ben de bööle zamanlarda boooollll su ve aç karnına meyve yiyorum ii geliyo ilaç karşıtıyım biraz çok elzem olmadıkçaBana da form çay iyi geliyor ama tabii haftada en az 3 kez içmem lazım.. E tabii ye ye ye içinde kalsın... Patlarız tabii
senin için olabilecek en iyi kahvaltı olmuş canım.tatilde daha düzenli besleneceğini düşünüyorum.15 günlük tatili iyi değerlendir tamammı.ay biri gelip bana kahvaltı hazırlasın olmazmı yemediğim zamanlarıda seviyorum aslında.sabah kalktığımda dümdüz bi göbek kocaman bi basen bunu görmek paha biçilemez yakında popomu duvarlara vurcam yoksa küçüleceği yok.diyete başladığım ölçüde hala
hoşgeldn cnm
aha iyi bende sabah banyo yaptım ama en fazla 10 dk sürmüştüm.sabah sabah adet olunca feci karnım ağrımaya başladı.ve ben hala aç aç bekleyip ilaç içmiyorum :84: biri beni doyursun :84::84:
bende popo hariç her yerden veririm.tek et olan yerim popom nerdeyse.şuan gövdemdeki tüm kemikleri kıyafetimin üzerinden görebilirsinben de bööle zamanlarda boooollll su ve aç karnına meyve yiyorum ii geliyo ilaç karşıtıyım biraz çok elzem olmadıkça
bak duvara vurmak ii geliyormuşş gerçekten tabi morarmassa ben de heryeimden alır heryerimden veririm yüzüm yani yanaklarım hariççç
oburluk konuşunda benle baş edemezsin.misalen gözüm hep dönmüş olur ama klasik bi dönüş anında yiyebileceklerimin haddi hesabı yoktur.bir kilo dondurmayı bitirip doymam peşinden başka tatlılar yerim.canım çok çekerse 5 simit üst üste yerimki sonrasında yediklerimi saymıyorum bileiçime 4-5 kişi kaçıyo sanki anca doyuruyorum ya.ama inşallah bu sefer böyle şeyler yapmıcam
öğünler arasında max 4 saatlik bi süre geçsin canım yoksa az yedin diye yağ yakmazsın.vaktin olmasa bile 1 kreker bi ısırımlık meyve büyüklüğüne göre değişebilecek ölçüde bikaç kuru meyve olur.bunları çantanda taşıyabilirsin.benden tavsiye en az 2 saatte bi midene bişeyler yolla böyle diyetinden daha iyi sonuçlar alırsın.
hoşgeldin aramıza.çizelgeni yapmışsın gördüğüm kadarıyla.artık bundan sonraki adım o çizelgenin her hafta değişmesi olcak.
artık cuma günü nekadar ince olduğunu görcez o pizzanın
adet döneminde sürekli değişimler oluyo işte.bu yüzden en güzel sonucu bitince alırsın.bende bugün oldum yakendimi çok yorgun halsiz hissediyorum iyice ağrılarım başlamadan ilaç almam lazım ama yemek hazırlayıp yiyesim hiç yok neyse demek oluyoki bu haftada kilo verecem ama adetim bidaha pazar günü bitmiş gerçek kilomda anca salı günü falan belli olur.bildirimde çok çıkmam inşallah.şimdiden karnım davul gibi oldu
böreğe kadar çok iyiydi ama börek işi bozdu.ya ekmeği yemiyecektin ya böreğidiyetin başlarında olur böyle ufak kaçamaklar sonra yavaş yavaş iradesine sahip olmaya başlıyo insan.
