green hoşgeldin kuzum anca kalktın herhal
öyle biz bu kıloları 2 gunde mı aldıkta 2 gunde vercez kuzum sabır bırazsuyunu bol iç bak kendıne bı çizelge hazırla gaza gelirsin baktıkça
canım kime inancağımızı şaşırdık ama arkadaşların çoğu denemiş ve hızlı verenler geri alıyomuş o yüzden biz buna inanıyoruz başka bi tv programındada vucudu arabaya benzetıyo benzın olmazsa stop eder diyo yanı ara öüun ekledıkce metabolızma calısır hızlanır dıyo ılköğretim kitaplarında bıle ara öğünden bahsediliyo ufacık bebelere bile bunu anlatıyoruz.herkesin söylediği doğru değil biz arkadaşlarımızın deneyimlerinden faydalanıp kendımıze dogru yol bulmaya çalışıyoruz
sefan olsun güzelim.ben yine diyeti bozdum..
yedim tatlıları
nekadar bu konu hakkında daha fazla yorum yapmayın desenizde benim adımada bişeyler yazılmış olduğu için cevap hakkım doğuyor.her insanın belli bi uslubu vardır her olaya karşı verdiği tepki tuhaf korkunç yada komik olabilir.2 insanın arasındaki elktiriği okuduğu msjdan dolayı hissettiği duyguyu 3. bi şahsın anlaması mümkün değildir.bu yüzden siz bu bölümün yöneticisi olarak daha önemli konular için bence uyarı verin.böyle bir konuyu gündeme getirerek azda olsa bizi üzmüş bulunmaktasınız.sizin göreviniz bizim huzurumuzu sağlamak bozmak değil.eğer bizim uslubumuzdan şikayeti olan varsa şikayette bulunsun bizde ona göre kendimize çeki düzen verelim.bunu topiğin tamamının huzurunu bozacak şekilde değil özel olarak msj gönderilerek sağlarsa bence çok daha doğru olur.Arkadaşlar diyette ki konulara son günlerde nazar değdi galiba, şöyle ki;
kaç yıldır konuları takip ederim son haftada olduğu kadar nezaketsiz cevaplara hiç rastlamamıştım.. hani yeni gelenlere yardım, hani bilmeyenlere destek olmak bilinçlendirmek, hani nezaket, hani anlayış....
Herkes hayatında kilolu doğmuyor bu durumda bilinçli de olamıyor belki arkadaşımızın ilk diyeti belki hiç diyetle alakası yoktu belki yardım alırsam başarırım diye size sığındı...doğru düzgün cevap verseniz zarar mı görürsünüz..
Bu tip cevaplarınız da siteden uzaklaştırma cezası alıyorsunuz lütfen kurallara uyup karşınızdakilere size verilmesini istediğiniz gibi cevaplar verin...
Bu kadar güleceğinize siz neden anlayış göstermediniz yardım isteyene yardım etmediniz anlamış değilim hadi yardımı geçin bari alay eder gibi cevap yazmayın...
Forum manifestosunu okumanızı öneririm arkadaşlar ne gibi şartlarda ne gibi cezalar alınıyor aklınız da bulunsun...
