bu yaşlı lafı banaydı dimiaslında tam hayatının baharındasın bir kadının en güzel olduğu yaş aralığı zaten 30 lu yaşlarının başlarıymış. erken uyuman çok ii yemek yemeye vakit olmuyo hemde dinleniyon
en çokta senin zekana vurgunum yavrıııııımmmmmmersi canım herşey sizler için
mersi canım herşey sizler için
ahh bacıkom o kadar çok yazmışki burdaki cadılar oku oku bitmedi. kıs ne çene var sizde bee
yeşimimi kaçırdımmm ama ossun bende çıkıcam birazdan. kocişim geliyo izmirden ona güzel mamalardan yapıp beslemem lazım bebeemi. kendi bebeem olana kadar benim bebeeem o
Selam kizlar, nabersiniz, ben bugun bir kac kez girdim yazilanlari okudum ama kendim yazamadim,gerci kimse benim yazilarima yorum yapmamis, bayagi yogun bi gun gecirdim, cok cok dikkat ettim bugun, sabah kalktim cocuklarimi okula goturdum geldim, bir bardak elma sirkeli su ictim, arkasindan form cayimi ictim, nete girdim yazilanlari okudum, 11 gibi kahvalti yaptim, bir parca beyaz peynir, 3 tane zeytin ve bir yumurta yedim, bir bardakta cay ictim, hemen arkasindan buyuk bir bardak sicak su ictim, ev isi yaptim, alisverise gittim, yaklasik 40 dakika disarda yurudum, eve gelince yurume bandimda 60 dakika 6 km hizla yurudum, arada bir kostum,dusumu aldim, yemek yaptim,bir elma yedim, 6 da cocuklari almaya dersaneye gittim, 8 gibi aksam yemegi yedik bir kase corba ve bir tabak sebze yemegi yedim. hic ekmek yemedim, gun boyu bol bol su ictim, simdide yine form cayimi iciyorum, birazdanda yatarim, 78 ile basladim bakalim cuma ne olcak, iple cekiyorum cumayi, normalde cabuk verip cabuk alan bir bunyem var, insallah guzel veririm :))))gorusmek uzereeee...
aynen cnm yaa bende 69u görsem dünyalar bnm olacak:97: ama gördüğünüz gibi 75 bana kene gibi yapıştı bırakmıyorama sen maşallah sınırdasın 1-2 haftaya kalmaz 60ları görürsün
ödülleri şey olsun bnm karşıma geçip ohh olsun sena sana haftanın yüz karası oldun diye göbek atsınlaaaaarrrrrrr
sakın inanmayın NİLE kızlarkıskanıyor sizi kilo aldırmaya çalışıyor sizee
günaydınnnn bebeğimmmmmmm
greennn naber fıstıqım bakıyorumda iş başındasın yine
Kahvaltım...
1 dilim kaşarlı tost
1 kibrit kutusundan biraz daha büyük peynir
1 salatalık
3 zeytin
1 fincan yeşil çay
benim ev puding dolu kutu kutu
eşim oğluma koliyle almış
her qün oğluma yediriyorum
aslında dayanıyorum zaptediyorum ama
dün patlak verdi
ben oğluma bağlı bir hayat yaşadığım için
o uyur uyumaz hemen yiyorum
bu gecede çok fenaydı bütün gece sabaha kadar hiç uyumadı
az önce onu doyurdum...
şimdi uyuyo sıpa
şu tatlılara karşı olan sabrınıza hayranım.canınmı cekti yoksa vucut mu istedi.buda bir ihtiyaçmış ve sen küçük ve sütlü tatlı yemişsin.sonrasında kendini tutmayıda başarmışsın.yani benım atıştırmalarımda oğluma yedirirken oluyor ben ona yediriken o da bana yediriyor kaşıkla.sen yemiyormuşsun ama ne güzel.
