forma girip çıksak oda yeter
genel olarak değerlendirdim canım sadece bugün için değil.ama bugün okula gitmeme rağmen kendine yemek hazırlıyacak zamanın vardı.saat 11 ile saat 6 arasında tam 7 saat var canım.ve sen bunu muz ve kahveyle doldurmuşsun.abur cubur yemedim ki :S kurabiye vardı ama yemedim yazdım ya :S yiyecek olsam ev aburcubur kaynıyo şu an bu arada diyetisyenime böyle yaptığımı söylesem beni öldürür ama onun verdiği listeye uyamıyorum ki sürekli yaşam biçimim aykırı bi kere evde pişen yemeklerde öyle sadece çok aç kalmamaya çalışıorum işte 2-3 saate bir bişiler yiyorum kahveyide muzun yanında fln tükettim aç karnına değil yani :)
çook geçmiş olsun senacım. kuşburnu doğru seçim bir de kastamonudan gelen 100% doğal kuşburnu ise, biliyorsun 100 gr kuşburnunda 1 kasa portakala eş değer C vitamini var deniyor.
Boğazına elma sirkesi iyi gelir, 1 tatlı kaşığı iç ama arkasından hemen su içme. mikropları kırmasına izin ver, ben hep denerim işe yarar.
hmm duymamıştım cnm bi ara denemeliyimaa şeyde iç sahlepte eğer tahriş falan varsa hemen ii geliyo.ben resmen ağladım acısındanki canım öyle tatlı değildir.ama içince bişiim kalmadı :26:
çok teşekküler canım benim sanada çok geçmiş olsuncok gecmıs olsun canım bend esneın gıbıyım canım haftasonu nezle gıbıydım bogazımda fena yanıyodu zencefilli ballı limonlu ıhlamur yaptım kendıme 2 gün içtim iyi geldi.dene istersen
hoşgeldin cnm aramızamerhaba
ben de 77 kiloyum.....aslında 71 e kadar düşmüştüm ama gece yeme huyum yüzünden 77 e kadar çıktım puffff......şimdi de oruç tutuyorum gebeliğimden kalan borçlarımı hepten şaştı metabolizmam.... şu tarçınlı marçınlı şeyi yaptım ama oruç tuttuğum için efektif içemiyorum ühüüüüü ben kilo veremiyoruuuummm iradesizim acayip acıkıyorum resmen alışkanlık bu.... ne yesem de hem gözüm doysa hem kalorisi cok az olsa:84:
doqruyu görmene çok sevindim cnm sadece doktorla olmaz buradan kopma motivasyon son derece önemli ve bu bizde fazlasıyla varsize yazdıktan hemen sonra ilaçtan vazgeçtim, kadınlar kulubü ile tanışalı neredeyse 5 yıl oluyor ama çok sık giremiyordum sayfaları okudukça nasılda birbirini belikide görmeyen tanımayan insanların aralarında birbirlerine cesaret verdiğini güven verdiğini gördüm gerçekten çok güzel , birr bölüm fark ettim diyetisyenlerle ilgili sanırım doktorumu buldum , bu iş biraz uzman desteği ile olacak sanırım . bir gelişme olursa sizlerlede paylaşmak isterim .
cevap veren arkadaşlar teşekkürler.
hoşgeldin cnmbende geldim 73 kg 63den 73e yükseldim
hoşgeldin cnmmerhaba arkadaslar yorumlarin bir kismini okudum cok guzel motive ediyorsunuz bende araniza katilmak istiyorum kilom 77.8 boyum 1.64 amacim 60 olmak aslinda bir ay once 82.5 kiloydum kendimce dikat ederek 77.8 indim umarim boyle devam ederim.....
süper cnmHoş geldiiin dee
Şimdi sen bu salatalık ve portakalla nasıl duruyorsun allahaşkına? Öğlein ne yedin? Acaba daha da acıkmaz mısın akşam akşam?? Ben akşam:
TAvuk
Salata
Yoğurt yedim hem de 19:00 dan öncee
teşekkürler cnm inşallah daha kötü olmam menün kalori açısından iyi olabilir ama bnm istediğim gibi değil çorbanın dışında doqru düzgün bişey yok muzlarda fazla geldi bitanem bende genel olarak deqerlendiriyorum sebze ve et yemeqi yapsın annen yada hafta sonu köfte ve tavuk but hazırla at buzluqa hafta arası pişirip yersin cnm yoksa vitaminsiz kalıcaksıntanrımmm! ne kadar çok konuşmuşsunuz ya daha okuyamadım hepsini :S neyse şunu yazıyım da okumaya devatm edicem bu arada geçmiş olsun sena ablaaa
SABAH:
[1] Domates 1 ADET 14.00
[2] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11.00
[3] Beyaz Peynir 30 GRAM 75.00
[4] Sütaş Tam Yağlı Taze Kaşar Peyniri 15 GRAM 51.00
[5] Ekmek 1 DİLİM 65.00
[6] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110.00
ARA:
[7] Muz 0.65 ADET 65.00
ARA:
[8] Muz 0.65 ADET 65.00
[9] Portakal 0.25 ADET 12.50
AKŞAM:
[10] Mercimek Çorbası 1 KASE 270.00
[11] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11.00
[12] Domates 1 ADET 14.00
[13] Sütaş Light Homojenize Yoğurt 120 gr 70.80
Toplam : 834.30kal.
