70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tesekkur ederim canim, bugunum cok guzeldi diyebilirim, gundiz bir arkadasima gittim, orda birseyler yiyecegim icin sabah kahvalti yapmadim 11 gibi kalktim, 1 gibi yedim,
2 kasik kisir,
1 dilim borek,
2 kasik havuc salatasi,
1 kucuk pogaca yedim,
2 bardakta cay ictim,
Arkadasimdan ciktiktan sonra alisverise gittim 1 saat kadar dolastim, eve gelince, 62 dk yuruyus bandimda yurudum 5.600 km kadar, birazdan ogluslarimi alama dersanee gidecegim, 8 gibi aksam yemegi, bir kase corba, salata ve bol su, nasil kizlar, bugun iyimiyim, bir dahaki cumaya kadar insallah biraz veririm....herkeze tesekkur ederim....yorumlariniz beni motive etti.....

bilinçsizce kullanım olduğu gerekçesiyle forumda hap kapsül şurup vs vs diyet ürünlerinin paylaşımı yasaktır .....

Sadece aktardan aldığımız ot çay bitkiye dair ne varsa paylaşabilirsiniz..

kallisteuyarın için teşekkürler,
ama arkadaşların da dediği gibi bizler artık burada birer aile gibi olduk.yani kime nasıl nazımızın geçtiği belli.her yeni gelen arkadaşımızıda kendimiz gibi gördüğümüzdendir kusurumuz.yeni gelenler için haklısınız.
Asla aramızda seviyesiz bir ortam kurmadık .kimseyi üzecek davranışlarda da bulunmadık.bizler 1 saat girmesek merak eder olduk topiğimizi.ve her diyologumuzdan sonra özür dilemesini bildik.siteden uzaklaştırma cezası alıyorsunuz demişsiniz.
Böle birşey olursa gerçekten üzülürüz.bilgilerinize....

Uyardığınız için tekrar teşekkürler

ne demek hayatım önemsiz ama gerçekyen sudem inde dediği gibi böyle tatlı sert ithamlar daha çok gaza getiriyor ve kesinlikle kırılıp darılmacamız olmuo esprili oluo tam tersine avatar lrı fln birbirimize itham ediyoruz özellikle green in yani yeşim ablanın avatarlarında kopuyoruzz sorun yok yani merak etme sen

teşekkür ederim ilk kez yargılamadan nerdeyanlış yaptığımı söyleyen oldu bende az yiyorum diye geziniyorum:90:
ne demek cnm önemsizz sen yeter ki sağlığını tehlikeye atmadan ben yapablirim dierek başla bu işe desteğimiz önerilerimizle ve tecrübelerimizle burdayız hepimiz

haha ben hala burdayım valla sınavlarda bitti ohh çektim zayıflamakla ilgili yazılar okuyorum kayda değer bişi olursa atarım

bugün çok güzelmiş gerçekten cnm ama poğaça-kısır-börek bi arada olmasaymış daha iyiymiş sanki böyle az gibi görünüyo ama kalori değerlerini bi öğrensen sen onlarınn! :S nese misafirlik sonuçta hiç yememekte ayıp olurr ama buna rağmen yürüyüş yapman fln çok takdir ettim tabi yürüyüş hızında önemli en az saatte 6 km lik bi hızda yürümelisin

sudemcim nigdeliyim ama nigdede oturmuyorum, yurtdisindayim, git gor guzel yerdir memleketim....

Olur mu canım bayıldım avatarına... Zaten Anjelina'yı severim.. Senin de ona benzediğini düşünüyorum...
Seni de sevdim..Bu arada silahlar güzel olmuş .. Hemen bi avatar araştırayım ben

Bu hafta pek verimli geçmedi.. Yedim tatlıları..
Dayanamıyorum kızlar ben bu tatlılara..
Ekmeği azalttım ama..
Bebiş hala emiyor...
Spor yapamadım... Sadece 40 dakika yaptım 1 gün..

tesekkurler indepent, evet haklisin hepsi bir arada kotu oldu, ama soz bu hafta yemiyecegim hepsini bir arada cok dikkat edecegim, yarin cuma ya yarindan itibaren cok dikkat edecegim, ekmegi kestim mesela, yarin sabah tartilir tam olarak kilomu yazarim, bir dahaki cumayada insallah soyle biraz gitmis olur pis kilolar....

Kizlar aksam yemegimi yedim, nelermi yedim, bir kase tarhana corbasi ve bir kasede sogan yemegi yaninda birazda salata, ekmek hic yemedim, icecek icmedim, yemekten sonra tatli yemedim, simdi yesil cag iciyorum geceyi boylelikle tamamliyorum, kizlar sayenizde insalah gidecek bu kilolarr, haa bu arada yemeklerden bir saat kadar once bir bardak suya iki kasik elma sirekesi koyup iciyorum, soylemesi ayip 1 saat icinde yediklerim cikiyor... kizlar ben yemek yemegi cok seviyorum demistim yaa, sabahlari guzelce kahvaltimi yapsam sonra ogle ve aksam yemegi yerine misir gevregi yesem sut ve meyvali nasil olur sizce... birsey daha soracagim, benim yurume bandim km uzerinden degil mile uzerinden hesapliyor 6 ya koydugumda yurume olmuyor kosturuyor soluk soluga kaliyorum 6 mile 9.6 km ediyor siz km uzerinden hesapliyosunuz degilmi, ben km olarak yaklasik 6 km yuruyorum gunde tabii arada bir hizlanip kosuyorum sonra yine yavaslatiyorum, normalde 5 kusurlerde yuruyorum iyimidir sizce, bu arada yarindan itibaren gunde 100 mekik de cekmeye baslayacagim, bu hizla nereye giderim bilmiyorum :)))) insallah cumaya kadar biraz olsun giderde bende daha gayretlenirim, neyse kizlar bayagi bi cenem dustu yarin gorusuruz, takipteyimmmm... kolay gelsin.....

