bak şimcikkkben dün gece en son 21 de yarım elma yemiştim gece 3 30 da uyudum dolayısıyla sabah 12.00 gibi kalktım anca ondan düzenim bozuldu o bi çatal pasta ve 1 tane bisküvi eve gelişim aslında bizim ev sağlıksız yiyecekler deposu adetaaa salatayı da annem gene kimbilir napmıştır akşam yemeğine benim yiyemeyeceğim şekilde diyerek spor salonundan çıkarçıkmaz bi kafeye dalıp yedim yani aslında ben dışarda olduğumda daha sağlıklı oluyo yediklerim adamın biride karşı masada iskender yiodu arkamda ayvalık tostu hüpletiliodu onların arasında ve kokularını duyarak salataya verdim kendimi biraz önce de büyük bi elmanın yarısını yedim son ara öğünüm olarak şimdi de yeşil çaya verdim kendimi
of ne çokmuşş ben ondan da çok hata yapıyorum demek hep krema kullanırdım sağolun kızlarrr
ay ciddden yeşim abla gidiyo hayat bitio topikte yaya da bugün cumartesi yani haftasonu birazda bunun etkisi vardır sanırsam nese bakalımm inş salata fln yemişsindir yeşim abla lahmacun fln noluyo yani geri almak istiosun herhalde
ah ah mountainmist... yemicektin o pirzolaları...
gelelim bana...
263 kcal lık kahvaltımın üstüne
16.20 1 bardak sade kahve
18 e kadar spordaydım
18.30 akdeniz salata ve yeşil çay (salata yağlıydı bu sefer nar ekşili yağlı fln çok zor yedim ama değiştirtemedim de :S ) yağsız olanı 129 olduğuna göre bu da en fazla 200 kcaldır
19.30 büyük boy hanımeller paketinin içinde küçük küçük hanımeler bisküvilerinden bitane yedim tahminen 50 kcal dr en fazla ve de kremalı pastadan sadece 1 çatal tadına baktım o da 50 kcal dersek
toplam:563 kcal olur maksimum...
bu arada diyetisyenim istanbula seminere gitmiş başka bi tartıda tartıldım 70.8 geldim ama çizelgemi değiştimiyorum henüz tartıdan tartıya farkeder die salı günü görüşücem diyetisyenler o gün güncellerim =)
bu arada ben dün gece 03.30 da uyudum sabah 12 ydi uyandığımdaen son da 21 de yarım elma yemiştim...
artık ben de sevmek zorundayım sade kahvenin tadını... Alışkanlıkları değiştirmek kolay olmuyor ama artık o kadar sıkıldım ki şu halimden tamamen imaj değiştirmek istiyorum eee bunun da yolu 10kg dan geçer
canmcım ossun bakalım.bence sizin evde normal benceama takdir ediyorum sizinkiler yemeyi biliyor kızartmalar pastalar revaniler ohhhh şaka bi yana diyetten önce ben de ne buluyosam yiyodum farketmiyo sağlıklı sağlıksız yağlı yağsız kremalı kremasız artık giydiklerimden karnım fışkırınca kendime geldimm.
aynennnbak aklına bişiler yemek geldikçe o 10 kg dn sonra ki alışveriş keyfini düşünnn ben öyle yapıyorum çok işe yarıyo giriyorum mağazaya(hayalimde tabi ) elbise beğeniyorum sonra kadın kaç bedensiniz hanfendi dio bende 38 lütfen diorum getiriyo giyiyorum bana tam oluyo aynaya bakıyorum bu elbise de baya seksi duruyo ya bende fln diorum HAYALİMDE!
iyi olmuş kendine gelmennn bence deah bizimkiler de bi gelse
bu arada bütün pis hayallerimi ortaya döktüm utanıyorum
şekerim adım meltem. meltem abla da diyebilirsin senden epeyce büyüğüm.
evet yememeliydim ama atılmasına gönlüm razı olmadı o yüzden hüplettim pişman değilim.
regl oldum bugün ve regl iken canım en çok kırmızı et çeker. kan kaybettiğim için sanırım. bir de bu ay regl öncesi aşırı tatlı ihtiyacı ve son 10 gün kala o deli gibi sinirli hallerimden eser yoktu. sadece 3-4 gün kala sinir vardı tatlı canım pek çekmedi. bol bol bitki çayı ve yeşil çay tüketiyorum son bir aydır falan.bunun etkisi oldu sanırım çok rahat geçti premenstruasyon dönemim. artık bitki çayından vazgeçmem.
kahveyi kestim sayılır zaten sadece günde bir adet şekersiz kahve,işyerinde öğle yemeğinden sonra içiyorum.içerisinde bir adet sakaroz bazlı olmayan tatlandırıcı atıyorum.kahve ve kahvaltıda içtiğim siyah çay haricinde hiç tatlandırıcı da kullanmıyorum. diet bile olsa kola içmiyorum çünkü sanki içinde tatlandırıcı değil de şeker var gibi kan şekerimi aniden yükseltiyo sorada acıktırıyo. bu işleri bayağı bir öğrendim,bedenimi metabolizmamı biliyorum artık. sizlerin de çok katkısı var kızlar süperrrsiniz beee
aynennnbak aklına bişiler yemek geldikçe o 10 kg dn sonra ki alışveriş keyfini düşünnn ben öyle yapıyorum çok işe yarıyo giriyorum mağazaya(hayalimde tabi ) elbise beğeniyorum sonra kadın kaç bedensiniz hanfendi dio bende 38 lütfen diorum getiriyo giyiyorum bana tam oluyo aynaya bakıyorum bu elbise de baya seksi duruyo ya bende fln diorum HAYALİMDE!
iyi olmuş kendine gelmennn bence deah bizimkiler de bi gelse
bu arada bütün pis hayallerimi ortaya döktüm utanıyorum
vayyy seksi duruyo falan kısss yerim seni ben dadluummm.güldürdün beni
geçen haftada lahmacun yedim bak yaradı bana belki bu seferde yararay ciddden yeşim abla gidiyo hayat bitio topikte yaya da bugün cumartesi yani haftasonu birazda bunun etkisi vardır sanırsam nese bakalımm inş salata fln yemişsindir yeşim abla lahmacun fln noluyo yani geri almak istiosun herhalde
ah ah mountainmist... yemicektin o pirzolaları...
gelelim bana...
