70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

az önce ara öğün olarak küçük kutularda sütaşın tatlımm pudingi varya ondan 1 tanecik yedim

oldukça seksi bi şekilde tartılarak 68.8 kilo olduğumu görmüş bulunmaktayım darısı sizlerin başına kızlar

seksi seksi tartıldın ve tatlı sonucu gördün ! sanırım altmışları görmüş oldun böylece.
çok sevindim yeşimcim darısı başıma. ama sanırım şubat başına kadar 60 ları göremicem

Green4 canım tebrik ediyorum aramızda verdiğimiz ilk mezunumuzsun.aynı kulvarda rahimefunda diye bir arkadaşımız daha var.tebrik ediyorum canım....
teşekkür ederim darısı sizin başınıza inşallah.sağlıkla problemleri ve nefsiniz izin verdiği müddetçe kilo vermek aslında çok zor değil.ne yazıkki bazılarımınız ufak sağlık sorunları biraz göz açlığı var oluşundan dolayı istedikleri başarılara ulaşamıyolar ama bu onları yıldırmamalı.yoksa her diyette zorluklar ve kaçamaklar olur.önemli olan bu kaçamakların devam etmesi.diyette en önemli olgulardan biri psikolojinizdir.asla kendinizi negatif hissetmeyin ve kaçamaklarınızdan sonra pişmanlık hissi yaşamayın.hatayı üst üste yapmadıktan sonra tek bir kaçamağın sizi yolunuzdan döndürmesine izin vermeyin

herkese selammm
hastaneden qeldik şimdi
gribal bişeymiş ilaç verdi dr.
inş biran önce iyileşir kuzum..
aman kuzucuk hastamı oldu geçmiş olsun

görürsün canım ne kaldıki şunun şurasında.yanlış anımsamıyosam sürekli oturarak çalıştığını söylemiştin.oturduğun yerde sürekli ataklarımı hareket ettir.biri oturduğum yerde kalçamı sıkıp gevşettiğini ve çok yararını gördüğünden bahsetmişti.illa bunları 100 kere 200 kere yapman gerekli değil.sonuçta vucudu alışkanlıkları dışında hareket ettirmek herzaman iyi sonuçlar verir.mesela ben sürekli evdeyim neyazıkki.öyle ev gezmesi vs yapmam tek başına dışarı çok çok nadir ve kısa süreli çıkarım.dolayısıyla yürüyüş yapmaya başladığımda kısa sürede forma girmiştim.halbuki öyle çokta yürümedim.ama vucut yatıp yayılıp keyif yapmaya alışkın olup spora başlayınca feleği şaştı tabi sende vucuduna şaşırtmaca yapman lazım. gün içinde sevdiğin şeyleri yemektende vazgeçme bence .atıyorum simit seviyosun (aklıma o geldi yoksa yasaklı bişi değil ) simit ye ama yarısını ye.ben menülerimi açıklıyorum mesela baktığınızda pek bişi tüketmiyorum gibi görünüyor ama ben o tükettiğim şeyleri mecburiyetten değil gerçekten sevdiğim ve sadece onlarla doyduğum için tüketiyorum.eğer sevmediğiniz şeyleri tüketerek zayıflamaya çalışırsanız bi yerde isyan edersiniz ve ipin ucunu kaçırırsınız.atıştırmak kötü bi alışkanlıktır ama hep alıştırıp hem yemek yerseniz kilo alırsınız.ama sürekli atıştırarak yani bi kerede en fazla 2-4 lokma yiyip 1-2 saat sonra tekrar aynen bikaç lokma yerseniz çok çabuk kilo veirrsiniz.

teşekkür ederim, yukarıda yazdıkların benim de çoğunlukla yaptığım ama bazen kaçamak yaptığım konular...
tavsiyelerine uyacağım

