vallahi ne güzel seninle kilo veriyo.benimki zaten kilolu değilde bi de benimle dalga geçiyo yaaaa.valla benim eşim ben ne yapsam yer eskiden ikimizde tıka basa yerdik valla son zamanlarda hele ben doğum yaptıktan sonra kilo vermeye karar verince ben ne yapsam yiyo tabi sanki o doğum yapmış gibi göbeği çıktı 79 kilo olmuş oda inanabiliyormusun evlendiğimizde 3 yıl önce yani ikimizde 62 kilodaydık oda çok zayıftı şimdi 1.75boyu kilosu gayet normal ama göbeklendi biraz onu eritmeye benimle beraber başladı artık herşeye dikkat etmek zorundayız
aynen canım eşim de yemek seçer veee niyeyse hep kalorili şeyler sever.ben de uyuyordum ona ama şimdi hayırrr.gerçi ben sebzeyi çok severim ama o asla yemezbizde 63 kiloyduk. benim eşim 75 civarı ama boyu daha uzun.benim eşim yemek seçer ve sevdiğini yer aynı ben bende sevdiğimi yemezsem doymam.eşlerin uyumuda bu olsa gerek.ama aynı şeyleri sevmiyoruz o ayrı sadece onun sevdiklerini pişirsem ve bende yesem ama kararında.en az 1 kilo alırım allahtan nefsim kuvvetli.yemek istemedimmi beni kimse ikna edemez
ne yazıkki canım ya aslında hareketliyim hiç duramıyrum ev çocuk iş ama sadece kilomu koruyordum kilo veremiyodum şimdi iyi olduvucut bi süre sonra aynı tempoya alıştığı için okula gidip gelerek yürümeni doğal karşılıyo ne yazıkki.evet bu 15 tatil biçoğunuz için bulunmaz nimet olcak.umarım iyi değerlendirirsiniz
bizimki de beni çoook sever canım. bir dört kilo verdik ya gözüne battı. diyo ki arkadaki tamponu eritme bozuşuruz.
paso çuklata şeker vs baştan çıkarmaya çalışıyor
kendisi 184 boy ama 98 kilo olmuşç göbüş oldu sanki altı aylık, az daha zayıflimm dalga geçiçem gelsin zayıflamasın bakalımsende eritme canım tamponu adam hoşlanıyo no problem o zaman.
geçmiş olsun tatlımm ii bak kendine.zaten diyettesin bünye zayıf aman dikkat et.:90:hayırlı geceler kızlar...
hastayım fenayım siz nasılsınız?
bi görüneyim dedim
ekmek fena olmuş ama dediğin gibi olmuşla ölmüşe çare yok.afiyet olsun çok güzel yedin böyle devamet
ohooo maşallahı varenişteninsenin boy kaçtı.
akşam ne yiyeceğime karar verince eşime uymuş oldum.
2 çubuk pat. kızartması
1 domates
7 zeytin
ve :18::18::18: 1 ekmeğin yarısının kabuklarıbu kötü oldu ama oldu yani olmuşla ölmüşe çare yok :84::84::84::84:
ekmek yerine salata ii giderdi bencee ben sadece sabah ekmek yiyorum bir dilim kepek veya tam tahıllı.akşam salata falan zaten doyuyorum tavsiye edrimm.Geçmiş olsun havalar soğuyor dikkat edin
Eve şimdi geldim maalesef çok acıktığım için yedim ama yediklerim şunlar
1 tabak yağsız suda ton balığı
1 dilim ekmek
Nasıl??
Belki akşam da meyve yerim
bu aralar senacım kayıp yaaa.özledim kız ben de pek sık giremiyorum ama.arada görün kısss özletme kendini.:90:
Geçmiş olsun havalar soğuyor dikkat edin
1 dilim ekmek
Nasıl??
vallahi ne güzel seninle kilo veriyo.benimki zaten kilolu değilde bi de benimle dalga geçiyo yaaaa.
aynen canım eşim de yemek seçer veee niyeyse hep kalorili şeyler sever.ben de uyuyordum ona ama şimdi hayırrr.gerçi ben sebzeyi çok severim ama o asla yemez
ne yazıkki canım ya aslında hareketliyim hiç duramıyrum ev çocuk iş ama sadece kilomu koruyordum kilo veremiyodum şimdi iyi oldu
sende eritme canım tamponu adam hoşlanıyo no problem o zaman.
geçmiş olsun tatlımm ii bak kendine.zaten diyettesin bünye zayıf aman dikkat et.:90:
benim eşimde zayıftır... yani normal... 72 kg ...
göbek sıfır....
çok dikkat eder ....
bu arada teşekkürler canım...
grip oldum işte
yanında az salata yeseydin ohh mis gibi olurdu.gayet iyi canım.sena çok yemenize değil sağlıksız şeyler yemenize karşı sizi uyarıyor.Geçmiş olsun havalar soğuyor dikkat edin
1 dilim ekmek
Nasıl??
