merhaba
ben de 77 kiloyum.....aslında 71 e kadar düşmüştüm ama gece yeme huyum yüzünden 77 e kadar çıktım puffff......şimdi de oruç tutuyorum gebeliğimden kalan borçlarımı hepten şaştı metabolizmam.... şu tarçınlı marçınlı şeyi yaptım ama oruç tuttuğum için efektif içemiyorum ühüüüüü ben kilo veremiyoruuuummm iradesizim acayip acıkıyorum resmen alışkanlık bu.... ne yesem de hem gözüm doysa hem kalorisi cok az olsa:84:
aferin banabenimki yılların deneyimi biraz gözlemleme özelliğimden kaynaklı bilgiler canım.dedimya terzi kendi söküğünü dikemez hesabı bende biliyorum ama uygulayamıyorum dediğimi yapın yaptığımı yapmayın hesabı
ben venüsüm hep seksiyim anam.tartılmamdan belli değilmiaferin sana ve buraya girerek birbirimizin gözlem ve tecrübelerinden faydalanan tüm bugünün sevimli tombul ama geleceğin fit ve seksi kızlarınaaaa
ona ne şüpheben venüsüm hep seksiyim anam.tartılmamdan belli değilmi
herzaman herşeyin doğalı doğru olandır.ilaçlar şifa olsaydı kimse aç kalmaz yer yer üzerine bi ilaç ohh yan gelip yatar değilmi.hem sorun edeceğin aşırı bi kilon yok.nişanına 2-3 ay var.bu sürede düzenli ve biraz öğünlerini kısarak çok rahat kilo vericeksin.sık sık buraya gel arkadaşlarla düşüncelerini paylaş.emin ol seninle aynı durumda olan aynı hatalı sistemle belkide beslenen biçok kişi var.birlikte doğru yolu bulmakta birbirimize destek olcağız.size yazdıktan hemen sonra ilaçtan vazgeçtim, kadınlar kulubü ile tanışalı neredeyse 5 yıl oluyor ama çok sık giremiyordum sayfaları okudukça nasılda birbirini belikide görmeyen tanımayan insanların aralarında birbirlerine cesaret verdiğini güven verdiğini gördüm gerçekten çok güzel , birr bölüm fark ettim diyetisyenlerle ilgili sanırım doktorumu buldum , bu iş biraz uzman desteği ile olacak sanırım . bir gelişme olursa sizlerlede paylaşmak isterim .
cevap veren arkadaşlar teşekkürler.
muhakkak olcak hiç merak etme gayet güzel bi menüHerkese merhaba
Sabah o gazla spora gittim 500 kalori yaktım geldim...
Sonra öğleyin: 1 tabak çorba -ton balığı (yağsız olanı var ya küçük konserve olan)-1 dilim ince ekmek ve salata yedim...
İşte böyle... Cumaya kadar fark olacak mı merak ediyorum doğrusu
ben venüsüm hep seksiyim anam.tartılmamdan belli değilmi
sende hafiften şeker bir narsizm seziyorum ben :26::26:
ateş gurubundan aslan,koç yada ne bileyim akrep filan olabilir misin ?
mesela ben koç gibi kadınım
ohh yarasın sefamız olsunbende geldim 73 kg 63den 73e yükseldim
ateşlerden ne yalan söylim hiç haz etmem ben tipik bi toprak grubuyum.oğlak burcuyum bakma böyle konuştuğuma maksat muhabbet olsun hepimiz eğlenelim narsizim bana göre değil.zaten sırf bu yüzden ateş grubundan hoşlanmam
bende geldim 73 kg 63den 73e yükseldim
hoşgeldin aramıza canım. sen kendi kendini epey bir motive etmişsin zaten. buradaki motivasyon diyetisyende bilem yok hiyeyt beemerhaba arkadaslar yorumlarin bir kismini okudum cok guzel motive ediyorsunuz bende araniza katilmak istiyorum kilom 77.8 boyum 1.64 amacim 60 olmak aslinda bir ay once 82.5 kiloydum kendimce dikat ederek 77.8 indim umarim boyle devam ederim.....
hoşgeldin aramıza canım. sen kendi kendini epey bir motive etmişsin zaten. buradaki motivasyon diyetisyende bilem yok hiyeyt bee
merhaba arkadaslar yorumlarin bir kismini okudum cok guzel motive ediyorsunuz bende araniza katilmak istiyorum kilom 77.8 boyum 1.64 amacim 60 olmak aslinda bir ay once 82.5 kiloydum kendimce dikat ederek 77.8 indim umarim boyle devam ederim.....
hoşgeldin aramıza canım. sen kendi kendini epey bir motive etmişsin zaten. buradaki motivasyon diyetisyende bilem yok hiyeyt bee
Hoşgeldinn
Ben de 1 haftadır burdayım gerçekten burdaki motivasyonu hiç biryerde görmedim ben... Tam vazgeçicem diyorum aklımda burası var... Resmen kader arkadaşlarım oldu 1 haftada...
aynı model bitanede evde varama mütevazi bir koçum yani ateş.
ateşleri sevmem demişsin ama beni sevdin, yani öyle sanıyorum :26::26:
hoşgeldin.maşallah aramıza katılmadan baya bi yol almışsın.şimdi bizimle beraber yola yanlız devam etmek zorunda kalmayacaksın ve varış noktasına daha çabuk ve emin adımlarla varacaksınmerhaba arkadaslar yorumlarin bir kismini okudum cok guzel motive ediyorsunuz bende araniza katilmak istiyorum kilom 77.8 boyum 1.64 amacim 60 olmak aslinda bir ay once 82.5 kiloydum kendimce dikat ederek 77.8 indim umarim boyle devam ederim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?