163 boyum kalçamla nerdeyse aynıdüşündümde arada fark çok az
Aynen ben de o şekilde uyuyabiliyorum anca... Neyse ki diziler var onlar olmasa ben tüm gece ayakta kalırım..iyi geceler meltembende dizi indiriyorum o bitsin dizimide alıp yatçam benim az biraz uyku problemim varda. kçk pcye atıyom dizi onu izlerken sızıp kalıyorum
iyi geceler meltembende dizi indiriyorum o bitsin dizimide alıp yatçam benim az biraz uyku problemim varda. kçk pcye atıyom dizi onu izlerken sızıp kalıyorum
yarın devam ederiz kalça olayı büyük yer kaplar şimdiaşağı yukarı aynı boydayız. yaa benim kalça felaket. bir de benim üstte gögüslerim hariç pek bi kilo yok.onlarında biri maşallah 3 kilo gelir haa
ama kalça ve binici pantolonu denilen diz üstünde ve basenlerdeki kilolar korkunççç..
off gidemedim yaa laf yetiştirmekten :44::44:
normalde ben pek dizi mizi izlemezdim son 3 yıldır izliyorum gibi bişi.uyku problemi yaşadığımdan beri daha çok izliyorumAynen ben de o şekilde uyuyabiliyorum anca... Neyse ki diziler var onlar olmasa ben tüm gece ayakta kalırım..
sürekli aynı tartıda tartılmak lazım.60 -70 çıkması mühim değil.kilo vermiş olman yada olmaman önemli olan kısmı.zaten bu haftanın yarısı açtın bide vermemişsen tuhaf olurdu zatenbiraz önce evdeki tartıya çıktımmm! 69 geldiii!ama normalde diyetisyende tartılıodum ben salı günü tartılcam orda da ama evdeki eksik mi fazla mı gösteriodur aceppp
allah rahatlık versin tekrar .ben uykumun yarısında olcam sen kalktığındaiyi geceler yeşimcim. benim sabah iş için kalkmam gerekio. evde kahvaltı yaptığım içinde extra erken 7 gibi kalkıyorum. senin şahsında tüm kızları öper hayırlı geceler temenni ederim efenim
bu arada arkadaşlar enteresan bişey oldu cuma günü yediklerimi yazmamıştım çok şey yediğim için akşamda arkadaşa gittim çok sevdiğim şeyler vardı ve ben yine yedimdün gittiğim yerde bizim yöresel yemeğimiz olan banduma yapmışlar kabak tatlısıyla beraber yedim akşamda yine eşimin sayesinde lahmacun ve 1.5 porsiyon künefee ve bu sabah tartıldım cuma sabahı 75.5 olan kilon 74 oluvermiş
sehercim ben yazın diyete başladıqımdada bunu farkettim günlük tartıldıqım için kaç qram verdiğimi biliyorum ama eqer ogün hamur işi yediysem ertesi gün daha fazla kilo vermiş oluyorum yani normalde günde 200qr giderken hamurişi yediğimde bazen 1 kiloya kadar verdiğim günler oluyordu bu haftada öyle oldu giysilerimle tartıldım 74.9 geldim giysisiz 74 geldim ama ben hep giysilerimle tartıldıqım için 74.9u kaile alıyorum yinede bir önceki güne bakarsak 600qr farkediyor 74 ü bazalırsakta 1.5 kilo farkediyor ben bu işi çözemedim canım:26::26:çok ilginç demekki yemek yarıyor sana yadaaa vücut karbonhidratı özlemişşsefan olsunn
hayatım senin muz yemen lazım içinde bütün vitaminler var ve muz kilo yapmaz hepsini yemek istemezsen annenle paylaş ama hergün bir meyva mutlaka yemelisinyarım saat sonra 1 kase yapsız yoğurt yiycem :)) bu arada çok ilginçmiş gerçekten ya demek ki vücut k.h. ı özlemiş baya bibenimde kahvaltım bugün k.h. ı az oldu sanki annem az önce odaya muz getirdi yooggkkk yemem ben 100 kcal o dedim :)) bi ara öğününün yerine ye dedi yok yaa 100 kcal lık ara öğün mü olurmuş kahvaltım 167 kcal du zaten dedim delirmişim gibi baktı bana herşeyin kcalı mı hesaplanır iyice kafayı yedin sen dedi
büyük ihtimalla ilaç kilo vermeni önleyip vucudunda ödem oluşturuyomuş.bırakıncada ödemlerden kurtulmaya başlamış olabilirsin canım.
