karnın tok ama gözün aç olduğu zamnalarda keçi boynuzu acayip iyi 1 yada yarım ye bi 5 dk bekle tuhaf bi şekilde o açlık duygusundan kurtuluyosun.karoli şeylerde yesen az az sık sık yemek en doğrusu.sonuç olarak vucut az olan şeyi daha çabuk yakar dolayısıyla yorulmaz.yorulursa yakımı gecikir ve gecikirse vucuda yağ olarak kalır
acayip faydalı bişi helede tazesine denk gelirsen tadına doyum olmuyo.ne yazıkki çok tazesini yada iisini bulmak herzaman mümkün olmuyoevet bana da mantıklı geliyor. iki saatte bir bişiler yiyorum. sadece akşam meyve filan geçiştiricem. bu saatten sonra artık yemek tarzı bişi yemem sanırım.
keçiboynuzuna gelince ne kadar leziz olduğunu tahmin bile edemessinizi kızlarr. o kadar güzel bir aroması var ki. harnup pekmezini zaten çoook severdim( keçiboynuzundan yapılan bir tür pekmez) keçiboynuzunu da çok sevdim. canım tatlı çektiğinde kurtarıcı olarak yetişiyor. gerçi nasreddin hoca bu keçiboynuzu için " bir kaşık bal için bi küfe odun çiğnemek gibi" demiş ama bence o kadar da kötü değil. içerisindeki doğal lifler bağırsaklarımızı çalıştırıyor,ailesinde akciğer kanseri geçmişi olan arkadaşlar mutlaka tüketsin çünkü %90 koruyucu etkisi var. üst solunum yolları hastalıkları,mevsimsel ve alerjik astıma da çok faydalıymış
karnabakar yiyeyiye çiçek açacan yavrum
bende bugün yidim tabbak tabak çok severim kendisini
acayip faydalı bişi helede tazesine denk gelirsen tadına doyum olmuyo.ne yazıkki çok tazesini yada iisini bulmak herzaman mümkün olmuyo
selam arkadaşlar bengeldim valla çocuklarla uğraşmaktan fırsat bulamıyorum girmeye
bende çok severim meredi nedense şu dönem her yediğimde iştah patlaması yaşıyorumkarnabakar yiyeyiye çiçek açacan yavrum
bende bugün yidim tabbak tabak çok severim kendisini
taze derken bazıları çok kuru resmen odun gibi bazılarıda resmen lokum gibi yumuşacık oluyor.o bakımdan tazesi.yoksa dalından toplanmışı nasıl oluyor bende bilmiyorum.kuruyemişçilerin hepsinde bulunuyor keçi boynuzu burda sanırım daha ucuz max 6 lira falan.izmirde toptancısından aldık bi ara yalan olmasın 1-2 liramı neyditazesini hiç yemedim karşılaşmadım da. buradan mısır çarşısından aldım ben.son derece ucuz bir fiyata satılıyor sanırım kg 8 liraydı.
sen eskişehirdesin değil mi ama eminim orada da bulursun.tazesi için nerede yetiştiriliyor ülkemizde bilmiyorumen ucuz kuru yemişlerden biri ama herkes kıymetini bilmiyo çok tüketilmediği içinde çok taze kalmıyo uzun süre beklemiş oluyo satıldığı yerde.ben çocukluğumdan bilirim babam çok alırdı bana severek yerdim.
hoşgeldin.uğraş uğraş yemeye vakit bulama hemde sporların en keyiflisini yapmış olselam arkadaşlar bengeldim valla çocuklarla uğraşmaktan fırsat bulamıyorum girmeye
ohooo sana göre her börek hamur işi yiyen kilo alıyor.şimdi bi dilim börek var 1 tepsi börek var.bi 1 saat sonra tekrar börek yemek var bi 2 saat sonra çorba içmek var.bunları birbiriyle kıyaslayamazsın bile.çok yanlış düşünüyon çokkkkkavatarına öldüm bittimm resmen yaaa gaza getiren avatar number 2
bu arada ben her sevdiğim şeyi yersem ohoooooneyse börek yemicem ama akşama biber dolması mercimek çorba fln var gayet güzel olcak akşam menüm yanında da 1 kase yağsız yoğurt yiycem ama ztn bundan sonra hayatım boyunca hamurişi görmek istemiyorum ya asıl psikolojimi bozamn koşu bandında ölerek geçirdiğim 25 dk nın sadece 1 dilim börek ediyo olması zamanında boşuna almamışım ben kiloları hiiçbişeyin kalorisini bilmeden sadece doyana kadar yiyodum yanş 3-4 dilim börek fln yiodum eskiden ki bizim evde sürekli böyle kalorili şeyler pişiyo farkettiyseniz ya börek ya revani ya ekler pasta ya kek fln filn hiçbişey olmasa çekmecelerden metro muz eksik olmaz bizim :/
2 de kahvaltı yaptım genele göre epey bişi yedim
2 taneye yakın domates en az 1 er k k kadar beyaz peynir ve kaşar.6-7 zeytin ve kızarmış kepekli ekmek dilimi
şuan kendimi tok hissediyorum ama geç olmadan akşam yemeği yemem lazım.ama canım hiç bişi istemiyo yanapçam ben
karnın tok ama gözün aç olduğu zamnalarda keçi boynuzu acayip iyi 1 yada yarım ye bi 5 dk bekle tuhaf bi şekilde o açlık duygusundan kurtuluyosun.karoli şeylerde yesen az az sık sık yemek en doğrusu.sonuç olarak vucut az olan şeyi daha çabuk yakar dolayısıyla yorulmaz.yorulursa yakımı gecikir ve gecikirse vucuda yağ olarak kalır
evet bana da mantıklı geliyor. iki saatte bir bişiler yiyorum. sadece akşam meyve filan geçiştiricem. bu saatten sonra artık yemek tarzı bişi yemem sanırım.
