yani azcık haklı annenmuz aşırıya kaçmadıktan sonra diyette kullanılan bi besin.sen gerçekten çok kastın kendini.diyetisyeninde tartıldığında kaç kilo olduğunu öğrenmek istiyorum.geçen dediğim gibi esas yorumumu ozamna yapacam
hahabende
maden ayıp neden söylüyosuncanım çektii
yok canım neden küselim ben bu aralar bir sabah bi akşam girebiliyorum denk gelememişizdir
aramıza hoşgeldin cnm bu arada çizelgeni yapmışsın hayırlı olsun
bu arada arkadaşlar enteresan bişey oldu cuma günü yediklerimi yazmamıştım çok şey yediğim için akşamda arkadaşa gittim çok sevdiğim şeyler vardı ve ben yine yedimdün gittiğim yerde bizim yöresel yemeğimiz olan banduma yapmışlar kabak tatlısıyla beraber yedim akşamda yine eşimin sayesinde lahmacun ve 1.5 porsiyon künefee ve bu sabah tartıldım cuma sabahı 75.5 olan kilon 74 oluvermiş
sizi dinledim gittim 2-2.30 arası ara öğüne :)
büyük bi elmanın yarısı
1 kase yağsız yoğurt
1 bardak yeşil çay
nasıll?
bluemoon26 hadi geçmiş olsun o zaman otur rahatla bakalımm hüplett çorbayıı =))
biraz önce de 1 tane salatalık yedim annem akşama börek yapıodu 1 çatalda peynir aldım bi parça da yufkadan böldüm şimdi de yeşil çay içiyorum akşama nasıl dayancam ben oböreğe bilmiyorum ama içine sürülen malzemeyi gördüm yoğurt süt 1 FİNCAN YAĞ fln vıcık vıcık dua edin yemiyim ben ondan akşam akşam mutfakta da hanımeller bisküvi paketi açık bekliodu elimi sürmedim :S :/
ya kastın kastın yine aldın.bu yüzden dengeli beslenmek şart.böyle iştah patlamaları olmuyo budurumlarda.sabırsızlıkla yorumu bekliorum bende salı günü tartılcam inşallahya bu benim en kötü huyum işte kastı mı tam kasıyorum kasamazsam da her allahın günü kaçamak yapıyorum diyet miyet kalmıyo 78 dn 68 e indiğim dönemde de böyle olmuştu tam kasmıştım ama 3 ayda vermiştim çok sağlıksız verdim o dönem o ayrı tabi ama bi daha 75 in üstüne çıkmadım ondan sonra :))
bukadar kasma kendini al eline bi cetvelbiraz önce de 1 tane salatalık yedim annem akşama börek yapıodu 1 çatalda peynir aldım bi parça da yufkadan böldüm şimdi de yeşil çay içiyorum akşama nasıl dayancam ben oböreğe bilmiyorum ama içine sürülen malzemeyi gördüm yoğurt süt 1 FİNCAN YAĞ fln vıcık vıcık dua edin yemiyim ben ondan akşam akşam mutfakta da hanımeller bisküvi paketi açık bekliodu elimi sürmedim :S :/
yanlız olunca öyle oluyorpazar da geçmiyor kiii
Ben de çorbadan sonra 2 yumurtalı yağsız az peynirli omlet yaptım. Anca kendime geldim kızlar çorba kesmedi... Diyetimin ilk haftasındayım... Yalnızım, mutsuzum zorlanıyorum ve acıkıyorum
ya kastın kastın yine aldın.bu yüzden dengeli beslenmek şart.böyle iştah patlamaları olmuyo budurumlarda.
bukadar kasma kendini al eline bi cetvel5 x 5 ebatında bi parça al yanına salata tarzı bişiler bide içicek hem doyarsın hem nefsini köreltmiş olursun.
yanlız olunca öyle oluyorama diyetin ilk haftası en fazla kilo kaybı yaşayacağın haftadır bunuda hatırlatmak isterim.ama sen 3-4 ay gibi bi sürede 10 kilo vermek istiyodun dimi bu yüzden çokta aşırıya kaçmış sayılmazsın bence
cık cık hayatta yemicemmm!! 1 dilimi 400 kcal mış ya yarısını yese 200 kcal ki ben o 200 kcal ı yakmak için koşu bandında 25 dk harcıyorum ve ölüyorum o hızda yürümektennn ne gerek var minncacık bişiden şimdi 200 kcal almaya :S
diyetin ilk haftası çok önemli ve en zor haftadır o ilk hafta bitince iyice oturur düzen aynen devam edersin zorlanmadan ama ilk hafta dikiş tutturamazsan sonra 2 ileri 1 geri şeklinde olursun o yüzden dikkat et bu haftadan sonra daha kolay gelicek inan
sevdiğin şeylerden uzak kalarak kilo veremezsin.ancak bir süre kesip bir süre azaltarak kilo verirsin.kalorilere yağlara tuzlara çok kafayı yoruyosun bu yaşta.açık söylemek gerekirse ilerde bu pisikolojini bozar.bugün bi haber okudum bir kız aşırı kilo kaybı yaşamız ve nekadar uğraşsada kilo alamamış ve bunalıma girip intahar etmiş.tabi kendimizle kıyaslayınca salakmı bu ya demekten kendimizi alamayız ama bu tarz düşünceler psikolojiyi alt üst eder.sen bu kalori hesapları yüzünden kilo verememeye başlıyacaksın bir süre sonra.kendin diyosun 3 ayda 10 kilo verdim ve sonra aldım.yani sen tüm hayatın boyunca spor yapıp annenin yemeklerini yemedenmi yaşamayı planlıyosun.nezaman kendini kasmayı bırakacaksın ozaman yine kilo alacaksıncık cık hayatta yemicemmm!! 1 dilimi 400 kcal mış ya yarısını yese 200 kcal ki ben o 200 kcal ı yakmak için koşu bandında 25 dk harcıyorum ve ölüyorum o hızda yürümektennn ne gerek var minncacık bişiden şimdi 200 kcal almaya :S
