oo kalorileride mi yazıyorlar. harikaymış yaaa süpper.
turkcell de çalışan bir arkadaşım vardı,onların da yemekleri süperdi sanırım senin firma da kurumsal. bizim firmadakiler duysun yemek firması nasıl olurmuş.
inşallah cnm nisa hastanesine başvurmuştum pc işletmeni olarak hala bişey yok olmıcakmıdır nedir kahvaltın beyaz ekmeqin ucundan almışsın iyi diyelim o zaman diğer öğünlerde ekmek yeme bugünkü hakkını doldurmuşsun cnm
benim ekmeğime laf ettin bak sende kaçırdın
2 ekmekyen 1 i fazla olmuş ama neyseonun dışında gayet güzel.böyle dengeli beslenmeye devam et bebeğim.haftanın 1-2 günü haşlanmış yumurta falan ye alerjin yoksa
ben gelin geldim eskişehiretamam canım denerim.artık meyveyi tek yerim burda cayı ayrı zaten öğleden sonra pek sevmıyorum cayı sabah ıcıyorum oda şekersiz.Ayrıca bende aslen eskişehirliyim canım
hmm başka bir yere daha başvurmuşmuydun ya inşallah olur da olmazsa da üzülme böylesi daha hayırlı olur belki senin için :)) evet gün içinde bi daha ekmek yemeyi düşünmüyorum ztndün gece 69 çıktım ya fena gaza gelmiş durumdayım
yumurtayı 2 günden fazla yiyemiyorum ergnlik alerjisi alnım kpkırmızı kabarıyo 2 gün üst üste yersem(
aslında 2 dilim k.ekmeğiyle dursaydım iyiydim de çünkü gün içinde pek ekmek yiyemiyorum ztn ama dayanamdım son o domatesin suyuyla birlikte bi parçada beyaz ekmek attım ağzımaevet ya cidden ben ekmeğe laf etmiştim dimi neyse ki kahvaltı da kaçtı diye avutmaktayım kendimii
ben gelin geldim eskişehireben bazen canım bişi istemediği zaman sabah kahvaltısı niyetine şekersiz sütsüz kahve yanınada muzları bi tabağa dilimliyorum bi dilim muz kahve şeklinde benim damak tadıma uyuyo seni bilemem tabi.bende yemekle beraber çay içmeyi seviyorum bu yüzden genelde çayla tüketebileceğim şeyler yemeye çalışıyorum.pek klasik tabak yemekleri yemeyi nedense sevmiyorum.uzun zaman geçti severek yediğim 3 yemek var. bol limonlu bamya portakallı kereviz ve yine bol limonlu pırasa yemeği ekşi acı şeyleri seviyorum bu yüzden seviyorum bunları.
üst üste yeme canım 3-4 günde bir yehmm başka bir yere daha başvurmuşmuydun ya inşallah olur da olmazsa da üzülme böylesi daha hayırlı olur belki senin için :)) evet gün içinde bi daha ekmek yemeyi düşünmüyorum ztndün gece 69 çıktım ya fena gaza gelmiş durumdayım
yumurtayı 2 günden fazla yiyemiyorum ergnlik alerjisi alnım kpkırmızı kabarıyo 2 gün üst üste yersem(
aslında 2 dilim k.ekmeğiyle dursaydım iyiydim de çünkü gün içinde pek ekmek yiyemiyorum ztn ama dayanamdım son o domatesin suyuyla birlikte bi parçada beyaz ekmek attım ağzımaevet ya cidden ben ekmeğe laf etmiştim dimi neyse ki kahvaltı da kaçtı diye avutmaktayım kendimii
üst üste yeme canım 3-4 günde bir yeilk kez yemeğin suyuna ekmek bandığımda 18 yaşındaydım reşit olmayı bekledim dermişim hiç sevmem ıslak ekmeği.bu yüzden çok çok nadiren bu tarz girişimlerde bulunurum
neskafeyle ama normal kahveyle olmaz sanırım.türk kahvesi bende çok severim ama yapmaya pek üşenirim.akşam yaptım amaben kahvaeyi pek sevmem sadece fal baksınlar diye içerimama senin muzlu kahvenden canım çektiii:18:
sen zaten her halinde bu gezenden olmadıqını belli ediyosun nerden geldin sen sonsuzluktanmı
bak al boyunun ölçüsünüsena bir müddet away arkadaşlar alttaki uyus komşuma bi bakıp geliyim ne haltlar yiyo
üst üste yeme canım 3-4 günde bir yeilk kez yemeğin suyuna ekmek bandığımda 18 yaşındaydım reşit olmayı bekledim dermişim hiç sevmem ıslak ekmeği.bu yüzden çok çok nadiren bu tarz girişimlerde bulunurum
biçok kişi doyuruyo desede mısır gevreği tarzı şeyler beni kesinlikle doyurmaz.aksine dahada aç hissettiirir.sendede öyle bi etkisi varsa bence yanında başka şeylerle ondanda tam ölçü yerine yarım ölçü tüketerek yemeni tavsiye ederim.Arkadaşlar yazmak zorundayımmm
Sabah 1 kase yağsız sütlü nesfit yedim o bana yeter sandım yetmedi..
Az önce
1 kibrit kutusu beyaz peynir
1 domates
2 zeytin
1 katı yumurta
1 dilim ekmek
yarım şekerli 1 çay içtim
anca kendime geldim gözüm açıldı...
şimdi de spor yapıcam...
ohh itiraf etmek güzel bişimiş... Yazınca insan daha rahat hissediyo kendini...
Arkadaşlar yazmak zorundayımmm
Sabah 1 kase yağsız sütlü nesfit yedim o bana yeter sandım yetmedi..
Az önce
1 kibrit kutusu beyaz peynir
1 domates
2 zeytin
1 katı yumurta
1 dilim ekmek
yarım şekerli 1 çay içtim
anca kendime geldim gözüm açıldı...
şimdi de spor yapıcam...
ohh itiraf etmek güzel bişimiş... Yazınca insan daha rahat hissediyo kendini...
ekle canımahh ahhh biliyorum o güzel ikilileri bende nescafe-muz mmmmm türk kahvesiyle de çikolata çok güzel oluyo lanet olsun canım çekti şimdiii bugün ara öğünüme yarım muz ve sade nescafe yi ekliyorummm şu annn
kolay gelsin bende spor olarak ev temizliği yapsam ne güzel olurHepinizin önerileri tavsiyeleri için gerçekten çok teşekkür ederimm
eğer siz olmasaydınız ben eminim ki bu hafta bozardım rejimimi... İyi ki varsınız gerçekten... Şimdi 2 saat kadar hareket edeyim, sonra gelicem aranızda olucam... Hepimiz sağlıklı zayıflayacağız hep birlikte... Sonra da bir fotoğraf çektiririz belki ilerleyen günlerdeGörüşürüz.....
ekle canım2 si bi arada muhteşem ikili bence bu
Hepinizin önerileri tavsiyeleri için gerçekten çok teşekkür ederimm
eğer siz olmasaydınız ben eminim ki bu hafta bozardım rejimimi... İyi ki varsınız gerçekten... Şimdi 2 saat kadar hareket edeyim, sonra gelicem aranızda olucam... Hepimiz sağlıklı zayıflayacağız hep birlikte... Sonra da bir fotoğraf çektiririz belki ilerleyen günlerdeGörüşürüz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?