keçiboynuzuna gelince ne kadar leziz olduğunu tahmin bile edemessinizi kızlarr. o kadar güzel bir aroması var ki. harnup pekmezini zaten çoook severdim( keçiboynuzundan yapılan bir tür pekmez) keçiboynuzunu da çok sevdim. canım tatlı çektiğinde kurtarıcı olarak yetişiyor. gerçi nasreddin hoca bu keçiboynuzu için " bir kaşık bal için bi küfe odun çiğnemek gibi" demiş ama bence o kadar da kötü değil. içerisindeki doğal lifler bağırsaklarımızı çalıştırıyor,ailesinde akciğer kanseri geçmişi olan arkadaşlar mutlaka tüketsin çünkü %90 koruyucu etkisi var. üst solunum yolları hastalıkları,mevsimsel ve alerjik astıma da çok faydalıymış
acayip faydalı bişi helede tazesine denk gelirsen tadına doyum olmuyo.ne yazıkki çok tazesini yada iisini bulmak herzaman mümkün olmuyo
tazesini hiç yemedim karşılaşmadım da. buradan mısır çarşısından aldım ben.son derece ucuz bir fiyata satılıyor sanırım kg 8 liraydı.
sen eskişehirdesin değil mi ama eminim orada da bulursun.tazesi için nerede yetiştiriliyor ülkemizde bilmiyorum
canım çekti bak şimdiiiibende çok severim meredi nedense şu dönem her yediğimde iştah patlaması yaşıyorum
taze derken bazıları çok kuru resmen odun gibi bazılarıda resmen lokum gibi yumuşacık oluyor.o bakımdan tazesi.yoksa dalından toplanmışı nasıl oluyor bende bilmiyorum.kuruyemişçilerin hepsinde bulunuyor keçi boynuzu burda sanırım daha ucuz max 6 lira falan.izmirde toptancısından aldık bi ara yalan olmasın 1-2 liramı neydien ucuz kuru yemişlerden biri ama herkes kıymetini bilmiyo çok tüketilmediği içinde çok taze kalmıyo uzun süre beklemiş oluyo satıldığı yerde.ben çocukluğumdan bilirim babam çok alırdı bana severek yerdim.
hoşgeldin.uğraş uğraş yemeye vakit bulama hemde sporların en keyiflisini yapmış olkocişimi mi göndersem napsamm:26:neyse incir filan idare edim bari bu gün kaçtı gündüz akşam fazla yemedim.
yarım tabaktan az ıspanak az yağlı,iki kaşığa yakın yoğurt,bir kaşık yoğutlu makarna üç kaşık çorba
çeşit çok ama az yedim inş bişey olmaz.
yarın okul var tam gaz devaaamm.bu hafta tatil.15 gün boyunca leslie bacımla yürümek istiyorum.daha hızlı kilo veririm o zaman inş şimdi mekik harici spor yapamıyorum.tabi okuldaki dersler ve eve gelip giderken yürümem hariç.