hepimiz mutsuz olup geldik mutluluğa adım adım ilerliyoruz.sende aramıza sık sık gel hem kilolarından hem günlük dertlerinden sıyrılıp keyifli vakit geçir77 kıloyum ve cok mutsuzummm
ilacı bıraktığın için hızla kilo verirsin canım.ilaç bir nevi ödem oluşturmuş olmalı vucudunda bıraktığın için zamanla hem onu atıp hemde kalori yaktıkça daha fazla kilovereceğine inanıyorumarkadaşlar 2 haftadır omega3 kullanıyorum geçen hafta 100qr verdim bu hafta 200qr. nedenini dün farkettim bol vitamin ve balık içerdiğinden omega 3 kilo aldırıyormuş dün ilacı bıraktım ama sanırım etkisi 1-2 hafta sürecek 75e takılı bıraktı beni inş. bu direnci kırıcam yeni kilom 75.5
olur böyle durumlar stres yapma bunlar seni yıldırmasın.tartıda görülen 100 gram fazlalık bile insanı yürüdüğü yoldan döndürebiliyor.boşunamı aç kaldım geçenki pastayı yemedimdün akşam evde net kesik olduğu için giremedim ve ouwww kimler gelmiş neler neler yazılmış sayfalarca.. bir saattir okuyorum valla ne güzel
bu hafta benden kötü haber var. geçen hafta 1,5 kg vererek şampiyon olmuştum ama gerçekçi değildi biliyordum, bu hafta geri alacağımı biliyordumkahretsin yaa biliyordum. araya iş gezisi girdi,düzensizlik girdi,şimdi de adet öncesi döneme girmeye başladım.
bu hafta bildirim yapayım mı yoksa korumaya mı döneyim bilmiyorum ama sanırım gerçeklerle yüzleşmem gerekecek.
70,8 kg iken 71,3 e yükselmişim çok üzgünüm çoook :84::84::84::84::84::84:
evet canım anca kalktım.halbuki erken uyandım ama tuhaf tuhaf rüyalar gördüm öyle olunca uyuyup uyandım yataktan kalkamadım.10:30 civarı artık kalkim dedim ve şimdide burdayım.daha ne kahvaltı nede bugünkü görevimi yerine getirmedim.12 ye doğru tartılıcam ama bu haftanın birincisi belliki cleo olmuş gibigreen hoşgeldin kuzum anca kalktın herhal
öyle biz bu kıloları 2 gunde mı aldıkta 2 gunde vercez kuzum sabır bırazsuyunu bol iç bak kendıne bı çizelge hazırla gaza gelirsin baktıkça
canım kime inancağımızı şaşırdık ama arkadaşların çoğu denemiş ve hızlı verenler geri alıyomuş o yüzden biz buna inanıyoruz başka bi tv programındada vucudu arabaya benzetıyo benzın olmazsa stop eder diyo yanı ara öüun ekledıkce metabolızma calısır hızlanır dıyo ılköğretim kitaplarında bıle ara öğünden bahsediliyo ufacık bebelere bile bunu anlatıyoruz.herkesin söylediği doğru değil biz arkadaşlarımızın deneyimlerinden faydalanıp kendımıze dogru yol bulmaya çalışıyoruz
sefan olsun güzelim.sefanı fazla sürmeden tekrar diyetine devam edersen sorun olmayacağına emin olabilirsin.
nekadar bu konu hakkında daha fazla yorum yapmayın desenizde benim adımada bişeyler yazılmış olduğu için cevap hakkım doğuyor.her insanın belli bi uslubu vardır her olaya karşı verdiği tepki tuhaf korkunç yada komik olabilir.2 insanın arasındaki elktiriği okuduğu msjdan dolayı hissettiği duyguyu 3. bi şahsın anlaması mümkün değildir.bu yüzden siz bu bölümün yöneticisi olarak daha önemli konular için bence uyarı verin.böyle bir konuyu gündeme getirerek azda olsa bizi üzmüş bulunmaktasınız.eğer bizim uslubumuzdan şikayeti olan varsa şikayette bulunsun bizde ona göre kendimize çeki düzen verelim.ama olayın içinde olmayan 3 şahıs şeklinde bize karışmayın lütfen.