bu arada sende bi koçsun sonuçta yediklerimiz ve yaptıklarımıza göre bizi eleştirip doğru yolu gösteriyosun.bu yüzden örnek olmak zorundasın bize okadar
bitanem ben safranboluluyum ama bandumayı kastamonulu bi arkadaşta yedim sen nerelisin:26:ooo çok sevindim canım ye ye kilo ver ooh ne güzel
banduma bizim orada da yapılır.. nerelisin ?
ahhh bebeqim ahh nereye kadar yemiceksin böyle durumlarda 2 alternatifin var birincisi börek hakkını sabah kahvaltıda 1 dilim olarak kullanacaksın ve yanında ekmek yemiceksin ikinciside yapıldıqı anda kendini tutamazsan ucundan bir parça yiceksin kilo almazsın bu kadar şeyden canım relax olbiraz önce de 1 tane salatalık yedim annem akşama börek yapıodu 1 çatalda peynir aldım bi parça da yufkadan böldüm şimdi de yeşil çay içiyorum akşama nasıl dayancam ben oböreğe bilmiyorum ama içine sürülen malzemeyi gördüm yoğurt süt 1 FİNCAN YAĞ fln vıcık vıcık dua edin yemiyim ben ondan akşam akşam mutfakta da hanımeller bisküvi paketi açık bekliodu elimi sürmedim :S :/
yalnız deqilsin HEP BERABERİZpazar da geçmiyor kiii
Ben de çorbadan sonra 2 yumurtalı yağsız az peynirli omlet yaptım. Anca kendime geldim kızlar çorba kesmedi... Diyetimin ilk haftasındayım... Yalnızım, mutsuzum zorlanıyorum ve acıkıyorum
yaa bayılırım karnabahara öqlen bende yicem dolapta varkarnabakar yiyeyiye çiçek açacan yavrum
bende bugün yidim tabbak tabak çok severim kendisini
aynen canım yaa bizim evdede durum sizin evden farklı deqil eşim tatlıyı çocuklarda abur cuburu çok severler evden tatlı ve çikolata eksik olmaz bi bakmışım eşimin elinde 2 kutu tatlı(bir kutuda yetmiyo anacım adama) çoqunlukla yememeye çalışıyorum çok cnm isterse azıcık ucundannavatarına öldüm bittimm resmen yaaa gaza getiren avatar number 2
bu arada ben her sevdiğim şeyi yersem ohoooooneyse börek yemicem ama akşama biber dolması mercimek çorba fln var gayet güzel olcak akşam menüm yanında da 1 kase yağsız yoğurt yiycem ama ztn bundan sonra hayatım boyunca hamurişi görmek istemiyorum ya asıl psikolojimi bozamn koşu bandında ölerek geçirdiğim 25 dk nın sadece 1 dilim börek ediyo olması zamanında boşuna almamışım ben kiloları hiiçbişeyin kalorisini bilmeden sadece doyana kadar yiyodum yanş 3-4 dilim börek fln yiodum eskiden ki bizim evde sürekli böyle kalorili şeyler pişiyo farkettiyseniz ya börek ya revani ya ekler pasta ya kek fln filn hiçbişey olmasa çekmecelerden metro muz eksik olmaz bizim :/
bnm eşimin kilo problemi yok ama ben zayıflayıp ona yetişicem diye benle iddia ediyo oda az yiyoo:84::84:valla benim eşim ben ne yapsam yer eskiden ikimizde tıka basa yerdik valla son zamanlarda hele ben doğum yaptıktan sonra kilo vermeye karar verince ben ne yapsam yiyo tabi sanki o doğum yapmış gibi göbeği çıktı 79 kilo olmuş oda inanabiliyormusun evlendiğimizde 3 yıl önce yani ikimizde 62 kilodaydık oda çok zayıftı şimdi 1.75boyu kilosu gayet normal ama göbeklendi biraz onu eritmeye benimle beraber başladı artık herşeye dikkat etmek zorundayız
he işte böyle ol afferimm sana güzel bir ayarlama yapmışsın :87: hiç yemezsen bigün delirip tepsiyle yersinhmm sohbet koyu bakıyorummevli olmadığımdan ilgi alanıma girmedi pek bu eş muhabbeti
en iyisi akşam yemeğimi yazıyım bi ben
1 kase mercimek çorba
1 kase yağsız yoğurt
1 domates
1 salatalık
1 çatalda börekten aldım tadımlık biraz da üstündeki kızarmış ve kabarmış olan yufkadan tırtıkladım
1 tane de biber dolması yiyecektim ama o kadar doydum ki yiyemedim :S
bizimki de beni çoook sever canım. bir dört kilo verdik ya gözüne battı. diyo ki arkadaki tamponu eritme bozuşuruz.
