70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet herkese günaydın uyanın artık kimseler yok...

Sabah menüm:

Hani marketlerde satılan incecik ve etsiz olan ince 1 adet pizza (Ama gerçekten ince)
Tek şekerli çay

Bakalım nasıl bir pazar geçiricez... Hepinize sevgilerimle..

günaydın canımm
ßenim için hafta içi hafta sonu farketmediği için
oğlum ne zaman kalkarsa ona bağlıyım
8:30da kalktık biz

günaydın canımm
ßenim için hafta içi hafta sonu farketmediği için
oğlum ne zaman kalkarsa ona bağlıyım
8:30da kalktık biz

Çok sevindim yalnız olmadığıma Rüzgarlı hafif güneşli bir hava var burda... Biraz spor yapmam lazım... Ama azıcık da keyif yapıp tembellik yapasım var , öğleye doğru başlarım spora

Çok sevindim yalnız olmadığıma Rüzgarlı hafif güneşli bir hava var burda... Biraz spor yapmam lazım... Ama azıcık da keyif yapıp tembellik yapasım var , öğleye doğru başlarım spora

burdada bulutlu her an yağacak gibi
benimde tembellik yapasım var ama bu mümkün değil

yeşocum ben dayanamadım hayatım tartıldım. bu sabah 70.50 çıktım iyi mi hehehe

bende çıkıcam birazdan ben yoksam zaten çok konuşmazlar merak etme

GÜNAYDINLAR topikin güzel insanları.güzel bi pazar sabahı kahvaltıyı biraz abartarak geldim.
yarım kepek ekmek, biraz yağsız sucuklu yumurta,peynir,1 tane zeytin,domates ,salatalık (aslında mevsimi değil ama misafir için aldım bitmedi normalde bu mevsimde almam)yani normalde listemde göremezsiniz bu sebzeleri.çatalın ucuyla bal veee bi dilim börekk her zamanki gibi şekersiz çay 3 bardak.kalkınca koca bi bardak yeşil çay içmiştim bi deee.bu kadarrr.
şimdi gidim temizlik yapim mekik çekim gelim börek bari erisin demiii???öpüyorum hepinizi.

oburluk konuşunda benle baş edemezsin.misalen gözüm hep dönmüş olur ama klasik bi dönüş anında yiyebileceklerimin haddi hesabı yoktur.bir kilo dondurmayı bitirip doymam peşinden başka tatlılar yerim.canım çok çekerse 5 simit üst üste yerimki sonrasında yediklerimi saymıyorum bile içime 4-5 kişi kaçıyo sanki anca doyuruyorum ya.ama inşallah bu sefer böyle şeyler yapmıcam

öğünler arasında max 4 saatlik bi süre geçsin canım yoksa az yedin diye yağ yakmazsın.vaktin olmasa bile 1 kreker bi ısırımlık meyve büyüklüğüne göre değişebilecek ölçüde bikaç kuru meyve olur.bunları çantanda taşıyabilirsin.benden tavsiye en az 2 saatte bi midene bişeyler yolla böyle diyetinden daha iyi sonuçlar alırsın.

arkadaşlar bende 74 kiloyum aranıza hoşgeldim hehehe:) arkadaşlar bu zayflama çizelgesinin nasıl yapıyorsunuz
hoşgeldin aramıza.çizelgeni yapmışsın gördüğüm kadarıyla.artık bundan sonraki adım o çizelgenin her hafta değişmesi olcak.

artık cuma günü nekadar ince olduğunu görcez o pizzanın

yeşocum ben dayanamadım hayatım tartıldım. bu sabah 70.50 çıktım iyi mi hehehe
adet döneminde sürekli değişimler oluyo işte.bu yüzden en güzel sonucu bitince alırsın.bende bugün oldum ya kendimi çok yorgun halsiz hissediyorum iyice ağrılarım başlamadan ilaç almam lazım ama yemek hazırlayıp yiyesim hiç yok neyse demek oluyoki bu haftada kilo verecem ama adetim bidaha pazar günü bitmiş gerçek kilomda anca salı günü falan belli olur.bildirimde çok çıkmam inşallah.şimdiden karnım davul gibi oldu

böreğe kadar çok iyiydi ama börek işi bozdu.ya ekmeği yemiyecektin ya böreği diyetin başlarında olur böyle ufak kaçamaklar sonra yavaş yavaş iradesine sahip olmaya başlıyo insan.