diyetin ilk haftası çok önemli ve en zor haftadır o ilk hafta bitince iyice oturur düzen aynen devam edersin zorlanmadan ama ilk hafta dikiş tutturamazsan sonra 2 ileri 1 geri şeklinde olursun o yüzden dikkat et bu haftadan sonra daha kolay gelicek inan
sevdiğin şeylerden uzak kalarak kilo veremezsin.ancak bir süre kesip bir süre azaltarak kilo verirsin.kalorilere yağlara tuzlara çok kafayı yoruyosun bu yaşta.açık söylemek gerekirse ilerde bu pisikolojini bozar.bugün bi haber okudum bir kız aşırı kilo kaybı yaşamız ve nekadar uğraşsada kilo alamamış ve bunalıma girip intahar etmiş.tabi kendimizle kıyaslayınca salakmı bu ya demekten kendimizi alamayız ama bu tarz düşünceler psikolojiyi alt üst eder.sen bu kalori hesapları yüzünden kilo verememeye başlıyacaksın bir süre sonra.kendin diyosun 3 ayda 10 kilo verdim ve sonra aldım.yani sen tüm hayatın boyunca spor yapıp annenin yemeklerini yemedenmi yaşamayı planlıyosun.nezaman kendini kasmayı bırakacaksın ozaman yine kilo alacaksınbunun başka yolu yok.henüz gençken hata yapma bak bende senin yaşında benzer hataları yaptım 10 yıldır sürekli diyet yapmakla uğraşıyorum dengeli beslenerek kilo veririsen bir daha kilo almazsın.sena ablanı örnek al nekadar dengeli besleniyor.son 2 günde çok aşırıya kaçtığını buna rağmen kilo almadığını söylüyo.ama sen aynı şeyi yapsan anında kilo alırsın neden çünkü dengesiz ve sağlıksız besleniyosun.bir gün sağlıklı beslenmekle sağlıklı diyet yapılmaz.süreki haftalarca aylarca sağlıklı öğünlerle beslenmen lazım bunu unutma.
ya kastın kastın yine aldın.bu yüzden dengeli beslenmek şart.böyle iştah patlamaları olmuyo budurumlarda.
bukadar kasma kendini al eline bi cetvel5 x 5 ebatında bi parça al yanına salata tarzı bişiler bide içicek hem doyarsın hem nefsini köreltmiş olursun.
yanlız olunca öyle oluyorama diyetin ilk haftası en fazla kilo kaybı yaşayacağın haftadır bunuda hatırlatmak isterim.ama sen 3-4 ay gibi bi sürede 10 kilo vermek istiyodun dimi bu yüzden çokta aşırıya kaçmış sayılmazsın bence
karnın tok ama gözün aç olduğu zamnalarda keçi boynuzu acayip iyi 1 yada yarım ye bi 5 dk bekle tuhaf bi şekilde o açlık duygusundan kurtuluyosun.karoli şeylerde yesen az az sık sık yemek en doğrusu.sonuç olarak vucut az olan şeyi daha çabuk yakar dolayısıyla yorulmaz.yorulursa yakımı gecikir ve gecikirse vucuda yağ olarak kalırindependent kardeş senin iş kalori hesaplaya hesaplaya psikolojini bozmuş. ama evde bu kadar da baskı olunca seni anlıyorum canım. bak green ablan dogru söylemiş.5x5 cm lik bir parça nefsini köreltir. çok yemem ama muhakkak ye ki içinde kalmasın.
bugün beni sormayın reglin ilk günü kocişte evde epey bişiler yedim ama allahtan sebze agırlıklı. greenciimin tavsiyesi ile az az ve sık yiyorum. sadece bugün iki ısırık cevizli sucuk ve yarım keçiboynuzu yedim,birde sabah bı ısırım ekmeğe az nutella:26::26::
bende bu dertten muzdariptim 4 sene öncesine kadar 69.5 kiloydum 4 ayda 15 kilo verdim ve yaklaşık 4 senedir kilo mu kontrol ediyorum herşeyden önce eskisinden cok daha sağlıklıyım
karnabakar yiyeyiye çiçek açacan yavrumEvet sabredicem motive edici diziler de bulmam lazım kendimeönümüz yaz ve bomba gibi girelim yaza artık... Kendimi suya verdim, günde 2 lt su içsem daha ne isterim Akşam 1 saat çalışıcam aslında şimdiden akşam yemeğini hazırlamam lazım. Geldiğimde saat 8 olacak ve de daha geç yememek lazım... Ne yesem akşamaaa brokoli ve karnıbahar mı yesem? Aa bi de alışveriş yapmam lazııım en azından beyaz et falan almak lazım eve.. hiç bişi kalmadı hep aynı şeyler yiyorum
haklısın sürekli dikkat etmedikçe yada düzenli bi hayat sürmedikçe korumak mümkün olmuyor kiloyu.bende bu dertten muzdariptim 4 sene öncesine kadar 69.5 kiloydum 4 ayda 15 kilo verdim ve yaklaşık 4 senedir kilo mu kontrol ediyorum herşeyden önce eskisinden cok daha sağlıklıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?