ben 5 ocaktan beri sadece 1,5 kilo verdim yaa buna ne dersin ?Neden korkuyorum biliyor musunuz bu kadar azimle ilerliyorum ama ilk hafta hiç kilo veremezsem motivasyonum düşecek...Ama bi andan da şöyle avunuyorum belki de direkt yağdan veririm 2. hafta... Bi yandan diyetime devam ama gerçekten de zor kilo veren biriyim ben... Sabır sabır yaa sabırr... Yeşil çay da hazır bu arada
aaaa en büyük zevklerimden biridir bu benim.tabi önceden şimdi ekmek yemiyorum ve yemeğin suyunu daaa...
vallahi ben çok güzel doyuyorum mısır gevreğiyle.
evet ben de okula giderken sabahları yiyorum yada bi öğünü çok abartırsam diğre öğünde yiyorum.çookk seviyorumm
gerçekten ben de burda motive oluyorum kısslar teşekkürler..gerçi iki gündür kaçırdım ipin ucunu ama
inş tatlım Allah yardımcın olsun güveniyorum sana...
geçmiş olsun tatlımmmm
evet gerçekten oğlağa benziyodun kıpır kıpır yerinde duramaz hırslı azimliiii.veeeben de bir koçummm ama iyi bir koçç
bn de koçummm
günaydın kızlaar,,
dün akşam yemeğinde yediğim salatalık ve portakaldan sonra kahvaltıya saldırmam lazımdı ama saldırmadım ı ıh..
kalkar kalkmaz bir bardak su içtim ;
1 haşlanmış yumurta
1 bardak portakal suyu
1 fincan şekersiz çay
1 dilim kepekli uno ekmek
1 domates, biraz maydonoz dereotu
3 çatal peynir.
09.30 gibi, bir adet beşibiyerde içtim yanında iki zeytin bir dilim kepekli uno iki çatal peynir ara öğünüm oldu.
11 gibi bir de portakal yiycem.
bugün ögle yemeğinde kıymalı patates varmış fırında. nasıl yemeliyim ? kıymalarını ayıklayıpta mı ?
onun haricinden her allahın günü gelen mercimek çorbası,yememem gereken domatesli pilav ve tabi ki yememem gereken kabak tatlısı var.
sanırım bugün salataya abanıcam
herkese günaydınnn
günaydın Cleo, hoşgeldin.
herkes yok bi ben ve sen var sanırım
bende de aslında sayfa açık bende çalışıyorum.pc başında olsam da..evet qaliba canım
ama bende yok qibi bişeyim :)
çünkü temizlik yapıyorum pc başında duramıyorum canım öle bi bakayım dedim sadece
öğlen yemeği olduğu için bence sorun yok.öğlen yediğinn iyi bir yemeğin ardından akşam yemeğini çok çok hafif yaparsın olur biter.hem sanada evde iş çıkmamış olur bi taşla 2 kuş anlıcanbu işyerindeki yemekler beni sabote ediyor. evden yağsız sebze yemekleri getirmem doğru mu olur acep _:18::18:
hoşgeldin nidahbenim de zayıflamam lazımmmmm haftaya beni de ekleyin olar mı:) doğumdan kalan kilolarla başım dertte, günaydın bu arada:)
kolay gelsinevet qaliba canım
ama bende yok qibi bişeyim :)
çünkü temizlik yapıyorum pc başında duramıyorum canım öle bi bakayım dedim sadece
günaydın yeşimcim,öğlen yemeği olduğu için bence sorun yok.öğlen yediğinn iyi bir yemeğin ardından akşam yemeğini çok çok hafif yaparsın olur biter.hem sanada evde iş çıkmamış olur bi taşla 2 kuş anlıcanfırında patatesten 4-5 kaşık kadar ye pilavı seviyosan 1 kaşıkta ondan yersin yanındada bol salata ohh mis gibi oldu karnın doydu
işte kendine göre ayarla.evden yemek getirmekle uğraşma yani.bu arada günaydıngünaydın yeşimcim,
evet önceden öyle yapıyordum, öğleyin yiyordum akşam meyve ile geçiştiriyordum. belki biraz daha dikkat edersem şu altmışları görebilirim dedim.15 gündür 71-70 71-70 iniyo çıkıyor,iniyo çıkıyo siniri oldum altmışları göremedim bir türlü. pilav yemiyim de ben sadece patates yiyim bari.ooof of :26::26::26:
doğru yerdesin güzelim motivasyon için.şimdi anlat bakalım bebeğin nekadarlık sen nekadarlıksın boyun posun kilon vs.hoşbuldumm kızlar :) artık motive olmam şart buralardayımm
işte kendine göre ayarla.evden yemek getirmekle uğraşma yani.bu arada günaydın
doğru yerdesin güzelim motivasyon için.şimdi anlat bakalım bebeğin nekadarlık sen nekadarlıksın boyun posun kilon vs.
bunun içinmi ağlıyon sen.ohoooo daha genceciksin max 2 ayda hiç kasmadan kendini ii hissedecek kadar forma girersin güzelim.50 lili kilolara inmen zaman alabilir ama zaten 5-6 kilo verdiğinde fıstık gibi olursun.bebikimm 8aylık ben 24-25 yaşındayımm:) boy 1.66 kilo dün akşam 72 idi bugün bakmadım korkumdan:) yarışmacı ark.lara başarular efemm:)
yap bitane sende sevvbunun içinmi ağlıyon sen.ohoooo daha genceciksin max 2 ayda hiç kasmadan kendini ii hissedecek kadar forma girersin güzelim.50 lili kilolara inmen zaman alabilir ama zaten 5-6 kilo verdiğinde fıstık gibi olursun.
bebişinde tam sevmelik zamanıbu aralar bebek sevgim iice tavan yaptı resmen yiyesim geliyo gördüğüm bebekleri.acaba diyettenmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?