70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok geçmiş olsun benim oğlumda 2yaşında bizde çok zorlandık sürekli hasta oluyor daha geçen hafta hastaydı diş çıkartma sıda zor oldu 10 aylıkken başladı 20 ayına kadar sıkıntıları devam etti dişleri çok zorladı hiç uyumuyordu. diş jelleri veroyrlar o biraz iyi geliyor zaten doktor söyler ben çok huzursuz olduğunda yatarken ağrı kesici veriyordum.allah kolaylık versin

günaydın mart 8 kadar 64 olamk istiyorum umarım beceririm 8 mart yaşgünümde
inşallah canım lütfen kilo çizelgeni yaparmısın
çok geçmiş olsun bitanem inş. önemli bişeyi yoktur

günaydın kızlar nasılsınız bakalım
bugünkü kilom 74.5
vallahi çok sevindim geçen haftadan fazla çıkacağımı sanıyordum.
ya neden bu çizelgede buçuklar olmuyo?
sağolsun daha çok kilo vermiş gibi gösteriyo ama ne yazıkki değil.

Son düzenleme:

saol cnm ben her gece yatarken iburamin şurub veriyorum zaten
diş jelimizde var
normalde oğlum geceleri hiç uyanmaz
ama bu gece neden böle oldu anlamadım
zaten yorgundum daha köt üoldum

dün akşam evde net kesik olduğu için giremedim ve ouwww kimler gelmiş neler neler yazılmış sayfalarca.. bir saattir okuyorum valla ne güzel
bu hafta benden kötü haber var. geçen hafta 1,5 kg vererek şampiyon olmuştum ama gerçekçi değildi biliyordum, bu hafta geri alacağımı biliyordum kahretsin yaa biliyordum. araya iş gezisi girdi,düzensizlik girdi,şimdi de adet öncesi döneme girmeye başladım.
bu hafta bildirim yapayım mı yoksa korumaya mı döneyim bilmiyorum ama sanırım gerçeklerle yüzleşmem gerekecek.
70,8 kg iken 71,3 e yükselmişim çok üzgünüm çoook :84::84::84::84::84::84:

Canım sakin ol daha yeni başladın vücut yeni beskenme şekline alışana kadar olur böyle şeyler bak ben 15 kilo verdim ama hala daha vücut direnç gösteriyor dün 75tim bugün 75.5 500qr fazla çıktım hemde 1 günde sen 1 haftada 500qr artıdasın bu hafta dikkat et bak nasıl gidiyor kilolar şeker ve şekerli yicekler meyvelerde dahil kilo aldırıyor bize gelicez inaşllah üstesinden RAHAT OL SEN

kilo bildirimimide yapayım nil qelince okur...
qeçen hafta 77.5 dim
dün de bu sabah ta tartıldığımda
75.7 çıktımm
tam 2kg vermişim

Son düzenleme:
canım geçmiş olsun diş çıkarırken biraz sıkıntılı oluyor ama tek problem bu olsun.

qeçen hafta 77.5 dim
75.7 çıktımm
tam 2kg vermişim

CLEOcum mükemmel sonuç tebrik ederim. ve başarılarının devamını dilerim canımcım :82::82:

senacığım canım, desteğin için çok teşekkür ederim. senin geldiğin nokta muhteşem zaten hayranlığımı gizleyemem
geçen hafta düzenim çok bozuldu,elimde olan bir şey değildi bir de sanırım dışarı çıkamamamın etkisi var bir süredir. form çayı kutumu kaybetmiştim
şeker çikolata delisi değilim bir şekilde meyve ile filan idare ediyorum ama olur böyle şeyler değil mi hep başaracak halimiz yok. hayat böyle kilo verme çabamız neden hep başarılı geçsin ki
ama sizi seviyorum iyi ki varsınız siz olmasanız vazgeçmiştim

bu arada kilomu koruyorum çok şükür veremediğime üzülmedim almadığıma sevindim kilom aynı 74.2

sudemcim nigdeliyim ama nigdede oturmuyorum, yurtdisindayim, git gor guzel yerdir memleketim....
canım nerdesin ?