paso çuklata şeker vs baştan çıkarmaya çalışıyor
kendisi 184 boy ama 98 kilo olmuşç göbüş oldu sanki altı aylık, az daha zayıflimm dalga geçiçem gelsin zayıflamasın bakalım
eşimde bnmle dalga geçerdi hatta kırardı kelbimi şimdi kilo verdiğimi gördükçe ona yetişicem diye korkuyor kilo problemi olmadıqı halde ona yetişicem diye az yiyo
canım çok geçmiş olsun bolbol vitamin al cnm havalar bozduhayırlı geceler kızlar...
hastayım fenayım siz nasılsınız?
bi görüneyim dedim
sehercim haklısın cnm hele hafta sonları gerçekten giremiyorum çok yoqun oluyorum elimden geldiği kadar sabah yada akşam girip yazmaya çalışıyorum cnmbu aralar senacım kayıp yaaa.özledim kız ben de pek sık giremiyorum ama.arada görün kısss özletme kendini.:90:
canım eşin şehir dışınamı gitti eqer öyleyse Allah kavuştursun cnm yediklerine gelince GÖRMEDİM DUYMADIM BİLMİYORUMaz önce kocişi yolladım, el salladım taksiyle giderken arkasından, kalbimi de götürdü giderken
bugün reglin ilk günüydü, çok başarısız menülerim oldu, yazmaya korkuyorum valla. hele sena bir duysa var ya offf oylum oylum selvi boylum yapar beni aman haa duymasın:18::18::18:
inşallah salı günüde böyle güzel haberler getirirsin cnm bize:13:biraz önce evdeki tartıya çıktımmm! 69 geldiii!ama normalde diyetisyende tartılıodum ben salı günü tartılcam orda da ama evdeki eksik mi fazla mı gösteriodur aceppp
safranbolu cnm sen nerelisinERGİNSENA
walla Nilcim keşke orda yediklerimle kalsaydım yetmedi akşam lahmacun ve yinee künefee
tamam canım rakip olalım ben sana geçen haftada demiştim ama sanırım es geçtin
arkadaşlar topiqimizin koçu NİLdir
canım tamam rakip olalimbana uyar
bu arada canım memleket KASTAMONU MU?
Kizlar kimse yok sanirim, ben bugun sabah kalkar kalkmaz elma sirkeli suyumu ictim, arkasindan guzel bir kahvati, sonra form cayimi ictim, 2 saat kadar sonra 1 domates yedim, 2 saat kadar sonra bir elma yedim,yine 2 saat sonra bir kase corn flakes yedim, 8 gibide aksam yemegimi yiyecegim ve form cayimi icecegim,arti 1 saat yurume bandimda yurudum ve kostum, onceki gunlere bakarak biraz fazla kalori yaktim, bugun guzeldi.... kizlar ne kadar kalabaligiz , sabahtan aksama kadar kac sayfa yazi oluyor hepinizi takip edemiyorum, okuya okuya bitiremiyorum, kizlar benim boy 164 kilo 78 ve yas 29 ama mayista 30 olacam, benimle ayni olan birisi varmii beraber yarisalim... ben kendime birini rakip alsam daha iyi olacak, varmi benimle yarismak isteyen???