:/ sabah dedim oh bugün yicem herhalde dayanamıycam ama yokk öğlen gene yiyemedim herşey ben kaloriliyim diye bağırıyodu sanki :S :S akşamda annem bi dilim börek al bari dedi ıh-ıh dedim 1 çatal aldım minicik 1 cm-1 cm ebatlarında bile değil yani :S bi de kardeşimin pingui sinden aldım aynı şekilde minicikk 1 cm ebatlarından bile küçük yani :S
şekersiz çaylarımı ve sade kahvelerimi yazmadım onlar nasılsa 0 kalori diye :))
çok doqruçok yanlış bi yöntem kullanmış diyetisyen yada bizim kızımızın yanlışızaten kilo almasının tek sebebi doğru beslenmemesi ve abur cubur tüketmesi.yoksa normal besleniyo olsa çok rahat kilo verir.
eferim bana size laf yetiştimekten bugünki ilacımı almayı unuttum
demir hapı içiyorum tabi böyle unutmasamHemen alsan olmaz mı işe yaramaz mı acabaa?
aaaa en büyük zevklerimden biridir bu benim.tabi önceden şimdi ekmek yemiyorum ve yemeğin suyunu daaa...üst üste yeme canım 3-4 günde bir yeilk kez yemeğin suyuna ekmek bandığımda 18 yaşındaydım reşit olmayı bekledim dermişim hiç sevmem ıslak ekmeği.bu yüzden çok çok nadiren bu tarz girişimlerde bulunurum
vallahi ben çok güzel doyuyorum mısır gevreğiyle.biçok kişi doyuruyo desede mısır gevreği tarzı şeyler beni kesinlikle doyurmaz.aksine dahada aç hissettiirir.sendede öyle bi etkisi varsa bence yanında başka şeylerle ondanda tam ölçü yerine yarım ölçü tüketerek yemeni tavsiye ederim.
evet ben de okula giderken sabahları yiyorum yada bi öğünü çok abartırsam diğre öğünde yiyorum.çookk seviyorummtavsiye: nesfit i fln evde olduğun zamanlarda yeme evde olduğunda şöyle güzel bi kahvaltı yap direk nesfit i fln sabah erkenden acelen olduğunda ve öğlene kadar bişi yiyemeyeceksn ye
gerçekten ben de burda motive oluyorum kısslar teşekkürler..bluemoon cuğum aynı duyguları paylaşıyoruz hayatım. bu cadı kızlar olmasa bende koyvermiştim şimdiden. ama yaz gelince giyeceğim tiril tiril elbiselerin hayalini kuruyorum.
bu yaz deniz içine ben atlayınca taşmicak artık oleeey. işalla sizin sayenizde
inş tatlım Allah yardımcın olsun güveniyorum sana...eşimde diyete başladıyarış halide olacağım bu hafta ucunda
büyük bir iddaa söz konusu bana dua edin kızlar da bu hafta ondan daha fazla veriyimmm
nilciğim eşin erkek olduğu için onda kas dokusu daha fazla. ne kadar dikkat etsende senden fazla kilo vermesi çok büyük ihtimal, bu yüzden bu hafta onun en sevdiği yemek ve tatlıları akşam yemeğinde yemesini sağlayarak çabalarını sabote etmelisin
başarılar canım
ay anam profösör gibi kadınımbilmediğim bi şeyde yok terzi kendi söküğünü dikemez misali benimkide.hani vardırya kendi 100 kilodur diyetisyendir.bende o misal
geçmiş olsun tatlımmmmboqazlarım şişmiş kızlarkuşburnu çayı içiyorum çok hassas boqazlarım az bişeyde şişiveriyor
evet gerçekten oğlağa benziyodun kıpır kıpır yerinde duramaz hırslı azimliiii.veeeben de bir koçummm ama iyi bir koççateşlerden ne yalan söylim hiç haz etmem ben tipik bi toprak grubuyum.oğlak burcuyum bakma böyle konuştuğuma maksat muhabbet olsun hepimiz eğlenelim narsizim bana göre değil.zaten sırf bu yüzden ateş grubundan hoşlanmam
bn de koçummmama mütevazi bir koçum yani ateş.
ateşleri sevmem demişsin ama beni sevdin, yani öyle sanıyorum :26::26:
demir hapı içiyorum tabi böyle unutmasamyarın içerim artık.bigün içmedim diye bişi olmaz :26::26:
hemöneli hem değil.sürekli ilaç kullanmadığım için sürekli unutuyorum.bi anda aklıma geliyorhııımmm ben de önemli bi hap sandım yaniiii
hemöneli hem değil.sürekli ilaç kullanmadığım için sürekli unutuyorum.bi anda aklıma geliyorartık yarın unutmam inşallah.
bu hafta ipin ucunu kaçıran kaçırana aman sıkı tutun kaçarsa yakalayın
her hapın geri dönüşü olmuyo haklısın.baya kilo verdin bu durumda kaçırman sorun değil bence.kiloyu sabitlemek adına bazen normal düzende beslenmek gerekli.sonra tekrar başlamak lazım.kan ilacı tab önemli de geri dönüşü var ama başka haplarrr
sorma yaaaa yarın yakalarım inş.kararla başlıyorum ama bi anda aaa bozulmuşşş offfffffffffff
4 zeytin ve maydanozu da ekleyim unutmuşum sabah sabah uyanamadım herhaldeSabah nöbetim olduğu için 5 te kalktım kızlar şimdi eve geldim ve kahvaltı hazırlıyorum kendime...