kız beni taklit mi ediyon hmay angelinaya benzesem ne isterim ki yok güzelim orta halliyim angelina kadar güzel değilem

77 kıloyum ve cok mutsuzummm
hoşgeldin bizde çok mutlu değiliz ama vermeye çabalıyoruz

canım bu hafta yedim ben pazartesi 75 tim çok korktum ama şükür kilomu korumuşsum o bile beni mutlu etti.çok moralim bozuktu kılo alcam dıye.:26::26::26:
tatlım öyle deme sen 3 çocuk doğurmuşsun buna rağman maşşallah kılo veriyorsun benım daha 3 senelık evlıyım kendımı toplamazsam kılolar alıp basını gıdecek bide butün kilolar basene toplanmış durumda

geçmiş olsun canım gece bekledik ama yoktun

canım benım çizelgeme
bak 74.2 var bak

qeçen hafta 77.5 dim
75.7 çıktımm
tam 2kg vermişim
harikasın 1. olacan bence şimdiden tebrikler

Son düzenleme:
geçen hafta karar verdim kilolardan kurtulmaya ama tık yok hatta 300gr fazla çıktım
varmı böylesi hem diyete gir hemde kilo al
diyeceksinizki dikkat ettinmi
yok yürüyüş yaptım ama yemeklerime özenmedim açıkçası
o f of ya
ama yılmadım basaracam

yapılan araştırmaya göre hızlı kilo vermek daha sağlıklıymış
yavaş kilo vermek sağlıklı lafı tarih olmuş
bilgilerinize

bende dinledim o haberi hatta ara öğünde rafa kalkmış ara öğün diye bişey yok 3 öğündür yemek ve düzenli olmalı dedi doktor gülben ergenin programında

Benim yanlış anladığım bir durum yok, sadece forum kurallarına aykırı gelen bir kaç mesajı görüp uyarı yaptım bu kadar uzatılması gereksiz bir konu..
Buraya herkes relaks olmak için geliyor ben 2007 ilk aylarından beri diyet gruplarında haşır neşir durumdayım ve gruplarda ki sıcaklığı da çok iyi bilirim..
sadece yeni bir üyenin istediği yardıma karşılık sizin "bir de yorum istiyor senin ki de diyet mi" gibilerinde sözleriniz dikkatimi çektiği için yazdım.. takımın eski üyelerinden biri olsa yanlış anlamayabilir ama yeni üyeler bunu algılayamayabilirler..

Şu andan itibaren lütfen bu konu hakkında tek bir mesaj dahi yazmayınız ki tatlıya bağlanmış bir olay boşu boşuna uzayıp gitmesin...

Herkese iyi paylaşımlar dilerim...

green hoşgeldin kuzum anca kalktın herhal
öyle biz bu kıloları 2 gunde mı aldıkta 2 gunde vercez kuzum sabır bıraz suyunu bol iç bak kendıne bı çizelge hazırla gaza gelirsin baktıkça

bende dinledim o haberi hatta ara öğünde rafa kalkmış ara öğün diye bişey yok 3 öğündür yemek ve düzenli olmalı dedi doktor gülben ergenin programında
canım kime inancağımızı şaşırdık ama arkadaşların çoğu denemiş ve hızlı verenler geri alıyomuş o yüzden biz buna inanıyoruz başka bi tv programındada vucudu arabaya benzetıyo benzın olmazsa stop eder diyo yanı ara öüun ekledıkce metabolızma calısır hızlanır dıyo ılköğretim kitaplarında bıle ara öğünden bahsediliyo ufacık bebelere bile bunu anlatıyoruz.herkesin söylediği doğru değil biz arkadaşlarımızın deneyimlerinden faydalanıp kendımıze dogru yol bulmaya çalışıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…