bebek yiyecekleri oldukça sağlıklı oluyor.ara öğünlerini de oğluşun yedirsin sana ana öğünlerini kendin ye.tatlı sigara kahve kola gibi bağımlılık yapan bişi.bu yüzden dikkat edilmesi şart bu meredi bırakmak laızm.ah ah şurda 40 gün öncesine kadar 5 büyük ekler yemişliğim vardı.hey gidi günler heyyyyy :84::84:
ben tatlı delisiyimdir aslında
cips kola vs.. zararlı şeyler ilqi alanımdır siqara içki hariç
ben oğlumu yedirirken hiç tatmıyorum bile
kendi kurallarımı çiğnemek istemiorum
3 yeşil elma
1 limon
4 adet tane karabiber
4 adet karanfil
1 kabuk tarçın
3 lt su
elmaları ve limonları dörde bölüp çekirdekleri alınarak kabuklarıyla birlikte karanfil tarçın karabiber ve suyu düdüklüde kaynamaya başladıktan 7 dk sonra kapatıp 20 dk bekliyosunuz sonra süzüp istediğin zaman içiyosun 2 gün içinde bitirip tekrar yapıosunuz ılık ya da sıcak içiyosunuz:94:
yazdım bileee:))))) sadece 1 kez yap farkedeceksin wc den çıkamıyosun yağ yakıyo zannedersem idrarın rengi bile değişiyo
haberler öyle diyo bende dertliyim valla.ben giderim kar kış olur kışın yazında kavurucu sıcaklar.ben eve dönerim kışın güneş açar yazın hava serinler çok bahtsızım çok
hemen kilo almazsın canım okadar psikolojini etkileme.demekki fazla enerjin varmış depoda yediklerinle onları nötürledin yada azalttınnekadra aşırı olursa olsun 1 kerelik kaçamak kilo aldırmaz ama bugünde aynı şekilde kaçamak yaparsan tartıyla hiç göz göze bile gelme
sen hüplet canım sonra da gümletirsinnn
bu hafta acayip kalabalığız zorlu bi yarış olcak
ooo sen koçsun bunu diyosan diğerleri ne desin.küçük lokmalar ve bol çay ve bol bol dedikoduağzında bişi varken konuşamazsın bu yüzden bol bol dedikodu yap
rakip olmak istiyen varsa taliplerime açığım
green4 68 kiloda olmak nasıl bir duygu hayatım ben unutalı 10 sene oluyorda
ayy inşallah canım allahmı söylettirde ne
okadar olcak canım 2 doğum yaptın kilon gayet normal maşallahın veriki doğum yaptındı dimi ay herkesi daha tam doğru bi şekilde tanıyamadım 1 doğumla bile 30 - 40 kilo alan var böyle takma kafana herşeyi.
sadece 3 kilocuk bunuda veremezsen ohooooooo
ben hayatımda ilk defa bu kiloları qördüm
ve birkaç aydır çok mutsuzum aynalarla küsüm
kilo qerçekten çekilmez birşey
insana mutsuzluk huzursuzluktan başka bişey vermio
nefret ediorum kilodan
60kg çok iyi bir kilo
keşke koruyabilseydin :26:
bu arada rabbim babanın mekanını cennet eylesin canım
ben hayatımda hiç 90'ı qörmedim
Allahta qöstermesin :18:
amin inşallah öyledir.benim sorunumda kiloyu korumak zaten.aburcuburlara bi saldırıyom kaçamakları 1 kere değil üst üste yapıyorum dolayısıyla kısa sürede hemen kilo alıyorum.yoksa dikkat etsem almambu sefer inşallah korucam çocuklukta kilo alınması kötü bişey ama önemli olan kısmı sağlıklı olup olmaması .ben abur cuburdan dolayı değil sanırım aşırı yiyip hareketsiz olduğumdan kiloluydum.o dönemki beslenmemin sağlıklı oluşundan şimdi kolay kolay hasta olmam.bu yüzden gelişme çağında doğru beslenmek çok önemli.keşke incecik bi kız olarak büyüseydim ama olmadı yapacak bişi yok.en önemlisi sağlıklı büyümüş olmam.
bu yaşlı lafı banaydı dimiaslında tam hayatının baharındasın bir kadının en güzel olduğu yaş aralığı zaten 30 lu yaşlarının başlarıymış. erken uyuman çok ii yemek yemeye vakit olmuyo hemde dinleniyon
en çokta senin zekana vurgunum yavrıııııımmmmm
hahabende
aynen ya oku oku bitmedi iyi miiahh bacıkom o kadar çok yazmışki burdaki cadılar oku oku bitmedi. kıs ne çene var sizde bee
yeşimimi kaçırdımmm ama ossun bende çıkıcam birazdan. kocişim geliyo izmirden ona güzel mamalardan yapıp beslemem lazım bebeemi. kendi bebeem olana kadar benim bebeeem o
neyse kahvaltım...
yarım bardak greyfurt suyu (1 su bardağına koydum üstüne su ekledim)
büyük bi elmanın yarısı
1 domates
2-3 çatal beyaz peynir
2 dilim kepek ekmeği
(domatesin yarısı-peynir le ekmekleri tost makinasında tost yaptım acayip lezzetli oldu domatesle ya tadı damağımda hala)
bunlarda kalorileri...
