70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınn bende su içiyorum dün en az 2 lt içmişimdir cok sverim suyu gece bebişe de kaktıgım ıcın her kalktıgımda yıne ıcıyorum bızım ev sıcak oluyor canım ıstıyo.
sabah kahvaltım
yarımdan az domates
1 kibrit kutusu peynir
3 adet siyah zeytin
yarım kibrit kutusu eski kaşarı küçük beyaz ekmek var böyle avcumun ortası kadar onunarasına koydum işe gelirken arabada 200 ml kuşburnu nektarıyla yedim. şimdide şekersiz cay içiyorum.

ben 5 ocaktan beri sadece 1,5 kilo verdim yaa buna ne dersin ?
burda öyle kızlar var ki haftada iki kilo veriyo. delirmemek işten değil ama sabrediyorum yine de. motivasyonumu koruyorum. sende koruyacaksın eminim.

memnun oldum koçummmmm
ben mısır gevreği ile doymuyorum. eger sık yersem midemi bulandırıyor. içindeki süt uykumu getiriyor sevdiğimi söyleyemem ama zaman zaman yiyorum

günaydın kızlaar,,
dün akşam yemeğinde yediğim salatalık ve portakaldan sonra kahvaltıya saldırmam lazımdı ama saldırmadım ı ıh..
kalkar kalkmaz bir bardak su içtim ;
1 haşlanmış yumurta
1 bardak portakal suyu
1 fincan şekersiz çay
1 dilim kepekli uno ekmek
1 domates, biraz maydonoz dereotu
3 çatal peynir.
09.30 gibi, bir adet beşibiyerde içtim yanında iki zeytin bir dilim kepekli uno iki çatal peynir ara öğünüm oldu.
11 gibi bir de portakal yiycem.

bugün ögle yemeğinde kıymalı patates varmış fırında. nasıl yemeliyim ? kıymalarını ayıklayıpta mı ?
onun haricinden her allahın günü gelen mercimek çorbası,yememem gereken domatesli pilav ve tabi ki yememem gereken kabak tatlısı var.
sanırım bugün salataya abanıcam

bu işyerindeki yemekler beni sabote ediyor. evden yağsız sebze yemekleri getirmem doğru mu olur acep _:18::18:

benim de zayıflamam lazımmmmm haftaya beni de ekleyin olar mı:) doğumdan kalan kilolarla başım dertte, günaydın bu arada:)

evet qaliba canım
ama bende yok qibi bişeyim :)
çünkü temizlik yapıyorum pc başında duramıyorum canım öle bi bakayım dedim sadece
bende de aslında sayfa açık bende çalışıyorum.pc başında olsam da..

nidahcım hoşgeldin. burada önemli olan her hafta uğrayıp cuma günleri kilo bildiriminde bulunman. motive olmak istiyorsan buralara takıl yeter.
önceki sayfalarda şartları okuyabilirsin

bu işyerindeki yemekler beni sabote ediyor. evden yağsız sebze yemekleri getirmem doğru mu olur acep _:18::18:
öğlen yemeği olduğu için bence sorun yok.öğlen yediğinn iyi bir yemeğin ardından akşam yemeğini çok çok hafif yaparsın olur biter.hem sanada evde iş çıkmamış olur bi taşla 2 kuş anlıcan fırında patatesten 4-5 kaşık kadar ye pilavı seviyosan 1 kaşıkta ondan yersin yanındada bol salata ohh mis gibi oldu karnın doydu

benim de zayıflamam lazımmmmm haftaya beni de ekleyin olar mı:) doğumdan kalan kilolarla başım dertte, günaydın bu arada:)
hoşgeldin nidah

günaydın yeşimcim,
evet önceden öyle yapıyordum, öğleyin yiyordum akşam meyve ile geçiştiriyordum. belki biraz daha dikkat edersem şu altmışları görebilirim dedim.15 gündür 71-70 71-70 iniyo çıkıyor,iniyo çıkıyo siniri oldum altmışları göremedim bir türlü. pilav yemiyim de ben sadece patates yiyim bari.ooof of :26::26::26:

hoşbuldumm kızlar :) artık motive olmam şart buralardayımm

işte kendine göre ayarla.evden yemek getirmekle uğraşma yani.bu arada günaydın

hoşbuldumm kızlar :) artık motive olmam şart buralardayımm
doğru yerdesin güzelim motivasyon için.şimdi anlat bakalım bebeğin nekadarlık sen nekadarlıksın boyun posun kilon vs.

işte kendine göre ayarla.evden yemek getirmekle uğraşma yani.bu arada günaydın

doğru yerdesin güzelim motivasyon için.şimdi anlat bakalım bebeğin nekadarlık sen nekadarlıksın boyun posun kilon vs.

bebikimm 8aylık ben 24-25 yaşındayımm:) boy 1.66 kilo dün akşam 72 idi bugün bakmadım korkumdan:) yarışmacı ark.lara başarular efemm:)

bebikimm 8aylık ben 24-25 yaşındayımm:) boy 1.66 kilo dün akşam 72 idi bugün bakmadım korkumdan:) yarışmacı ark.lara başarular efemm:)
bunun içinmi ağlıyon sen.ohoooo daha genceciksin max 2 ayda hiç kasmadan kendini ii hissedecek kadar forma girersin güzelim.50 lili kilolara inmen zaman alabilir ama zaten 5-6 kilo verdiğinde fıstık gibi olursun.
bebişinde tam sevmelik zamanı bu aralar bebek sevgim iice tavan yaptı resmen yiyesim geliyo gördüğüm bebekleri.acaba diyettenmi

nidah benim 2010 mayıs annelerinden arkadasım kızlar ben bahsediyodum o da geldi buraya :))inşallah kilo veririz yaa yeşimcim cumaya kadar bıseyler oynar mı bende sence pzt basladım bırde tam tamına sızınkı gıbı deyet deıl emzırıyom ya .bu arada karnım gurulduyo yaa:26:

yap bitane sende sevv
benim de tavan yaptı ama doğurursam kim bakacak onu bilmiyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…