70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ilaçları kesinlikle tavsiye etmiyoruz.deneyenlerde pişman.sonuç alan var ama sonrasında fazlasıyla kilo almışlar.bazıları tam tersi hiç vermemiş aksine kilo almış.1. kilon çok fazla değil.ama idealindeki bu 15 kiloluk hedef biraz fazla.öncelikle hedefini biraz düşür.düğününe sakla bunu.yoksa verip düğüne kadar tekrar alırsın boşa uğraşmış olursun.düzenli beslenirsen rahatlıkla nişanına kadar baya kilo verirsin üzülme.

hoşgeldin cnm hayır biz hap falan kullanmıyoruz kullanılmasınada karşıyız boqazını tutmayla olmaz cnm biz yiyerek zayıflıyoruz şartlarımız böyle bu siteyi takip edersen menülerimizi görürsün ve ne yemen konusunda bi fikrin olur kolay gelsin..

boqazlarım şişmiş kızlar kuşburnu çayı içiyorum çok hassas boqazlarım az bişeyde şişiveriyor
çook geçmiş olsun senacım. kuşburnu doğru seçim bir de kastamonudan gelen 100% doğal kuşburnu ise, biliyorsun 100 gr kuşburnunda 1 kasa portakala eş değer C vitamini var deniyor.
Boğazına elma sirkesi iyi gelir, 1 tatlı kaşığı iç ama arkasından hemen su içme. mikropları kırmasına izin ver, ben hep denerim işe yarar.

aa şeyde iç sahlepte eğer tahriş falan varsa hemen ii geliyo.ben resmen ağladım acısından ki canım öyle tatlı değildir.ama içince bişiim kalmadı :26:

Son düzenleme:
dene güzel oluyor. bahara kısmetse başlarım yürümeye.oturayımki vucut oturmaya alışsın sonra yürüyünce feleği şaşıp yağ yaksın dimi ama

kız sen varya sen, az değilsin haa
kimsenin düşünmediğini de hep sen düşünürsün değil mi venüssssssssss

merhaba kızlar
hafta sonu üstün gayretlerim sonucu 700 gr vermişim,perşembe günü kontrolüm vardı hiç kilo vermemiştim hatta 200 gr almıştımepey bir fırça yedikten sonra bugün tartıya çağrılmıştım sonuç iyiydi,perşembe gününe kadarda böyle giderse iyiyim u haftaperşembe günüde sonucu yazarım ,bir çay vardı listemde çok faydasını gördüm iştahımı kesti tadıda güzel
.yazıyorum:1 yeşil elma (golden olabilir),1 limon dörde böl,biraz tarçın ,biraz maydonoz sapı,biraz kiraz saçı,ve biraz karanfil. kaynatın için tadı güzel aktarda kiraz sapı varmış ben kiraz sapı katmadım,katsan daha faydalı olur dedi doktor. arkadaşlar tadı gerçekten güzel ve iştah kesiyor benim akşamları tatlı ve aburcubur krizim tutardı engelledi,şekerde katmıyosunuz ama tarçın tat veriyor tavsiye ederimm

boqazlarım şişmiş kızlar kuşburnu çayı içiyorum çok hassas boqazlarım az bişeyde şişiveriyor

cok gecmıs olsun canım bend esneın gıbıyım canım haftasonu nezle gıbıydım bogazımda fena yanıyodu zencefilli ballı limonlu ıhlamur yaptım kendıme 2 gün içtim iyi geldi.dene istersen

kız sen varya sen, az değilsin haa
kimsenin düşünmediğini de hep sen düşünürsün değil mi venüssssssssss
ama öyle ciddi diyorum.benhep yürürüm az yerim ama işe yaramıyoki diyenlerin sorunu bu.çünkü vucut o sisteme alışık bi işe yaramaz yürümesi aç gezmesi.vucudu farklı yönlendirmek lazım.çoğu zaman çok yemekte kilo aldırmaz.mesela benim yengelerim bi kahvaltı masası hazırlarlar anlatamam ortada yenecek kesin özel bişi var.yağı balı reçeli peyniri envayi çeşit.ama kiloları hep sabittir.anca 1-2 kilo oynarlar.ozamanda hemen akşam yemeğini azaltırlar tamam old bitti

hoşgeldin.hadi gözün aydın.demekki fırçalanmak gerekiyo etkisi olacaksa bizde arada yapalım burda

Son düzenleme:

yok yani cidden senin söylediklerin çok dikkatimi çekiyor. hiç kimsenin söylemediği ve cidden işe yaraması çokta mantıklı olan şeyler. o yüzden dedim bi senden ve burdaki bazı kızlardan duyuyorum böyle şeyleri çünkü.yıllarca bize "yemiceksin bogazını tutucaksın öyle kilo verirsin" dendi. diyet; bizim gibi yemek yemekten zevk alan insanlar hayatın tadlarından mahrum kalması olarak empoze edilince hiç bir zaman başarıya ulaşamadık,ulaşamadı onu diyorum

merhaba
ben de 77 kiloyum.....aslında 71 e kadar düşmüştüm ama gece yeme huyum yüzünden 77 e kadar çıktım puffff......şimdi de oruç tutuyorum gebeliğimden kalan borçlarımı hepten şaştı metabolizmam.... şu tarçınlı marçınlı şeyi yaptım ama oruç tuttuğum için efektif içemiyorum ühüüüüü ben kilo veremiyoruuuummm iradesizim acayip acıkıyorum resmen alışkanlık bu.... ne yesem de hem gözüm doysa hem kalorisi cok az olsa :84:

aferin bana benimki yılların deneyimi biraz gözlemleme özelliğimden kaynaklı bilgiler canım.dedimya terzi kendi söküğünü dikemez hesabı bende biliyorum ama uygulayamıyorum dediğimi yapın yaptığımı yapmayın hesabı

kendi ağzınla demişin gece yeme alışkanlığım var.bunu kestinmi gün içindede az dikkatle hızlı bi şekilde kilo verirsin.oruç tutarken kilo vermek biraz zor. çok çok dikkat edersen belki 1-2 kilo kadar kayıp olur.orucunda biraz dikkat edip borçların bitincede diyete girersin hemen toparlasın üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…