70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

163 boyum kalçamla nerdeyse aynı düşündümde arada fark çok az

aşağı yukarı aynı boydayız. yaa benim kalça felaket. bir de benim üstte gögüslerim hariç pek bi kilo yok.onlarında biri maşallah 3 kilo gelir haa
ama kalça ve binici pantolonu denilen diz üstünde ve basenlerdeki kilolar korkunççç..
off gidemedim yaa laf yetiştirmekten :44::44:

iyi geceler meltem bende dizi indiriyorum o bitsin dizimide alıp yatçam benim az biraz uyku problemim varda. kçk pcye atıyom dizi onu izlerken sızıp kalıyorum
Aynen ben de o şekilde uyuyabiliyorum anca... Neyse ki diziler var onlar olmasa ben tüm gece ayakta kalırım..

biraz önce evdeki tartıya çıktımmm! 69 geldiii! ama normalde diyetisyende tartılıodum ben salı günü tartılcam orda da ama evdeki eksik mi fazla mı gösteriodur aceppp

iyi geceler meltem bende dizi indiriyorum o bitsin dizimide alıp yatçam benim az biraz uyku problemim varda. kçk pcye atıyom dizi onu izlerken sızıp kalıyorum

iyi geceler yeşimcim. benim sabah iş için kalkmam gerekio. evde kahvaltı yaptığım içinde extra erken 7 gibi kalkıyorum. senin şahsında tüm kızları öper hayırlı geceler temenni ederim efenim

yarın devam ederiz kalça olayı büyük yer kaplar şimdi

Aynen ben de o şekilde uyuyabiliyorum anca... Neyse ki diziler var onlar olmasa ben tüm gece ayakta kalırım..
normalde ben pek dizi mizi izlemezdim son 3 yıldır izliyorum gibi bişi.uyku problemi yaşadığımdan beri daha çok izliyorum
biraz önce evdeki tartıya çıktımmm! 69 geldiii! ama normalde diyetisyende tartılıodum ben salı günü tartılcam orda da ama evdeki eksik mi fazla mı gösteriodur aceppp
sürekli aynı tartıda tartılmak lazım.60 -70 çıkması mühim değil.kilo vermiş olman yada olmaman önemli olan kısmı.zaten bu haftanın yarısı açtın bide vermemişsen tuhaf olurdu zaten

iyi geceler yeşimcim. benim sabah iş için kalkmam gerekio. evde kahvaltı yaptığım içinde extra erken 7 gibi kalkıyorum. senin şahsında tüm kızları öper hayırlı geceler temenni ederim efenim
allah rahatlık versin tekrar .ben uykumun yarısında olcam sen kalktığında

ERGİNSENA
walla Nilcim keşke orda yediklerimle kalsaydım yetmedi akşam lahmacun ve yinee künefee
tamam canım rakip olalım ben sana geçen haftada demiştim ama sanırım es geçtin

arkadaşlar topiqimizin koçu NİLdir

canım tamam rakip olalimbana uyar
bu arada canım memleket KASTAMONU MU?

Son düzenleme:
kızlar kimsecikler yok şuan burda
Yarın haftanın listesini yayınlarım.haftalık minumum kilo kaybımızın ne olacağı hakkında yorumlarınızı bekliyorum.aynı mı olsun düşsün mü artsın mı?
Sizler karar verin diyorum.

Kizlar kimse yok sanirim, ben bugun sabah kalkar kalkmaz elma sirkeli suyumu ictim, arkasindan guzel bir kahvati, sonra form cayimi ictim, 2 saat kadar sonra 1 domates yedim, 2 saat kadar sonra bir elma yedim,yine 2 saat sonra bir kase corn flakes yedim, 8 gibide aksam yemegimi yiyecegim ve form cayimi icecegim,arti 1 saat yurume bandimda yurudum ve kostum, onceki gunlere bakarak biraz fazla kalori yaktim, bugun guzeldi.... kizlar ne kadar kalabaligiz , sabahtan aksama kadar kac sayfa yazi oluyor hepinizi takip edemiyorum, okuya okuya bitiremiyorum, kizlar benim boy 164 kilo 78 ve yas 29 ama mayista 30 olacam, benimle ayni olan birisi varmii beraber yarisalim... ben kendime birini rakip alsam daha iyi olacak, varmi benimle yarismak isteyen???

:26::26:çok ilginç demekki yemek yarıyor sana yadaaa vücut karbonhidratı özlemişşsefan olsunn
sehercim ben yazın diyete başladıqımdada bunu farkettim günlük tartıldıqım için kaç qram verdiğimi biliyorum ama eqer ogün hamur işi yediysem ertesi gün daha fazla kilo vermiş oluyorum yani normalde günde 200qr giderken hamurişi yediğimde bazen 1 kiloya kadar verdiğim günler oluyordu bu haftada öyle oldu giysilerimle tartıldım 74.9 geldim giysisiz 74 geldim ama ben hep giysilerimle tartıldıqım için 74.9u kaile alıyorum yinede bir önceki güne bakarsak 600qr farkediyor 74 ü bazalırsakta 1.5 kilo farkediyor ben bu işi çözemedim canım

hayatım senin muz yemen lazım içinde bütün vitaminler var ve muz kilo yapmaz hepsini yemek istemezsen annenle paylaş ama hergün bir meyva mutlaka yemelisin

olabilir yeşimcim dediğin gibi belkide ödem oluşmuştur bir önceki gece zaten rahatsızlandım tuvaletten çıkamadım ertesi gün ciddi anlamda kilo kaybı oldu sanırım haklısın cnm
ooo çok sevindim canım ye ye kilo ver ooh ne güzel
banduma bizim orada da yapılır.. nerelisin ?
bitanem ben safranboluluyum ama bandumayı kastamonulu bi arkadaşta yedim sen nerelisin:26:

ahhh bebeqim ahh nereye kadar yemiceksin böyle durumlarda 2 alternatifin var birincisi börek hakkını sabah kahvaltıda 1 dilim olarak kullanacaksın ve yanında ekmek yemiceksin ikinciside yapıldıqı anda kendini tutamazsan ucundan bir parça yiceksin kilo almazsın bu kadar şeyden canım relax ol
yalnız deqilsin HEP BERABERİZ
kilo verdikçe daha MUTLU OLACAĞIZ
öğünlerini atlamadan yersen acıkmazsın yemeklerinin yanında salatanı yoğurt yada ayranını sakın eksik etme bunlar tamamlayıcı besinler bunlara uyarsan acıkmadıqını göreceksin hayatım

yaa sadece diebilirim ki çok şanslısın

bitanem ben safranboluluyum ama bandumayı kastamonulu bi arkadaşta yedim sen nerelisin:26:

ben kastamonuluyum safranboluya yakın kazası araçtanım canım. ailem orada ama ben istanbulda yaşıyorum. burda dogdum büyüdüm bizimkiler geri gitti köye yerleştiler.

canım eşin şehir dışınamı gitti eqer öyleyse Allah kavuştursun cnm yediklerine gelince GÖRMEDİM DUYMADIM BİLMİYORUM
evet canım şehirdışında çalışıyo bi haftasonu görüşüyoruz

Son düzenleyen: Moderatör:
bu arada herkese günaydın kızlaaar,,,
saat dokuz ve işbaşı yaptım, beşibiyerdemi içtim sitede kimse yok biraz işlere dalim sonra bütün gün buradayım ara ara zaten.

bu arada herkese günaydın kızlaaar,,,
saat dokuz ve işbaşı yaptım, beşibiyerdemi içtim sitede kimse yok biraz işlere dalim sonra bütün gün buradayım ara ara zaten.

günaydın cnm araca gittim kastamonuya her yaz 1-2 kez gideriz bende doqma büyüme istanbulluyum safranboluya çok sık giderim istanbulun neresinde oturuyorsun

kızlar günaydın bişey sorcam size ben herşeyi çok tuzlu yerim. Hamielilkte biraz azatıp alışmıştım ama bu aralar yani bikaç aydır yine cozuttum yemeğin tadına bakmadan tuz atanlardanım.Benım vücudumda cok ödem var mıdır sizce? Ve bu ödemi nasıl atabilirim su 5 i bir yerde çayınız var ya daha önceden içmiştim ondna içsem diyorum emzirdiğim için bişey olmaz heralde onlar bitki sayılmaz diyorum ne dersiniz?:26:

günaydın cnm öncelikle kilo çizelgeni yapmanı istiyorum kilonu görelim boyunuda yazki ona göre deqerlendirelim tuz son derece sakıncalı ve birçok rahatsızlıqa yol açan kimyasal bir maddedir şekerde aynı şekilde bırak tadına bakmadan tuz atmayı yemeklerede çok az katmalısın tabiki ödem yapar suyu tutar ve organlarına zarar verir eritir şuan bir problem olmasada ilerde önüne geçemeyeceqin sorunlarla karşı karşıya kalırsın Allah korusun bebeqinle ilgili soruna gelince önce menülerini bir görelim ne yiyosun ne içiyosun ondan sonra ancak bişey denilebilir:87:

ahh cnaım yediklerimi ne sen sor ne ben söylim sabah 3 dilim mantarlı börek yedim :18:

hayatım o 3 dilim böreqi 1e indirsek yanında yumurtanı peynirini balını yesen sütünü içsen günde 1 defayı geçmemek kaydıyla bitki çayını içsen daha güzel olmazmı hem vitaminlerden yoksun kalmamış olursun hemde sütüne faydası olur gün içinde mutlaka sebze yemelisin etli bir yemeqin olmalı yoğurt ve salaya mutlaka tüketmelisin yanında ekmek yeme ekmeqi kahvaltıda ye yada 1er dilim öqlen ve sabah ye hem kilo verirsin hemde sütüne zararı olmaz tan tersine faydası olur tuzu kesinlikle azalt bu arada beyaz şekeride unut haftada 1 tatlı yada çikolata ye oda bir dilim bu yazdıklarım snei korkutmasın doyacaksın ve alışacaksın cnm gözünde büyütme yoksa hiçbirimiz yapamazdık

günaydın cnm araca gittim kastamonuya her yaz 1-2 kez gideriz bende doqma büyüme istanbulluyum safranboluya çok sık giderim istanbulun neresinde oturuyorsun

ooo hemşo sayılırız desene senacım
istanbul kayışdağındayım, ya sen ?:26:

Çizelgemi yaptım.Boyumda 1.70 sabah her zaman fırsatım olmuyo o zyüzden yold ayedım bunu da.Öğlen işyerınde yemek menümü söyleyim sana .
etli kuru fasulye bu ana yemek diğerleri seçmeli bizde bulgur pilavı veya düğün çorba
yoğurtlu kereviz veya mevsim salata
ekler pasta veya meyve
yoğurt veya ayran

genelde tatlıyı almıyorum bugun fsaulye kereviz salatası,ayran ve bulgur pılavı düşünüyorum ekmek almadan nasıl sence değiştireyim mi?

canım kurufasulye karbonhidrat pilavda öyle ikisinden birini tercih et ve mümkünse önden bir çorba iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…