[1] Greyfurt Suyu 0.1 LİTRE 78.00
[2] Elma 0.6 ADET 36.00
[3] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110.00
[4] Domates 1 ADET 14.00
[5] Beyaz Peynir 10 GRAM 25.00
Toplam : 263.00kal.
birazdan da çıkıcam 4.30 da sporum var akşam yine girerimm hoşçakalınnn :)
baya baya diyet yemeği hazırlıyonBen geldiiimmm
Uzun zamandır kız kıza şöyle çıkmamıştık kahvaltıya çıktık ama aşırıya kaçmadım... Brokoli aldım gelirken şimdi sebzeleri fırında pişirip akşam yemeği hazırlicam...
Herkese sevgileeeerrrr
Çok azimliyim bu sefer çoookk
baya baya diyet yemeği hazırlıyonhadi kolay gelsin.baya baya azimli ol en başta nekadar azimliysen okadar başarılı olursun bi süre sonra insan yoruluyo sıkılıyo bu durumdan
canımm yaaa maalesef kırşehirdeyim ben.ama dünya küçük türkiye daha küçük belki görüşürüz bi gün.Slm kızlar nabersinizayy ne çene varrr sizde oku oku bitmedi:95:
Canım benim rica ederim ne demek:87:sevgin karşılıklı bitanem bizler burda sımsıkı kenetlendik herşeyin üstesinden hep birlikte gelicez inş.
hmmmmmmmmmmm:26:
hoşgeldin melekcim aramıza
hayatım dikkatimi çekti dr. neden spiral takmanı önermedi:97:
kızlaarrrben neden kilo veremediğimizi buldum yani sorunu çözdüm seksi bir şekilde tartılmadıqımız için kilo veremiyoruuuuzz
hayatım sende seksi tartıl 60ları deqil 50leri bile görürsün
başladın yinee greeeeeeennne demek pideyi fazla yemediyse sorun yok abi pide yediyse sorun var 2-2=4 bu kadar
Aslıcım ben senin listeni görünce bu listeyle kilo verilmez demiştim hatırlıyormusunayda yarım kilo vermek için diyetisyene gidilmez parana yazık sen gel beni dinle hem daha çok kilo verirsin hemde ben para almıyom beleş
canım tebrik ederimdevamını bekliyorum
Ben ne yazdıqını ve ne okuduqumu çok iyi biliyorum sana göre yazdıkların normalse bu senin seviyenden kaynaklanıyor demektir ben böyle bişeyi asla normal karşılayamam sonuçta seninle hiçbir samimiyetimiz yok bnmle bu tarzda konuşamazsın ben 12 yaşındaki oqluma bile ''hadi leyn'' gibi sözler kullandırmıyorum heleki bir bayana asla yakıştıramam madem bu sözlerin sana normal geliyor bnmle bir daha muhatab olma..
Bitanem tebrik ederim afferin kıss sanaabu çizgide devam etmeni umarım bu arada kızına çok geçmiş olsun inş. çabuk atlatır
Sehercim çok teşekkür ederim canım istanbuldaysan tanışırız kıssverdiğin kilodan dolayıda tebrik ederim başarılarının devamını dilerim hayatıımm:13:
dilşahım çok tebrik ederim cnmisteyince oluyor demekki :92:
bilgecim canım benim çok tebrikler hayatımhaftayada seni bu şekilde görmek istiyorum
aaayyyyyyyyyyyy ay pardon fazlamı uzattım y lerihoşgeldin bitanem tabiki aramıza alırız hatta aldık bile ben buranın başbelasıyım adım sena:13: sıksık karşında beni bulacaksın menülerine yorum yapıp günlük azarını işiteceksin yani başka bir deyişle ben bu topiqin korkulu rüyasıyım
vallahi bu gün misafirim vardı.biraz kendimi aştım ve ödüllendirdim ama akşam yemeği yemedim aslında çok fazla kaçırmadım ama olsunnshryvz,triendy21,cleopatra,green4 arkadaşlar sizlere ödül olarak bu hafta en çok canınızın çektiği ama bu hafta yiyemediğiniz şeyleri 2 güne bölün tıka basa yiyin gayrıııı ok?
