70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sudeme katılıyorum. kiloları hızlı almadık ki hızlı verelim. bir kaç ayda yavaş yavaş aldık öyle de vermeliyiz.
ben geçen hafta hızlı kg verdim bu hafta 500 gram geri aldım. az kg verdiğim haftalar asla geri almıyordum buna ne dersiniz

ben yine diyeti bozdum..
yedim tatlıları
sefan olsun güzelim. sefanı fazla sürmeden tekrar diyetine devam edersen sorun olmayacağına emin olabilirsin.

nekadar bu konu hakkında daha fazla yorum yapmayın desenizde benim adımada bişeyler yazılmış olduğu için cevap hakkım doğuyor.her insanın belli bi uslubu vardır her olaya karşı verdiği tepki tuhaf korkunç yada komik olabilir.2 insanın arasındaki elktiriği okuduğu msjdan dolayı hissettiği duyguyu 3. bi şahsın anlaması mümkün değildir.bu yüzden siz bu bölümün yöneticisi olarak daha önemli konular için bence uyarı verin.böyle bir konuyu gündeme getirerek azda olsa bizi üzmüş bulunmaktasınız.sizin göreviniz bizim huzurumuzu sağlamak bozmak değil.eğer bizim uslubumuzdan şikayeti olan varsa şikayette bulunsun bizde ona göre kendimize çeki düzen verelim.bunu topiğin tamamının huzurunu bozacak şekilde değil özel olarak msj gönderilerek sağlarsa bence çok daha doğru olur.

77 kıloyum ve cok mutsuzummm
hepimiz mutsuz olup geldik mutluluğa adım adım ilerliyoruz.sende aramıza sık sık gel hem kilolarından hem günlük dertlerinden sıyrılıp keyifli vakit geçir

ilacı bıraktığın için hızla kilo verirsin canım.ilaç bir nevi ödem oluşturmuş olmalı vucudunda bıraktığın için zamanla hem onu atıp hemde kalori yaktıkça daha fazla kilovereceğine inanıyorum

olur böyle durumlar stres yapma bunlar seni yıldırmasın.tartıda görülen 100 gram fazlalık bile insanı yürüdüğü yoldan döndürebiliyor.boşunamı aç kaldım geçenki pastayı yemedim gibi tepkilerde bulunuyor.ama sen zaten az kaçırıp az dikkat ettim diyosun.olur okadarlık 1 oynama tartıda hepi topu 500 gramcık vucuduna yapışmadan diyetle hemen bulunduğu yerden uzaklaşır o merak etme

Son düzenleme:
evet canım anca kalktım.halbuki erken uyandım ama tuhaf tuhaf rüyalar gördüm öyle olunca uyuyup uyandım yataktan kalkamadım.10:30 civarı artık kalkim dedim ve şimdide burdayım.daha ne kahvaltı nede bugünkü görevimi yerine getirmedim.12 ye doğru tartılıcam ama bu haftanın birincisi belliki cleo olmuş gibi şimdiden tebrik ediyorum

greencim ya da yeşimciğim mi desem çok teşekkür ederim yazdıkların ne destek oldukların için. 60lı kiloları görmek için o kadar sabırsızlanıyorum ki anlatamam. sanırım o yüzden bu kadar üzüldüm. 800 gramım kalmışken fark 1300 gram oldu yine

ya şimdi diyet olayı bence insanın kendini tanımasıyla alakalı.dünmüydü neydi öyle nette dolanırken hülya avşarın diyeti vs diye bi başlık vardı bi bakim dedim. orda hülya avşarın vucudunun kaslı olması ve spor yapıyo olmasından dolayı normal diyet listeleriyle kilo vermek bi yana dursun kilo alacağı bu yüzden ona uygun bi diyetle şukadar zayıfladı diye yazıyodu.şimdi hayat boyu size ne kilo aldırıyor ne aldırmıyor vucut yapınıza göre kilo nerde toplanıyor açlık hissini hangi durumlarda yaşıyosunuz gerçekten açkenmi yemek yiyosun vs. bir sürü etki ve etken var.buna göre insan kendini tanıyıp bilmeli ve ona göre diyet yapmalı yoksa dikkat ederek kilo alımı olmaması lazım yada etkileyen başka şeyler var.örneğin sen öğlen kebap yiyip akşam yemeğini hafif salata ve yoğurtla geçiştiriyosan kilo almazsın almaman lazım.çünkü normal insanlar bunları haftanın 1-2 günü yiyor her yediklerinde kilomu alıyolar ancak üstüste kaçırınca belki.işte bütün herşey kendini tanıyıp bilmekte yatıyor.ben ne yerim ne yememeliyim.bunları kendin keşfedip yola çıkarsan bence çok daha başarılı olursun.kilo almaz en fazla yerinde sayarsın

