70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eğer diyete başlamadan önce sürekli yeme alışkanlığın varsa yani düzensiz besleniyosan.bu hafta az bi dikkatle bile kilo vermiş olman lazım.kilo işi sabır işi kimi haftada 100 verir kimi 1000.herşey sizin günlük hayatınız yeme alışkanlığınız ve metabolizmanızın hızına bağlı.ki siz daha çok gençsiniz bu yüzden metabolizmanız biçok kişiye göre daha hızlı.ama kilo vermeyince pes etmeyin denemeye devam edin.dün söylemiştim bazı bünyelerde ilk zamanlar değişim olmuyo sonra birden vermeye başlıyo.yada kilo değişimi olmasada vucudunda değişim olabiliyor.zaten en az 1 ay diyet yapmadan vazgeçmek büyük bi hata olur

sen de bi beiş yapıver o zaman 8 senelik evliyim mi dıyodun
evet 8 sene büyüdüm valla.ben çocukları hep sevmişimdir ama kendimin olması bilmiyorum biraz tuhaf gibi. ama ciddi diyorum bu ara tavan yapmış durumda bu çocuk sevgim.hani bi video hiçbir şeyden memnun olmayan bebek diye.herşeye no no no diyoya ay bitiyorum ona ya yanımda olsa yerim ben onu düşünürken bile içim kıpır kıpır oluyo

yap bitane sende sevv
benim de tavan yaptı ama doğurursam kim bakacak onu bilmiyorum işte
kocişin çalışacak sen bakacaksın bukadar basit öyle anneymiş bakıcıymış süründürmeyin yavrularınızı.böyle olacaksa anne olmanın ne manası varki hala genç sayılırım menapoza kadar yolu var bi ara yaparım

biz bir buçuk yıllık evliyiz. eşek yüküyle borçlandık çünkü herşeyimizi kendimiz yaptık.
işimi seviyorum ayrılmayı düşünmüyorum. çocuğa kadar verince bi yolunu bulucaz artık. bakıcı gerekiyorsa onuda tutucaz başka yolu yok. ben evde oturursam kafayı yerim bana göre değil maalesef

benım bebişime de ablam bakıyo su anda gözüm arkada degıl yanı.bende bazen dıyorum calısmasam dıye ama alısmısım evde de yapamam yanı boylede hıcbısım yetısmıyo ama kadınlara part tıme ıs olması lazım en guzelı yani hem sıkılmayız hemde evımız eyeterız cocukla cok zor cunku

kızlar bana akıl verin aksama ne yıyeyım karnabahar var evde onu haslayıp sarımsaklı yogurtlu yıycem.evde hala eriste duruyo ondan yemeyım demı ama ne yapayım corba yapsam ne corbası hazır corba olur mu:26:esim işe gitmeden yetısmesı lazım yemegın cunku hadı yazın fikirlerinizi

evet çocukta kariyerde yaparım diyenler erkeklerdir eminim. çok zor birşey olmalı. şimdi çocuk yok rahatım ama benim gibi aşırı detaycı,kontrol manyağı bir kadın cocukları da bunaltırdı eminim
hiç bir zaman çocuk delisi biri olmadım ama şimdilerde bir başka seviyorum çocukları,ayrıca ovulasyon dönemimde çocuk istemeye başlıyorum. o dönem geçince ben iyiym böyle diyorum noluyo yaw

Son düzenleyen: Moderatör:

canım bence iç güdüsel bende istemiyom derken bile istiyodum yani içimde bi yerlerde erken anne olmadım 29 yasındayım su anda ama tavsıyem yas ılerlemeden yapılması eskiden daha enerjıktım yanı dah araht büyütürdüm heralde bende 3 yıllık evlıyım

bende nisanda 33 olacağım.geç kalıyorum diye panikleyip acele bir karar verip sonradan zorlanmak, gerçekten istiyorum demeden bebek sahibi olmak istemiyorum

bende nisanda 33 olacağım.geç kalıyorum diye panikleyip acele bir karar verip sonradan zorlanmak, gerçekten istiyorum demeden bebek sahibi olmak istemiyorum

tabi canım herkesin kendi kararı istediğini yapmakta özgürsün.ben de yasım gecıyo dıye yaptım ama cok mutluyum yani.

bence çocuk demek fedakarlık demek.hem annenin hem bebeğin birbirine en muhtaç olduğu dönemleri ayrı geçirmesi bana mantıklı gelmiyor.tabi bu herkesin kendi görüşü hayat felsefesi.çalışıyo olsaydımda işimi bırakırdım.ha tabi geçim zorluğu var belkide eline geçecek 3 kuruşa bile muhtaçsın o ayrı.tanıyıp bildiğim bi ablam.geçim sıkıntısı borçlar yüzünden küçük çocuğunu diğer büyük kızına emanet edip işe giderdi.ve kardeşine bakan abla sadece 5-6 yaşlarıydandı ama ben imkan ve olanaklar varsa enaz 2-3 yaşına kadar bi bebeğin annesiyle olmasından yanayım.