263 kcal lık kahvaltımın üstüne
16.20 1 bardak sade kahve
18 e kadar spordaydım
18.30 akdeniz salata ve yeşil çay (salata yağlıydı bu sefer nar ekşili yağlı fln çok zor yedim ama değiştirtemedim de :S ) yağsız olanı 129 olduğuna göre bu da en fazla 200 kcaldır
19.30 büyük boy hanımeller paketinin içinde küçük küçük hanımeler bisküvilerinden bitane yedim tahminen 50 kcal dr en fazla ve de kremalı pastadan sadece 1 çatal tadına baktım o da 50 kcal dersek
toplam:563 kcal olur maksimum...
bu arada diyetisyenim istanbula seminere gitmiş başka bi tartıda tartıldım 70.8 geldim ama çizelgemi değiştimiyorum henüz tartıdan tartıya farkeder die salı günü görüşücem diyetisyenler o gün güncellerim =)
bu arada ben dün gece 03.30 da uyudum sabah 12 ydi uyandığımdaen son da 21 de yarım elma yemiştim...
dışarı çıktım canım popomu gezdirdimgreennnn nerdesinnn.avatarın çok güzel tatlım.
meltemcim bu regli gönemini ii değerlendir.belkide bu yüzden tartıda fazla çıkmış bile olabilirsin.bu dönem daha hızlı kalori harcarsın.reglin bittikten sonrada en az 48 saat sonra tartılman lazım.şekerim adım meltem. meltem abla da diyebilirsin senden epeyce büyüğüm.
evet yememeliydim ama atılmasına gönlüm razı olmadı o yüzden hüplettim pişman değilim.
regl oldum bugün ve regl iken canım en çok kırmızı et çeker. kan kaybettiğim için sanırım. bir de bu ay regl öncesi aşırı tatlı ihtiyacı ve son 10 gün kala o deli gibi sinirli hallerimden eser yoktu. sadece 3-4 gün kala sinir vardı tatlı canım pek çekmedi. bol bol bitki çayı ve yeşil çay tüketiyorum son bir aydır falan.bunun etkisi oldu sanırım çok rahat geçti premenstruasyon dönemim. artık bitki çayından vazgeçmem.
kahveyi kestim sayılır zaten sadece günde bir adet şekersiz kahve,işyerinde öğle yemeğinden sonra içiyorum.içerisinde bir adet sakaroz bazlı olmayan tatlandırıcı atıyorum.kahve ve kahvaltıda içtiğim siyah çay haricinde hiç tatlandırıcı da kullanmıyorum. diet bile olsa kola içmiyorum çünkü sanki içinde tatlandırıcı değil de şeker var gibi kan şekerimi aniden yükseltiyo sorada acıktırıyo. bu işleri bayağı bir öğrendim,bedenimi metabolizmamı biliyorum artık. sizlerin de çok katkısı var kızlar süperrrsiniz beee
cidden çok işe yarıyo amaşimdi cnm pasta fln çekio pastanenin önünde geçerken diorum ki şu bi dilim pasta mı yoksa aynadaki mini elbiseli sen mi diorum sonra kendimi seçiyorum pastadan nefret ediyorum o an
bende çıkıcam birazdan ben yoksam zaten çok konuşmazlar merak etmehaklısın canım ben de doğmdn sonra olmyan kıyefetlerim için hayal kuruyorum.yeni almıştım ve giyemeden hamile kaldımm
kısslar ben kaçtımm ii geceler herkese.fazla konuşmayın haaaa zor okunuyorr:82:
yok canım öyle çokaşırı iştahlı olduğumda bile okadaryiyemem.normalde bile 3 isterim eşimle braber yerim.max 2 -2.5anca yerdim.şimdide 1 yetiyoda işte göz açlığı yemişken bi yarım daha yiyombende geldim ve geri kaçıyorum o zamannn :) iyi gecelerrrrrrr bence de çok konuşmayın sabah fln okuyamıyorum gözlerimmböyle oluyo o kadar yazıyı okumaktann nese yeşim abla 1,5 u geçmediysen tehlike olmaz sanırım ben kendinitutamayıp 3-4 tane hüpletmişsindir yorgunum harcadım nasılsa diyerektn die korktum ben diyette değilken şahsen bi oturuşta 4-5 bile yiodum bazen
yok canım öyle çokaşırı iştahlı olduğumda bile okadaryiyemem.normalde bile 3 isterim eşimle braber yerim.max 2 -2.5anca yerdim.şimdide 1 yetiyoda işte göz açlığı yemişken bi yarım daha yiyombende geçrken uğradıım çok yorgunum şimcik uyuyom
canım hedef kilonukizlar benim cizelgede birsorun var sanirim, tavsan ters tarafa kosuyor :))) ben kilo verecem derken bu tavsan bana aldiracak gibi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?