70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canmcım ossun bakalım.bence sizin evde normal benceama takdir ediyorum sizinkiler yemeyi biliyor kızartmalar pastalar revaniler ohhhh şaka bi yana diyetten önce ben de ne buluyosam yiyodum farketmiyo sağlıklı sağlıksız yağlı yağsız kremalı kremasız artık giydiklerimden karnım fışkırınca kendime geldimm.

şekerim adım meltem. meltem abla da diyebilirsin senden epeyce büyüğüm.
evet yememeliydim ama atılmasına gönlüm razı olmadı o yüzden hüplettim pişman değilim.
regl oldum bugün ve regl iken canım en çok kırmızı et çeker. kan kaybettiğim için sanırım. bir de bu ay regl öncesi aşırı tatlı ihtiyacı ve son 10 gün kala o deli gibi sinirli hallerimden eser yoktu. sadece 3-4 gün kala sinir vardı tatlı canım pek çekmedi. bol bol bitki çayı ve yeşil çay tüketiyorum son bir aydır falan.bunun etkisi oldu sanırım çok rahat geçti premenstruasyon dönemim. artık bitki çayından vazgeçmem.
kahveyi kestim sayılır zaten sadece günde bir adet şekersiz kahve,işyerinde öğle yemeğinden sonra içiyorum.içerisinde bir adet sakaroz bazlı olmayan tatlandırıcı atıyorum.kahve ve kahvaltıda içtiğim siyah çay haricinde hiç tatlandırıcı da kullanmıyorum. diet bile olsa kola içmiyorum çünkü sanki içinde tatlandırıcı değil de şeker var gibi kan şekerimi aniden yükseltiyo sorada acıktırıyo. bu işleri bayağı bir öğrendim,bedenimi metabolizmamı biliyorum artık. sizlerin de çok katkısı var kızlar süperrrsiniz beee

aynennn bak aklına bişiler yemek geldikçe o 10 kg dn sonra ki alışveriş keyfini düşünnn ben öyle yapıyorum çok işe yarıyo giriyorum mağazaya(hayalimde tabi) elbise beğeniyorum sonra kadın kaç bedensiniz hanfendi dio bende 38 lütfen diorum getiriyo giyiyorum bana tam oluyo aynaya bakıyorum bu elbise de baya seksi duruyo ya bende fln diorum HAYALİMDE!

iyi olmuş kendine gelmennn bence de ah bizimkiler de bi gelse

bu arada bütün pis hayallerimi ortaya döktüm utanıyorum

Ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz valla ... Biz kendimize dikkat etmez kendimize bakmazsak bu böyle devam eder... Ben de bu saatten sonra hiç bişi yemicem içmicem artık... Bugün fazla hareket etmedim biraz dışarda yürüyüş yaptım, diyet yaparken spor yapacak güç ister istemez azalıyor...

çok iyi fikir :) aynen devam edelim:)

tamam meltem abla bilmiyodum k.bakma regl dönemi olduğunu da bilmiyodum

vayyy seksi duruyo falan kısss yerim seni ben dadluummm.güldürdün beni

vayyy seksi duruyo falan kısss yerim seni ben dadluummm.güldürdün beni

cidden çok işe yarıyo ama şimdi cnm pasta fln çekio pastanenin önünde geçerken diorum ki şu bi dilim pasta mı yoksa aynadaki mini elbiseli sen mi diorum sonra kendimi seçiyorum pastadan nefret ediyorum o an

geçen haftada lahmacun yedim bak yaradı bana belki bu seferde yarar dediğim gibi lahmacun yedim ama 4 saat dışardaydık.sürekli hareket etmesekte 3 saat hep ayaktaydım çok feci yorumdum.akşam yemeğini 6 da 1,5 lahmacun ve yanında çok az salata ile yaptım.okadarcık yani.sonuçta bunu hak ettim.yaklaşık 40 gündür diyetteyim.biraz değişiklik yapmam şart.kilomu korumak adına bazen yerinde saymakta başarı getirir.