yok ben çikolatatyı tercih ederim tam bi çikolata delisiyimmm deeeseçtikleri bi gün çay yanında bisküvi yesinler =) şahsen en çok bunu arıyorum ben şöyle akşam oturduğumda çayımın yanında 2-3 petibör tırtıklamayı
ahhhh ahhh ben 67 ile hamile kalmıştım.ve çoookkk kiloluyum diyodum.sonra bulantıdan 64 e düşmüştüm.keşke olabilsem 68green4 68 kiloda olmak nasıl bir duygu hayatım ben unutalı 10 sene oluyorda
ay ciddden yeşim abla gidiyo hayat bitio topikte yaya da bugün cumartesi yani haftasonu birazda bunun etkisi vardır sanırsam nese bakalımm inş salata fln yemişsindir yeşim abla lahmacun fln noluyo yani geri almak istiosun herhalde
ah ah mountainmist... yemicektin o pirzolaları...
gelelim bana...
263 kcal lık kahvaltımın üstüne
16.20 1 bardak sade kahve
18 e kadar spordaydım
18.30 akdeniz salata ve yeşil çay (salata yağlıydı bu sefer nar ekşili yağlı fln çok zor yedim ama değiştirtemedim de :S ) yağsız olanı 129 olduğuna göre bu da en fazla 200 kcaldır
19.30 büyük boy hanımeller paketinin içinde küçük küçük hanımeler bisküvilerinden bitane yedim tahminen 50 kcal dr en fazla ve de kremalı pastadan sadece 1 çatal tadına baktım o da 50 kcal dersek
toplam:563 kcal olur maksimum...
bu arada diyetisyenim istanbula seminere gitmiş başka bi tartıda tartıldım 70.8 geldim ama çizelgemi değiştimiyorum henüz tartıdan tartıya farkeder die salı günü görüşücem diyetisyenler o gün güncellerim =)
bu arada ben dün gece 03.30 da uyudum sabah 12 ydi uyandığımdaen son da 21 de yarım elma yemiştim...
Ben de sebze yemeğimi yedim... Yeşil çay da içtim... Şimdi ne yapsam acabaa.. Bir film izlicem ama tv karşısında olunca bişi yiyesim geliyor... En iyisi bir nescafe keyfi yapayı şekersiz ama o kremada çok mu kalori vardır? ama ben biraz koyucam napiimm
tatlım biraz ya da bana göre bayağı düzensiz beslenmişsin.salata güzel ama bisküvi ve pasta yerine daha faydalı bişeyler yiyebilirdin gibi geldi.dışarıdaydın heralde.bence dışarıda sebze yemeği yada çorba yiyebilirsin.senin için daha faydalı olur
1 tane 3ü1 arada kahvede kremadan gelen 3 gr yağ var... sen bilirsin bence yağsız süt kullan kremadansa...Ben de sebze yemeğimi yedim... Yeşil çay da içtim... Şimdi ne yapsam acabaa.. Bir film izlicem ama tv karşısında olunca bişi yiyesim geliyor... En iyisi bir nescafe keyfi yapayı şekersiz ama o kremada çok mu kalori vardır? ama ben biraz koyucam napiimm
of ne çokmuşş ben ondan da çok hata yapıyorum demek hep krema kullanırdım sağolun kızlarrr1 tane 3ü1 arada kahvede kremadan gelen 3 gr yağ var... sen bilirsin bence yağsız süt kullan kremadansa...
ne demek tatlım :) bende bi zamanlar 2-3 tane 2si2 arada içerdim bunda şeker yok nasılsa diesonra bi öğrendim beynimden vurulmuşa döndüm şu an sadece kahve içiyorum sade kahve yazdığımda böyle küçük büfelerde 2 gr lık sade nescafeler satılıyo onlardan içiyorum çok acı oluyo ama ben seviyorum tadını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?