hepimiz mutsuz olup geldik mutluluğa adım adım ilerliyoruz.sende aramıza sık sık gel hem kilolarından hem günlük dertlerinden sıyrılıp keyifli vakit geçir
ilacı bıraktığın için hızla kilo verirsin canım.ilaç bir nevi ödem oluşturmuş olmalı vucudunda bıraktığın için zamanla hem onu atıp hemde kalori yaktıkça daha fazla kilovereceğine inanıyorum
olur böyle durumlar stres yapma bunlar seni yıldırmasın.tartıda görülen 100 gram fazlalık bile insanı yürüdüğü yoldan döndürebiliyor.boşunamı aç kaldım geçenki pastayı yemedimgibi tepkilerde bulunuyor.ama sen zaten az kaçırıp az dikkat ettim diyosun.olur okadarlık 1 oynama tartıda hepi topu 500 gramcık vucuduna yapışmadan diyetle hemen bulunduğu yerden uzaklaşır o merak etme
ya şimdi diyet olayı bence insanın kendini tanımasıyla alakalı.dünmüydü neydi öyle nette dolanırken hülya avşarın diyeti vs diye bi başlık vardı bi bakim dedim. orda hülya avşarın vucudunun kaslı olması ve spor yapıyo olmasından dolayı normal diyet listeleriyle kilo vermek bi yana dursun kilo alacağı bu yüzden ona uygun bi diyetle şukadar zayıfladı diye yazıyodu.şimdi hayat boyu size ne kilo aldırıyor ne aldırmıyor vucut yapınıza göre kilo nerde toplanıyor açlık hissini hangi durumlarda yaşıyosunuz gerçekten açkenmi yemek yiyosun vs. bir sürü etki ve etken var.buna göre insan kendini tanıyıp bilmeli ve ona göre diyet yapmalı yoksa dikkat ederek kilo alımı olmaması lazım yada etkileyen başka şeyler var.örneğin sen öğlen kebap yiyip akşam yemeğini hafif salata ve yoğurtla geçiştiriyosan kilo almazsın almaman lazım.çünkü normal insanlar bunları haftanın 1-2 günü yiyor her yediklerinde kilomu alıyolargreencim ya da yeşimciğim mi desemçok teşekkür ederim yazdıkların ne destek oldukların için. 60lı kiloları görmek için o kadar sabırsızlanıyorum ki anlatamam. sanırım o yüzden bu kadar üzüldüm. 800 gramım kalmışken fark 1300 gram oldu yine
hoşgeldin canım.inşallah bizle beraber sende forma girip çok tatlı bi anne olacaksın moralini bozmamerhaba arkadaşlar ben 3 hafta önce aranıza katılmıştım ama wınnı düşürünce internetimiz yoktu anca gelebildi yeni wınnn bende 72 kiloydum 73 oldumbugün listenize beni de ekleyebilirmisiniz bebiş düşünüyorum biraz fazla kiloluyum
neden koruyucu iğneyi tercih ettin bilmiyorum belki sağlık sorunlarından dolayı ama o başlı başına zaten sana şişkinlik yapıyodur yani sen farketmesende ödemlerin vardır adet olmak biz kadınlar için zul olsada bir lütuf kirli kanı atman ödemleri atman için keşke başka yolları deneye bilsen kızkardeşim 2yıl iğne ile korundu şimdi iğne olmadığı halde adet olamıyo çünki prolaktin hormonunu o iğnelerle alt üst etmiş....tekrar bi araştır bence ...ama canınıda sıkma her bünye her insan farklıdır buda bi gerçek
hoşgeldin canım.inşallah bizle beraber sende forma girip çok tatlı bi anne olacaksın moralini bozma
