70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet bana da mantıklı geliyor. iki saatte bir bişiler yiyorum. sadece akşam meyve filan geçiştiricem. bu saatten sonra artık yemek tarzı bişi yemem sanırım.
keçiboynuzuna gelince ne kadar leziz olduğunu tahmin bile edemessinizi kızlarr. o kadar güzel bir aroması var ki. harnup pekmezini zaten çoook severdim( keçiboynuzundan yapılan bir tür pekmez) keçiboynuzunu da çok sevdim. canım tatlı çektiğinde kurtarıcı olarak yetişiyor. gerçi nasreddin hoca bu keçiboynuzu için " bir kaşık bal için bi küfe odun çiğnemek gibi" demiş ama bence o kadar da kötü değil. içerisindeki doğal lifler bağırsaklarımızı çalıştırıyor,ailesinde akciğer kanseri geçmişi olan arkadaşlar mutlaka tüketsin çünkü %90 koruyucu etkisi var. üst solunum yolları hastalıkları,mevsimsel ve alerjik astıma da çok faydalıymış

acayip faydalı bişi helede tazesine denk gelirsen tadına doyum olmuyo.ne yazıkki çok tazesini yada iisini bulmak herzaman mümkün olmuyo

acayip faydalı bişi helede tazesine denk gelirsen tadına doyum olmuyo.ne yazıkki çok tazesini yada iisini bulmak herzaman mümkün olmuyo

tazesini hiç yemedim karşılaşmadım da. buradan mısır çarşısından aldım ben.son derece ucuz bir fiyata satılıyor sanırım kg 8 liraydı.
sen eskişehirdesin değil mi ama eminim orada da bulursun.tazesi için nerede yetiştiriliyor ülkemizde bilmiyorum

selam arkadaşlar bengeldim valla çocuklarla uğraşmaktan fırsat bulamıyorum girmeye

selam arkadaşlar bengeldim valla çocuklarla uğraşmaktan fırsat bulamıyorum girmeye

avatarına öldüm bittimm resmen yaaa gaza getiren avatar number 2

bu arada ben her sevdiğim şeyi yersem ohooooo neyse börek yemicem ama akşama biber dolması mercimek çorba fln var gayet güzel olcak akşam menüm yanında da 1 kase yağsız yoğurt yiycem ama ztn bundan sonra hayatım boyunca hamurişi görmek istemiyorum ya asıl psikolojimi bozamn koşu bandında ölerek geçirdiğim 25 dk nın sadece 1 dilim börek ediyo olması zamanında boşuna almamışım ben kiloları hiiçbişeyin kalorisini bilmeden sadece doyana kadar yiyodum yanş 3-4 dilim börek fln yiodum eskiden ki bizim evde sürekli böyle kalorili şeyler pişiyo farkettiyseniz ya börek ya revani ya ekler pasta ya kek fln filn hiçbişey olmasa çekmecelerden metro muz eksik olmaz bizim :/

ohooo sana göre her börek hamur işi yiyen kilo alıyor.şimdi bi dilim börek var 1 tepsi börek var.bi 1 saat sonra tekrar börek yemek var bi 2 saat sonra çorba içmek var.bunları birbiriyle kıyaslayamazsın bile.çok yanlış düşünüyon çokkkkk

2 de kahvaltı yaptım genele göre epey bişi yedim
2 taneye yakın domates en az 1 er k k kadar beyaz peynir ve kaşar.6-7 zeytin ve kızarmış kepekli ekmek dilimi
şuan kendimi tok hissediyorum ama geç olmadan akşam yemeği yemem lazım.ama canım hiç bişi istemiyo ya napçam ben

valla bende öyle geç yaptığım zaman kahlatımı akşama bişey istemiyo canım oyüzden 9-10 gibi karnım acıkıyo mecbur dayanamayıp yiyorum kötü son tabiki oyüzden erken kahvaltı yemek ve zamanında öğle yemeği yersek akşama zamanında acıkmış oluruz en doğrusu bu değilmi yeşim abla yani bakalım yarın benim tartı günüm kaç oldum çok merak ediyorum