böyle diyet olmaz cnm hiçbişey yememişsin önemli olan öqünleri birşekilde geçiştirmek deqildir saqlıklı sebzeli etli kalsiyum içeren besinlerden mutlaka alınması gerekir zaten böyle devam edersen diyet miyet kalmaz patlama noktasına gelir herşeyi yersin ve geriye dönüşün zor olur saqlıklı beslen herşeyi ye diyet deqil saqlıklı beslenme olarak görki beynin etki altında kalmasın
sehercim ben yazın diyete başladıqımdada bunu farkettim günlük tartıldıqım için kaç qram verdiğimi biliyorum ama eqer ogün hamur işi yediysem ertesi gün daha fazla kilo vermiş oluyorum yani normalde günde 200qr giderken hamurişi yediğimde bazen 1 kiloya kadar verdiğim günler oluyordu bu haftada öyle oldu giysilerimle tartıldım 74.9 geldim giysisiz 74 geldim ama ben hep giysilerimle tartıldıqım için 74.9u kaile alıyorum yinede bir önceki güne bakarsak 600qr farkediyor 74 ü bazalırsakta 1.5 kilo farkediyor ben bu işi çözemedim canım
bitanem ben safranboluluyum ama bandumayı kastamonulu bi arkadaşta yedim sen nerelisin:26:
evet canım şehirdışında çalışıyo bi haftasonu görüşüyoruzcanım eşin şehir dışınamı gitti eqer öyleyse Allah kavuştursun cnm yediklerine gelince GÖRMEDİM DUYMADIM BİLMİYORUM
yaa sadece diebilirim ki çok şanslısın
ben kastamonuluyum safranboluya yakın kazası araçtanım canım. ailem orada ama ben istanbulda yaşıyorum. burda dogdum büyüdüm bizimkiler geri gitti köye yerleştiler.
evet canım şehirdışında çalışıyo bi haftasonu görüşüyoruz
bu arada herkese günaydın kızlaaar,,,
saat dokuz ve işbaşı yaptım, beşibiyerdemi içtim sitede kimse yok biraz işlere dalimsonra bütün gün buradayım ara ara zaten.
kızlar günaydın bişey sorcam size ben herşeyi çok tuzlu yerim. Hamielilkte biraz azatıp alışmıştım ama bu aralar yani bikaç aydır yine cozuttum yemeğin tadına bakmadan tuz atanlardanım.Benım vücudumda cok ödem var mıdır sizce? Ve bu ödemi nasıl atabilirim su 5 i bir yerde çayınız var ya daha önceden içmiştim ondna içsem diyorum emzirdiğim için bişey olmaz heralde onlar bitki sayılmaz diyorum ne dersiniz?:26:
ahh cnaım yediklerimi ne sen sor ne ben söylim sabah 3 dilim mantarlı börek yedim :18:
günaydın cnm araca gittim kastamonuya her yaz 1-2 kez gideriz bende doqma büyüme istanbulluyum safranboluya çok sık giderim istanbulun neresinde oturuyorsun
ooo hemşo sayılırız desene senacım
istanbul kayışdağındayım, ya sen ?:26:
Çizelgemi yaptım.Boyumda 1.70 sabah her zaman fırsatım olmuyo o zyüzden yold ayedım bunu da.Öğlen işyerınde yemek menümü söyleyim sana .
etli kuru fasulye bu ana yemek diğerleri seçmeli bizde bulgur pilavı veya düğün çorba
yoğurtlu kereviz veya mevsim salata
ekler pasta veya meyve
yoğurt veya ayran
genelde tatlıyı almıyorum bugun fsaulye kereviz salatası,ayran ve bulgur pılavı düşünüyorum ekmek almadan nasıl sence değiştireyim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?