70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben senayı 1 haftadır tanıyorum ve hiçbir sözünüze kırılıp darılıp yada art niyetle bi cvp vereceğini sanmıyorum.bugün nedense bu topik altüst olmuş durumda bunun sorumlusu kim merak ediyorum.herkes şaka yollu birbirine takılıyor.sonuçta biz buraya hem bilgi öğrenmek hemde biraz doğal yaşantımızdan uzaklaşıp kafa dağıtmak için geliyoruz.2 kahkahamızı yanlış anlayanlar varsa kusura bakmasın ben net ortamında herzaman böyleyimdir.öyle ciddi konuşmalara gelemem.bu sitede hiçbir görevim ve üye olmaktan başka bi sorumluluğum yok buna rağmen bu topikteki arkadaşlarıma bildiğim kadarını anlatım gerektiğinde şaka yollu takıp espirilerle cevap veririm.mesela dün elif adam arkadaşıma her sorduğuna cevap verdiğim hale hadisene cevap versene neden kimse cevap vermiyo diye mesaj atıp durdu ve ben her defasında tekrar cevap verip yapamayacağı durumda yapacağımı söyledim ama buna rağmen bana cevap vermedi ilginçtir napim küsimmi şimdi.

valla pek sosyal sayılmam. eşim hariç hiç kimse ile görüşmüyorum .birde ay iki kez ablam ve abimlerle. iş yemekleri iki ayda bir olan birşey yani sık sık olmadığı için şanslıyım sanırım.
adım Meltem 33 yaşında 165 boyundayım. 1,5 yıllık evliyim ama bekarım yani eşim hafta sonları geliyor sadece. hafta sonları abartmasam daha iyi kilo veririm ama bu hafta hariç yine de başarılı geçiyordu. bu haftayı yaşanmamış sayıyorum çünkü geçen hafta 1,5 kilo vermek gerçekçi değildi.
haftaiçi çalıştığım için disipline uyuyorum memnun oldum yeşim

haklısın canım benimde bu forumda ilk defa başıma geliyor böyle birşey.3 yıldır üyeyim kaç kişiyle konuştum arkadaşlık kurdum ama kımse beni kınamadı yada beni - konuşmamı- İĞReNÇ bulmadı.inşallah birdaha böyle bir durumla karşılaşmam.

bende memnun oldum meltem şimdi 30 u geçince metabolizma yavaşlamaya bşalıyor.eğer bide sık diyet yapıyosan vucut diyete alıştığı için eskisi kadar hızlı kilo veremiyor.benim bi tanıdığım senin yaşlarda hatta bikaç yaş daha büyük.çokta hareketli biri sayılmaz çalışıyo olsada.sabah 1 tost öğlen 1 simit yada yine kepekli bi tost ve akşamda kafi miktarda sebze yemeğiyle çok kendini çok kasmadan ayda 3 kilo civarı vermeyi başardı.ben genelde kahvaltı ağırlıklı besleniyorum yemek tarzı haftanın 2-3 günü anca zorunluluk hallerinde falan oluyor.ama çok ara vermeden yemek yiyorum max. 3 saat geçiyor. sanırım işin sırrı bu az yesemde sık yiyorum vucudu az doyursamda sık sık bişilerle besliyorum.ben bikaç sene önce köyde kaldıydım bi 20 gün kadar.ve köy havası insanı acayip acıktırır.haliyle bide kalabalık olunca insan daha bi iştahlı oluyor evde sabah yemeği yenilirdi .sofra toplanıp ardından öğlen yemeği pişirilmeye başlanır yemek pişince tekrar masayı kurar oturur yerdik ve ben o dönem zayıfladım yemeklerden az az yemeye çalıştım kaçamak yaptığım zamanlarda oldu tabi.halamın sobada yaptığı ev ekmeğinin yarısını götürmüşlüğüm var hemde bikaç kere buna rağmen yalan olmasın ama 3-4 kilo civarı verdim. benden bi kardeş tavsiyesi sevdiğin şeyleri bile tüketsen bikaç lokma al geri kalanını 2-3 saat sonra ye.bırak ağlasın arkandan senin ağlamandan daha kötü olamazya

ya yorgunluktan garibim yanlış okudu yada bu tarz sözleri ona söylenmesede kullanılmasından hoşlanmamış olabilir. şahsen bende böyle tabirlerden hoşlanmam ama söyleyenede alınmam ancak belli bi yaş gurubu kullanırda kulağını çekerim.
sözün kısası takılma böyle şeylere boşver keyfince davranmaya devam et insan böyle ufak şeylere takılıyo siniri bozuluyo buda iştahını açıyor. enazından benim açıyo :'( kendimize boşuna kötülük yapmayalım.

