geçmiş olsunevet doğru söylüyorsun.birde 2 gündür çok yoruluyorum.dün küçüğümü hastaneye götürdük.butun gun ayaktaydım.büyük oğlumda çok yaramaz olunca bırakacak kimsem de olmayınca....bugünde temizlik yaptım sabah 7 den beri ayaktayım.şimdi oğlumu yedirdim.oyalanıyor biraz az sonrada mutfağı toplayp pırasa yapacağım.
ah bende çıkarabilsem tatlıları hayatımdan.tatlı yedikçe yiyesi gelirmiş insanın.eğer vucut yememeye alışırsa aramazmış tatlıyı.şu dönemi atlatayım.bende tatlıyı hayatımdan çıkarmayı deneyeğim.
geçmiş olsunçocuklarla zor tabi onlarla oyalanırkende biraz enerji harcıyosun oda karına oluyor. çok hareket az yemek zamanla kilo kaybı tabi ben akşam yemeğimdeki 3 parça şiniyselimin 2 sini yedim acım büyük açım :84::84::84: birazdan son kalam parçamla doymaya çalışıcam
slm kızlarrr bu hafta itibariyle 70 i gördüm yuppiii1 kilocuk daha gitmişş
slm kızlarrr bu hafta itibariyle 70 i gördüm yuppiii1 kilocuk daha gitmişş
tebrikler 6 lı rakamlara az kaldıslm kızlarrr bu hafta itibariyle 70 i gördüm yuppiii1 kilocuk daha gitmişş
biraz önce dedğim 1 parçasını 3 olmamıştı yedim 2 buçuk civarı diğer parçayıda bi 30 dk sonra yedim.şimdide diğer parçayı yicem.böyle yemem daha iyi bence çünkü az az midemi hiç boş bırakmıyorum.ama hem atıştırıp hem oturup yemek yersen olmaz.sürekli böyle az porsiyonlar şeklinde yersen kolaylıkla kilo verirsin.öğünlerimizi yerken ara verebilirmiyiz.yani 2 parça yedim az sonra diğerini yıyeceğim demişsin.bu doğrumu yavaş yavaşmı yıyorsun yoksa yarım saat falan ara mı verdin.öğün dışına çıkılmış olunmuyormu o zaman.
tebriklerr. darısı başıma.
tatlıyı çıkarmak zorundayım ailemde şeker hastalığı var ve doktorum zayıflamam gerektiğini yoksa ilerde şeker hastalığına yakalanabileceğimi söyledi zaten sinyalini verdi hamillelik şekerim çok yüksekti ünsilin kullandım çok şükür şuan bir şeyim yok ama kilom var
evet green gitmesin. gitme yeşiiiiiiimmm nolurrrayy canım sen cok moral verıyosun bana ya herkesede öyle sen gıtme nıye gıdıyosun gercekten yada gıttıgın yerde gıremıyo musun?
canım rakibem moralini bozma tamam mı?
haftaya sıkı bir diyet yap..
ben genelde emzirdiğim için tatlı alıyorum ama bana bişey yapmıyor sanki...
ama dikkat et yaz geliyor ...
haftaya daha ii çalışalım
süpersin kız... aferin sana...
canım benim 3 çocuk olunca inan başımı kaşıyacak vaktim olmuyor..
çocuklar hasta benim..
oğlan resmen kan kusuyor..
kız habire öksürüyor..
ufak cadı ise pek mızmız oldu..
sanırım kaptı gribi..
kilonu korumana sevindim.. harikasın..
harikasın canım ....
canım benimde bebeğim 6 aylık oldu yeni...
bende diyet diyorum bazen ama yediklerimizi zaten yakıyoruz biliyorsun değil mi?
sadece dikkat etmek lazım..
ve ben...
bu hafta 70.5 kg
300 gr kaybetmiş bulunuyorum..
aslında tartım 2 gündür 69 lu rakamları gösteriyor..
ama inanamıyorum biliyor musunuz?
bir hafta boyunca rakam değişmezse
yazarım....
net kilom: 70.5 kg
canımcım yazını bende okudum. aslında kötü birşey yazmamıştın ama içinde smiley olmayınca bu sadece yazı ve insan herşekilde anlayabilir.yüzyüze değiliz ve birbirimizin mimiklerini okuyamıyoruz. smileyler burada kurtarıcı durumda. senden bence bunlardan biraz daha kullanabilirsinenginsena;nerde ne yanlış yaptım anladım.argo olarak ne söylediğimide anlamadım seni kıaracak birsey söylemedim sanıyorum.yanlış anladın vebı galiba.belirttiğim gibi tanıdığım birini hatırlattın konuşma tarzın o şekildeydi ama sevdiğim birini hatırlatmıştın.oan takılarak" hadi leyn" cevabını verirdim.argo kelimem buysa kusara bakma.karışma konusunda tabiki burda eleştirel olacağız.yazımı dikkatli okumadın sanırım.haklısın diyede belirttim.kırılgan bir dönemde olduğunu düşünüyorum.yoksa kötü niyetle birşey yapmadım.
evet green gitmesin. gitme yeşiiiiiiimmm nolurrr. bak vallaha kampanya başlatçam kıs. yeşim gitmesin kampanyası başladı.
canımcım yazını bende okudum. aslında kötü birşey yazmamıştın ama içinde smiley olmayınca bu sadece yazı ve insan herşekilde anlayabilir.yüzyüze değiliz ve birbirimizin mimiklerini okuyamıyoruz. smileyler burada kurtarıcı durumda. senden bence bunlardan iç senacığımız da farklı algılamış.ne olur birbirimizi kırmayalım burada biz bizeyiz.
bilsem biraz daha geç gelirdim aranıza ama napalım kader. 6 aydır görmüyorum annemi ailemi
canım gelgitçim, yaşadığın zorluklar ve zor gebelikler için çok üzüldüm.evet seninki zorunluluk olmuş. ama iyi olmuş. bende tatlıya ihtiyaç duyuyorum.2 ağır düşükten sonra 2 defa peşpeşe doğum yaptım.5 yıldır evliyim 4 defa hamilelik yaşadım.düşüğü engellemek için aldığım serumların-50 ye yakın-düşükler ve doğum sonrası kullandığım kan ilaçları ve testlerden sonra kullandığım antibiyotikler sonrası iyice davul gibi oldum.tatlıya düşkünüm evet ama yemediğimde gücüm kesiliyor sanki iihtiyaç gibi hissediyorum.ama başka şeylerden alabilirim tabiki zorlamam gerek bunun için kendimi.
ayy canım benim git o zaman. hasretine katlanırız artık. seni anlıyorum bende pamuk anacıımı 4 aydır görmüyorum. kokusu burnumda tütüyobilsem biraz daha geç gelirdim aranıza ama napalım kader. 6 aydır görmüyorum annemi ailemi
ay bilsem çok önceden keşfederdim burayı ama ozaman siz olmazdınız.smiley evet daha sık kullanmalıyım ama inanın yakamı çekiştiren yaramaz bir oğlum var yaaşadığım yerde hiç arkadaşım yok sizler arkadaşım oluyorssunuz yalnızlığımı gidermek istiyorum.eh oğlumda oyun istiyor haklı larak.arada derede yazıyorum işte.
bende gitmeyecek olsam gitme derdim sana..
evet hoşgeldin trendyyyyhoşgeldin
bende şimdi çıkıyorumevet hoşgeldin trendyyyy
bende birazdan ofisten çıkıcam. yedi gibi evdeyim. off alışkanlık oldu burası. görüşürüz canlarım ciğerlerimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?