70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

birkiüç birkiüç bende gidiyorum bi 30 dklığına 30 dk sonra burdayım

portakallı kereviz nasıl oluyo? ben hiç kereviz pişirmem pek sevmem de. ama böyle bol limonlu pırasa yada sevgilimmm bamya off ne güzel olurdu

sevgili bağımsız kardeşim,
sabah sabah bol zeytinyağlu ve limonlu salata suyuna ekmek banasım geldi senin yüzünden yaaa:2::2:. kahretsin bende çıldırıyorum ekmek banmaya ama banamıyorum. sonra bandırınca kilolar da bana biniyo :26::26:

bluemoon cuğum aynı duyguları paylaşıyoruz hayatım. bu cadı kızlar olmasa bende koyvermiştim şimdiden. ama yaz gelince giyeceğim tiril tiril elbiselerin hayalini kuruyorum.
bu yaz deniz içine ben atlayınca taşmicak artık oleeey. işalla sizin sayenizde

sen zaten her halinde bu gezenden olmadıqını belli ediyosun nerden geldin sen sonsuzluktanmı

biz marstan gelmiş ekmek banan uzaylılar, bu hatunda venüsten gelmiş. süpersonik hızlı kilo veren deli metabolizmalı hatun

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlar,nasılsınız oooo allah muhabbetinizi artırsın mı diyim ne diyim bilmiyorum
bu arada canım rakibem ERGİNSENA VE MOUNTAİNMİST kızlar hemşoymuşuzda haberimiz yokmuşş.
ben kastamonuluyum merkezden.ve halan da kastamonu da yaşıyorum.dün erginsena banduma falan deyince ben dedim zaten bu kıza ilk baştan kanım ısınmıştı.
eeeeeeeee nasıl gidiyor bakalım
kızlar ben ancak akşam girebilirim çarşıya çıkmam gerekiyor bugün, şimdilik hoşçakalın

eşimde diyete başladıyarış halide olacağım bu hafta ucunda
büyük bir iddaa söz konusu bana dua edin kızlar da bu hafta ondan daha fazla veriyimmm

ooo hemşom çok memnun oldummm..
sena safranbolulu kastamonu değil ama hemşo sayılırız

Son düzenleyen: Moderatör:
büyük bir iddaa söz konusu bana dua edin kızlar da bu hafta ondan daha fazla veriyimmm
nilciğim eşin erkek olduğu için onda kas dokusu daha fazla. ne kadar dikkat etsende senden fazla kilo vermesi çok büyük ihtimal, bu yüzden bu hafta onun en sevdiği yemek ve tatlıları akşam yemeğinde yemesini sağlayarak çabalarını sabote etmelisin
başarılar canım

canım evet bende öle düşünüyorum ,

portakallı kereviz nasıl oluyo? ben hiç kereviz pişirmem pek sevmem de. ama böyle bol limonlu pırasa yada sevgilimmm bamya off ne güzel olurdu
ben kerevizleri soyuyom küpküp doğruyorum.eğer yeşil sapı falan varsa onunda taze yerini atmıyorum onuda koyuyorum içine.bi minih havuç ve küçük patateste koyabilirsin içine o sana kalmış.ben tek yediğim için çok olmasın diye koymuyorum.sonra içine 1 limon suyuna bağlı olarak 1-2 portakal sıkıyorum.çok sulu olmasında sorun yok suyu enfes bişi oluyo zaten.içine az tuz 1 şeker kaşığı kadar zeytin yağı koyuyorum.soğanda doğruyorum hepsini çiğden hepbirlikte tencereye koyuyosun kısık ateşte pişiriyosun. esas yapılışı böyle değil ama ben diyet olsun diye böyle yapıyorum.öyle kerevizin kötü kokusu falan kalmıyo süper ötesi hemde faydalı bişi oluyor.tabi limon ve portakal suyu piştiği için vitaminin tamamına yakını ölüyo ama ne kurtarırsak kardır.bence anneler çocuklarına bi kaşıkta olsa yedirmeli.benim yiğenlerim kavga ediyolar yerken okadar çok seviyolar.

