ben oturarak diyet yapıyorum yürüyerek herkes yapargünaydın kızlar....
pc başında çok oturmayın...
kalkın yürüyün bakimmmm
ben oturarak diyet yapıyorum yürüyerek herkes yapar
epey doyurucu ve sağlıklı bi menü olmuş.valla bana hazır gelse bende gözümü açınca otururum sofraya hiç uykumun açılmasını beklememöyle midem almıyo ah şiştim bunu hayatta yiyemem gibi bi durumum hiç olmaz.yeterki beynen istemeyeyim.eğer gözüm açsa öyle doymak gibi bi hissim hiç olmaz benim sorunumda bu.karnım şişiyo davul gibi oluyo ama canım istiyoya beynimde ay kilo alacağım gibide bi düşünce yoksa muhakkak o aklıma koyduğumu yerim
spor herkese kilo verdirmiyo.benim arkadaşımda az dikkat edip yürüyüşe çıktı ki izmirin sıcağında düşün oturduğun yerde terliyosun bide yürüdüğünü düşün.ilk 1 ay nerdeyse hiç kilo vermedi.ama vazgeçmedi.4 ayda sanırım 7 kilo verdi ama yanında diyette yaparak.ben spor yapmasamda kilo verebiliyorum tabi yapsam daha sağlıklı olur ama şu ara gerçekten halim yok.ama eve dönünce tekrar başlamak istiyorum eskisi gibi olmasada enazından haftada 1-2 kere yürüyüp jimlastik aletlerini kullanacam.hele bi annemin kampınada bi gidimişim dolayısı ile mecbur oturuyorum ben
ama sporla kilo veremiyorum. geçen aylarda salona yazılmıştım. dikkatte ettim ama 3 ayda anca 2,5 kg verdim. sanırım vücudum ağır spora direniyor. bende az sporla yavaş yavaş kilo verip sonra sporla toparliim vücudu dioyurm.
kontrol panelinde değiştiriyosun canım.evet bu ay savaşcısı animesindeki venüs karakteriya yeşim bugün ki menü şansıma işyerinde güzel çıkan nadir yemeklerden. genelde agır yaglı kızartmalar filan çıkıyo. mecbur doymak için yiyordum. şimdi bir aylık yemek listesini eve dolabın üstüne asıcam böylece o gün ne yemek var öğleyin bilicem. ona göre evden takviye getircem işe..
bu arada senin avatarların kopartıyo insanı zatenama bu sanki venüs değil de şu japon anime karakterlerinden biri.
bide avatarı nerden ayarliyon o kadar zaman oldu ben beceremedim :26::26:
400 gram bişicik değil yavrum.aç karnınamı tartıldın tartılırken seksimiydin adet dönemin yakınmı vs. biçok etken bu fazlalığın olmasına neden olabilir.boşver tam hız yola devamya moralim bozuldu tartıldım sabah 400 gr almışım 76.2 iydim 76.800 olmuşum off ya zaten belliydi böyle olcağı fazlada kaçırmamıştım halbuki ama geçen haftaya göre daha dikkat etmemiştim ama neyse ya napcam ben
ohh afiyet olsun.ben baharatı acıyı falan çok seviyorum.bu durumlarda yemeğe tuz yerine bol baharat atıyorum.sende yiyebiliyosan öyle deneöğlen yemeğimi yedim geldim
1 kase corba
1 tabak kuru fasulye
kereviz salatası (yarısını yedım içinde mayonez vardır dıye.evde de mevsim salata yaparım aksam dıye aynısı olmasın dedım.)
1 bardak ayran ve yemeklere hıc tuz atmadım ekmek te yemedim holeyy
ohh afiyet olsun.ben baharatı acıyı falan çok seviyorum.bu durumlarda yemeğe tuz yerine bol baharat atıyorum.sende yiyebiliyosan öyle dene
aslında bu iştah olayı birazda psikolojik bu yüzden korkma.ama aklında bulunsun ilerde denersin.ama sonuçta tuz kilo aldırmaz sabah dediğim gibi vucut fazlasını atmakta zorlandığı büyük kısmı vucutta kalır ve ödeme neden olur. bu yüzden tuz ödem yapar.çok yemekte sindirim sisteminin düzenini bozduğu için sindirilemeyen kısmını yağa çeviriyoruz olay bu.bu yüzden doktorlar az az sık sık yiyin diye öneriyo.nekadar az yersen sindirim sitemin daha rahat çalışacağı için hemen sindirip yararlı öğeleri vucudunda bırakıp zararlıları atar.canım bend ecok severım baharatı acıyı ama aklıma geldı pulbiber dökmek vazgectım acı iştahı acar dıye zaten yeni başlıyorum köstek olmasın bana dedim.
ay anam profösör gibi kadınımbilmediğim bi şeyde yok terzi kendi söküğünü dikemez misali benimkide.hani vardırya kendi 100 kilodur diyetisyendir.bende o misal
canım bir günlük farkları ciddiye almamalısın. her gün düşecek diye bir şey yok ki. benim de o kadar değişken ki. pazar sabahı 70.50 çıkmıştım bu sabah yine 71.100 ama yin yang gib paso değişiyo. o yüzden cuma gününe kadar sabredicem sabit kiloyu almak içinya moralim bozuldu tartıldım sabah 400 gr almışım 76.2 iydim 76.800 olmuşum off ya zaten belliydi böyle olcağı fazlada kaçırmamıştım halbuki ama geçen haftaya göre daha dikkat etmemiştim ama neyse ya napcam ben
tuz öyle tuz deyince bile insanın ağzı sulanıyoestagfırullah canım ben tuz cok kullanırım o yuzden artık azalmaya karar verdım.Birde tuz bağımlılık yapıyo canım yani tuzlu şeyler mesela cips,kuruyemiş ben bunlara bayılırım yedikçe yiyesim gelir.
günlük değişim evet çok oluyo.bu yüzden bende sabrediyorum 2 haftadır perşembeleri bakıyorumcanım bir günlük farkları ciddiye almamalısın. her gün düşecek diye bir şey yok ki. benim de o kadar değişken ki. pazar sabahı 70.50 çıkmıştım bu sabah yine 71.100 ama yin yang gib paso değişiyo. o yüzden cuma gününe kadar sabredicem sabit kiloyu almak için
yaa yeşim profilime girdim avatar olarak baba bizi okula gönder die bişi var ona tıklayınca yine profil çıkıyo nereden değşiyor bu avatar yaa :84::84::84::84:
canım kontrol paneline tıkladığın zaman sağ tarafta avatarını değiştir diye link var ordan değiştiriyorsun.
ohh be sonunda buldum. bu arada soldaymışarcakcım ama gördüm saolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?