Hepinize mutlu bir gün dilerim
SABAH
Yarım lt su
Çay
Domates
Katı yumurta
1kk beyaz peynir
2 dilim ekmek
Sehercim duyarlılığn için teşekkür ederim cnm ama malesef bugün öok daha kötüyüm boqaz aqrımın şiddetlenmesinşn yanına birde kuvvetli başaqrısı eklendi kütük gibi kafamaaaa en büyük zevklerimden biridir bu benim.tabi önceden şimdi ekmek yemiyorum ve yemeğin suyunu daaa...
vallahi ben çok güzel doyuyorum mısır gevreğiyle.
evet ben de okula giderken sabahları yiyorum yada bi öğünü çok abartırsam diğre öğünde yiyorum.çookk seviyorumm
gerçekten ben de burda motive oluyorum kısslar teşekkürler..gerçi iki gündür kaçırdım ipin ucunu ama
inş tatlım Allah yardımcın olsun güveniyorum sana...
geçmiş olsun tatlımmmm
evet gerçekten oğlağa benziyodun kıpır kıpır yerinde duramaz hırslı azimliiii.veeeben de bir koçummm ama iyi bir koçç
bn de koçummm
hayatım sen böyle akşam akşam simit yemelere devam et bende sana yetişebileyimgelelim beim menüme;
sabah :kızarmış yarım dilim ekmek,çok az peynir,1 domates,çay
öğle:1 kase çorba,ve yoğurt ekmek yok
akşam:aslında hiççççççççünkü öğleden sonra çarşıdaydım ve eve geç geldim
bizim buranın susamsız simidi meşhurdur 1 adet simit ve kahve
günaydın bitanem kahvaltın çok güzel olmuş afiyet olsun cnm:13:Saba nöbetim olduğu için 5 te kalktım kızlar şimdi eve geldim ve kahvaltı hazırlıyorum kendime...
Hepinize mutlu bir gün dilerim
SABAH
Yarım lt su
Çay
Domates
Katı yumurta
1kk beyaz peynir
2 dilim ekmek
günaydın hanımlarrrr maş. topik bayağı canlı muhabbetler koyu ben bu aralara pek yazamıyorum ama arada girip yazılanları okuyorum listede olduğumu bilmekte ayrıca bi motivasyon ve zorunluluk hissettiriyo kilo verme adına diğer takım bayağı boşladı bu aralar araya sömestrında girmesiyle diye düşünüyorum sudemmmciğimi...... göremiyorum artık bayağı yoğurdur şimdi karne hazırlama filan
kahvaltım
2 dil. kepekli ekmek
peynir 30 gr kadar
5 zeytin
biraz yeşillik
1 tatlı kaş. bal
yeşilçay görüşürüz hanımlarrr kendinize iyi bakın
triendy21:76,2
shryvz:72
cleopatra:75,7
green4:68,8
cenera:72
bilge:70
mektup:74,5
nilimben:71,7
asl35:73,5
mountainmist:71,3
sweetler:71,8
ayşebahar:70,5
erginsena:75,5
sudem34:74,2
dilşahım:77
gelgit:72
arcak81:73,6
nigdelim:78
yan:75
elifada:75
zeyas:74
bluemoon26:73
gülistan:77
melekbade:73
ezgiilknur:
aaayyy:74
menekşe81:67,3
independent:71
ecefatma:77
zeliss:73
alaca:77,8yeni gelen arkadaşlarımızda olmuş hoş geldiniz kızlar
haftanın kuralları
1....bildirimler cuma yapılacak yapamayanlar perşembeden bildirecek
2....bildirim yapmayanlar diskalifiye olacak
3....bu hafta minumum aynı 350 gr verilecek
4....350 gr veremeyene hafta sonu cezası 200 mekik var.
5....hergün günlük sporlarınıza 20 adet mekik eklenecek vehergün sayısı artılacak
6....günlük en az 1,5 litre su içilecek .bakıyorumda erginsenadan başka su içen yok bende dahil olmak üzere.herkes menüsünü yazarken kaç litre su içtiğini yazacak
7.....menüler yazılacak(ZORUNLU DEĞİL AMA YAZILINCA DAHA GÜZEL OLUYOR) ,menülerimiz hakkında ERGİNSENADAN yorum bekliyoruz
8.....herkes kendisine rakip seçecek benimki erginsena
ARKADAŞLAR ATLADIĞIM YANLIŞ YAZDIĞIM VARSA LÜTFEN UYARIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?