az önce ara öğün olarak küçük kutularda sütaşın tatlımm pudingi varya ondan 1 tanecik yedim
oldukça seksi bi şekilde tartılarak 68.8 kilo olduğumu görmüş bulunmaktayımdarısı sizlerin başına kızlar
Cleopatra şuan listemin birincisisin bakalım akşama kadar sonuçlar ne olacak canım tebrikler
teşekkür ederimGreen4 canım tebrik ediyorum aramızda verdiğimiz ilk mezunumuzsun.aynı kulvarda rahimefunda diye bir arkadaşımız daha var.tebrik ediyorum canım....
aman kuzucuk hastamı olduherkese selammm
hastaneden qeldik şimdi
gribal bişeymiş ilaç verdi dr.
inş biran önce iyileşir kuzum..
görürsün canım ne kaldıki şunun şurasında.yanlış anımsamıyosam sürekli oturarak çalıştığını söylemiştin.oturduğun yerde sürekli ataklarımı hareket ettir.biri oturduğum yerde kalçamı sıkıp gevşettiğini ve çok yararını gördüğünden bahsetmişti.illa bunları 100 kere 200 kere yapman gerekli değil.sonuçta vucudu alışkanlıkları dışında hareket ettirmek herzaman iyi sonuçlar verir.mesela ben sürekli evdeyim neyazıkki.öyle ev gezmesi vs yapmam tek başına dışarı çok çok nadir ve kısa süreli çıkarım.dolayısıyla yürüyüş yapmaya başladığımda kısa sürede forma girmiştim.halbuki öyle çokta yürümedim.ama vucut yatıp yayılıp keyif yapmaya alışkın olup spora başlayınca feleği şaştı tabiseksi seksi tartıldın ve tatlı sonucu gördün ! sanırım altmışları görmüş oldun böylece.
çok sevindim yeşimcim darısı başıma. ama sanırım şubat başına kadar 60 ları göremicem
teşekkür ederimdarısı sizin başınıza inşallah.sağlıkla problemleri ve nefsiniz izin verdiği müddetçe kilo vermek aslında çok zor değil.ne yazıkki bazılarımınız ufak sağlık sorunları biraz göz açlığı var oluşundan dolayı istedikleri başarılara ulaşamıyolar ama bu onları yıldırmamalı.yoksa her diyette zorluklar ve kaçamaklar olur.önemli olan bu kaçamakların devam etmesi.diyette en önemli olgulardan biri psikolojinizdir.asla kendinizi negatif hissetmeyin ve kaçamaklarınızdan sonra pişmanlık hissi yaşamayın.hatayı üst üste yapmadıktan sonra tek bir kaçamağın sizi yolunuzdan döndürmesine izin vermeyin
aman kuzucuk hastamı oldugeçmiş olsun
görürsün canım ne kaldıki şunun şurasında.yanlış anımsamıyosam sürekli oturarak çalıştığını söylemiştin.oturduğun yerde sürekli ataklarımı hareket ettir.biri oturduğum yerde kalçamı sıkıp gevşettiğini ve çok yararını gördüğünden bahsetmişti.illa bunları 100 kere 200 kere yapman gerekli değil.sonuçta vucudu alışkanlıkları dışında hareket ettirmek herzaman iyi sonuçlar verir.mesela ben sürekli evdeyim neyazıkki.öyle ev gezmesi vs yapmam tek başına dışarı çok çok nadir ve kısa süreli çıkarım.dolayısıyla yürüyüş yapmaya başladığımda kısa sürede forma girmiştim.halbuki öyle çokta yürümedim.ama vucut yatıp yayılıp keyif yapmaya alışkın olup spora başlayınca feleği şaştı tabisende vucuduna şaşırtmaca yapman lazım. gün içinde sevdiğin şeyleri yemektende vazgeçme bence .atıyorum simit seviyosun (aklıma o geldi yoksa yasaklı bişi değil ) simit ye ama yarısını ye.ben menülerimi açıklıyorum mesela baktığınızda pek bişi tüketmiyorum gibi görünüyor ama ben o tükettiğim şeyleri mecburiyetten değil gerçekten sevdiğim ve sadece onlarla doyduğum için tüketiyorum.eğer sevmediğiniz şeyleri tüketerek zayıflamaya çalışırsanız bi yerde isyan edersiniz ve ipin ucunu kaçırırsınız.atıştırmak kötü bi alışkanlıktır ama hep alıştırıp hem yemek yerseniz kilo alırsınız.ama sürekli atıştırarak yani bi kerede en fazla 2-4 lokma yiyip 1-2 saat sonra tekrar aynen bikaç lokma yerseniz çok çabuk kilo veirrsiniz.
