70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

muz çok fazla k.h. içeren bi besin genelde sporcular yio küçük olsa veya ben kendime güvenip yarısını bırakırım die alsaydım olurdu ama baya büyüktü annemin getirdiği muz gibi meyveler aşırı derece enerji verio geçen yaz tenis kursunda yorulunca yerdik biz wimbledon da da set aralarında hep muz yiodu sporcular ordan biliyorum yani aslında pek de uygun sayılmaz biz sporcu değiliz bi de pazar günü çok hareketsiz olduğumuz bi gün o yüzden :)

green e katılıyorum fazla kasmışsın kendini.ben diyetten önce çokk yiyodum mesala ağzım boş durmyodu.oturuyorum acaba ne yesem diye düşünüyorum.şimdi çok aşırı kasmıyorum ama herşeyden az yiyorum ve kilo veriyorum.kaldı ki her zaman diyoruz senin yaşın daha küçükkk.

sizi dinledim gittim 2-2.30 arası ara öğüne :)

büyük bi elmanın yarısı
1 kase yağsız yoğurt
1 bardak yeşil çay

nasıll?

bluemoon26 hadi geçmiş olsun o zaman otur rahatla bakalımm hüplett çorbayıı =))

az kaldı ablam ya inş şu bi ay içinde görücez ikimizde :) sabır

çok güzel kahvaltınnn

bi daha patlak vermesin lütfenn!

ay ne tatlıdır o şimdi yaa :) allah bağışlasınn bende annemden biliyorum çocuk büyütmek zor iş o da bi kaç sene kardeşime bağlı bi hayat yaşadı hatta bazen hala öyle yaşıo diyebilirizzz

sakın yeme ! onlar sütlü tatlı diye kalorisiz değiller çok fazla k.h. içeriolar tut kendini! seni anlıyorum çünkü bizim buzdolabından da hiç eksik olmaz sütlü tatlılar ama en son ne zaman 1 kaşık aldığımı bile hatırlamıyorum duyarsızlaşıo insan bi süre sonra

oldukça sağlık ve besleyici yani bol k.h. lı oluolar bebeklerin bizden çok enerjiye ihtiyacı var unutmayalım ve sağlıklı diyet yiyeceklerimize odaklanalımmm!

kola zero içebilirsin o bişi yapmıo canlı örnekleri de sena ablayla ben günde 1,5 lt zero içtiğimi bilirim evet kendi kurallarını çiğneme bunu sadece kendin için yapıosun o yüzden tatlılardan uzak duruyosun okito pokito??

bu metabolizma hızlandırıcı karışım diye konu başlığı altında da vardı bu sitede ama bunu yapanların bi kısmı vermiş bi kısmı da aldığını hemde 3 günde fln 1 kg aldıklarını yediklerine dikkat etmelerine rağmen hem de söylüolar yorumlardayapıcaktım korktum şimdi bende alırım fln ne gerek var

katılıyorumm

haha BY 'Püsküüt' 1 dilim pastayı hüpletiyoruz güpletmek için 75 dk yürümemiz gerekiyo gibilerinden

evet çok zorlu olcak bu hafta bayaa kalabalıklaştık ben herkese rakibimm valla anca böyle gaza geldiğimi farkettim eskiden bana eşlik eden ark fln da yoktu birazda o yüzden demekki sonunu getiremiomuşum diyetlerin hala yok okulumda fln ama siz varsınızzz

bende unutalı 2 sene oluoo... ama az kaldıı 2-3 haftadan 69 a ineriz ikimizde bence

hahaha o 2-3 kiloyu vermek metabolizması yavaş insanlar için nasıl bi çile bi bilsen... hipermetabolik insannn

aynı duyguları paylaşıyoruz...

aynen...

bende küçüklüğümden beri hep kiloluyum hiç zayıf olmadım bi tek doğduğumda zayıfmışım sonra annem sağolsun ama hırslıyım hem de çok 20 li yaşlarımda manken gibi olcamm
inş. cnm

senacım valla her yediğimiz "haltı" sölememiz lazım ki siz de bize fırça atın diye söledim. canını çektirdi isem kusura bakma.

ooo çok sevindim canım ye ye kilo ver ooh ne güzel
banduma bizim orada da yapılır.. nerelisin ?

biraz önce de 1 tane salatalık yedim annem akşama börek yapıodu 1 çatalda peynir aldım bi parça da yufkadan böldüm şimdi de yeşil çay içiyorum akşama nasıl dayancam ben oböreğe bilmiyorum ama içine sürülen malzemeyi gördüm yoğurt süt 1 FİNCAN YAĞ fln vıcık vıcık dua edin yemiyim ben ondan akşam akşam mutfakta da hanımeller bisküvi paketi açık bekliodu elimi sürmedim :S :/

aaa fazla konuşmamışsınız :)

vallahi süperadi bakalımama bu gün ben kaçırdım.akşam tutayım yaaa kendimi olmaz bööle bi ileri iki geri olacak haaa kızdım kendimeee

canım çokkkk canın çekerse ve dayanbilirsen hepsini yememeye yarım börek ye üstüne yeşil çay iç.ama en güzeli yememen tabii

yememeyi düşünüyorum =)) hatta şu an nefretim tavana vursun diye kalorisine bakıodum tam da bu akşam zaten mercimek çorbası fln içicem 1000 kcal e dayıycam yani günlük kalorimii :S hııı gözümden kaçtı sanmaaa evet 1 ileri 2 geri olmasın lütfen akşam öorba salata fln dengele her ne yediysen

pazar da geçmiyor kiii

Ben de çorbadan sonra 2 yumurtalı yağsız az peynirli omlet yaptım. Anca kendime geldim kızlar çorba kesmedi... Diyetimin ilk haftasındayım... Yalnızım, mutsuzum zorlanıyorum ve acıkıyorum

ya kastın kastın yine aldın.bu yüzden dengeli beslenmek şart.böyle iştah patlamaları olmuyo budurumlarda.

