yeni gelen arkadaşlarımızda olmuş,hoş geldiniz kızlar
kendi aramızda belirlediğimiz bazı kurallarımız vardı baktınızmı bilmiyorum ama
tekrar yazıyım ben;
1:)cuma günleri kilo bildirimi yapılacak,cuma yapamayanlar bir gün önceden belirtecek
2:)listeye girip kilo bildirimi yapmayanlar diskalifiye olacaklardır.
3:)bu hafta minumum 350 gr verilmeye çalışılacak
4:)350 grmı veremeyenler için 100 mekik cezamız var.
5:)her gün kendi sporlarımıza ek olarak günlük 20 mekik çekilecek ve 20şer artırılacak
6:)pazartesi salı hariç diğer günlerde yeni gelen arkadaşlar bir sonraki hafta listede yer alacak.
NİGDELİM:78
DİLŞAHIM:77
YAN:75
ELİFADA:75
GELGİT:73 ARKADAŞLAR LİSTEYE EKLEDİM SİZİ
arkadaşlar diyette ki konulara son günlerde nazar değdi galiba, şöyle ki;
kaç yıldır konuları takip ederim son haftada olduğu kadar nezaketsiz cevaplara hiç rastlamamıştım.. Hani yeni gelenlere yardım, hani bilmeyenlere destek olmak bilinçlendirmek, hani nezaket, hani anlayış....
Herkes hayatında kilolu doğmuyor bu durumda bilinçli de olamıyor belki arkadaşımızın ilk diyeti belki hiç diyetle alakası yoktu belki yardım alırsam başarırım diye size sığındı...doğru düzgün cevap verseniz zarar mı görürsünüz..
Bu tip cevaplarınız da siteden uzaklaştırma cezası alıyorsunuz lütfen kurallara uyup karşınızdakilere size verilmesini istediğiniz gibi cevaplar verin...
Bu kadar güleceğinize siz neden anlayış göstermediniz yardım isteyene yardım etmediniz anlamış değilim hadi yardımı geçin bari alay eder gibi cevap yazmayın...
Forum manifestosunu okumanızı öneririm arkadaşlar ne gibi şartlarda ne gibi cezalar alınıyor aklınız da bulunsun...
bilinçsizce kullanım olduğu gerekçesiyle forumda hap kapsül şurup vs vs diyet ürünlerinin paylaşımı yasaktır .....
Sadece aktardan aldığımız ot çay bitkiye dair ne varsa paylaşabilirsiniz..
size de teşekkür etmeden gitmek istemedim arkadaşlarIlginize, sevginize, esprinize
Yeni gelen arkadaşımıza gerekli açıklamaları yazdım biraz sabırsızca davranıp hemen cevap beklemiş ama bir kaç gün için de alışacaktır
Size de teşekkür etmeden gitmek istemedim arkadaşlarilginize, sevginize, esprinize
Yeni gelen arkadaşımıza gerekli açıklamaları yazdım biraz sabırsızca davranıp hemen cevap beklemiş ama bir kaç gün için de alışacaktır
ne demek cnm önemsizz sen yeter ki sağlığını tehlikeye atmadan ben yapablirim dierek başla bu işe desteğimiz önerilerimizle ve tecrübelerimizle burdayız hepimizteşekkür ederim ilk kez yargılamadan nerdeyanlış yaptığımı söyleyen oldu bende az yiyorum diye geziniyorum:90:
kız sen daha yatmadın mı git yat bakıyım da büyüyecen iç sütünü yat
hadi yat sabah dinç gel karşımızasabahtan sağından kalk sinirlerini aldır gel
niğdelim hoşgeldin niğde de mi oturuyorsun niğde merkezde arkadaşım varbende niğde ye gelmek istiyom canım arkadaşımı 3 senedir görmüyorum düğününede gidemedim:26::26:
Tesekkur ederim canim, bugunum cok guzeldi diyebilirim, gundiz bir arkadasima gittim, orda birseyler yiyecegim icin sabah kahvalti yapmadim 11 gibi kalktim, 1 gibi yedim,
2 kasik kisir,
1 dilim borek,
2 kasik havuc salatasi,
1 kucuk pogaca yedim,
2 bardakta cay ictim,
Arkadasimdan ciktiktan sonra alisverise gittim 1 saat kadar dolastim, eve gelince, 62 dk yuruyus bandimda yurudum 5.600 km kadar, birazdan ogluslarimi alama dersanee gidecegim, 8 gibi aksam yemegi, bir kase corba, salata ve bol su, nasil kizlar, bugun iyimiyim, bir dahaki cumaya kadar insallah biraz veririm....herkeze tesekkur ederim....yorumlariniz beni motive etti.....
