70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada tabiki salatanı mutlaka al yoğurt yada ayranınıda ihmal etme meyvenide al ama meyveyi ara öğünde yersin cnm tatlıyıda haftada1 alırsın

kilon boyuna göre aşırı sayılmaz ama tabi kilo versen çok güzel olur.
sizin işyerinde yemekler ne kadar güzel. gerçi ben kurufasulyeyi hiç sevmem ama ekler çıkıyo yemekte yaa süper, gerçi yiyemicen ama ossun, çeşit çok en azından gözün doyar:18::18:

Günaydın kızlar

Hepimize mutlu bir hafta olsun inşallah...

Yepyeni bir hafta başlıyor artık kilo vermeye başladığımı hissetmem geren günler sanırım... 19 Ocakta başladığımı varsayarsam bugün ayın 24 ü... 5 gün olacak yani... Ben ilk haftadan öyle 2-3 kilo veremicem sanki.. En hızlı oması ereken hafta ama yine de zor bir metabolizmam var offf...
Ne yediğime gelince
Sabah:
1 kase yağsız sütlü nesfit ve meyveli yulaf

Birazdan form çay içeyim bari...

Sonra da spor yapayım di mi kızlar.. ?

ama çorba alırsam bu sefer ekmeksız yıyemem kuru fasulyeyi 1 diim kepek ekmeği alsam bari
walla cnm sen bilirsin sabah 3 dilim börek yemişsin günlük ekmek ihtiyacının çok üzerinde yemişsin zaten ekmek yememen lazım ancak şöyle olur kahvaltıda 1 dilim ekmek yersin öqlende 1 dilim ekmek yersin enfazla bu olabilir akşam ekmek yok ama sen bnm dediğimi dene bak göreceksin ekmeksizde doyacaksın düşün bak
öqlen menün
1 kase çorba
1 tabak kurufasulye
1 porsiyon salata
1 bardak ayran
yeter güzleim fazlasıyla yeter meyvanıda ara öqünde yersin olay bitmiştir
evet samandıra,maltepe kartal yakın canım

hayellerim suya düştü görüşürüz diye düşünmüştüm:97:

evet canım kilo versem süper olucak işyerinde yemekler iyi seçmeli olması güzel yani birde kalorileri de yazıyolar girişte en az 1000 en cok 2000i geçiyor yanı yedıgıne göre mesela kuru fasulye 500 fılan zaten.meyveyı alıyorum hıc yemekten sonra yıyemem zaten dedıgın gıbı ara oğün yaparım. ben genelde eve götürüyodum ara öğün olarakda cayın yanında cıkolata tarzı veya bıskuvı fılan yıyodum artık meyve yıyım barı

hayatım neden kahvaltını yumurta peynir zeytin bal recel domates salatalık şeklinde yapmıyorsun

tamam aynı senın yazdıgın gıbı alıcam yemeğimi yoksa baska türlü olmıycak.aksam için bana akıl ver evde fırınd ayaptıgım köfte patatesten var, erişte var bire yogurt corbası

tamam aynı senın yazdıgın gıbı alıcam yemeğimi yoksa baska türlü olmıycak.aksam için bana akıl ver evde fırınd ayaptıgım köfte patatesten var, erişte var bire yogurt corbası

erişteyi unut çorba köfte patetes ve yine salata ve ayran/yoğurt eşliğinde geceyi tamamla sonrasında bitki çayını içebilirsin cnm

oo kalorileride mi yazıyorlar. harikaymış yaaa süpper.
turkcell de çalışan bir arkadaşım vardı,onların da yemekleri süperdi sanırım senin firma da kurumsal. bizim firmadakiler duysun yemek firması nasıl olurmuş.

