tekraren günaydın kızlar elsecim afiyet olsun bende çay zeytinli poğaça ve bir tane boyoz yedim hemde yağlı haftanın 5 günü ufacık kepekli tost yedikten sonra süper geliyorr valla :))))
bu elma sirkesi ile yazı okudum hepinize tavsiye ediyorum kkde yine faydalı otlardaydı sanırım :)
merhaba bayanlar.ben aranıza yeni katıldım.2 yıl önce 88 kiloydum ve tam 20 kilo verdim.şimdiye kadar aldığım kiloları hiç geri almamıştım ama yeni işimde hareketsilikten dolayı iki kilo aldımşimdi tekrar diyete başlammak istiyorum fakat bir türlü başlayamadım.sanırım biraz desteğe ihtiyacım var.ve bu defa özel sebeplerden dolayı mutlaka kilo vermeliyim
tatlım sen nası werdn o 20 kiloyusengözlerimebaksanab
canım kilo vermek için ne yapılması gerekiyorsa hepsini yaptım.ve bunu 3 ayda verdim.ama ilk yaptığım şey bi tartı almak oldu. kendime bi çizelge hazırladım.sabah ve akşam tartıldım gün gün not aldım.benim kilo almamın sebebi metabolizmamın ağır işlemesiydi.önce neden kilo aldığını bulmak lazım.ekmek yemedim.6 dan sonra sadece meyva kahve süt içtim.yemekleri süzgeçten geçirip yedim(yağını süzdüm) özel yemek yapmadım hiç.kızartmalardan uzak durmaya çalıştım.tuz kullanmadım.hergün 3litre su hazırladım onu akşama kadar bitirdim.günde 40dk yürüdüm.20dk evde spor yaptım( mekik kültür fizik falan)hergün yarım kilo kiraz yedim.acıktığım zaman ya su içtim ya meyva yedim.ama herşey yedim.birde ağır ve iyice çiğneyerek yedim.zaten yavaş yediğim zaman daha azıyla daha çabuk doyuyorum.
elma dersem çık armut dersem çıkma
elmaaaaaaa
else nerelerdesin ne yapıyorsunnnnn
kızlar sabah çok mutlu oldum.bi tane kot jilem var içine giremiyodum.2-3 hafta önce falan giymeye kalktım,kendim fermuarı kapatamadım,eşim denettim o da kapatamamıştı.bu sabah denedim hiç zorlanmadan kendi kendime kapattım:lepi:hemen eşimi uyandırıp gösterdimkaydirigubbakcemile3
akşam eşime dedim yaza kadar 58 olcam.sen 60 ol ben ne istersen yapçam dedi.dedim bu kadar rahatsızmış yani kilomdan:çok üzgünüm:
benimkide aynı şekilde 60 olamazsın diyor aynen rahahtsız oluyorlar biz bişeylere başlayınca nasıl belli ediyorlar dimi
burdayım tatlım iyiyim çalışıyorum
biraz sonra evime gidicem,misafir var akşama yemeğe
temizlik,yemek çok işim var yani
sen neler yapıyosun?
oyy kıyamam demek çalışyorsun bugünde..bide misafir zor valla ama sen becerikli hatunsun hepsinin üstesinden gelirsin...
kendine haksızlık etme hem ev işlerini hem iş hayatını hem eşini misafirlerini bir arada götüren insan becerikli değildir de nedir?hihoyyyt
tebrikler canım azminden dolayı:hooray:
valla else haklısın ha benim nişanlımda 100 kilo yavrum kendini tığ gibi delikanlı görüyo bide beni beğenmiyo haspam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?