tabiki doğru olan en az 3 öğün yemek yemek ama bazen olmuyo.ben geç uyanıyorum eşim evdeyse onla yemek yemek istiyorum.ee kış şimdi akşam erken oluyo erken yemek gerekiyo bu yüzden dolayısıyla öğle yemeği herzaman uygun olmuyo benim adıma.acıkmadan zamanında yemek en doğrusu zaten olay ilk lokmayı ağıza atmak zaten ondan sonra gayet iyi yiyosunvalla bende öyle geç yaptığım zaman kahlatımı akşama bişey istemiyo canım oyüzden 9-10 gibi karnım acıkıyo mecbur dayanamayıp yiyorum kötü son tabiki oyüzden erken kahvaltı yemek ve zamanında öğle yemeği yersek akşama zamanında acıkmış oluruz en doğrusu bu değilmi yeşim abla yani bakalım yarın benim tartı günüm kaç oldum çok merak ediyorum
vucut bi süre sonra aynı tempoya alıştığı için okula gidip gelerek yürümeni doğal karşılıyo ne yazıkki.evet bu 15 tatil biçoğunuz için bulunmaz nimet olcak.umarım iyi değerlendirirsinizcanım çekti bak şimdiiiikocişimi mi göndersem napsamm:26:neyse incir filan idare edim bari bu gün kaçtı gündüz akşam fazla yemedim.
yarım tabaktan az ıspanak az yağlı,iki kaşığa yakın yoğurt,bir kaşık yoğutlu makarna üç kaşık çorba
çeşit çok ama az yedim inş bişey olmaz.
yarın okul var tam gaz devaaamm.bu hafta tatil.15 gün boyunca leslie bacımla yürümek istiyorum.daha hızlı kilo veririm o zaman inş şimdi mekik harici spor yapamıyorum.tabi okuldaki dersler ve eve gelip giderken yürümem hariç.
tabiki doğru olan en az 3 öğün yemek yemek ama bazen olmuyo.ben geç uyanıyorum eşim evdeyse onla yemek yemek istiyorum.ee kış şimdi akşam erken oluyo erken yemek gerekiyo bu yüzden dolayısıyla öğle yemeği herzaman uygun olmuyo benim adıma.acıkmadan zamanında yemek en doğrusu zaten olay ilk lokmayı ağıza atmak zaten ondan sonra gayet iyi yiyosuncanım bişi istemediği için açta hissetmiyorum kendimi ama bi lokma alsam gerirsi gelcek.nerden baksan 4 saate yakın oldu yemek yiyeli uzun ve kedinlikle yemem lazım :18: eşimin fikri onunla yavan kızartma yemem seviyorum bu adamı ya bana çok iyi bakıyo onun bu fikrinden önce benim kendim ebi menü bulmam şart :84::84::84:
valla benim eşim ben ne yapsam yer eskiden ikimizde tıka basa yerdik valla son zamanlarda hele ben doğum yaptıktan sonra kilo vermeye karar verince ben ne yapsam yiyo tabi sanki o doğum yapmış gibi göbeği çıktı 79 kilo olmuş oda inanabiliyormusun evlendiğimizde 3 yıl önce yani ikimizde 62 kilodaydık oda çok zayıftı şimdi 1.75boyu kilosu gayet normal ama göbeklendi biraz onu eritmeye benimle beraber başladı artık herşeye dikkat etmek zorundayız
tabiki doğru olan en az 3 öğün yemek yemek ama bazen olmuyo.ben geç uyanıyorum eşim evdeyse onla yemek yemek istiyorum.ee kış şimdi akşam erken oluyo erken yemek gerekiyo bu yüzden dolayısıyla öğle yemeği herzaman uygun olmuyo benim adıma.acıkmadan zamanında yemek en doğrusu zaten olay ilk lokmayı ağıza atmak zaten ondan sonra gayet iyi yiyosuncanım bişi istemediği için açta hissetmiyorum kendimi ama bi lokma alsam gerirsi gelcek.nerden baksan 4 saate yakın oldu yemek yiyeli uzun ve kedinlikle yemem lazım :18: eşimin fikri onunla yavan kızartma yemem seviyorum bu adamı ya bana çok iyi bakıyo onun bu fikrinden önce benim kendim ebi menü bulmam şart :84::84::84:
afiyet olsun çok güzel yedin böyle devamethmm sohbet koyu bakıyorummevli olmadığımdan ilgi alanıma girmedi pek bu eş muhabbeti
en iyisi akşam yemeğimi yazıyım bi ben
1 kase mercimek çorba
1 kase yağsız yoğurt
1 domates
1 salatalık
1 çatalda börekten aldım tadımlık biraz da üstündeki kızarmış ve kabarmış olan yufkadan tırtıkladım
1 tane de biber dolması yiyecektim ama o kadar doydum ki yiyemedim :S
ohooo maşallahı varenişteninbizimki de beni çoook sever canım. bir dört kilo verdik ya gözüne battı. diyo ki arkadaki tamponu eritme bozuşuruz.
paso çuklata şeker vs baştan çıkarmaya çalışıyor
kendisi 184 boy ama 98 kilo olmuşç göbüş oldu sanki altı aylık, az daha zayıflimm dalga geçiçem gelsin zayıflamasın bakalım
hayırlı geceler kızlar...
hastayım fenayım siz nasılsınız?
bi görüneyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?