kaçamaksız hayat olmuyo.hepimizin dayanamayacağı şeyler var tabi.şimdi hepiniz maşallah sosyal hanımlarsınız dolayısıyla yemek yenilen ortamlara daha çok giriyosunuz dolayısıyla nefsinize hakim olmanız güçleşiyor.az az tadına bakıp nefsinizi köreltmeniz şartteşekkür ederim, yukarıda yazdıkların benim de çoğunlukla yaptığım ama bazen kaçamak yaptığım konular...
tavsiyelerine uyacağım
pideyi gerektiğinden fazla yemediysen sorun yok.normalde max 1 ama aslında en ideali yarım pide ve yanında bol salata ve 1 bardak ayran.daha öncede dediğim gibi sen bi süre normal yediğinin yarısını yemeyi dene.Arkadaşlar beni misafir gibi görün yani atmayınbeni günlük menü yazmıyorum kilomu da yzmıyorum diye.Günlük menü yazamam çünkü benimki diyet değil sizden cok cok fazla yıyorum ben mesela dün aksam evde yemek yoktu eşimle pide söyledik aksam 6 gibi yedik ama ondan sonra hiçbirşey yemedim su içtim. Daha ne yiycen desenizeBen emzirdiğim için diyet yapmıyorum zaten yapamam da dayanamıyorum çünkü bitkisel şeylerden de korkuyorum emzirdiğim için bişey olur diye. Ama dikkat ederek kilo vermek istiyorum cok yavasta olsa olu ryani ama kılo verdıkce buraya yazarım ben sızın yazdıkalrınızı okuyup faydalanıyorum listeye almasanızda olur ama aranıza alın lütfen
pideyi gerektiğinden fazla yemediysen sorun yok.normalde max 1 ama aslında en ideali yarım pide ve yanında bol salata ve 1 bardak ayran.daha öncede dediğim gibi sen bi süre normal yediğinin yarısını yemeyi dene.
olur okadarcıksaol canım öyl eyapmaya çalışıyorum ama her zaman olmuyo işte salata ve fantayla beraber canım
offbugünkü menümü açıklıyorum.
2 saat önce kahvaltı yaptım.
1 kocaman salatalık hatta 2 bile sayılır o büyüklüğe.1 domates.6-7 zeytin.20 gram kadar peynir.ve 4-5 kupa civarı çay.akşamda taa fi tarihinden buzlukta unutmuş olduğum kendi yapımım tavuk şinitzelim var. yanına domates ve soğan yemeyi planlıyorum.tavuktan zehirlenmezsem yarın burda görüşürüz tekrardaniyi kız komik kız en azından 60 lara düştükten sonra öldü gözü açık gitmedi dersiniz
senin metabolizmanı bildiğindendir herhalde ama 1800 de çok fazla geldi bana.ben şu form ürünlerinin bi sitesi varya oraya üyeyim.günlük yediğimi içtiğimi oraya kaydediyorum.ve 73 kiloykenki almam gereken kalori miktarı yalan olmasın ama en fazla 1400 küsürdü.mesela şimdi 1100 civarı yanlış anımsamıyosamnilimmmm kilomu bildirmiştim ama tekrar söyleyim 73.500
diyetisyen randevum vardı kızlar listeye uymadım daha az kalori aldım sonuç 1 ayda yarım kilooooooo
ne kadar hızlı verirsem çabuk geri alırmışım ve vücud savunmaya geçiyomuş ne kadar ısrar ettiysem 1800 kal. bi diyet verdi bende uymaya karar verdim kooooooooca dr vardır bi bildiği diye düşünüyorum
görüşürüz kendinize iyi bakınnn
yeni gelen arkadaşlarımızda olmuş,hoş geldiniz kızlar
kendi aramızda belirlediğimiz bazı kurallarımız vardı baktınızmı bilmiyorum ama
tekrar yazıyım ben;
1:)cuma günleri kilo bildirimi yapılacak,cuma yapamayanlar bir gün önceden belirtecek
2:)listeye girip kilo bildirimi yapmayanlar diskalifiye olacaklardır.