Son düzenleme:
yaww o kadar da büyük değilim senden nisanda 33 olacam daha olmadım
köyde iştah açılması olayına katılıyorum. annem o kadar güzel kastamonu et ekmeği yapar ki bir oturuşta bol tereyağlı ekmekten 3-4 tane yemeden duramassın. eh bende fena yapmıyorum eşimde bayılıyo
sık sık yemeğe bende çalışıyorum. işyerinde odam ayrı olduğu için sorun olmuyo. ama oturarak çalışmak en büyük sorunum.spor yapamıyorum,oturduğum yer sapa, akşam çıkamıyorum koşu bandı vs de yok. leslie yi indirdim ama oda çok sıkıcı geldi bir günden sonra yapamadım. bende evde günde en az 30 mekik çekiyorum bacak hareketi falan. oda işten yorgun gelmediğimde.
yaa ben eşim gideli farketmeden kilo verdim ne diyosun
köftehor her akşam makarna kızartma vs. pişirtiyodu e bende bakmıyordum bende yiyodum o gitti çaktırmadan kilo vermişim baktım güzel gidiyo daha da dikkat ediim dedim vee işte burdayım. buraya geleli 1 kg kadar verdim 5 ocaktan beri. olsun yavaş verim ama geri almiim şimdiye kadar dietler yaptım ama çok sık değil hayatımda iki kez yaptım. bir defasında 62 kiloyu bile görmüşlüğüm vardı. ama o zamanlar bu kadar bilinçli değildim acele ediyordum. veremeyince vazgeçiyordum ama bu sefer farklı şeker kardeşim. bu sefer başarıcam. çocuk yapmadan incelmem lazım ki hamile kalınca iyice şişmiyim:18::18::18:. gerçi yakın zamanda planım yok kocada yok ki yakınlarda. ösledim onuda off

ayy canım sen cok moral verıyosun bana ya herkesede öyle sen gıtme nıye gıdıyosun gercekten yada gıttıgın yerde gıremıyo musun?

daha şimdiden bana her konuda destek olduğun için,hoşgörülü yaklaştığın için ve usluplu bir şekilde kendine nasıl davranılmasındanı ifade ettiğin için teeşekkür ederim...

bende senın gıbı hamıle kalmdan once zayıflayım dedım dıyetısyene gıttım yürüyüş yaptım ama 1,5 kılo verdım basarılı olamadım yanı.70 kılo ıle hamıle kaldım 84 ıle bıtırdım cok sukur korktuğum kadar olmadı 73 e kadar düştüm hiçbişey yapmadan hatta cok yıyodum emzırdıgım ıcın bu zamana kadar kılo almıyordum ama 2 hafta once bı baktım 75 e cıkmısım korktum ve dedımkı kılo veremıyom barı almayım.azcık dıkkatettım yanı cok yerken normale döndüm hemen farketti gecen gün 73.6 dım bakalım ılerleyen günlerde napıcam

bende özlemeye başlıcam yakında kocişimi ama ayrılık iidri ilişkinizi güçlendirir.8 senendir evliyim senenin bikaç ayı ayrı kalıyoruz ii geliyo
spora vakit yok olsada zaten o vakitte ancak dinleniyosun.ozaman şu titreşimli kemerlerden alsana oturduğun yerde azda olsa işe yarar ne dersin

ayy canım sen cok moral verıyosun bana ya herkesede öyle sen gıtme nıye gıdıyosun gercekten yada gıttıgın yerde gıremıyo musun?
gittiğim yerde girme şansım olmaz olmasında.az radyasyondan uzak kalim evdeyken yeterince net başındayım.hem allah sağlık gidipte dönmek nasip etsin sayılı gün geçer aranıza dönerim hemen
bi abla bi kardeş yada bi arkadaş tavsiyesi olarak diyetteki en önemli kuralın kaçamaklardan sonra önceki düzeninizi bomamak olduğunu tekrar yinelemek istiyorum.
şimdi kaçamak yaptım tüm emeğim boşa gitti off boşver sal gitsin demeyin.o 1 kerelik kaçamak size kilo aldırmaz bunu bilin ama öyle devam ettiğiniz an verdiğinizden daha çoğunu alırsınız