Duyarlılığınız ve cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar, ben kaç yıldır diyet gruplarındayım ve her konuyu az çok takip ediyorum, gruplarda ki samimiyeti de çok iyi bildiğimden yeni bir arkadaşımıza bu tür bir davranış incitebilir gerekçesi ile yazdım... iyi paylaşımlar dilerim...

herkese günaydınnnnn güne güzel başladım çünki tartıda 74 tüm
evet 74 le ilk cuma haftaya daha farklı olması dileğiyle başlıyorum
2 bardak su içtim
biraz dans ederim ben spor yapamıyorum sonra kızımla kahvaltı
görüşürüzzz

günaydın kızlarrrr
geçmişi okuyum dedim ama one öylee sayfalar bitmek bilmedi benim yokluğumda neler olmuş öyle neyseki yanlış anlaşılma düzelmiş sevindim
sudemcim...... nerelerdesin merak ediyorum bu hafta yine bi 2 buçuk daha verdinmi anam sen ne kendini üzüyon bide bana rakip olmuşmuşanam boya bak kiloya bak ben senle yarışabilirmiyim sen zaten 1.0 önde başlamışın benden 171 boy ne demek yaaaa
anam ben cüceyim senin yanında 163 üm ben
neyse sadede gelelim kızlarr bu hafta o kadar dikkat ettim kendi adıma yinede 600 civarı vermişim ama ben 500 diyorum çünki tartım djital değil kilomu.....73 500.....olarak yazarsan sevinirim nilimbennn

hayatım menün okadar güzelki çok beqendim kınada yediklerini saymıyorum arada özel zamanlarda olur böyle şeyler ama artık nasıl beslenmen gerektiğini öqrenmişsin cnm tebrikler

nesi yanlış anlamadım benimkinin tost denmiş bende tost yedim salata denmiş bende kısır yedimkiiiii belirttim yeşilliği boldu diye 3 kilo su içtim akşam ekmeksiz yumurta yedim çözemedim nesi yanlış
elifcim yanlışların şunalr cnm kahvaltıda tost yemişsin arkasına kek daha sonra çikolata sonra kısır ve patlamış mısır gün içinde bunlardan sadece birini yemen lazım çünkü hepsi kilo aldıran şeyler patlamış mısırın karbon ve kalori deqerini bilsen küçük dilini yutarsın hayatım
Ben bu işi beceremiyeceğimi bildiğim için yani kendi kendime zayıflamayı hap ısmarladım yarın gelir
sakın aaaaaaaa demeyin bide onu deniycem:93:
sadece kandini kandırırsın rüya görüp uyanmaya benzer hap kullanarak hayali kilo verirsin ama bırakınca fazlasıyla alırsın ve ödediğin parayla kalırsın (bir rüya görürsün ve uyanınca herşey biter) işin saqlık boyutuna hiç girmiyorum..
yanlış üzerine yanlış yapma hem saqlıqına hem midene hemda bütçene zarar hiçbir faydası yok bunu şimdi anlamasanda ilacı kullanıp sonrasında olanları görünce bize hak vereceksin o reklamların hepsi göz boyamak ve para tuzaqına düşürmek için cnm..

kalleste
biz buraya herşeyden önce relax olmak için geliyoruz bazen stresli olup veryansın ediyoruz bazen çok mutlu olup vur patlasın çal oynasın yapıyoruz bazen gülüyoruz bazen aqlıyoruz yeri geldikçe tatlı sert birbirimize takılıyoruz kimsenin kimseye ne bir kastı olabilir nede menfaati sen neyi nasıl anladın anlamış deqilim ama bizim aramızda problem yok olursada aramızda hallederiz olduki halledemedik o zaman sizi rahatsız ederiz
teşekkürler..
77 kıloyum ve cok mutsuzummm
canım aramıza hoşgeldin hepimiz bu duygularla başladık zaten mutsuz olduqumuz için kilo vermeye karar verdik sen listelerini günlük olarak paylaş bizimle biz gereken açıklamaları sana yaparız Allahın ziniyle el birliğiyle vericez kilolarımızı sadece biraz sabır

elifcim tebrikler cnm bu azminin devamını diliyorum

günaydın aslıcım tebrikler 500qr gayet iyi zaten en fazla 1 kilo verilir haftada aynen devam diyorum canım

arkadaşlar 2 haftadır omega3 kullanıyorum geçen hafta 100qr verdim bu hafta 200qr. nedenini dün farkettim bol vitamin ve balık içerdiğinden omega 3 kilo aldırıyormuş dün ilacı bıraktım ama sanırım etkisi 1-2 hafta sürecek 75e takılı bıraktı beni inş. bu direnci kırıcam yeni kilom 75.5

günaydın mart 8 kadar 64 olamk istiyorum umarım beceririm 8 mart yaşgünümde

teşekkür ederim senacımm
sizin sayenizde öğrendimm

bu arada herkese günaydınnn....
iğrenç bir qece qeçirdim...
sabaha kadar hiç uyumadım diyebilirim
oğlum 15dk da bir uyandı
sanırım diş çıkartıcak
öksürüğüde var
eşim öğlen qelicek dr qetircez oğlumu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…