kocaelindemiydi yeri? ben gebzedeyim,iş yanitübitaktayım bende
ben gelin geldim eskişehireben bazen canım bişi istemediği zaman sabah kahvaltısı niyetine şekersiz sütsüz kahve yanınada muzları bi tabağa dilimliyorum bi dilim muz kahve şeklinde benim damak tadıma uyuyo seni bilemem tabi.bende yemekle beraber çay içmeyi seviyorum bu yüzden genelde çayla tüketebileceğim şeyler yemeye çalışıyorum.pek klasik tabak yemekleri yemeyi nedense sevmiyorum.uzun zaman geçti severek yediğim 3 yemek var. bol limonlu bamya portakallı kereviz ve yine bol limonlu pırasa yemeği ekşi acı şeyleri seviyorum bu yüzden seviyorum bunları.
nasıl sevmezsin yaa ben bayılırım daha doğrusu yemeklerin değilde böyle salataların limonlu suyuna domates suyuna flnn hmmmmmmm bayılırım yanii zamanında öyle yemişim demekki ben o karbonhidratlarıı :26:
birkiüç birkiüçbende gidiyorum bi 30 dklığına 30 dk sonra burdayım
bluemoon cuğum aynı duyguları paylaşıyoruz hayatım. bu cadı kızlar olmasa bende koyvermiştim şimdiden. ama yaz gelince giyeceğim tiril tiril elbiselerin hayalini kuruyorum.Hepinizin önerileri tavsiyeleri için gerçekten çok teşekkür ederimm
eğer siz olmasaydınız ben eminim ki bu hafta bozardım rejimimi... İyi ki varsınız gerçekten... Şimdi 2 saat kadar hareket edeyim, sonra gelicem aranızda olucam... Hepimiz sağlıklı zayıflayacağız hep birlikte... Sonra da bir fotoğraf çektiririz belki ilerleyen günlerdeGörüşürüz.....
sen zaten her halinde bu gezenden olmadıqını belli ediyosun nerden geldin sen sonsuzluktanmı
selam kızlar,nasılsınız oooo allah muhabbetinizi artırsın mı diyim ne diyim bilmiyorum
bu arada canım rakibem ERGİNSENA VE MOUNTAİNMİST kızlar hemşoymuşuzda haberimiz yokmuşş.
ben kastamonuluyum merkezden.ve halan da kastamonu da yaşıyorum.dün erginsena banduma falan deyince ben dedim zaten bu kıza ilk baştan kanım ısınmıştı.
eeeeeeeee nasıl gidiyor bakalım
kızlar ben ancak akşam girebilirim çarşıya çıkmam gerekiyor bugün, şimdilik hoşçakalın
nilciğim eşin erkek olduğu için onda kas dokusu daha fazla. ne kadar dikkat etsende senden fazla kilo vermesi çok büyük ihtimal, bu yüzden bu hafta onun en sevdiği yemek ve tatlıları akşam yemeğinde yemesini sağlayarak çabalarını sabote etmelisineşimde diyete başladıyarış halide olacağım bu hafta ucunda
büyük bir iddaa söz konusu bana dua edin kızlar da bu hafta ondan daha fazla veriyimmm
nilciğim eşin erkek olduğu için onda kas dokusu daha fazla. ne kadar dikkat etsende senden fazla kilo vermesi çok büyük ihtimal, bu yüzden bu hafta onun en sevdiği yemek ve tatlıları akşam yemeğinde yemesini sağlayarak çabalarını sabote etmelisin
başarılar canım
ben kerevizleri soyuyom küpküp doğruyorum.eğer yeşil sapı falan varsa onunda taze yerini atmıyorum onuda koyuyorum içine.bi minih havuç ve küçük patateste koyabilirsin içine o sana kalmış.ben tek yediğim için çok olmasın diye koymuyorum.sonra içine 1 limon suyuna bağlı olarak 1-2 portakal sıkıyorum.çok sulu olmasında sorun yok suyu enfes bişi oluyo zaten.içine az tuz 1 şeker kaşığı kadar zeytin yağı koyuyorum.soğanda doğruyorum hepsini çiğden hepbirlikte tencereye koyuyosun kısık ateşte pişiriyosun.portakallı kereviz nasıl oluyo? ben hiç kereviz pişirmem pek sevmem de. ama böyle bol limonlu pırasa yada sevgilimmmbamya off ne güzel olurdu