Mersi efemmm mersiiibende tam onu sorcaktımbugün yediklerimi çok beğenir bence hıı biraz önce de 1 tane salatalık yedim yeşil çayın yanında biber dolmasından iyidir şu saatte dimi? belki birazdan da bi yarım elma yerim yine :))
ton balığı - ekmek tam kararında olmuşşbeğendimm
afiyet olsun çok güzel yedin böyle devamet
2 çubuk pat. kızartması
1 domates
7 zeytin
ve :18::18::18: 1 ekmeğin yarısının kabuklarıbu kötü oldu ama oldu yani olmuşla ölmüşe çare yok :84::84::84::84:
aldığın 5 gram yağ vucudunda yağ olarakmı kalıyo sanıyon sen yavrum
7 zeytin daha kötü olmuş!!yağ değişiminde 4 zeytin 1 yağ a karşılık geliyo yani yaklaşık 5 gr yağ demek ki bi de 7 tane !! yarın çok çok dikkat ett bence yeşim abla
afiyet olsun çok güzel yedin böyle devamet
2 çubuk pat. kızartması
1 domates
7 zeytin
vallahi ne güzel seninle kilo veriyo.benimki zaten kilolu değilde bi de benimle dalga geçiyo yaaaa.
aynen canım eşim de yemek seçer veee niyeyse hep kalorili şeyler sever.ben de uyuyordum ona ama şimdi hayırrr.gerçi ben sebzeyi çok severim ama o asla yemez
ne yazıkki canım ya aslında hareketliyim hiç duramıyrum ev çocuk iş ama sadece kilomu koruyordum kilo veremiyodum şimdi iyi oldu
sende eritme canım tamponu adam hoşlanıyo no problem o zaman.
geçmiş olsun tatlımm ii bak kendine.zaten diyettesin bünye zayıf aman dikkat et.:90:
yaaa boşver bacım bizimkini dinlersek hiç kg vermeyelim. ben memnun değilim benim arka tampondan. araba çarpsa sıfır hasar yaww
bir pantalona giremiyorum onun yüzünden belde dönüyor pantolon ama bacaklardan yukarı çıkmıyoyoook istemem tampon mampon.yeni haline alışçak artık. hele bi küçülsünde
Green bu işi çözmüşsün sen...aldığın 5 gram yağ vucudunda yağ olarakmı kalıyo sanıyon sen yavrumyaşamak için yağa ihtiyacımız var bebeğim.önemli olan hepsinden kafi miktarsa alman.senin sisteminle değerlendirirsem olayı canım ben bugün sadece 800 kalori aldım.sence yarın dikkat etmeme gerek varmı normalde bu kiloda 1056 kalori almam lazım hala yiyeceğim kalorim var demekki sen üzülme yani.benim bu haftaki hedefim yerimde sayabilmek en kötü ihtimal.verirsemde 800 gr falan. zaten adet dönemine girdim.bu yüzden zaten olduğumdan fazla çıkıcam için salı günü öğreneceğim gerçek kilomu ama ozamanda çoktan gitmiş olcam :92:
kendimle kıyaslıyorumda sen bi 66 kilo olsa hem senin hemde kocişinin istediği gibi olursun :44: ama senin tamponda benimki gibiyse istersen 40 ol bi değişiklik olmazbenim boy 165 şekerparem
senin boyun kaç ki yeşocum?kendimle kıyaslıyorumda sen bi 66 kilo olsa hem senin hemde kocişinin istediği gibi olursun :44: ama senin tamponda benimki gibiyse istersen 40 ol bi değişiklik olmaz
hem dikkat ediyorum hem metabolizmam yeterince hızlı hemde vucut düzene alıştığı için o düzende veriyo.dedimya geçen hafta kaçırdım ona rağmen kilo verdim.bu haftada benzer şekilde kaçırmalarım oldu.hepten kaçarmı bi yerden tutarmıyım bilememGreen bu işi çözmüşsün sen...
Baksana zaten kilolara gayet başarılı bir şekilde veriyorsun... Çok tebrik ederim kolay değil çünkü... Ben de veririm inşallah...
olcak okadar hassas bi dönemdeyiz.önemli olan yarında bu şekilde devam etmemen.az önce kocişi yolladım, el salladım taksiyle giderken arkasından, kalbimi de götürdü giderken
bugün reglin ilk günüydü, çok başarısız menülerim oldu, yazmaya korkuyorum valla. hele sena bir duysa var ya offf oylum oylum selvi boylum yapar beni aman haa duymasın:18::18::18:
163 boyum kalçamla nerdeyse aynısenin boyun kaç ki yeşocum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?