Arkadaşlar beni misafir gibi görün yani atmayınbeni günlük menü yazmıyorum kilomu da yzmıyorum diye.Günlük menü yazamam çünkü benimki diyet değil sizden cok cok fazla yıyorum ben mesela dün aksam evde yemek yoktu eşimle pide söyledik aksam 6 gibi yedik ama ondan sonra hiçbirşey yemedim su içtim. Daha ne yiycen desenize Ben emzirdiğim için diyet yapmıyorum zaten yapamam da dayanamıyorum çünkü bitkisel şeylerden de korkuyorum emzirdiğim için bişey olur diye. Ama dikkat ederek kilo vermek istiyorum cok yavasta olsa olu ryani ama kılo verdıkce buraya yazarım ben sızın yazdıkalrınızı okuyup faydalanıyorum listeye almasanızda olur ama aranıza alın lütfen

teşekkür ederim, yukarıda yazdıkların benim de çoğunlukla yaptığım ama bazen kaçamak yaptığım konular...
tavsiyelerine uyacağım
kaçamaksız hayat olmuyo.hepimizin dayanamayacağı şeyler var tabi.şimdi hepiniz maşallah sosyal hanımlarsınız dolayısıyla yemek yenilen ortamlara daha çok giriyosunuz dolayısıyla nefsinize hakim olmanız güçleşiyor.az az tadına bakıp nefsinizi köreltmeniz şart körelmediği zamanlarda olcak ama bu ay içerinde 2bilemedin 3 ü geçmemeliki aylık kilo kaybı 3-4 kiloyu bulsun.bu arada sormak ayıp olmasın yaş kaç bide bi adet isim rica edeyim

pideyi gerektiğinden fazla yemediysen sorun yok.normalde max 1 ama aslında en ideali yarım pide ve yanında bol salata ve 1 bardak ayran.daha öncede dediğim gibi sen bi süre normal yediğinin yarısını yemeyi dene.

pideyi gerektiğinden fazla yemediysen sorun yok.normalde max 1 ama aslında en ideali yarım pide ve yanında bol salata ve 1 bardak ayran.daha öncede dediğim gibi sen bi süre normal yediğinin yarısını yemeyi dene.

saol canım öyl eyapmaya çalışıyorum ama her zaman olmuyo işte salata ve fantayla beraber canım

bugünkü menümü açıklıyorum.
2 saat önce kahvaltı yaptım.
1 kocaman salatalık hatta 2 bile sayılır o büyüklüğe.1 domates.6-7 zeytin.20 gram kadar peynir.ve 4-5 kupa civarı çay.akşamda taa fi tarihinden buzlukta unutmuş olduğum kendi yapımım tavuk şinitzelim var. yanına domates ve soğan yemeyi planlıyorum.tavuktan zehirlenmezsem yarın burda görüşürüz tekrardan iyi kız komik kız en azından 60 lara düştükten sonra öldü gözü açık gitmedi dersiniz

saol canım öyl eyapmaya çalışıyorum ama her zaman olmuyo işte salata ve fantayla beraber canım
olur okadarcık nekadar dikkat edersen senin karına ayda 1-2 kilo kayıp bile senin için yeterli.yeme düzenini değiştirdiğin an zaten farketmeden verirsin bunu.zaten hatırladığım kadarıyla 73 falandın.yani çok kasmadanda 60 ları çok rahat görürsün.sonra emzirme dönemin bittimiydi şöyle 1 ay sıkı diyet ohh fıstık gibi olursun

off kendimi çok aç hissediğim için şinitzelimin 1 parçasını yemeye başladım akşamada geriye kalan 2 parçayı hüpletirim artık.nedense bu cumaları pek bi iştahlı oluyorum adette olcam elikulağında iştah tavan yapmış durumda çok kaçırmasam iidir

