diye size sığındı...doğru düzgün cevap verseniz zarar mı görürsünüz..
Bu tip cevaplarınız da siteden uzaklaştırma cezası alıyorsunuz lütfen kurallara uyup karşınızdakilere size verilmesini istediğiniz gibi cevaplar verin...
Bu kadar güleceğinize siz neden anlayış göstermediniz yardım isteyene yardım etmediniz anlamış değilim hadi yardımı geçin bari alay eder gibi cevap yazmayın...
Forum manifestosunu okumanızı öneririm arkadaşlar ne gibi şartlarda ne gibi cezalar alınıyor aklınız da bulunsun...
teşekkür ederim canımSize de teşekkür etmeden gitmek istemedim arkadaşlarilginize, sevginize, esprinize
Yeni gelen arkadaşımıza gerekli açıklamaları yazdım biraz sabırsızca davranıp hemen cevap beklemiş ama bir kaç gün için de alışacaktır
tatlım yanlış anlama yaaaaaaaa sen bizlen bi iki gün takıl alışırsın bu tarz iletişime kasap sevdiği deriyi yerden yere çalarmış bizde burda takılıyoz birbirimize vakit geçiyo işte daha ağlenceli oluyo sen asl35 ile beni görsen ohooooooo ne atışıyozteşekkür ederim ilk kez yargılamadan nerdeyanlış yaptığımı söyleyen oldu bende az yiyorum diye geziniyorum:90:
kız sen daha yatmadın mı git yat bakıyım da büyüyecen iç sütünü yatbende balık burcuyum... hem çok iştahlı hem de sabırsız bi insanımdır senin gibi ama diyet sabır işi...
eczacı tabi ki tavsiye eder cnm ya ürününü satıcak sonuçta... ben 18 yaşından küçüğüm bi ara merak etmiştim bana bile tavsiye etmişti düşün sağlık bakanlığı onaylı bu diye ben sakın diyorum bak paranı çöpe sağlığını ve psikolojini de tehlikeye atma lütfen yalvarırım...
hadi yat sabah dinç gel karşımızaBen yatıyorum yarın görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?