hoşgeldin.bende tıkabasa doluyum ama canım yemek istiyo ama ben ne yapıyorum yemiyorum
Hoş geldiiin dee
Şimdi sen bu salatalık ve portakalla nasıl duruyorsun allahaşkına? Öğlein ne yedin? Acaba daha da acıkmaz mısın akşam akşam?? Ben akşam:
TAvuk
Salata
Yoğurt yedim hem de 19:00 dan öncee
ben ne yedim.tadı değişmiş olan peyniri yaklaşık 2-3 kk kadar peynire 1 yumurta kırdım.içine maydanoz ve çörek otu koydum pişirdim yanındada domates zeytin.yarısını yiyince doymuştum ama kalmasın diye bitirdim yani tokum ama böyle bişiler yeme isteğim oluştu biraz önce nedense.hoşbulduk canım.mini akşam yemeğimi yidim,dizilerime gömüldüm ara ara bakıyorum foruma.sen ne yedin ki tıkabasa?
o geriden yiyo yavrum.dünden yemişti bugünün yemeğini ondan doyuyo şimdi bunlarla
tanrımmm! ne kadar çok konuşmuşsunuz ya daha okuyamadım hepsini :S neyse şunu yazıyım da okumaya devatm edicem bu arada geçmiş olsun sena ablaaa
SABAH:
[1] Domates 1 ADET 14.00
[2] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11.00
[3] Beyaz Peynir 30 GRAM 75.00
[4] Sütaş Tam Yağlı Taze Kaşar Peyniri 15 GRAM 51.00
[5] Ekmek 1 DİLİM 65.00
[6] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110.00
ARA:
[7] Muz 0.65 ADET 65.00
ARA:
[8] Muz 0.65 ADET 65.00
[9] Portakal 0.25 ADET 12.50
AKŞAM:
[10] Mercimek Çorbası 1 KASE 270.00
[11] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11.00
[12] Domates 1 ADET 14.00
[13] Sütaş Light Homojenize Yoğurt 120 gr 70.80
Toplam : 834.30kal.
:/ sabah dedim oh bugün yicem herhalde dayanamıycam ama yokk öğlen gene yiyemedim herşey ben kaloriliyim diye bağırıyodu sanki :S :S akşamda annem bi dilim börek al bari dedi ıh-ıh dedim 1 çatal aldım minicik 1 cm-1 cm ebatlarında bile değil yani :S bi de kardeşimin pingui sinden aldım aynı şekilde minicikk 1 cm ebatlarından bile küçük yani :S
şekersiz çaylarımı ve sade kahvelerimi yazmadım onlar nasılsa 0 kalori diye :))
erken uyuman senin avantajına açlık hissi seni zorladığı an hemen git yat oldu bittiheheh aynen öyle güzelim. dün ki benzini yakiim valla nutella çuklata ne varsa götürdüm dün.
şaka bi yana akşam işyerinde biraz etimek ve peynir yemiştim. tutuyo çok şükür.
birde ben sizin gibi geceyarılarına kadar oturamıyorum şekerler saat on meltem tavuk gibi yatar
gülüm bu nasıl menü ? blumik mi olmak istiyorsun ? öğle yemeği yememişsinolmadı hiiç olmadı,böyle kısa vadede kazansan da uzun vadede kaybedersin
bu menüler arada bi olabilir.ama haftanın geneline yayılmamalı helede gelişme çağındaysan.çok çok yanlış buluyorum bende ama bakalım diyetisyeni ne diyecek haftalık menüsünegülüm bu nasıl menü ? blumik mi olmak istiyorsun ? öğle yemeği yememişsinolmadı hiiç olmadı,böyle kısa vadede kazansan da uzun vadede kaybedersin
Evet evet bana da sanki öğle yemeği geçiştirilmiş geldi yani, yeniyim falan ama hani bana söz düşer mi bilmem ama sanki öğle yemeğine hele ki senin yaşında biri biraz daha önem vermeli
çok fazla aç karnına kahve tüketiyosun gibi geldi bana öylemiiyi de bugün kahvaltım 9.30-10.30 arasındaydı sonra ztn yürüyüşe çıkmıştım yürüyüşten sonra arkadaşın çalıştığı hastaneye gittim rapor almaya 2 gibi ilk ara öğünümü 4.30 gibi ikinciyi yaptım pek acıkmamıştım ztn yemek yiycek fırsatda olmadı orda çay kahve meyve kurupasta vardı kurupasta yemedim tabiki o yüzden meyvelerle geçiştirdim eve gelince de 6.30 gibi hemen akşam yemeği yedim daha fazla gecikmesin diye :S
çok fazla aç karnına kahve tüketiyosun gibi geldi bana öylemiaç karnına bu tarz şeyler çok zararlı bence bunları azaltmalısın.ve en en önemlisi hala menülerinde abur cubur sınıfına girecek şeyler mevcut.özelliklede şu kalori hesabı yapman çok kötü.hala yiyeceklere kalori gözüyle bakıyosunki.o yediğin aburcuburların 1 ısırığı bile içtiğin bi tabak çorbadan daha kalorili ve katkı maddesi dolu.gelişme çağındaki birinin öğünleri geçiştirerek değil gerçekten yararlı şeyler yiyerek geçirmesi lazım.
çok yanlış bi yöntem kullanmış diyetisyen yada bizim kızımızın yanlışıyeşim ablana aynen katılıyorum. bu kalori takıntısı seni hasta edecek.diyetisyenin bunu yapıyorsa bence onu bir gözden geçir derim. kendi başarısı için senin gibi bir gencin kanına giriyor
l=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wwFPBHN/]
sadece http ile başlayan kısmı kopyalıcan canım.l=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wwFPBHN/]
Neden korkuyorum biliyor musunuz bu kadar azimle ilerliyorum ama ilk hafta hiç kilo veremezsem motivasyonum düşecek...Ama bi andan da şöyle avunuyorum belki de direkt yağdan veririm 2. hafta... Bi yandan diyetime devam ama gerçekten de zor kilo veren biriyim ben... Sabır sabır yaa sabırr... Yeşil çay da hazır bu arada
pek kafiyeli oldu.benim arkadaşım ilk hafta hiç kilo verememişti.yanında beraber yürüyüş yaptığı arkadaşı 3 kilomu ne vermişti.ama o azmetti devam etti sonrasında vermeye başladı.yani ilk hafta denildiği gibi çok kilo veremeyebilirsin ama sonrasında vucut sisteme alışınca saat gibi işlemeye başlar ve kilo vermeye başlar.bu yüzden kötü bi sonuç alsanda moralini bozma
forma girip çıksak oda yeterHakikaten de pek kafiyeli olmuş ... Şair olup çıkıcam ben burda
çok fazla aç karnına kahve tüketiyosun gibi geldi bana öylemiaç karnına bu tarz şeyler çok zararlı bence bunları azaltmalısın.ve en en önemlisi hala menülerinde abur cubur sınıfına girecek şeyler mevcut.özelliklede şu kalori hesabı yapman çok kötü.hala yiyeceklere kalori gözüyle bakıyosunki.o yediğin aburcuburların 1 ısırığı bile içtiğin bi tabak çorbadan daha kalorili ve katkı maddesi dolu.gelişme çağındaki birinin öğünleri geçiştirerek değil gerçekten yararlı şeyler yiyerek geçirmesi lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?