Son düzenleme:
nilimmmm kilomu bildirmiştim ama tekrar söyleyim 73.500
diyetisyen randevum vardı kızlar listeye uymadım daha az kalori aldım sonuç 1 ayda yarım kilooooooo
ne kadar hızlı verirsem çabuk geri alırmışım ve vücud savunmaya geçiyomuş ne kadar ısrar ettiysem 1800 kal. bi diyet verdi bende uymaya karar verdim kooooooooca dr vardır bi bildiği diye düşünüyorum
görüşürüz kendinize iyi bakınnn

senin metabolizmanı bildiğindendir herhalde ama 1800 de çok fazla geldi bana.ben şu form ürünlerinin bi sitesi varya oraya üyeyim.günlük yediğimi içtiğimi oraya kaydediyorum.ve 73 kiloykenki almam gereken kalori miktarı yalan olmasın ama en fazla 1400 küsürdü.mesela şimdi 1100 civarı yanlış anımsamıyosam
evet vucut savunmaya geçiyo bu doğru ama yarım kiloda çok az.daha önce demiştimya bende aç kalmaya karşı alerji var yani vucudumun ihtiyacı olandan daha azını alınca tüm vucudum kabarıyo.ama savunmaya geçen yok sanırım ben gibi üşengeç metabolizmam.bu yüzden ne halin varsa gör diyo bana
diyetisyen bizden iyi biliyodur ama.hani zormu olur nasıl olur bilmem merak ettim nasıl bi diyet verdi.buraya ekleme şansın varsa bi bakalım

vayyyy demek böyle kuralları var öylemi.bilmiyordum ben.güzelmiş bak böye olması ii oldu benım için.ben hala aynı kılodayım.

vayyyy demek böyle kuralları var öylemi.bilmiyordum ben.güzelmiş bak böye olması ii oldu benım için.ben hala aynı kılodayım.
yani başarıya ulaşmak için bazı kurallara uymak şart. duymasınlar ama ben henüz uymuyorum inşallah mart döneminde uyucam.

canım rakibem moralini bozma tamam mı?
haftaya sıkı bir diyet yap..
ben genelde emzirdiğim için tatlı alıyorum ama bana bişey yapmıyor sanki...
ama dikkat et yaz geliyor ...
haftaya daha ii çalışalım

kilo bildirimimide yapayım nil qelince okur...
qeçen hafta 77.5 dim
dün de bu sabah ta tartıldığımda
75.7 çıktımm
tam 2kg vermişim

süpersin kız... aferin sana...

canım benim 3 çocuk olunca inan başımı kaşıyacak vaktim olmuyor..
çocuklar hasta benim..
oğlan resmen kan kusuyor..
kız habire öksürüyor..
ufak cadı ise pek mızmız oldu..
sanırım kaptı gribi..

kilonu korumana sevindim.. harikasın..

harikasın canım ....

canım benimde bebeğim 6 aylık oldu yeni...
bende diyet diyorum bazen ama yediklerimizi zaten yakıyoruz biliyorsun değil mi?
sadece dikkat etmek lazım..

ve ben...
bu hafta 70.5 kg
300 gr kaybetmiş bulunuyorum..
aslında tartım 2 gündür 69 lu rakamları gösteriyor..
ama inanamıyorum biliyor musunuz?
bir hafta boyunca rakam değişmezse
yazarım....

net kilom: 70.5 kg

enginsena;nerde ne yanlış yaptım anladım.argo olarak ne söylediğimide anlamadım seni kıaracak birsey söylemedim sanıyorum.yanlış anladın vebı galiba.belirttiğim gibi tanıdığım birini hatırlattın konuşma tarzın o şekildeydi ama sevdiğim birini hatırlatmıştın.oan takılarak" hadi leyn" cevabını verirdim.argo kelimem buysa kusara bakma.karışma konusunda tabiki burda eleştirel olacağız.yazımı dikkatli okumadın sanırım.haklısın diyede belirttim.kırılgan bir dönemde olduğunu düşünüyorum.yoksa kötü niyetle birşey yapmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…