3:)bu hafta minumum 350 gr verilmeye çalışılacak
4:)350 grmı veremeyenler için 100 mekik cezamız var.
5:)her gün kendi sporlarımıza ek olarak günlük 20 mekik çekilecek ve 20şer artırılacak
6:)pazartesi salı hariç diğer günlerde yeni gelen arkadaşlar bir sonraki hafta listede yer alacak.
NİGDELİM:78
DİLŞAHIM:77
YAN:75
ELİFADA:75
GELGİT:73 ARKADAŞLAR LİSTEYE EKLEDİM SİZİ
yani başarıya ulaşmak için bazı kurallara uymak şart.vayyyy demek böyle kuralları var öylemi.bilmiyordum ben.güzelmiş bak böye olması ii oldu benım için.ben hala aynı kılodayım.
dün akşam evde net kesik olduğu için giremedim ve ouwww kimler gelmiş neler neler yazılmış sayfalarca.. bir saattir okuyorum valla ne güzel
bu hafta benden kötü haber var. geçen hafta 1,5 kg vererek şampiyon olmuştum ama gerçekçi değildi biliyordum, bu hafta geri alacağımı biliyordumkahretsin yaa biliyordum. araya iş gezisi girdi,düzensizlik girdi,şimdi de adet öncesi döneme girmeye başladım.
bu hafta bildirim yapayım mı yoksa korumaya mı döneyim bilmiyorum ama sanırım gerçeklerle yüzleşmem gerekecek.
70,8 kg iken 71,3 e yükselmişim çok üzgünüm çoook :84::84::84::84::84::84:
kilo bildirimimide yapayım nil qelince okur...
qeçen hafta 77.5 dim
dün de bu sabah ta tartıldığımda
75.7 çıktımm
tam 2kg vermişim
bu arada kilomu koruyorum çok şükür veremediğime üzülmedim almadığıma sevindim kilom aynı 74.2
canım nerdesin ?
kız beni taklit mi ediyon hmay angelinaya benzesem ne isterim ki yok güzelim orta halliyim angelina kadar güzel değilem
hoşgeldin bizde çok mutlu değiliz ama vermeye çabalıyoruz
canım bu hafta yedim ben pazartesi 75 tim çok korktum ama şükür kilomu korumuşsum o bile beni mutlu etti.çok moralim bozuktu kılo alcam dıye.:26::26::26:
tatlım öyle deme sen 3 çocuk doğurmuşsun buna rağman maşşallah kılo veriyorsun benım daha 3 senelık evlıyım kendımı toplamazsam kılolar alıp basını gıdecek bide butün kilolar basene toplanmış durumda
geçmiş olsun canım gece bekledik ama yoktun
canım benım çizelgeme
bak 74.2 var bak
harikasın 1. olacan bence şimdiden tebrikler
selamm kızlar hayırlı cumalar,
listem oluşuyor yavaş yavaş bu arada yeni gelen arkadaşlar var
zeyas:74
gülistan:77
melekbade71: hoş geldiniz kızlar aldım listeye sizide haftaya sizde yarışma sonuçlarını cuma günü bildireceksiniz .
gelelim benim kiloma bugün itibarı ile 71,7kg yumyarım kilo gitmiş bu hafta
haftanın birincileri tahmin ettiğim arkadaşlar oldu ama daha çok bildirim yapmayan kızlar var.bekleyelim bakalım sonuç ne olacak
Arkadaşlar beni misafir gibi görün yani atmayınbeni günlük menü yazmıyorum kilomu da yzmıyorum diye.Günlük menü yazamam çünkü benimki diyet değil sizden cok cok fazla yıyorum ben mesela dün aksam evde yemek yoktu eşimle pide söyledik aksam 6 gibi yedik ama ondan sonra hiçbirşey yemedim su içtim. Daha ne yiycen desenizeBen emzirdiğim için diyet yapmıyorum zaten yapamam da dayanamıyorum çünkü bitkisel şeylerden de korkuyorum emzirdiğim için bişey olur diye. Ama dikkat ederek kilo vermek istiyorum cok yavasta olsa olu ryani ama kılo verdıkce buraya yazarım ben sızın yazdıkalrınızı okuyup faydalanıyorum listeye almasanızda olur ama aranıza alın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?