neden yaa başka şehirde yaşamıyoruz ki ikimizde istanbuldayız.
görüşmek istensin yeterki orta yolu buluruz. mecidiyeköy mesela

neden yaa başka şehirde yaşamıyoruz ki ikimizde istanbuldayız.
görüşmek istensin yeterki orta yolu buluruz. mecidiyeköy mesela

biz geçen ay kadınlar kulübü zeytinburnu topiqi olarak olıvıumda görüştük yedik içtik eqlendik güzel geçti inş. seninlede tanışma imkanımız olur cnm ne güzel hepinizin birer işi var 3 ay oldu başvuralı hala bi haber yok umutlarım tükeniyor

bende aynen devam etsin

ilk en güçlü rakibin sensin onunla yarışı kazandınmu burdakileri hayli hayli geçersin

bu arada herkese günaydın kızlaaar,,,
saat dokuz ve işbaşı yaptım, beşibiyerdemi içtim sitede kimse yok biraz işlere dalim sonra bütün gün buradayım ara ara zaten.
günaydın gördüğün gibi ben şimdi kalktım

tuz herzaman vucutta fazla su tutmaya yol açar.bir başka kötü yanıda böbrek vucutta tuz ve su dengesini sağlayan organ olduğu için aşırı derecede çalışmaya başlar.bide ailede böbrekle ilgili sorun varsa bu şekilde onlarıda tetiklemiş olur.çok yararlı olmasına rağmen doktorlar maden suyunu bile günde 1 şişeden fazla tüketmeyin diyor.her organın belli bi çalışma kapasitesi var.hani diyoruzya benle aynı yiyo ben kilo alıyorum o almıyo.bizim kilo alma sebebimiz midemizi aşırı doldurup daha boşarmasına fırsat vermeden yeniden doldurup mideyi aşırı yorup tüm yediklerimizi sindiremeden hepsinin yağa çevrilmesin.bu yüzden herşeyin aşırısı öncelikle sağlığımız için zararlı.

en azından bi süre düzenli bi kahvaltın ve spor sistemin olsun.sonra bu sistemi bıraksanda sadece dikkat ederek yine kilo vermeye devam edersin

kendime eskişehir kulübü açayım kendim çalıp kendim oynayayım

çayla denemedim ama ben kahveyle muz yemeye bayılırım çok hoş bi ikili denemeni tavsiye ederim.

inşallah bi haber gelir sena ablam ya tükenmesin umutların umut herşeydir :)) ne işiydi başvurduğun?
bu arada dün kü yediklerimi beğenmişsin çok sevindim valla sabahta yemedim börek hiç aklıma bile gelmedi hatta ama ekmeği biraz fazla kaçırdım çünkü sofrada fazla kaldım okula gitmeyince

kahvaltım 9.30-10.30 arası

[1] Domates 1 ADET 14.00
[2] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11.00
[3] Beyaz Peynir 30 GRAM 75.00
[4] Sütaş Tam Yağlı Taze Kaşar Peyniri 15 GRAM 51.00
[5] Ekmek 1 DİLİM 65.00
[6] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110.00

Toplam : 326.00kal.

aslında kaşardan böyle hem çok ince hem de çok minik 2 dilim aslında 2 lokmalık aldım, beyaz ekmeğinde birazcık ucundan böldüm o yüzden değerleri fln maksimum hesaplattım 2 bardakta şekersiz çay içtim

inşallah cnm nisa hastanesine başvurmuştum pc işletmeni olarak hala bişey yok olmıcakmıdır nedir kahvaltın beyaz ekmeqin ucundan almışsın iyi diyelim o zaman diğer öğünlerde ekmek yeme bugünkü hakkını doldurmuşsun cnm

benim ekmeğime laf ettin bak sende kaçırdın
2 ekmekyen 1 i fazla olmuş ama neyse onun dışında gayet güzel.böyle dengeli beslenmeye devam et bebeğim.haftanın 1-2 günü haşlanmış yumurta falan ye alerjin yoksa

çayla denemedim ama ben kahveyle muz yemeye bayılırım çok hoş bi ikili denemeni tavsiye ederim.

tamam canım denerim.artık meyveyi tek yerim burda cayı ayrı zaten öğleden sonra pek sevmıyorum cayı sabah ıcıyorum oda şekersiz.Ayrıca bende aslen eskişehirliyim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…