işimi gücümü hallettim artık akşama kadar burdayım merak etmegünaydın bacım,
ben geldim sen gittin ben de birazdan yemee gidicem o zamanda sen gelirsin. bi kavuşamicaz mi bea
venüs kadınıbiz marstan gelmiş ekmek banan uzaylılar, bu hatunda venüsten gelmiş. süpersonik hızlı kilo veren deli metabolizmalı hatun
erkek metabolizması daha hızlı yakar kalorileri.sen biraz ona kumpas hazırla sevdiği şeyler yap dayanamazsıneşimde diyete başladıyarış halide olacağım bu hafta ucunda
büyük bir iddaa söz konusu bana dua edin kızlar da bu hafta ondan daha fazla veriyimmm
ben kerevizleri soyuyom küpküp doğruyorum.eğer yeşil sapı falan varsa onunda taze yerini atmıyorum onuda koyuyorum içine.bi minih havuç ve küçük patateste koyabilirsin içine o sana kalmış.ben tek yediğim için çok olmasın diye koymuyorum.sonra içine 1 limon suyuna bağlı olarak 1-2 portakal sıkıyorum.çok sulu olmasında sorun yok suyu enfes bişi oluyo zaten.içine az tuz 1 şeker kaşığı kadar zeytin yağı koyuyorum.soğanda doğruyorum hepsini çiğden hepbirlikte tencereye koyuyosun kısık ateşte pişiriyosun.esas yapılışı böyle değil ama ben diyet olsun diye böyle yapıyorum.öyle kerevizin kötü kokusu falan kalmıyo süper ötesi hemde faydalı bişi oluyor.tabi limon ve portakal suyu piştiği için vitaminin tamamına yakını ölüyo ama ne kurtarırsak kardır.bence anneler çocuklarına bi kaşıkta olsa yedirmeli.benim yiğenlerim kavga ediyolar yerken okadar çok seviyolar.
işimi gücümü hallettim artık akşama kadar burdayım merak etme
venüs kadınıwoouww çok seksi hissettim kendimi
erkek metabolizması daha hızlı yakar kalorileri.sen biraz ona kumpas hazırla sevdiği şeyler yap dayanamazsınsende dikkat et onu geç
henüz yeni kahvaltı daha doğrusu bişi yeme fırsatı buluyorum1 domates 4 zeytin 1 kk kadar peynir.bukadarçık kahvaltım.artık duruma göre doymazsam başka şeyler yerim.:82:
yani erkekler takmaz diyeti çok ciddi boyutta bi sorun yoksa hele bide evliyse salla gitsin.bu nile destek için onu gaza getirmek için eşinin planladığı bi kumpas bencehhh portakallı kereviz tarifini aldım canım. kopyaladım pc ye. en kısa zamanda pişircem....
seski venüs ouwww :
bende aynen öyle dedim. erkeklerin metabolizması hızlı olabilir ama güzel yemeklere dayanamazlar
epey doyurucu ve sağlıklı bi menü olmuş.valla bana hazır gelse bende gözümü açınca otururum sofraya hiç uykumun açılmasını beklememgeç kalkınca iştahın anca açılıyo. ben az önce öğle yemeğinden geldim.
yayla çorbası
tavuk gögüs
salata yedim. epey çok geldi yaa ekmek bile yemedim. sanırım midem küçülüyo.bir kısmını sonraya saklamak isterdim ama işyerinde bu biraz zor :93:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?