merhaba arkadaşlar ben 3 hafta önce aranıza katılmıştım ama wınnı düşürünce internetimiz yoktu anca gelebildi yeni wınnn bende 72 kiloydum 73 oldum bugün listenize beni de ekleyebilirmisiniz bebiş düşünüyorum biraz fazla kiloluyum

hoşgeldin canım.inşallah bizle beraber sende forma girip çok tatlı bi anne olacaksın moralini bozma

Canım emzirdiğim için başka bir korunma yöntemi yok benım ıcın mecburum su anda.yanı eşim korunmak ıstemıyor ben spıral ıstemedım doktor da onermedı tek care bu kaldı doktorla karar verdık yanı.zaten emzırme donemım bitince eskısı gıb ıyıne hapa baslarım büyük ıhtımalle.ama dogum yaptıgım ve emzırdıgım ıcınde adet olmuyo olabılırım yanı henüz hormonlarım normale dönmedi yani.

green4 dediğin gibi o dönemleri hissediyorum sıcak basıyo gergin oluyorum.

yukarıda yazdıklarına aynen katılıyorum. geçen hafta çok dikkat edemedim düzenim altüst oldu çünkü iş gezisindeydim. yemeklere gittik. pilavlar ızgara etler gırla gitti.
ama geri aldığım kilonun ne olduğunu biliyorum. geçen hafta iki günlük detoks yaptım ve ilk gününde 1 kg vermiştim. bu çok anlamsızdı. şimdi anlıyorum ki verdiğim suyun bir kısmı geri geldi. olsun daha yolun başındayım. haftaya neler olacak göreceğiz hep beraber

işte o dönemleri iyi değerlendir.emzirdiğin için ağır bi diyet yapamazsın sadece yediklerini azaltım daha sonra emzirme dönemin bitince daha ağır diyetler yapmanı tavsiye ederim

hoşbulduk canmmm inşallah herkes istediği gibi olur iyi dileklerin için çok teşekkür ederim
inşallah canım.sende çok sorun etme öyle kendini bunaltacak bi kiloda değilsin.biraz dikkatle biraz sporla kısa zamanda rahat rahat 5 kilo verirsin.anne olmadığına göre genç yaşta olduğunu düşünüyorum.dolayısıyla bizden çok çok daha hızlı kilo verirsin merak etme.

detoks diyetleri ilk diyete başlıcan hafta yapıp sonra yapmaman gereken bi diyet.sadece vucuttaki suyu ve ödemi atar kiloyu değil.sonrasındada dikkat ederek yağ yakmaya başlar insan.bu yüzden sen verdiğin suyu geri almış oldun canım

oldukça seksi bi şekilde tartılarak 68.8 kilo olduğumu görmüş bulunmaktayım darısı sizlerin başına kızlar

selamm kızlar hayırlı cumalar,
listem oluşuyor yavaş yavaş bu arada yeni gelen arkadaşlar var
zeyas:74
gülistan:77
melekbade71:hoş geldiniz kızlar aldım listeye sizide haftaya sizde yarışma sonuçlarını cuma günü bildireceksiniz .
gelelim benim kiloma bugün itibarı ile 71,7kg yumyarım kilo gitmiş bu hafta
haftanın birincileri tahmin ettiğim arkadaşlar oldu ama daha çok bildirim yapmayan kızlar var.bekleyelim bakalım sonuç ne olacak

ayağımı sürüyerek geldim sanırım.geldim geleli üye sayısı 2 katlandı topikte bereketli kadınım vesselam

herkese selammm
hastaneden qeldik şimdi
gribal bişeymiş ilaç verdi dr.
inş biran önce iyileşir kuzum..

Green4 canım tebrik ediyorum aramızda verdiğimiz ilk mezunumuzsun.aynı kulvarda rahimefunda diye bir arkadaşımız daha var.tebrik ediyorum canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…