70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

vallahi ne güzel seninle kilo veriyo.benimki zaten kilolu değilde bi de benimle dalga geçiyo yaaaa.
aynen canım eşim de yemek seçer veee niyeyse hep kalorili şeyler sever.ben de uyuyordum ona ama şimdi hayırrr.gerçi ben sebzeyi çok severim ama o asla yemez

ekmek fena olmuş ama dediğin gibi olmuşla ölmüşe çare yok.
ekmek yerine salata ii giderdi bencee ben sadece sabah ekmek yiyorum bir dilim kepek veya tam tahıllı.akşam salata falan zaten doyuyorum tavsiye edrimm.

bu aralar senacım kayıp yaaa.özledim kız ben de pek sık giremiyorum ama.arada görün kısss özletme kendini.:90:

bu aralar senacım kayıp yaaa.özledim kız ben de pek sık giremiyorum ama.arada görün kısss özletme kendini.:90:

bende tam onu sorcaktım bugün yediklerimi çok beğenir bence hıı biraz önce de 1 tane salatalık yedim yeşil çayın yanında biber dolmasından iyidir şu saatte dimi? belki birazdan da bi yarım elma yerim yine :))

ton balığı - ekmek tam kararında olmuşş beğendimm

çok güzel...
sağol canım ...

ekmeksiz yapamıyorum bende...
tadı ne güzel geliyor değil mi?

bi kere Aysun kayacıyı izlemiştim..
kadın demişti ki:
ekmek? o ne? tadını bile bilmiyorum

geçmiş olsun ayşe dikkat et tam hastalık zamanı.
ekmeği kaçırdım bi yandan iyi oldu belki alerjim geçer.belliki az yiyorum alerjim geçmedi belki bu ekmek yüzünden yarına geçmiş olur.allahtan kış yaz olsa bu alerji daha fena etkilerdi ben

yanında az salata yeseydin ohh mis gibi olurdu.gayet iyi canım.sena çok yemenize değil sağlıksız şeyler yemenize karşı sizi uyarıyor.

Mersi efemmm mersiii

7 zeytin daha kötü olmuş!! yağ değişiminde 4 zeytin 1 yağ a karşılık geliyo yani yaklaşık 5 gr yağ demek ki bi de 7 tane !! yarın çok çok dikkat ett bence yeşim abla

7 zeytin daha kötü olmuş!! yağ değişiminde 4 zeytin 1 yağ a karşılık geliyo yani yaklaşık 5 gr yağ demek ki bi de 7 tane !! yarın çok çok dikkat ett bence yeşim abla
aldığın 5 gram yağ vucudunda yağ olarakmı kalıyo sanıyon sen yavrum yaşamak için yağa ihtiyacımız var bebeğim.önemli olan hepsinden kafi miktarsa alman.senin sisteminle değerlendirirsem olayı canım ben bugün sadece 800 kalori aldım.sence yarın dikkat etmeme gerek varmı normalde bu kiloda 1056 kalori almam lazım hala yiyeceğim kalorim var demekki sen üzülme yani.benim bu haftaki hedefim yerimde sayabilmek en kötü ihtimal.verirsemde 800 gr falan. zaten adet dönemine girdim.bu yüzden zaten olduğumdan fazla çıkıcam için salı günü öğreneceğim gerçek kilomu ama ozamanda çoktan gitmiş olcam :92:

benim boy 165 şekerparem

Green bu işi çözmüşsün sen...
Baksana zaten kilolara gayet başarılı bir şekilde veriyorsun... Çok tebrik ederim kolay değil çünkü... Ben de veririm inşallah...

az önce kocişi yolladım, el salladım taksiyle giderken arkasından, kalbimi de götürdü giderken
bugün reglin ilk günüydü, çok başarısız menülerim oldu, yazmaya korkuyorum valla. hele sena bir duysa var ya offf oylum oylum selvi boylum yapar beni aman haa duymasın:18::18::18:

az önce kocişi yolladım, bakakaldım arkasından, kalbimi de götürdü giderken
bugün reglin ilk günüydü, çok başarısız menülerim oldu, yazmaya korkuyorum valla. hele sena bir duysa var ya offf oylum oylum selvi boylum yapar beni aman haa duymasın:18::18::18:

benim yatma zamanım geldi kıslarr. hepinize allah rahatlık versin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Green bu işi çözmüşsün sen...
Baksana zaten kilolara gayet başarılı bir şekilde veriyorsun... Çok tebrik ederim kolay değil çünkü... Ben de veririm inşallah...
hem dikkat ediyorum hem metabolizmam yeterince hızlı hemde vucut düzene alıştığı için o düzende veriyo.dedimya geçen hafta kaçırdım ona rağmen kilo verdim.bu haftada benzer şekilde kaçırmalarım oldu.hepten kaçarmı bi yerden tutarmıyım bilemem evdeki hesap herzaman çarşıya uymuyo.cumaya kadar elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıcam şu dönemi ii değerlendirmek lazım hazır metabolizma 2 kat hızlanmışken bende hızlanm

olcak okadar hassas bi dönemdeyiz.önemli olan yarında bu şekilde devam etmemen.

iyi geceler meltem bende dizi indiriyorum o bitsin dizimide alıp yatçam benim az biraz uyku problemim varda. kçk pcye atıyom dizi onu izlerken sızıp kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…