bende popo hariç her yerden veririm.tek et olan yerim popom nerdeyse.şuan gövdemdeki tüm kemikleri kıyafetimin üzerinden görebilirsin
olabilir çay kahve sinir yapıyo diyolar.bende aşırı bi doyumsuzluk oldu ama engelleyemeyeceğim kadar değildi.bu ara canım kahve istiyo ne yalan söylim ama sırf şu israil şeysinden dolayı almaya elim gitmiyo.1 kurşunda benim elimden olsun istemiyorumaa benim de bugün başladı akşam leke leke gelmişti. aynı günde olduk hehehher yerim agrıyo karnım belimm.. bu haftayı bende merak ediyorum bu haftasonu diğerlerinden daha dikkatli yedim. yürüdüm filan ki hafta içi yapamıyorum. ben de bu sefer ne şişkinlik oldu ne on gün boyunca süren aşırı tatlı ve yemek ihtiyacı nede uzun süren sinir. çok rahattım çoook. sanırım çayların etkisi bu. bir de kahveyi azalttım
Acaba ideal kilona gelince popocuğun nasıl olacak?
Hala kahvaltı yapmadın mı yoksaaa? Hadi hemen hazırla kendine bişiler ... Karın ağrısı olunca da insanın hiçbişi yapası olmuyooo kendini sıcak tut özellikle de ayaklarını üşütme e mi canım
bende popo hariç her yerden veririm.tek et olan yerim popom nerdeyse.şuan gövdemdeki tüm kemikleri kıyafetimin üzerinden görebilirsin
Ay valla o pizza elim kadardıEvde ekmek yoktu ve gerçektende hamuru 2 dilim ekmeği geçmezdi inanın:44: Ama bi daha yapmicam söz... Çıkıp şöyle esmer ekmek almak lazım bu durumda. Zaten vicdanım sızlayıııp kendimi 1 saat spora verdim...
Tebrik ederim güzel bi kahvaltı yapmışsın.. Örnek ol bana böyle
senin için olabilecek en iyi kahvaltı olmuş canım.tatilde daha düzenli besleneceğini düşünüyorum.15 günlük tatili iyi değerlendir tamammı.ay biri gelip bana kahvaltı hazırlasın olmazmı yemediğim zamanlarıda seviyorum aslında.sabah kalktığımda dümdüz bi göbek kocaman bi basen bunu görmek paha biçilemez yakında popomu duvarlara vurcam yoksa küçüleceği yok.diyete başladığım ölçüde hala
kıss bi saat banyodamıydınii ama aç karnına bnyo yapmak çok kalori yaktırıyomuşş kahvaltın güzel aferin sana fıstıkk.o elbiseyi çok yakın zamanda giyeceksin emin ol tatlımm:90:
o zaman hadi kaaaaaallllllkkkkkahvaltı yap ve güzel bi bitki çayı iç ilaç alma sıcak su torbası hazırla ayaklarının altına koy
bebişimden fena kokular geliyo bi hallediyim gliyorum anacımmm:90:
valla bende seviyom keratayı ama biraz insani ölçülerde olsada fena olmazdı yanivallahi aslında iyi ilk bakışta popo belli olmuyor ve kapatması daha kolay.benim üst kısmım çok var omuzlar geniş olunca aslında kilo verince güzel oluyo giydiğin yakışıyo ama kilo alınca hiç güzel değilll
walla Nilcim keşke orda yediklerimle kalsaydım yetmedi akşam lahmacun ve yinee künefeeyemezsin canım sık biraz kendini aklına beni getirbak bu hafta da rakip olalım senle
ne dersin????heralde bunun için yememeye değersen güçlüsün bence yemezsinde yada yeee hayatım bak ne güzel yedikçe kilo almadığını farkediyorsun
ooo sen koçsun bunu diyosan diğerleri ne desin.küçük lokmalar ve bol çay ve bol bol dedikoduağzında bişi varken konuşamazsın bu yüzden bol bol dedikodu yap
rakip olmak istiyen varsa taliplerime açığım
ben çok beğendim yediklerini :) böyle devam ama öğün aralarını 3 saatten fazla olmamasına dikkat metabolizman ekonomik modda çalışmaya başlar yoksaa
az kaldı ablam ya inş şu bi ay içinde görücez ikimizde :) sabır
çok güzel kahvaltınnn
bi daha patlak vermesin lütfenn!