greennnn nerdesinnn.avatarın çok güzel tatlım.
dışarı çıktım canım popomu gezdirdim yolculuk biletlerinizi aldık biraz dolandık baya yorumdum

meltemcim bu regli gönemini ii değerlendir.belkide bu yüzden tartıda fazla çıkmış bile olabilirsin.bu dönem daha hızlı kalori harcarsın.reglin bittikten sonrada en az 48 saat sonra tartılman lazım.

cidden çok işe yarıyo ama şimdi cnm pasta fln çekio pastanenin önünde geçerken diorum ki şu bi dilim pasta mı yoksa aynadaki mini elbiseli sen mi diorum sonra kendimi seçiyorum pastadan nefret ediyorum o an

haklısın canım ben de doğmdn sonra olmyan kıyefetlerim için hayal kuruyorum.yeni almıştım ve giyemeden hamile kaldımm
kısslar ben kaçtımm ii geceler herkese.fazla konuşmayın haaaa zor okunuyorr:82:

haklısın canım ben de doğmdn sonra olmyan kıyefetlerim için hayal kuruyorum.yeni almıştım ve giyemeden hamile kaldımm
kısslar ben kaçtımm ii geceler herkese.fazla konuşmayın haaaa zor okunuyorr:82:
bende çıkıcam birazdan ben yoksam zaten çok konuşmazlar merak etme

bende geldim ve geri kaçıyorum o zamannn :) iyi gecelerrrrrrr bence de çok konuşmayın sabah fln okuyamıyorum gözlerimm böyle oluyo o kadar yazıyı okumaktann nese yeşim abla 1,5 u geçmediysen tehlike olmaz sanırım ben kendinitutamayıp 3-4 tane hüpletmişsindir yorgunum harcadım nasılsa diyerektn die korktum ben diyette değilken şahsen bi oturuşta 4-5 bile yiodum bazen

yok canım öyle çokaşırı iştahlı olduğumda bile okadaryiyemem.normalde bile 3 isterim eşimle braber yerim.max 2 -2.5anca yerdim.şimdide 1 yetiyoda işte göz açlığı yemişken bi yarım daha yiyom bende geçrken uğradıım çok yorgunum şimcik uyuyom

burdan şu sonuç çıkıo ki ben oburun önce gideniymişim bi zamanlar e tabi aileme çekmişim ama şu an normaliimmm gayett okuyanda ailemi obezlerden oluşuyo sancak ya aslında o kadarda kilolu değiller onlar yiyipte az alan cinsten nese hadi uykularrr yat dinlen ki diyet yapıcak enerjin olsunn

kizlar benim cizelgede birsorun var sanirim, tavsan ters tarafa kosuyor :))) ben kilo verecem derken bu tavsan bana aldiracak gibi :)))
canım hedef kilonu
başlangıç kilonu ve
şu an ki kilonu girmelisin sen vermek istediğin kiloyu girmişsin o da sapıtmış garibim

sena,aslı küstünüz mü anacığım hiç selam sabah etmiyonuz?

Son düzenleme:
Selamlarr, anca gelebildim, zaten hep bu saatlerde anca yazabiliyorum, bugunum cok yogun gecti yine sabah kahvalti yaptim guzelce, ve aksam 6 ya kadar birsey yeme imkanim olmadi ama aksam 6 da iki dilim pizza yedim (, bugun snotubing e gittik kosturmaca gecti, cok cok ama cok yoruldum, yuruyusumu yapamadim ama eminim fazlasiyla kalorimi yakmisimdir, aksamki yedigim 2 dilim pizza birsey yapmazsa iyiyim demektir, bakalim yarin neler olacak, bu arada cizelgemi degistirdim ama oldumu bilemiyorum yarin gorusuruz kizlarrr...

eveeettt cizelgem duzemis atim dogru yone kosuyor, insallah at gibi kosarak car cabuk veririm pis kilolarimi :)))

arkadaşlar bende 74 kiloyum aranıza hoşgeldim hehehe:) arkadaşlar bu zayflama çizelgesinin nasıl yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…