Son düzenleme:
Evet nihayet 2 gün sonra 1 saat spor yaptım. Diyet ne de olsa insanın enerjisini alıyor ve pek hareket edesin gelmiyor. Aslında bu da bir kısırdöngü. Ne kadar hareket edersem o kadar iyidir diye popomu kaldırıp hareket ettim 1 saat. Vicdanım rahatladı valla. Akşam da bir bu kadar yaparsam iyi olacak. Bir de form çay yapayım kendime, aslında en büyük sıkıntım da bu benim... Bağırsaklarım çok tembel çook...

sorma aynı dertten muzdaribiz.benim sorunum daha çok klozetten kaynakli evimde normal wc yok neyazıkki.çok sıkıntıya düştüğüm zamanlarda ilaç kullanıyorum.arkadaşım bitkisel içerikli bi ilaç tavsiye etti.bi süre önce ondan kullandım.gayet iyi geldi nerdeyse 1 ay oldu en azından hergün düzenli 1 kere tuvalete gidebiliyorum.

Bana da form çay iyi geliyor ama tabii haftada en az 3 kez içmem lazım.. E tabii ye ye ye içinde kalsın... Patlarız tabii

Bana da form çay iyi geliyor ama tabii haftada en az 3 kez içmem lazım.. E tabii ye ye ye içinde kalsın... Patlarız tabii
kabızlık iyi bişey değil ilerde büyük sorunlara yol açabilir.bunu etkileyen biçok şey var tabi.sürekli katı beslenme hareketsizlik.düzenli beslenip düzenli hareket edildiğinde bi sıkıntı olmuyor.en azından sağlıklı bi vucutta.zaten bi sorun varsa hareketsizlik ve katı beslenme bunu tetiklemiş oluyor.

ah canım benim kıyamam sana ne kusuru. birbirimize hatalarımızı sölicez ki bi daha yapmayalım

günaydınlar efendimmm daha doğrusu tünaydınlar herkeseeee =)) anladığım kadarıyla pazar sabahı etkisini göstermiş menülere kaçamaklar girmişş hatta o kadar saat açlıktan sonra 2 dilim pizza olmamışş çünkü pizzanın asıl kalorisi üstündekilerde değil hamurunda unutmayın koskoca 1 su bardağı yağ konuyo 1 tanesine
nese bakalımm bu sabah çok konuşmamışsınız okumak kolay oldu çok sevindirik oldummm

9.30 da kalktım duşa girdim 10.30 gibi çıktım
11.20 gibi kahvaltıma başladım
1 domates
2 bardak açık şekersiz çay
2 çatal beyaz peynir
1 tane haşlanmış yumurta
2 çatal patatesli yumurta kızarmış
minicik bi parça da ekmek

sofrada gözümün önünde nutella vardı ama bunu buraya yazacağım anı ve de işiteceğim azarı düşündümm bi de elbiseyi düşündüm ve yemedimmm

Ay valla o pizza elim kadardı Evde ekmek yoktu ve gerçektende hamuru 2 dilim ekmeği geçmezdi inanın:44: Ama bi daha yapmicam söz... Çıkıp şöyle esmer ekmek almak lazım bu durumda. Zaten vicdanım sızlayıııp kendimi 1 saat spora verdim...

Tebrik ederim güzel bi kahvaltı yapmışsın.. Örnek ol bana böyle

senin için olabilecek en iyi kahvaltı olmuş canım.tatilde daha düzenli besleneceğini düşünüyorum.15 günlük tatili iyi değerlendir tamammı. ay biri gelip bana kahvaltı hazırlasın olmazmı yemediğim zamanlarıda seviyorum aslında.sabah kalktığımda dümdüz bi göbek kocaman bi basen bunu görmek paha biçilemez yakında popomu duvarlara vurcam yoksa küçüleceği yok.diyete başladığım ölçüde hala

kıss bi saat banyodamıydınii ama aç karnına bnyo yapmak çok kalori yaktırıyomuşşkahvaltın güzel aferin sana fıstıkk.o elbiseyi çok yakın zamanda giyeceksin emin ol tatlımm:90:

hahaha kendi elimi düşünüyorumda baya 2 kişi doyar benim elimle pizza elbette yiyeceksin tabi yani bu tamamen yanlış değil. ama mesela pizzanın yarısını bu el kadar olanınyani yanında biraz peynir biraz domatesle falan yine kahvaltılık hafifi şeylerle tüketebilirsin.çünkü sade yediğin bu mayalı şiyler seni kısa sürede tekrar acıktırır.sonra geri kalanınıda akşam yada öğlen menüsünde tekrar tüketebilirsin.yiyeceğin unlu gıda büyükse gün içinde 2 ye bölerek yo.yok değilse günde sadece 1 öğünde tüket buda ya öğlen yada sabah menüsü olsun.

kıss bi saat banyodamıydınii ama aç karnına bnyo yapmak çok kalori yaktırıyomuşşkahvaltın güzel aferin sana fıstıkk.o elbiseyi çok yakın zamanda giyeceksin emin ol tatlımm:90:
aha iyi bende sabah banyo yaptım ama en fazla 10 dk sürmüştüm.sabah sabah adet olunca feci karnım ağrımaya başladı.ve ben hala aç aç bekleyip ilaç içmiyorum :84: biri beni doyursun :84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…