ay ne tatlıdır o şimdi yaa :) allah bağışlasınn bende annemden biliyorum çocuk büyütmek zor iş o da bi kaç sene kardeşime bağlı bi hayat yaşadı hatta bazen hala öyle yaşıo diyebilirizzz
sakın yeme ! onlar sütlü tatlı diye kalorisiz değiller çok fazla k.h. içeriolar tut kendini! seni anlıyorum çünkü bizim buzdolabından da hiç eksik olmaz sütlü tatlılar ama en son ne zaman 1 kaşık aldığımı bile hatırlamıyorum duyarsızlaşıo insan bi süre sonra
oldukça sağlık ve besleyici yani bol k.h. lı oluolar bebeklerin bizden çok enerjiye ihtiyacı var unutmayalım ve sağlıklı diyet yiyeceklerimize odaklanalımmm!
kola zero içebilirsin o bişi yapmıocanlı örnekleri de sena ablayla ben günde 1,5 lt zero içtiğimi bilirim evet kendi kurallarını çiğneme bunu sadece kendin için yapıosun o yüzden tatlılardan uzak duruyosun okito pokito??
bu metabolizma hızlandırıcı karışım diye konu başlığı altında da vardı bu sitede ama bunu yapanların bi kısmı vermiş bi kısmı da aldığını hemde 3 günde fln 1 kg aldıklarını yediklerine dikkat etmelerine rağmen hem de söylüolar yorumlardayapıcaktım korktum şimdi bende alırım fln ne gerek var
katılıyorumm
hahaBY 'Püsküüt' 1 dilim pastayı hüpletiyoruz güpletmek için 75 dk yürümemiz gerekiyo gibilerinden
evet çok zorlu olcak bu hafta bayaa kalabalıklaştıkben herkese rakibimm valla anca böyle gaza geldiğimi farkettim eskiden bana eşlik eden ark fln da yoktu birazda o yüzden demekki sonunu getiremiomuşum diyetlerin hala yok okulumda fln ama siz varsınızzz
bende unutalı 2 sene oluoo... ama az kaldıı 2-3 haftadan 69 a ineriz ikimizde bence
hahahao 2-3 kiloyu vermek metabolizması yavaş insanlar için nasıl bi çile bi bilsen... hipermetabolik insannn
aynı duyguları paylaşıyoruz...
aynen...
bende küçüklüğümden beri hep kiloluyum hiç zayıf olmadım bi tek doğduğumda zayıfmışım sonra annem sağolsunama hırslıyım hem de çok 20 li yaşlarımda manken gibi olcamm
inş. cnm
hahabende
aynen ya oku oku bitmedi iyi mii
neyse kahvaltım...
yarım bardak greyfurt suyu (1 su bardağına koydum üstüne su ekledim)
büyük bi elmanın yarısı
1 domates
2-3 çatal beyaz peynir
2 dilim kepek ekmeği
(domatesin yarısı-peynir le ekmekleri tost makinasında tost yaptım acayip lezzetli oldu domatesle ya tadı damağımda hala)
bunlarda kalorileri...
[1] Greyfurt Suyu 0.1 LİTRE 78.00
[2] Elma 0.6 ADET 36.00
[3] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110.00
[4] Domates 1 ADET 14.00
[5] Beyaz Peynir 10 GRAM 25.00
Toplam : 263.00kal.
birazdan da çıkıcam 4.30 da sporum var akşam yine girerimm hoşçakalınnn :)
maden ayıp neden söylüyosunbende öğleyin ayıptır sölemesi evde kuzu pirzola vardı kocişin geçen hafta canı çekti die almıştm bitmemişti bozulmasın die üç parça yidim. epey yalğlıydı.