bukadar kasma kendini al eline bi cetvel 5 x 5 ebatında bi parça al yanına salata tarzı bişiler bide içicek hem doyarsın hem nefsini köreltmiş olursun.

yanlız olunca öyle oluyor ama diyetin ilk haftası en fazla kilo kaybı yaşayacağın haftadır bunuda hatırlatmak isterim.ama sen 3-4 ay gibi bi sürede 10 kilo vermek istiyodun dimi bu yüzden çokta aşırıya kaçmış sayılmazsın bence

cık cık hayatta yemicemmm!! 1 dilimi 400 kcal mış ya yarısını yese 200 kcal ki ben o 200 kcal ı yakmak için koşu bandında 25 dk harcıyorum ve ölüyorum o hızda yürümektennn ne gerek var minncacık bişiden şimdi 200 kcal almaya :S

diyetin ilk haftası çok önemli ve en zor haftadır o ilk hafta bitince iyice oturur düzen aynen devam edersin zorlanmadan ama ilk hafta dikiş tutturamazsan sonra 2 ileri 1 geri şeklinde olursun o yüzden dikkat et bu haftadan sonra daha kolay gelicek inan

independent kardeş senin iş kalori hesaplaya hesaplaya psikolojini bozmuş. ama evde bu kadar da baskı olunca seni anlıyorum canım. bak green ablan dogru söylemiş.5x5 cm lik bir parça nefsini köreltir. çok yemem ama muhakkak ye ki içinde kalmasın.
bugün beni sormayın reglin ilk günü kocişte evde epey bişiler yedim ama allahtan sebze agırlıklı. greenciimin tavsiyesi ile az az ve sık yiyorum. sadece bugün iki ısırık cevizli sucuk ve yarım keçiboynuzu yedim,birde sabah bı ısırım ekmeğe az nutella:26::26::

sevdiğin şeylerden uzak kalarak kilo veremezsin.ancak bir süre kesip bir süre azaltarak kilo verirsin.kalorilere yağlara tuzlara çok kafayı yoruyosun bu yaşta.açık söylemek gerekirse ilerde bu pisikolojini bozar.bugün bi haber okudum bir kız aşırı kilo kaybı yaşamız ve nekadar uğraşsada kilo alamamış ve bunalıma girip intahar etmiş.tabi kendimizle kıyaslayınca salakmı bu ya demekten kendimizi alamayız ama bu tarz düşünceler psikolojiyi alt üst eder.sen bu kalori hesapları yüzünden kilo verememeye başlıyacaksın bir süre sonra.kendin diyosun 3 ayda 10 kilo verdim ve sonra aldım.yani sen tüm hayatın boyunca spor yapıp annenin yemeklerini yemedenmi yaşamayı planlıyosun.nezaman kendini kasmayı bırakacaksın ozaman yine kilo alacaksın bunun başka yolu yok.henüz gençken hata yapma bak bende senin yaşında benzer hataları yaptım 10 yıldır sürekli diyet yapmakla uğraşıyorum dengeli beslenerek kilo veririsen bir daha kilo almazsın.sena ablanı örnek al nekadar dengeli besleniyor.son 2 günde çok aşırıya kaçtığını buna rağmen kilo almadığını söylüyo.ama sen aynı şeyi yapsan anında kilo alırsın neden çünkü dengesiz ve sağlıksız besleniyosun.bir gün sağlıklı beslenmekle sağlıklı diyet yapılmaz.süreki haftalarca aylarca sağlıklı öğünlerle beslenmen lazım bunu unutma.

bende bu dertten muzdariptim 4 sene öncesine kadar 69.5 kiloydum 4 ayda 15 kilo verdim ve yaklaşık 4 senedir kilo mu kontrol ediyorum herşeyden önce eskisinden cok daha sağlıklıyım

Evet sabredicem motive edici diziler de bulmam lazım kendimeönümüz yaz ve bomba gibi girelim yaza artık... Kendimi suya verdim, günde 2 lt su içsem daha ne isterim Akşam 1 saat çalışıcam aslında şimdiden akşam yemeğini hazırlamam lazım. Geldiğimde saat 8 olacak ve de daha geç yememek lazım... Ne yesem akşamaaa brokoli ve karnıbahar mı yesem? Aa bi de alışveriş yapmam lazııım en azından beyaz et falan almak lazım eve.. hiç bişi kalmadı hep aynı şeyler yiyorum

karnın tok ama gözün aç olduğu zamnalarda keçi boynuzu acayip iyi 1 yada yarım ye bi 5 dk bekle tuhaf bi şekilde o açlık duygusundan kurtuluyosun.karoli şeylerde yesen az az sık sık yemek en doğrusu.sonuç olarak vucut az olan şeyi daha çabuk yakar dolayısıyla yorulmaz.yorulursa yakımı gecikir ve gecikirse vucuda yağ olarak kalır

bende bu dertten muzdariptim 4 sene öncesine kadar 69.5 kiloydum 4 ayda 15 kilo verdim ve yaklaşık 4 senedir kilo mu kontrol ediyorum herşeyden önce eskisinden cok daha sağlıklıyım

ne güzel yapmışsın yağmur,benim hedefim de yavaş yavaş 55 ye düşüp orada çakılı kalmak benim ortalama kilom da 69 civarı gider gelir. boy kaç acaba ? 77 lisin sanırım

karnabakar yiyeyiye çiçek açacan yavrum

haklısın sürekli dikkat etmedikçe yada düzenli bi hayat sürmedikçe korumak mümkün olmuyor kiloyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…