70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hmm başka bir yere daha başvurmuşmuydun ya inşallah olur da olmazsa da üzülme böylesi daha hayırlı olur belki senin için :)) evet gün içinde bi daha ekmek yemeyi düşünmüyorum ztndün gece 69 çıktım ya fena gaza gelmiş durumdayım

yumurtayı 2 günden fazla yiyemiyorum ergnlik alerjisi alnım kpkırmızı kabarıyo 2 gün üst üste yersem(
aslında 2 dilim k.ekmeğiyle dursaydım iyiydim de çünkü gün içinde pek ekmek yiyemiyorum ztn ama dayanamdım son o domatesin suyuyla birlikte bi parçada beyaz ekmek attım ağzıma evet ya cidden ben ekmeğe laf etmiştim dimi neyse ki kahvaltı da kaçtı diye avutmaktayım kendimii

tamam canım denerim.artık meyveyi tek yerim burda cayı ayrı zaten öğleden sonra pek sevmıyorum cayı sabah ıcıyorum oda şekersiz.Ayrıca bende aslen eskişehirliyim canım
ben gelin geldim eskişehire ben bazen canım bişi istemediği zaman sabah kahvaltısı niyetine şekersiz sütsüz kahve yanınada muzları bi tabağa dilimliyorum bi dilim muz kahve şeklinde benim damak tadıma uyuyo seni bilemem tabi.bende yemekle beraber çay içmeyi seviyorum bu yüzden genelde çayla tüketebileceğim şeyler yemeye çalışıyorum.pek klasik tabak yemekleri yemeyi nedense sevmiyorum.uzun zaman geçti severek yediğim 3 yemek var. bol limonlu bamya portakallı kereviz ve yine bol limonlu pırasa yemeği ekşi acı şeyleri seviyorum bu yüzden seviyorum bunları.

başka biryere başvuruda bulunmadım cnm orda tanıdık var eşimde öyle heryerde çalışmamı istemiyor

ben kahvaeyi pek sevmem sadece fal baksınlar diye içerim ama senin muzlu kahvenden canım çektiii:18:

üst üste yeme canım 3-4 günde bir ye ilk kez yemeğin suyuna ekmek bandığımda 18 yaşındaydım reşit olmayı bekledim dermişim hiç sevmem ıslak ekmeği.bu yüzden çok çok nadiren bu tarz girişimlerde bulunurum

sen zaten her halinde bu gezenden olmadıqını belli ediyosun nerden geldin sen sonsuzluktanmı

sen zaten her halinde bu gezenden olmadıqını belli ediyosun nerden geldin sen sonsuzluktanmı
tuhaf zevklerim ve alışkanlıklarım var farkındayım ama.ekmek bandırma konusunda gerçekten çok önyargım vardı.üni. de yemek az ekmek sınırsız verirlirdi o dönem doymak adına bu girişimde bulunarak tadmış oldum.ben zaten yemekle ekmeği beraber değil kuru kuruya ekmek yemeyi severim bi fırını yerim abartısız

nasıl sevmezsin yaa ben bayılırım daha doğrusu yemeklerin değilde böyle salataların limonlu suyuna domates suyuna flnn hmmmmmmm bayılırım yanii zamanında öyle yemişim demekki ben o karbonhidratlarıı :26:

Arkadaşlar yazmak zorundayımmm

Sabah 1 kase yağsız sütlü nesfit yedim o bana yeter sandım yetmedi..

Az önce

1 kibrit kutusu beyaz peynir
1 domates
2 zeytin
1 katı yumurta
1 dilim ekmek
yarım şekerli 1 çay içtim
anca kendime geldim gözüm açıldı...
şimdi de spor yapıcam...

ohh itiraf etmek güzel bişimiş... Yazınca insan daha rahat hissediyo kendini...

ahh ahhh biliyorum o güzel ikilileri bende nescafe-muz mmmmm türk kahvesiyle de çikolata çok güzel oluyo lanet olsun canım çekti şimdiii bugün ara öğünüme yarım muz ve sade nescafe yi ekliyorummm şu annn

biçok kişi doyuruyo desede mısır gevreği tarzı şeyler beni kesinlikle doyurmaz.aksine dahada aç hissettiirir.sendede öyle bi etkisi varsa bence yanında başka şeylerle ondanda tam ölçü yerine yarım ölçü tüketerek yemeni tavsiye ederim.

tavsiye: nesfit i fln evde olduğun zamanlarda yeme evde olduğunda şöyle güzel bi kahvaltı yap direk nesfit i fln sabah erkenden acelen olduğunda ve öğlene kadar bişi yiyemeyeceksn ye

ahh ahhh biliyorum o güzel ikilileri bende nescafe-muz mmmmm türk kahvesiyle de çikolata çok güzel oluyo lanet olsun canım çekti şimdiii bugün ara öğünüme yarım muz ve sade nescafe yi ekliyorummm şu annn
ekle canım 2 si bi arada muhteşem ikili bence bu

Hepinizin önerileri tavsiyeleri için gerçekten çok teşekkür ederimm

eğer siz olmasaydınız ben eminim ki bu hafta bozardım rejimimi... İyi ki varsınız gerçekten... Şimdi 2 saat kadar hareket edeyim, sonra gelicem aranızda olucam... Hepimiz sağlıklı zayıflayacağız hep birlikte... Sonra da bir fotoğraf çektiririz belki ilerleyen günlerde Görüşürüz.....

kolay gelsin bende spor olarak ev temizliği yapsam ne güzel olur

ekle canım 2 si bi arada muhteşem ikili bence bu

hmmm ara öğün için sabırsızlanıyorumm ya şimdidennn

hadi bakalım kolay gelsin o zamann arkandayızzz bozmak yok yola devam bende birazdan 30-40 dk yürüyüşe çıkıcam dün bütün gün evdeydim nerdeyse hiç hareket etmedim bugünde okula gitmedim artık bi yürüyimm ama dimi görüşürüzz kızlar hepinize iyi günler iyi sporlar sağlıklı beslenmelerr :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…