70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

diyette olunca tükettiğim peynir miktarı azalıyor dolayısıyla az almış olsamda kısa sürede bitiremediğim için peynir bi süre sonra bozulmaya başlıyor.ozaman üzerine bi yumurta biraz maydanoz ki ben çok severim o yüzden baya koyuyorum.sevdiğim için yine içine çörekotu koyup yağsız tavada pişiriyorum.benim için süper bi lezzet bu akşamki yemeğimde bu yanında domates zeytn ve çay.

Ohh afiyet olsun canım hem lezzetli hem besleyici hem de zararsız bir yemek oluyo böylelikle... Ben de sanırım tavuk ve salata yicem akşama...

tabii ki öyle olanlardan uzak durmak en doğrusu. ama ruhunu eğitebilen ateş grupları çok ateşli dostlar olurlar. mesela koç erkeğinin hasını bulmak çok zordur. genelde çok benmerkezcidirler. sen şanslısın sanırım

Ohh afiyet olsun canım hem lezzetli hem besleyici hem de zararsız bir yemek oluyo böylelikle... Ben de sanırım tavuk ve salata yicem akşama...
alışverişini yapmıştın dimi dün.afiyet olsun.şu tavuk yokmu haşlanmış tavuk bi kümes olsa yerim okadar çok seviyorum.ama haşlanmış olarak diğer türlü okadar tüketemiyorum zaten

ben şu anda bir adet kepekli etimek ve biraz peynirle ara ögün yapıyorum. eve gidince meyve yerim artık yada çok acıkırsam bi iki kaşık karnıbahar

eşim bitanedir.evet ben merkezcidir ama benide okadar düşünür.okadar kusuruda olsun lovesın loveyım onu

ben şu anda bir adet kepekli etimek ve biraz peynirle ara ögün yapıyorum. eve gidince meyve yerim artık yada çok acıkırsam bi iki kaşık karnıbahar
afiyet olsun.bende ekmek olarak onu tüketiyorum.haftanın 3-4 günü 1 er tane.herzaman canım istemiyo yemek o yüzden tüketmiyorum.yoksa hergün 1 dilim yemem lazım.ama bi venüs olarak aykırılık yapıyorum

alışverişini yapmıştın dimi dün.afiyet olsun.şu tavuk yokmu haşlanmış tavuk bi kümes olsa yerim okadar çok seviyorum.ama haşlanmış olarak diğer türlü okadar tüketemiyorum zaten

Evet nihayet alışveriş yaptım, yoksa evde yicek ekmek yoktu pizza yiyordumŞimdi bi güzel doğru düzgün şeyler aldım, aç kalmadan zayıflayım diye Markette kuru meyve yoktu yalnız atıştırmalık olarak etiform aldım napalım artık...

afiyet olsun.bende ekmek olarak onu tüketiyorum.haftanın 3-4 günü 1 er tane.herzaman canım istemiyo yemek o yüzden tüketmiyorum.yoksa hergün 1 dilim yemem lazım.ama bi venüs olarak aykırılık yapıyorum

benmerkezci koç eniştemize senin gibi venüs yakışırbende kendime karnıbahar güzeli diyim bare

bi ara çıktığında kuru yemişciden alırsın.zaten envai çeşit kuru meyve var hepsinden 100 er gr alır bi kavanoza karıştırır koyarsın.yicen zaman çay tabağına koyarsın pc başında 1-2 atarsın ağzına.

yaa bluemoon cum seninki de ekmek bulamazlarsa pizza yesinler olmuş tam ya
neyse benim mesai bitti, eve kaçar baayy

benmerkezci koç eniştemize senin gibi venüs yakışırbende kendime karnıbahar güzeli diyim bare
olmaz :84::84::84: zaten beni yuvarlak bişiye benzettiniz ince bişeye benzetmemiz lazım seni :44: ama ne tokken kafam çalışmıyo sanırım bi ara bulurum aceleye gerek yok

benimde kocişim gelmek üzere bende çıkıyorum.1 saat içinde tekrar gelmiş olurum ama

tesekur ederim hep beraber insalah

iyi akşamlar kızlaar ben geldim.
ailenizin karnıbahar güzeliiii
akşam yemeğim bir salatalık bir adet portakal. dün ki felaketten sonra bu cezayı hakettim

akşam yemeğim bir salatalık bir adet portakal. dün ki felaketten sonra bu cezayı hakettim
hoşgeldin.bende tıkabasa doluyum ama canım yemek istiyo ama ben ne yapıyorum yemiyorum

Hoş geldiiin dee

Şimdi sen bu salatalık ve portakalla nasıl duruyorsun allahaşkına? Öğlein ne yedin? Acaba daha da acıkmaz mısın akşam akşam?? Ben akşam:
TAvuk
Salata
Yoğurt yedim hem de 19:00 dan öncee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…