kız biz varız bizi beğenmedin mi de kendine yeni topik açtın
hoşgeldin canım ne olursan ol yine gel diyetini bozsanda gel bozmasan da ay bende artık diyet kelimesinden nefret eder oldum benım de gecen hafta gidenler hop geri geldi birinci olacam kesin ama sondanbu arada avatarımın bi mahsuru var mı senaynan acıkıyoz ne dıyonuz bak değiştirdim yine
kallisteuyarın için teşekkürler,
ama arkadaşların da dediği gibi bizler artık burada birer aile gibi olduk.yani kime nasıl nazımızın geçtiği belli.her yeni gelen arkadaşımızıda kendimiz gibi gördüğümüzdendir kusurumuz.yeni gelenler için haklısınız.
Asla aramızda seviyesiz bir ortam kurmadık .kimseyi üzecek davranışlarda da bulunmadık.bizler 1 saat girmesek merak eder olduk topiğimizi.ve her diyologumuzdan sonra özür dilemesini bildik.siteden uzaklaştırma cezası alıyorsunuz demişsiniz.
Böle birşey olursa gerçekten üzülürüz.bilgilerinize....
Uyardığınız için tekrar teşekkürler
ne demek hayatım önemsizama gerçekyen sudem inde dediği gibi böyle tatlı sert ithamlar daha çok gaza getiriyor ve kesinlikle kırılıp darılmacamız olmuo esprili oluo tam tersine avatar lrı fln birbirimize itham ediyoruz özellikle green in yani yeşim ablanın avatarlarında kopuyoruzz sorun yok yani merak etme sen
77 kıloyum ve cok mutsuzummm
hayatım menün okadar güzelki çok beqendim kınada yediklerini saymıyorum arada özel zamanlarda olur böyle şeyler ama artık nasıl beslenmen gerektiğini öqrenmişsin cnm tebriklerbu günkü menüm
sabah:
1 tost ekmeğiyle hazılanmış peynirli tost
1 büyün fincan yeşil çay
1 zeytin
1 salatalık
1 küçük domates
ara :
1 avuç fındık ve kuş üzümü karışımı..
öğlen:
1 kase çorba
ara:
yok
akşam:
kınaya gitmiştim orada..
1 küçük kurabiye
1 poğaçanın 4e 1ini yedim
1küçük kutu meyve suyu içtim
şimdide 1 kase çorba içicem
bu akşam kınadaydık
çok yoruldum
hizmet falan yptım
tabakları ben hazırladım
oğlumu uyutup hemen yatıcam
iyi qeceler
elifcim yanlışların şunalr cnm kahvaltıda tost yemişsin arkasına kek daha sonra çikolata sonra kısır ve patlamış mısır gün içinde bunlardan sadece birini yemen lazım çünkü hepsi kilo aldıran şeyler patlamış mısırın karbon ve kalori deqerini bilsen küçük dilini yutarsın hayatımnesi yanlış anlamadım benimkinin tost denmiş bende tost yedim salata denmiş bende kısır yedimkiiiii belirttim yeşilliği boldu diye 3 kilo su içtim akşam ekmeksiz yumurta yedim çözemedim nesi yanlış
sadece kandini kandırırsın rüya görüp uyanmaya benzer hap kullanarak hayali kilo verirsin ama bırakınca fazlasıyla alırsın ve ödediğin parayla kalırsın (bir rüya görürsün ve uyanınca herşey biter) işin saqlık boyutuna hiç girmiyorum..Ben bu işi beceremiyeceğimi bildiğim için yani kendi kendime zayıflamayı hap ısmarladım yarın gelir
sakın aaaaaaaa demeyin bide onu deniycem:93:
yanlış üzerine yanlış yapma hem saqlıqına hem midene hemda bütçene zarar hiçbir faydası yok bunu şimdi anlamasanda ilacı kullanıp sonrasında olanları görünce bize hak vereceksin o reklamların hepsi göz boyamak ve para tuzaqına düşürmek için cnm..hap olayına herkes karşı ama 1 aydır arastırıyorum eczane tavsiye etti bide öyle deniycem bakalım 1 ...2 kilo versem gaza gelicem kendimi biliyorum o yüzden hap son çare gibi
78 dim 75 oldum ama çakıldım kaldım
75 kabusundan kurtulmam lazım hapla 74 bile olsam razıyım yani:44:
Arkadaşlar diyette ki konulara son günlerde nazar değdi galiba, şöyle ki;
kaç yıldır konuları takip ederim son haftada olduğu kadar nezaketsiz cevaplara hiç rastlamamıştım.. hani yeni gelenlere yardım, hani bilmeyenlere destek olmak bilinçlendirmek, hani nezaket, hani anlayış....
