70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben oturarak diyet yapıyorum yürüyerek herkes yapar

işim dolayısı ile mecbur oturuyorum ben
ama sporla kilo veremiyorum. geçen aylarda salona yazılmıştım. dikkatte ettim ama 3 ayda anca 2,5 kg verdim. sanırım vücudum ağır spora direniyor. bende az sporla yavaş yavaş kilo verip sonra sporla toparliim vücudu dioyurm.

ya yeşim bugün ki menü şansıma işyerinde güzel çıkan nadir yemeklerden. genelde agır yaglı kızartmalar filan çıkıyo. mecbur doymak için yiyordum. şimdi bir aylık yemek listesini eve dolabın üstüne asıcam böylece o gün ne yemek var öğleyin bilicem. ona göre evden takviye getircem işe..
bu arada senin avatarların kopartıyo insanı zaten ama bu sanki venüs değil de şu japon anime karakterlerinden biri.
bide avatarı nerden ayarliyon o kadar zaman oldu ben beceremedim :26::26:

ya moralim bozuldu tartıldım sabah 400 gr almışım 76.2 iydim 76.800 olmuşum off ya zaten belliydi böyle olcağı fazlada kaçırmamıştım halbuki ama geçen haftaya göre daha dikkat etmemiştim ama neyse ya napcam ben

spor herkese kilo verdirmiyo.benim arkadaşımda az dikkat edip yürüyüşe çıktı ki izmirin sıcağında düşün oturduğun yerde terliyosun bide yürüdüğünü düşün.ilk 1 ay nerdeyse hiç kilo vermedi.ama vazgeçmedi.4 ayda sanırım 7 kilo verdi ama yanında diyette yaparak.ben spor yapmasamda kilo verebiliyorum tabi yapsam daha sağlıklı olur ama şu ara gerçekten halim yok.ama eve dönünce tekrar başlamak istiyorum eskisi gibi olmasada enazından haftada 1-2 kere yürüyüp jimlastik aletlerini kullanacam.hele bi annemin kampınada bi gidim

öğlen yemeğimi yedim geldim
1 kase corba
1 tabak kuru fasulye
kereviz salatası (yarısını yedım içinde mayonez vardır dıye.evde de mevsim salata yaparım aksam dıye aynısı olmasın dedım.)
1 bardak ayran ve yemeklere hıc tuz atmadım ekmek te yemedim holeyy

kontrol panelinde değiştiriyosun canım.evet bu ay savaşcısı animesindeki venüs karakteri

400 gram bişicik değil yavrum.aç karnınamı tartıldın tartılırken seksimiydin adet dönemin yakınmı vs. biçok etken bu fazlalığın olmasına neden olabilir.boşver tam hız yola devam

ohh afiyet olsun.ben baharatı acıyı falan çok seviyorum.bu durumlarda yemeğe tuz yerine bol baharat atıyorum.sende yiyebiliyosan öyle dene

ohh afiyet olsun.ben baharatı acıyı falan çok seviyorum.bu durumlarda yemeğe tuz yerine bol baharat atıyorum.sende yiyebiliyosan öyle dene

canım bend ecok severım baharatı acıyı ama aklıma geldı pulbiber dökmek vazgectım acı iştahı acar dıye zaten yeni başlıyorum köstek olmasın bana dedim.

canım bend ecok severım baharatı acıyı ama aklıma geldı pulbiber dökmek vazgectım acı iştahı acar dıye zaten yeni başlıyorum köstek olmasın bana dedim.
aslında bu iştah olayı birazda psikolojik bu yüzden korkma.ama aklında bulunsun ilerde denersin.ama sonuçta tuz kilo aldırmaz sabah dediğim gibi vucut fazlasını atmakta zorlandığı büyük kısmı vucutta kalır ve ödeme neden olur. bu yüzden tuz ödem yapar.çok yemekte sindirim sisteminin düzenini bozduğu için sindirilemeyen kısmını yağa çeviriyoruz olay bu.bu yüzden doktorlar az az sık sık yiyin diye öneriyo.nekadar az yersen sindirim sitemin daha rahat çalışacağı için hemen sindirip yararlı öğeleri vucudunda bırakıp zararlıları atar.

ay anam profösör gibi kadınım bilmediğim bi şeyde yok terzi kendi söküğünü dikemez misali benimkide.hani vardırya kendi 100 kilodur diyetisyendir.bende o misal

ay anam profösör gibi kadınım bilmediğim bi şeyde yok terzi kendi söküğünü dikemez misali benimkide.hani vardırya kendi 100 kilodur diyetisyendir.bende o misal

estagfırullah canım ben tuz cok kullanırım o yuzden artık azalmaya karar verdım.Birde tuz bağımlılık yapıyo canım yani tuzlu şeyler mesela cips,kuruyemiş ben bunlara bayılırım yedikçe yiyesim gelir.

canım bir günlük farkları ciddiye almamalısın. her gün düşecek diye bir şey yok ki. benim de o kadar değişken ki. pazar sabahı 70.50 çıkmıştım bu sabah yine 71.100 ama yin yang gib paso değişiyo. o yüzden cuma gününe kadar sabredicem sabit kiloyu almak için

tuz öyle tuz deyince bile insanın ağzı sulanıyo artık içindeki vitaminlerden dolayı sanırım.bende çok severim tuzlu şeyleri ama öyle ekstra tuz dökmem.yemek tuzsuz bile olsa üzerine dökmem.zaten bu tarz tuz tüketimi zararlı diye bişi okumuştum bi ara.

günlük değişim evet çok oluyo.bu yüzden bende sabrediyorum 2 haftadır perşembeleri bakıyorum ama 6 gün dayanıyorum sonuçta.ben bu hafta fazla çıkarım adetim pazara anca bitecek çünkü

yaa yeşim profilime girdim avatar olarak baba bizi okula gönder die bişi var ona tıklayınca yine profil çıkıyo nereden değşiyor bu avatar yaa :84::84::84::84:

yaa yeşim profilime girdim avatar olarak baba bizi okula gönder die bişi var ona tıklayınca yine profil çıkıyo nereden değşiyor bu avatar yaa :84::84::84::84:

canım kontrol paneline tıkladığın zaman sağ tarafta avatarını değiştir diye link var ordan değiştiriyorsun.

Merhaba bende 72 kiloyum 163 boyum var nisanda nişanlanıcam ve vermem gereken 15 kilo var iştahımı kestim birazcık ama faydası olmuyor , şu lotus 100 denen zayıflama ürününü almak istiyorum acaba aranızda kullanıp sonuç alabilen varmı (( şişman gelin olmak istemiyorum ağzımı tututyorum 1 aydır banamısın demedi . bankacıyım -ama bankaanın çağrı merkezinde sürekli oturmak zorunda olduğumuz bir iş hareketede vakit yok bana bir şeyler öenerin ne olur ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…