ama öncesinde bir saat yürüdüm markete gittim uzak mesafe çok agır poşetler taşıdım en üst kata çıkardım nefes nefese kaldım
altıbucukta akşam yemegi yedim az yaglı kıymalı ıspanak iki kaşık yoortla. bir bardak şekersiz portakal suyu 1 soda..
birazdan da bi dizi indirdim netten onu izlicem yeşilçayımla.adi kociş hala gelmedi gözüm yollarda kaldı. bir pazarımız var ne zaman goruşcez bilmem:26::26::26:canım çektii
yok canım neden küselim ben bu aralar bir sabah bi akşam girebiliyorum denk gelememişizdircanım hedef kilonu
başlangıç kilonu ve
şu an ki kilonu girmelisin sen vermek istediğin kiloyu girmişsin o da sapıtmış garibim
sena,aslı küstünüz mü anacığım hiç selam sabah etmiyonuz?
aramıza hoşgeldin cnm bu arada çizelgeni yapmışsın hayırlı olsunarkadaşlar bende 74 kiloyum aranıza hoşgeldim hehehe:) arkadaşlar bu zayflama çizelgesinin nasıl yapıyorsunuz
bu arada arkadaşlar enteresan bişey oldu cuma günü yediklerimi yazmamıştım çok şey yediğim için akşamda arkadaşa gittim çok sevdiğim şeyler vardı ve ben yine yedimdün gittiğim yerde bizim yöresel yemeğimiz olan banduma yapmışlar kabak tatlısıyla beraber yedim akşamda yine eşimin sayesinde lahmacun ve 1.5 porsiyon künefee ve bu sabah tartıldım cuma sabahı 75.5 olan kilon 74 oluvermiş
büyük ihtimalla ilaç kilo vermeni önleyip vucudunda ödem oluşturuyomuş.bırakıncada ödemlerden kurtulmaya başlamış olabilirsin canım.bu arada arkadaşlar enteresan bişey oldu cuma günü yediklerimi yazmamıştım çok şey yediğim için akşamda arkadaşa gittim çok sevdiğim şeyler vardı ve ben yine yedimdün gittiğim yerde bizim yöresel yemeğimiz olan banduma yapmışlar kabak tatlısıyla beraber yedim akşamda yine eşimin sayesinde lahmacun ve 1.5 porsiyon künefee ve bu sabah tartıldım cuma sabahı 75.5 olan kilon 74 oluvermiş
yani azcık haklı annenyarım saat sonra 1 kase yapsız yoğurt yiycem :)) bu arada çok ilginçmiş gerçekten ya demek ki vücut k.h. ı özlemiş baya bibenimde kahvaltım bugün k.h. ı az oldu sanki annem az önce odaya muz getirdi yooggkkk yemem ben 100 kcal o dedim :)) bi ara öğününün yerine ye dedi yok yaa 100 kcal lık ara öğün mü olurmuş kahvaltım 167 kcal du zaten dedim delirmişim gibi baktı bana herşeyin kcalı mı hesaplanır iyice kafayı yedin sen dedi
yani azcık haklı annenmuz aşırıya kaçmadıktan sonra diyette kullanılan bi besin.sen gerçekten çok kastın kendini.diyetisyeninde tartıldığında kaç kilo olduğunu öğrenmek istiyorum.geçen dediğim gibi esas yorumumu ozamna yapacam
yarım saat sonra 1 kase yapsız yoğurt yiycem :)) bu arada çok ilginçmiş gerçekten ya demek ki vücut k.h. ı özlemiş baya bibenimde kahvaltım bugün k.h. ı az oldu sanki annem az önce odaya muz getirdi yooggkkk yemem ben 100 kcal o dedim :)) bi ara öğününün yerine ye dedi yok yaa 100 kcal lık ara öğün mü olurmuş kahvaltım 167 kcal du zaten dedim delirmişim gibi baktı bana herşeyin kcalı mı hesaplanır iyice kafayı yedin sen dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?