ya şimdi diyet olayı bence insanın kendini tanımasıyla alakalı.dünmüydü neydi öyle nette dolanırken hülya avşarın diyeti vs diye bi başlık vardı bi bakim dedim. orda hülya avşarın vucudunun kaslı olması ve spor yapıyo olmasından dolayı normal diyet listeleriyle kilo vermek bi yana dursun kilo alacağı bu yüzden ona uygun bi diyetle şukadar zayıfladı diye yazıyodu.şimdi hayat boyu size ne kilo aldırıyor ne aldırmıyor vucut yapınıza göre kilo nerde toplanıyor açlık hissini hangi durumlarda yaşıyosunuz gerçekten açkenmi yemek yiyosun vs. bir sürü etki ve etken var.buna göre insan kendini tanıyıp bilmeli ve ona göre diyet yapmalı yoksa dikkat ederek kilo alımı olmaması lazım yada etkileyen başka şeyler var.örneğin sen öğlen kebap yiyip akşam yemeğini hafif salata ve yoğurtla geçiştiriyosan kilo almazsın almaman lazım.çünkü normal insanlar bunları haftanın 1-2 günü yiyor her yediklerinde kilomu alıyolarancak üstüste kaçırınca belki.işte bütün herşey kendini tanıyıp bilmekte yatıyor.ben ne yerim ne yememeliyim.bunları kendin keşfedip yola çıkarsan bence çok daha başarılı olursun.kilo almaz en fazla yerinde sayarsın
işte o dönemleri iyi değerlendir.emzirdiğin için ağır bi diyet yapamazsın sadece yediklerini azaltım daha sonra emzirme dönemin bitince daha ağır diyetler yapmanı tavsiye ederimCanım emzirdiğim için başka bir korunma yöntemi yok benım ıcın mecburum su anda.yanı eşim korunmak ıstemıyor ben spıral ıstemedım doktor da onermedı tek care bu kaldı doktorla karar verdık yanı.zaten emzırme donemım bitince eskısı gıb ıyıne hapa baslarım büyük ıhtımalle.ama dogum yaptıgım ve emzırdıgım ıcınde adet olmuyo olabılırım yanı henüz hormonlarım normale dönmedi yani.
green4 dediğin gibi o dönemleri hissediyorum sıcak basıyo gergin oluyorum.
inşallah canım.sende çok sorun etme öyle kendini bunaltacak bi kiloda değilsin.biraz dikkatle biraz sporla kısa zamanda rahat rahat 5 kilo verirsin.anne olmadığına göre genç yaşta olduğunu düşünüyorum.dolayısıyla bizden çok çok daha hızlı kilo verirsin merak etme.hoşbulduk canmmm inşallah herkes istediği gibi olur iyi dileklerin için çok teşekkür ederim
detoks diyetleri ilk diyete başlıcan hafta yapıp sonra yapmaman gereken bi diyet.sadece vucuttaki suyu ve ödemi atar kiloyu değil.sonrasındada dikkat ederek yağ yakmaya başlar insan.bu yüzden sen verdiğin suyu geri almış oldun canımyukarıda yazdıklarına aynen katılıyorum. geçen hafta çok dikkat edemedim düzenim altüst oldu çünkü iş gezisindeydim. yemeklere gittik. pilavlar ızgara etler gırla gitti.
ama geri aldığım kilonun ne olduğunu biliyorum. geçen hafta iki günlük detoks yaptım ve ilk gününde 1 kg vermiştim. bu çok anlamsızdı. şimdi anlıyorum ki verdiğim suyun bir kısmı geri geldi. olsun daha yolun başındayım. haftaya neler olacak göreceğiz hep beraber
ayağımı sürüyerek geldim sanırım.geldim geleli üye sayısı 2 katlandı topikteselamm kızlar hayırlı cumalar,
listem oluşuyor yavaş yavaş bu arada yeni gelen arkadaşlar var
zeyas:74
gülistan:77
melekbade71: hoş geldiniz kızlar aldım listeye sizide haftaya sizde yarışma sonuçlarını cuma günü bildireceksiniz .
gelelim benim kiloma bugün itibarı ile 71,7kg yumyarım kilo gitmiş bu hafta
haftanın birincileri tahmin ettiğim arkadaşlar oldu ama daha çok bildirim yapmayan kızlar var.bekleyelim bakalım sonuç ne olacak
herkese selammm
hastaneden qeldik şimdi
gribal bişeymiş ilaç verdi dr.
Inş biran önce iyileşir kuzum..
allah yardımcın olsun hayatım çok çokkkkkkk geçmiş olsun bir an önce iyileşir inşallah canım iyi bakarsın sen ona
Kilo çigelgesinde gr bölümü çıkmıyor benim nasıl yapıyorsunuz kızlar virgüllemi ayırıyorsunuz noktaylamı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?