70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun çocuklarla zor tabi onlarla oyalanırkende biraz enerji harcıyosun oda karına oluyor. çok hareket az yemek zamanla kilo kaybı tabi ben akşam yemeğimdeki 3 parça şiniyselimin 2 sini yedim acım büyük açım :84::84::84: birazdan son kalam parçamla doymaya çalışıcam

tatlıyı çıkarmak zorundayım ailemde şeker hastalığı var ve doktorum zayıflamam gerektiğini yoksa ilerde şeker hastalığına yakalanabileceğimi söyledi zaten sinyalini verdi hamillelik şekerim çok yüksekti ünsilin kullandım çok şükür şuan bir şeyim yok ama kilom var

öğünlerimizi yerken ara verebilirmiyiz.yani 2 parça yedim az sonra diğerini yıyeceğim demişsin.bu doğrumu yavaş yavaşmı yıyorsun yoksa yarım saat falan ara mı verdin.öğün dışına çıkılmış olunmuyormu o zaman.

slm kızlarrr bu hafta itibariyle 70 i gördüm yuppiii 1 kilocuk daha gitmişş

tebriklerr. darısı başıma.

slm kızlarrr bu hafta itibariyle 70 i gördüm yuppiii 1 kilocuk daha gitmişş
tebrikler 6 lı rakamlara az kaldı

biraz önce dedğim 1 parçasını 3 olmamıştı yedim 2 buçuk civarı diğer parçayıda bi 30 dk sonra yedim.şimdide diğer parçayı yicem.böyle yemem daha iyi bence çünkü az az midemi hiç boş bırakmıyorum.ama hem atıştırıp hem oturup yemek yersen olmaz.sürekli böyle az porsiyonlar şeklinde yersen kolaylıkla kilo verirsin. yani ben veriyorum doğal olarak seninde vermen lazım

evet seninki zorunluluk olmuş. ama iyi olmuş. bende tatlıya ihtiyaç duyuyorum.2 ağır düşükten sonra 2 defa peşpeşe doğum yaptım.5 yıldır evliyim 4 defa hamilelik yaşadım.düşüğü engellemek için aldığım serumların-50 ye yakın-düşükler ve doğum sonrası kullandığım kan ilaçları ve testlerden sonra kullandığım antibiyotikler sonrası iyice davul gibi oldum.tatlıya düşkünüm evet ama yemediğimde gücüm kesiliyor sanki iihtiyaç gibi hissediyorum.ama başka şeylerden alabilirim tabiki zorlamam gerek bunun için kendimi.

ayy canım sen cok moral verıyosun bana ya herkesede öyle sen gıtme nıye gıdıyosun gercekten yada gıttıgın yerde gıremıyo musun?
evet green gitmesin. gitme yeşiiiiiiimmm nolurrr. bak vallaha kampanya başlatçam kıs. yeşim gitmesin kampanyası başladı.

canım rakibemmm süpersin.
ohh kilocuklarda gitmiş. emziriyorsun extra kaloride gidiyor ohhh. sanırım benim seni geçmem zor olacak

canımcım yazını bende okudum. aslında kötü birşey yazmamıştın ama içinde smiley olmayınca bu sadece yazı ve insan herşekilde anlayabilir.yüzyüze değiliz ve birbirimizin mimiklerini okuyamıyoruz. smileyler burada kurtarıcı durumda. senden bence bunlardan biraz daha kullanabilirsin senacığımız da farklı algılamış. ne olur birbirimizi kırmayalım burada biz bizeyiz.

smiley evet daha sık kullanmalıyım ama inanın yakamı çekiştiren yaramaz bir oğlum var yaaşadığım yerde hiç arkadaşım yok sizler arkadaşım oluyorssunuz yalnızlığımı gidermek istiyorum.eh oğlumda oyun istiyor haklı larak.arada derede yazıyorum işte.

bilsem biraz daha geç gelirdim aranıza ama napalım kader. 6 aydır görmüyorum annemi ailemi

bende gitmeyecek olsam gitme derdim sana..

canım gelgitçim, yaşadığın zorluklar ve zor gebelikler için çok üzüldüm.
benim de bu şeker ile ilgili söylemek istediklerim var müsade ederseniz.ne zaman şekerli bir şey yersem deli gibi acıkıyorum. eğer yemekten sonra yersem bu 1,5 -2 saati buluyor ama yarı açsam yarım saat içinde kıtlıktan çıkmış gibi yiyecek kadar acıkıyorum. tam olarak bilmiyorum ama insülin direnci diye birşey varmış o olabilir mi diyorum. şekerli birşey yiyince pankreastan ani insülin salgılanıyormuş. biliyorsunuz bu insülin adındaki hormon kan şekerini dengelemek için salınır. bu insülin salınımından sonra kan şekeri aniden düşünce çılgın bir açlık hissediyorsunuz. işte bende de aynen böle oluyor. bu yüzden elma bile yiyemem. onun yerine portakal, ayva yada grissini gibi glisemik endeksi düşük yani şeker oranı düşük şeylerle atıştırmalar yapıyorum. bazıları şekerli bisküvi yiyip doyarken ben çıldırıyorum açlıktan yaa

bilsem biraz daha geç gelirdim aranıza ama napalım kader. 6 aydır görmüyorum annemi ailemi
ayy canım benim git o zaman. hasretine katlanırız artık. seni anlıyorum bende pamuk anacıımı 4 aydır görmüyorum. kokusu burnumda tütüyo

ay bilsem çok önceden keşfederdim burayı ama ozaman siz olmazdınız. bi yandan iyi oldu bende çok bağlanırdım siteye sonra ayrılmak kolay olmazdı.daha 1 haftada böyle olduysa 1 ayı düşünemiyorum bile allah nasip ederse şubat sonu bi ihtimal ama mart başı kesin eve dönmüş olurum.

evet hoşgeldin trendyyyy
bende birazdan ofisten çıkıcam. yedi gibi evdeyim. off alışkanlık oldu burası. görüşürüz canlarım ciğerlerimmm
bende şimdi çıkıyorum kocişim gelmek üzere yemek yer yatar.1-2 saat sonra kalkar bende o süreçte yine gelirim.sonra tekrar giderim hadi sağlıcakla kalın vakit geç olmadan yemeğinizi az yiyin ve günü tamamlayın.ben tamamladım

evet bende yemek yiycem saat 18.30 son yemek saatim oyüzden gidiyrum bu arada ben cuma günleri tartımıyorum benim tartılma günüm pazartesi ben nasıl yapcam bu kuralları cumaya çevirsem acaba artı ben listede varmıyım acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…