Herkes hayatında kilolu doğmuyor bu durumda bilinçli de olamıyor belki arkadaşımızın ilk diyeti belki hiç diyetle alakası yoktu belki yardım alırsam başarırım diye size sığındı...doğru düzgün cevap verseniz zarar mı görürsünüz..
Bu tip cevaplarınız da siteden uzaklaştırma cezası alıyorsunuz lütfen kurallara uyup karşınızdakilere size verilmesini istediğiniz gibi cevaplar verin...
Bu kadar güleceğinize siz neden anlayış göstermediniz yardım isteyene yardım etmediniz anlamış değilim hadi yardımı geçin bari alay eder gibi cevap yazmayın...
Forum manifestosunu okumanızı öneririm arkadaşlar ne gibi şartlarda ne gibi cezalar alınıyor aklınız da bulunsun...
canım aramıza hoşgeldin77 kıloyum ve cok mutsuzummm
herkese günaydınnnnn güne güzel başladım çünki tartıda 74 tüm
evet 74 le ilk cuma haftaya daha farklı olması dileğiyle başlıyorum
2 bardak su içtim
biraz dans ederim ben spor yapamıyorum sonra kızımla kahvaltı
görüşürüzzz
günaydın kızlarrrr
geçmişi okuyum dedim ama one öylee sayfalar bitmek bilmedi benim yokluğumda neler olmuş öyle neyseki yanlış anlaşılma düzelmiş sevindim
sudemcim...... nerelerdesin merak ediyorum bu hafta yine bi 2 buçuk daha verdinmi anam sen ne kendini üzüyon bide bana rakip olmuşmuşanam boya bak kiloya bak ben senle yarışabilirmiyim sen zaten 1.0 önde başlamışın benden 171 boy ne demek yaaaa
anam ben cüceyim senin yanında 163 üm ben
neyse sadede gelelim kızlarr bu hafta o kadar dikkat ettim kendi adıma yinede 600 civarı vermişim ama ben 500 diyorum çünki tartım djital değil kilomu.....73 500.....olarak yazarsan sevinirim nilimbennn
arkadaşlar 2 haftadır omega3 kullanıyorum geçen hafta 100qr verdim bu hafta 200qr. nedenini dün farkettim bol vitamin ve balık içerdiğinden omega 3 kilo aldırıyormuş dün ilacı bıraktım ama sanırım etkisi 1-2 hafta sürecek 75e takılı bıraktı beni inş. bu direnci kırıcam yeni kilom 75.5
hayatım menün okadar güzelki çok beqendim kınada yediklerini saymıyorum arada özel zamanlarda olur böyle şeyler ama artık nasıl beslenmen gerektiğini öqrenmişsin cnm tebrikler
elifcim yanlışların şunalr cnm kahvaltıda tost yemişsin arkasına kek daha sonra çikolata sonra kısır ve patlamış mısır gün içinde bunlardan sadece birini yemen lazım çünkü hepsi kilo aldıran şeyler patlamış mısırın karbon ve kalori deqerini bilsen küçük dilini yutarsın hayatım
sadece kandini kandırırsın rüya görüp uyanmaya benzer hap kullanarak hayali kilo verirsin ama bırakınca fazlasıyla alırsın ve ödediğin parayla kalırsın (bir rüya görürsün ve uyanınca herşey biter) işin saqlık boyutuna hiç girmiyorum..
yanlış üzerine yanlış yapma hem saqlıqına hem midene hemda bütçene zarar hiçbir faydası yok bunu şimdi anlamasanda ilacı kullanıp sonrasında olanları görünce bize hak vereceksin o reklamların hepsi göz boyamak ve para tuzaqına düşürmek için cnm..
kalleste
biz buraya herşeyden önce relax olmak için geliyoruz bazen stresli olup veryansın ediyoruz bazen çok mutlu olup vur patlasın çal oynasın yapıyoruz bazen gülüyoruz bazen aqlıyoruz yeri geldikçe tatlı sert birbirimize takılıyoruz kimsenin kimseye ne bir kastı olabilir nede menfaati sen neyi nasıl anladın anlamış deqilim ama bizim aramızda problem yok olursada aramızda hallederiz olduki halledemedik o zaman sizi rahatsız ederiz
teşekkürler..
canım aramıza hoşgeldinhepimiz bu duygularla başladık zaten mutsuz olduqumuz için kilo vermeye karar verdik sen listelerini günlük olarak paylaş bizimle biz gereken açıklamaları sana yaparız Allahın ziniyle el birliğiyle vericez kilolarımızı sadece biraz sabır
elifcim tebriklercnm bu azminin devamını diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?