diyette olunca tükettiğim peynir miktarı azalıyor dolayısıyla az almış olsamda kısa sürede bitiremediğim için peynir bi süre sonra bozulmaya başlıyor.ozaman üzerine bi yumurta biraz maydanoz ki ben çok severim o yüzden baya koyuyorum.sevdiğim için yine içine çörekotu koyup yağsız tavada pişiriyorum.benim için süper bi lezzetbu akşamki yemeğimde bu yanında domates zeytn ve çay.
tabii ki öyle olanlardan uzak durmak en doğrusu. ama ruhunu eğitebilen ateş grupları çok ateşli dostlar olurlar. mesela koç erkeğinin hasını bulmak çok zordur. genelde çok benmerkezcidirler. sen şanslısın sanırımaynı model bitanede evde vareşimde koç burcu en yakın arkadaşımda aslan burcu ama genel olarak ateş grubuyla görüş ve düşüncelerimiz ters düşer.bu narsizm duygusu fazla gelişmiş olanlar varya.küçük dünyaları kendinin yarattığını düşünen kişiler.
alışverişini yapmıştın dimi dün.afiyet olsun.şu tavuk yokmuOhh afiyet olsun canım hem lezzetli hem besleyici hem de zararsız bir yemek oluyo böylelikle... Ben de sanırım tavuk ve salata yicem akşama...
ben şu anda bir adet kepekli etimek ve biraz peynirle ara ögün yapıyorum. eve gidince meyve yerim artık yada çok acıkırsam bi iki kaşık karnıbaharOhh afiyet olsun canım hem lezzetli hem besleyici hem de zararsız bir yemek oluyo böylelikle... Ben de sanırım tavuk ve salata yicem akşama...
eşim bitanedir.evet ben merkezcidirtabii ki öyle olanlardan uzak durmak en doğrusu. ama ruhunu eğitebilen ateş grupları çok ateşli dostlar olurlar. mesela koç erkeğinin hasını bulmak çok zordur. genelde çok benmerkezcidirler. sen şanslısın sanırım
afiyet olsun.bende ekmek olarak onu tüketiyorum.haftanın 3-4 günü 1 er tane.herzaman canım istemiyo yemek o yüzden tüketmiyorum.yoksa hergün 1 dilim yemem lazım.ama bi venüs olarak aykırılık yapıyorumben şu anda bir adet kepekli etimek ve biraz peynirle ara ögün yapıyorum. eve gidince meyve yerim artık yada çok acıkırsam bi iki kaşık karnıbahar
alışverişini yapmıştın dimi dün.afiyet olsun.şu tavuk yokmuhaşlanmış tavuk bi kümes olsa yerim okadar çok seviyorum.ama haşlanmış olarak diğer türlü okadar tüketemiyorum zaten
afiyet olsun.bende ekmek olarak onu tüketiyorum.haftanın 3-4 günü 1 er tane.herzaman canım istemiyo yemek o yüzden tüketmiyorum.yoksa hergün 1 dilim yemem lazım.ama bi venüs olarak aykırılık yapıyorum
bi ara çıktığında kuru yemişciden alırsın.zaten envai çeşit kuru meyve varEvet nihayet alışveriş yaptım, yoksa evde yicek ekmek yoktu pizza yiyordumŞimdi bi güzel doğru düzgün şeyler aldım, aç kalmadan zayıflayım diye Markette kuru meyve yoktu yalnız atıştırmalık olarak etiform aldım napalım artık...
yaa bluemoon cum seninki de ekmek bulamazlarsa pizza yesinler olmuş tam yaEvet nihayet alışveriş yaptım, yoksa evde yicek ekmek yoktu pizza yiyordumŞimdi bi güzel doğru düzgün şeyler aldım, aç kalmadan zayıflayım diye Markette kuru meyve yoktu yalnız atıştırmalık olarak etiform aldım napalım artık...
olmaz :84::84::84: zaten beni yuvarlak bişiye benzettiniz ince bişeye benzetmemiz lazım seni :44: ama ne tokken kafam çalışmıyo sanırımbenmerkezci koç eniştemize senin gibi venüsyakışırbende kendime karnıbahar güzeli diyim bare
aynı model bitanede evde vareşimde koç burcu en yakın arkadaşımda aslan burcu ama genel olarak ateş grubuyla görüş ve düşüncelerimiz ters düşer.bu narsizm duygusu fazla gelişmiş olanlar varya.küçük dünyaları kendinin yarattığını düşünen kişiler.
hoşgeldin.maşallah aramıza katılmadan baya bi yol almışsın.şimdi bizimle beraber yola yanlız devam etmek zorunda kalmayacaksın ve varış noktasına daha çabuk ve emin adımlarla varacaksın
biçok arkadaşımız burdaki motivasyondan dolayı diyetini bozamıyotesekur ederim hep beraber insalah
biçok arkadaşımız burdaki motivasyondan dolayı diyetini bozamıyosende ufak kaçamaklar dışında bozmadan idealindeki kiloya inmeyi başaracaksın eminim. [/QUO ben aslinda daha once denedim ama her seferinde basarisiz oldum bu sefer oluyor galiba sizlerin motiveleriyle daha kolay olacak insalah. bide bu kilo cetvelini nerden nasil hazirliyorsunuz acaba..........:81:
hoşgeldin.bende tıkabasa doluyum ama canım yemek istiyo ama ben ne yapıyorum yemiyorumiyi akşamlar kızlaar ben geldim.
ailenizin karnıbahar güzeliiii
akşam yemeğim bir salatalık bir adet portakal. dün ki felaketten sonra bu cezayı hakettim
iyi akşamlar kızlaar ben geldim.
ailenizin karnıbahar güzeliiii
akşam yemeğim bir salatalık bir adet portakal. dün ki felaketten sonra bu cezayı hakettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?