70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bana da form çay iyi geliyor ama tabii haftada en az 3 kez içmem lazım.. E tabii ye ye ye içinde kalsın... Patlarız tabii
ben de bööle zamanlarda boooollll su ve aç karnına meyve yiyorum ii geliyo ilaç karşıtıyım biraz çok elzem olmadıkça

bak duvara vurmak ii geliyormuşş gerçekten tabi morarmassaben de heryeimden alır heryerimden veririm yüzüm yani yanaklarım hariççç

aha iyi bende sabah banyo yaptım ama en fazla 10 dk sürmüştüm.sabah sabah adet olunca feci karnım ağrımaya başladı.ve ben hala aç aç bekleyip ilaç içmiyorum :84: biri beni doyursun :84::84:

o zaman hadi kaaaaaallllllkkkk kahvaltı yap ve güzel bi bitki çayı iç ilaç alma sıcak su torbası hazırla ayaklarının altına koy

bende popo hariç her yerden veririm.tek et olan yerim popom nerdeyse.şuan gövdemdeki tüm kemikleri kıyafetimin üzerinden görebilirsin

aa benim de bugün başladı akşam leke leke gelmişti. aynı günde olduk heheh her yerim agrıyo karnım belimm.. bu haftayı bende merak ediyorum bu haftasonu diğerlerinden daha dikkatli yedim. yürüdüm filan ki hafta içi yapamıyorum. ben de bu sefer ne şişkinlik oldu ne on gün boyunca süren aşırı tatlı ve yemek ihtiyacı nede uzun süren sinir. çok rahattım çoook. sanırım çayların etkisi bu. bir de kahveyi azalttım

bende popo hariç her yerden veririm.tek et olan yerim popom nerdeyse.şuan gövdemdeki tüm kemikleri kıyafetimin üzerinden görebilirsin

Acaba ideal kilona gelince popocuğun nasıl olacak?
Hala kahvaltı yapmadın mı yoksaaa? Hadi hemen hazırla kendine bişiler ... Karın ağrısı olunca da insanın hiçbişi yapası olmuyooo kendini sıcak tut özellikle de ayaklarını üşütme e mi canım

olabilir çay kahve sinir yapıyo diyolar.bende aşırı bi doyumsuzluk oldu ama engelleyemeyeceğim kadar değildi.bu ara canım kahve istiyo ne yalan söylim ama sırf şu israil şeysinden dolayı almaya elim gitmiyo.1 kurşunda benim elimden olsun istemiyorum

bakalım çok bişi değişmez gibime geliyo.anca baya bi düşersem anca.çünkü gerçekten popo dışındaki kısımlar kemiğe dayanıyo bi süre sonra e kemikleride eritememya

vallahi aslında iyi ilk bakışta popo belli olmuyor ve kapatması daha kolay.benim üst kısmım çok var omuzlar geniş olunca aslında kilo verince güzel oluyo giydiğin yakışıyo ama kilo alınca hiç güzel değilll

merak etme 'küçük sena ' olarak iş başındayım yeşim ablamın deyimiyle ama cidden poğaça ye simit ye pizza yeme çünkü ben öğle yemekelrinde minicik bi pizza yiyerek 1 senede 15 kg aldım 9.sınıfta o kadar kalorili bişi düşün yani boyutu 1 dilim ekmek verdiği kalori 5 dilime bedel nerdeyse bu seferlik olmuş bakalım ama diyetinden pizzayı ve hamburger ekmeklerini uzak tut bence hamburgerinde çoğu kalorisi ekmekten ve içindeki ketçaptan fln geliyo :) 450 kcal ın 220 kcal ı ekmekleri !