günaydın bacım,
ben geldim sen gittin ben de birazdan yemee gidicem o zamanda sen gelirsin. bi kavuşamicaz mi bea
işimi gücümü hallettim artık akşama kadar burdayım merak etme

biz marstan gelmiş ekmek banan uzaylılar, bu hatunda venüsten gelmiş. süpersonik hızlı kilo veren deli metabolizmalı hatun
venüs kadını woouww çok seksi hissettim kendimi

erkek metabolizması daha hızlı yakar kalorileri.sen biraz ona kumpas hazırla sevdiği şeyler yap dayanamazsın sende dikkat et onu geç

henüz yeni kahvaltı daha doğrusu bişi yeme fırsatı buluyorum 1 domates 4 zeytin 1 kk kadar peynir.bukadarçık kahvaltım.artık duruma göre doymazsam başka şeyler yerim.:82:

hhh portakallı kereviz tarifini aldım canım. kopyaladım pc ye. en kısa zamanda pişircem....

seski venüs ouwww :

bende aynen öyle dedim. erkeklerin metabolizması hızlı olabilir ama güzel yemeklere dayanamazlar

henüz yeni kahvaltı daha doğrusu bişi yeme fırsatı buluyorum 1 domates 4 zeytin 1 kk kadar peynir.bukadarçık kahvaltım.artık duruma göre doymazsam başka şeyler yerim.:82:

geç kalkınca iştahın anca açılıyo. ben az önce öğle yemeğinden geldim.
yayla çorbası
tavuk gögüs
salata yedim. epey çok geldi yaa ekmek bile yemedim. sanırım midem küçülüyo.bir kısmını sonraya saklamak isterdim ama işyerinde bu biraz zor :93:

hhh portakallı kereviz tarifini aldım canım. kopyaladım pc ye. en kısa zamanda pişircem....

seski venüs ouwww :

bende aynen öyle dedim. erkeklerin metabolizması hızlı olabilir ama güzel yemeklere dayanamazlar
yani erkekler takmaz diyeti çok ciddi boyutta bi sorun yoksa hele bide evliyse salla gitsin.bu nile destek için onu gaza getirmek için eşinin planladığı bi kumpas bence
valla ben kereviz yemeye 1-2 sene olmadı başlayalı.normal terbiyelisini görmüştüm daha önce ve hiç ilgimi çekmedi.zaten yemekle çok arası olmayan biriyim bazı şeyler dışında canım pek bişi çekmez bizim venüste böyle.bu arada hemen venüs oldu avatarım dikkatinizi çekerim
ailem izmirde olunca orda bu tarz sebze yemekleri daha çok pişiyo.buralarda pek olmuyo mesela kerevizin yeşil kısmı.izmirde yeşil kısmıyla satılır.o yapsaklarındanda zeytin yağlı limonlu sarmısaklı salatası yapılır bende tesadüfen karşılaştım portakallı kerevizle bi aşk doğdu aramızda denk geldimi alıp yapmaya çalışırım muhakkak.

Son düzenleme:
epey doyurucu ve sağlıklı bi menü olmuş.valla bana hazır gelse bende gözümü açınca otururum sofraya hiç uykumun açılmasını beklemem öyle midem almıyo ah şiştim bunu hayatta yiyemem gibi bi durumum hiç olmaz.yeterki beynen istemeyeyim.eğer gözüm açsa öyle doymak gibi bi hissim hiç olmaz benim sorunumda bu.karnım şişiyo davul gibi oluyo ama canım istiyoya beynimde ay kilo alacağım gibide bi düşünce yoksa muhakkak o aklıma koyduğumu yerim

Son düzenleme:
günaydın kızlar....
pc başında çok oturmayın...
kalkın yürüyün bakimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…