daha şimdiden bana her konuda destek olduğun için,hoşgörülü yaklaştığın için ve usluplu bir şekilde kendine nasıl davranılmasındanı ifade ettiğin için teeşekkür ederim...
ben teşekkür ederim.birbirimizi tanımasakta insan konuştuklarına karşı kendini sorumlu hissediyor.en azından ben öyle hissediyorum.burda hem size moral veriyorum hem kendime bi taşla iki kuş benim için hayatımdaki en önemli şey karşımdakinin yüzünde tebessüm oluşturabilmek bu benim için dünyada paha biçilemicek bi duygu

bende 1 kilo vermişim 72 oldum ama menülerimi yazamıyorum zaten 3gündür dikkatte etmiyorum kızım hasata gece ayaktayız ondan gündüzde yedim buldugumu

canlarım ben geldim geçmişe takıldım yine.yaaa bu ne herkes birbirine takılmış.bence bu topikte biz çok rahatız ne söylenenlere alınıyoruz ne darılıyoruz yeni gelenler de 1 2 güne alışır zaten belki ilk yadırganabilir üsluplar ama.hele senamaaa takılmayın onun uyarılarından bence hepimiz memnunuz ve onu çokkk seviyorum (görüp tanışmadık ama olsunn)yeni gelen arkadaşlar hoş geldinizzz.
veee gelelim kilo bildirimine canlarım geçen hafta 74.3tüm ve regldim.sanırım bitince fark etti vee 72 olmuşumçok mutluyum umutsuzdum ama artık inanıyorum kio vericeme.görüşürüz yine misafirim var yarın biraz hazırlık yapimm

bende 1 kilo vermişim 72 oldum ama menülerimi yazamıyorum zaten 3gündür dikkatte etmiyorum kızım hasata gece ayaktayız ondan gündüzde yedim buldugumu
oo maşallah bu hafta herkes formda tebrik ederim.

adet dönemi çok farkediyo canım mümkünse tartıyla görüşmemek gerekiyo bi süre moral açısından. tebrik ediyorum hep böyle devam eder inşallah

bende dikkat etmeye çalışıyorum tatlıyı çıkarttım hayatımdan ekmeyi azaltım normal evde ne pişiriyorsam azmiktarda yiyiyorum bugün çok mutlu oldum kilo vermişim

dün tartılmıştım yatmadan önce 73 çıktım.dedim ugun tartılma günü bir tartılayım dedim yediğim o kadar tatlıya akşam geç saatlerde eşime eşlik ettiğim yemeklere rağmen, adetimin yarın bitecek olmasına rağmen 72 çıktım.

bende dikkat etmeye çalışıyorum tatlıyı çıkarttım hayatımdan ekmeyi azaltım normal evde ne pişiriyorsam azmiktarda yiyiyorum bugün çok mutlu oldum kilo vermişim

ah bende çıkarabilsem tatlıları hayatımdan.tatlı yedikçe yiyesi gelirmiş insanın.eğer vucut yememeye alışırsa aramazmış tatlıyı.şu dönemi atlatayım.bende tatlıyı hayatımdan çıkarmayı deneyeğim.

en doğrudunu yapıyosun böyle devam etmeye devam et

sabah akşam çok farkeder canım bende dün tartıldığımda 69. 2 çıkmıştım 1 porsiyon tatlı yedin diye kilo almazsın.nezaman harcadığın enerjiyle yediğin enerji arasında 7000 kalori fark oluşur ozaman 1 kilo verirsin. akşam tartıldığında kilolu çıkarsın çünkü yediklerinin ağırlığını taşıyosun.vucut bir kısmını yakıp bir kısmınıda boşaltım yoluyla dışarı atıyor unutma. bu yüzden sabah aç karnına wcden sonra tartılın deniyo

evet doğru söylüyorsun.birde 2 gündür çok yoruluyorum.dün küçüğümü hastaneye götürdük.butun gun ayaktaydım.büyük oğlumda çok yaramaz olunca bırakacak kimsem de olmayınca....bugünde temizlik yaptım sabah 7 den beri ayaktayım.şimdi oğlumu yedirdim.oyalanıyor biraz az sonrada mutfağı toplayp pırasa yapacağım.

2.kez hamile kaldığımda 68 kiloydum.o kiloya geldiğimde kendimi çok iyi hissedeceğim.sonra sında gerisi gelir diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…