'stanbuldayim tatlde arkadasin yanina gdcm o da dio bna diyet yaptir bi kac klo veriyim senle birlikte die o yuzdn bende ole tahmin ediyorum tatilde dha iyi olck gbi bn orda olsm cok guzl seyler hazirlamstm smdi sna saglikli ve lezzetlii

kıss bi saat banyodamıydınii ama aç karnına bnyo yapmak çok kalori yaktırıyomuşşkahvaltın güzel aferin sana fıstıkk.o elbiseyi çok yakın zamanda giyeceksin emin ol tatlımm:90:

bn girince cikamam banyodn acayip keyif aliyorumm dusun altinda olmaktan ay insallah insallahhhhh hep beraber giyicezzzz

o zaman hadi kaaaaaallllllkkkk kahvaltı yap ve güzel bi bitki çayı iç ilaç alma sıcak su torbası hazırla ayaklarının altına koy

evet dha fazla gec kalma bence de

bebişimden fena kokular geliyo bi hallediyim gliyorum anacımmm:90:

haha yerim bn onu yaa

valla bende seviyom keratayı ama biraz insani ölçülerde olsada fena olmazdı yani ay neyse burası kalabalıklaştı ben kaçıyorum yemeğimi hazırlim.yine bana benden fayda var yiyimde ilaçlarımı içim.

ben geldiiimmmmmmmm selam kızlar nasılsınız bakıyorumda yine fena çeneniz düşmüş

walla Nilcim keşke orda yediklerimle kalsaydım yetmedi akşam lahmacun ve yinee künefee
tamam canım rakip olalım ben sana geçen haftada demiştim ama sanırım es geçtin

arkadaşlar topiqimizin koçu NİLdir

bu arada arkadaşlar enteresan bişey oldu cuma günü yediklerimi yazmamıştım çok şey yediğim için akşamda arkadaşa gittim çok sevdiğim şeyler vardı ve ben yine yedim dün gittiğim yerde bizim yöresel yemeğimiz olan banduma yapmışlar kabak tatlısıyla beraber yedim akşamda yine eşimin sayesinde lahmacun ve 1.5 porsiyon künefee ve bu sabah tartıldım cuma sabahı 75.5 olan kilon 74 oluvermiş

:26::26:çok ilginç demekki yemek yarıyor sana yadaaa vücut karbonhidratı özlemişşsefan olsunn

yarım saat sonra 1 kase yapsız yoğurt yiycem :)) bu arada çok ilginçmiş gerçekten ya demek ki vücut k.h. ı özlemiş baya bi benimde kahvaltım bugün k.h. ı az oldu sanki annem az önce odaya muz getirdi yooggkkk yemem ben 100 kcal o dedim :)) bi ara öğününün yerine ye dedi yok yaa 100 kcal lık ara öğün mü olurmuş kahvaltım 167 kcal du zaten dedim delirmişim gibi baktı bana herşeyin kcalı mı hesaplanır iyice kafayı yedin sen dedi

büyük ihtimalla ilaç kilo vermeni önleyip vucudunda ödem oluşturuyomuş.bırakıncada ödemlerden kurtulmaya başlamış olabilirsin canım.
bu arada sende bi koçsun sonuçta yediklerimiz ve yaptıklarımıza göre bizi eleştirip doğru yolu gösteriyosun.bu yüzden örnek olmak zorundasın bize okadar

yani azcık haklı annen muz aşırıya kaçmadıktan sonra diyette kullanılan bi besin.sen gerçekten çok kastın kendini.diyetisyeninde tartıldığında kaç kilo olduğunu öğrenmek istiyorum.geçen dediğim gibi esas yorumumu ozamna yapacam

sabırsızlıkla yorumu bekliorum bende salı günü tartılcam inşallah ya bu benim en kötü huyum işte kastı mı tam kasıyorum kasamazsam da her allahın günü kaçamak yapıyorum diyet miyet kalmıyo 78 dn 68 e indiğim dönemde de böyle olmuştu tam kasmıştım ama 3 ayda vermiştim çok sağlıksız verdim o dönem o ayrı tabi ama bi daha 75 in üstüne çıkmadım ondan sonra :))

canım niye olmasın bence gayet güzel bi tane muz ara öğün olarak fazla abartı değil kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…