tabiki doğru olan en az 3 öğün yemek yemek ama bazen olmuyo.ben geç uyanıyorum eşim evdeyse onla yemek yemek istiyorum.ee kış şimdi akşam erken oluyo erken yemek gerekiyo bu yüzden dolayısıyla öğle yemeği herzaman uygun olmuyo benim adıma.acıkmadan zamanında yemek en doğrusu zaten olay ilk lokmayı ağıza atmak zaten ondan sonra gayet iyi yiyosun canım bişi istemediği için açta hissetmiyorum kendimi ama bi lokma alsam gerirsi gelcek.nerden baksan 4 saate yakın oldu yemek yiyeli uzun ve kedinlikle yemem lazım :18: eşimin fikri onunla yavan kızartma yemem seviyorum bu adamı ya bana çok iyi bakıyo onun bu fikrinden önce benim kendim ebi menü bulmam şart :84::84::84:

Son düzenleme:

valla benim eşim ben ne yapsam yer eskiden ikimizde tıka basa yerdik valla son zamanlarda hele ben doğum yaptıktan sonra kilo vermeye karar verince ben ne yapsam yiyo tabi sanki o doğum yapmış gibi göbeği çıktı 79 kilo olmuş oda inanabiliyormusun evlendiğimizde 3 yıl önce yani ikimizde 62 kilodaydık oda çok zayıftı şimdi 1.75boyu kilosu gayet normal ama göbeklendi biraz onu eritmeye benimle beraber başladı artık herşeye dikkat etmek zorundayız

bizde 63 kiloyduk. benim eşim 75 civarı ama boyu daha uzun.benim eşim yemek seçer ve sevdiğini yer aynı ben bende sevdiğimi yemezsem doymam.eşlerin uyumuda bu olsa gerek.ama aynı şeyleri sevmiyoruz o ayrı sadece onun sevdiklerini pişirsem ve bende yesem ama kararında.en az 1 kilo alırım allahtan nefsim kuvvetli.yemek istemedimmi beni kimse ikna edemez

hmm sohbet koyu bakıyorumm evli olmadığımdan ilgi alanıma girmedi pek bu eş muhabbeti

en iyisi akşam yemeğimi yazıyım bi ben

1 kase mercimek çorba
1 kase yağsız yoğurt
1 domates
1 salatalık
1 çatalda börekten aldım tadımlık biraz da üstündeki kızarmış ve kabarmış olan yufkadan tırtıkladım
1 tane de biber dolması yiyecektim ama o kadar doydum ki yiyemedim :S

bizimki de beni çoook sever canım. bir dört kilo verdik ya gözüne battı. diyo ki arkadaki tamponu eritme bozuşuruz.
paso çuklata şeker vs baştan çıkarmaya çalışıyor
kendisi 184 boy ama 98 kilo olmuşç göbüş oldu sanki altı aylık, az daha zayıflimm dalga geçiçem gelsin zayıflamasın bakalım

afiyet olsun çok güzel yedin böyle devamet

ohooo maşallahı vareniştenin senin boy kaçtı.
akşam ne yiyeceğime karar verince eşime uymuş oldum.
2 çubuk pat. kızartması
1 domates
7 zeytin
ve :18::18::18: 1 ekmeğin yarısının kabukları bu kötü oldu ama oldu yani olmuşla ölmüşe çare yok :84::84::84::84:

hayırlı geceler kızlar...
hastayım fenayım siz nasılsınız?
bi görüneyim dedim

hayırlı geceler kızlar...
hastayım fenayım siz nasılsınız?
bi görüneyim dedim

Geçmiş olsun havalar soğuyor dikkat edin

Eve şimdi geldim maalesef çok acıktığım için yedim ama yediklerim şunlar

1 tabak yağsız suda ton balığı
1 dilim ekmek
Nasıl??
Belki akşam da meyve yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…