oo kocişin evde be bu saatte kalkıyo. ne güzel
eşim öğretmen dolayısıyla yarım gün çalışıyor.

sonuçta anne abla kayınvalide bunlar elbetteki kendi canlarının parçasına kendi canları gibi bakarlar buna şüphe yok ama hiçbirşey annenin yerini tutmaz

oldum olası çocuk severim.bulduğumuda kaçırmam ne yalan söylim.yiğenlerim herşeyim şimdi gittiğimde büyük yiğenim hala geleceğini biliyodum deyip kucağıma oturacak ve saatlerce beni kokluyacak.taki yerimden kalkmam gerekene kadar benim en büyük aşkım o artık gerçektende büyük yakında kucağıma sığmayacak 12 yaşına geldim bebeğim

hep derlerya karnında hareket ettiği an annelik duygusuna kapılırsın ve artık sen eski sen değilsindir.genç yaşta anne olmayı hep planlamıştım ama nasip olmadı.sadece babamı kaybettiğimde keşke bi çocuğum olsaydı dedim.onun dışında herşeyin hayırlısı diyorum.olursa olur olmazsa olmaz.herzamanki dileğimdir.hayırlı iyi bir anne olamıyacaksam anne olmayayım.

eşin sürekli şehir dışında ve sen yanlızsın böyle bi durumda çocuk düşünmek hata olur.nezaman her akşam ikinizde evinize gelirsiniz ozaman 3 . bi arkadaş düşünürsünüz kendinize

evet maddi sebepleri de var ama ben çalışmayı seviyorum,işten ayrılmayı çok çok gerekmedikçe düşünmüyorum,çünkü geçmişte evde oturduğum dönemde çok bunalıma girdim,psikolojim altüst oldu. eşimde bana eskiden çocuk olunca işi bırakırsın bebeğine bakarsın diyordu ama artık oda bana saygı duyuyor.annesi çalışan çocuklar mutsuz olur diye birşey yok. herşeyi planlı yaparsan işine de çocuğuna da vakit ayırırsın. tabi eşlerin yardımı çok önemli.
dediğin gibi şu durumda eşim yanımda olmadığı için zaten böyle bir karar veremiyoruz. eşimle konuşuyoruz bazen,hatta bu haftasonu bile konuştuk,ama önce bir araya gelmemiz lazım sonra çocuk allah verirse olur.
neyse çocuk değildi konumuz değil mi
az önce öğle yemeği yedim.
1 kase ( büyük) salata
1 tabak fırında patates,kıymaları ve suları ayıklanmış sade

afiyet olsun ben daha kahvaltımı yeni bitiriyom nezaman anne olmaya karar verirsin bebeğin olur zaten ozaman en doğru kararı verirsin.çünkü bazı eşler var eşini bu konuda desteklemiyor.demekki eşinde az da olsa benimle aynı fikirde ama senin fikirlerinide önemsediği için en doğru kararı senin vereceğini düşündüğü için sana saygı duyuyor.sonuçta onun yapabilecekleri sınırlı çalışsanda çalışmasanda esas bakımı senin ellerinde.
ben şu ara sade sevmesiyle ilgileniyorum bazende eşimle dalga geçiyorum.ay düşünsene aynı bana benzeyen bi bebek ay ne şeker olur dimi çıldırıyo aman allahım senden 2 tanemi

bebikimm 8aylık ben 24-25 yaşındayımm:) boy 1.66 kilo dün akşam 72 idi bugün bakmadım korkumdan:) yarışmacı ark.lara başarular efemm:)
HOŞGELDİN CANIM.kilo ve boyumuz hemen hemen aynı birlikte yarışalım istersen.
canım rabbim sana da güzel bi bebiş verir inş.hepsi melek dünya tatlısı.

bence de yaş ilerlemeden anne olmak daha iyi ben 25 yaşında anne oldum.ve gerçekten ilerleyen yşlarda sabır biraz tükeniyo.ama herşeyin hayırlısı herkes farklı tabi.

bu gün evdeyim sabah:
bir dilim kepek ekmek
3 zeytin
1 domates
1 salatalık
marul
bir katı yumurtanın beyazı(sarısı oğluma:))
peynir
1 bardak yeşil çay
kahvaltıyı 10.30 gibi yaptım saat 9 da biincir yemiştim.
ara:
bir elma
bir incir
nilcim bide ben de su içiyorum gerçi 3 lt içermiyorum ama en az 1.5 lt içiyorum tabi çay yeşil çay filan hariç.

evet çocuk sahibi olmaya karar verince gelip size sölicem kızlarr merak etmeyin
demek daha yeni kahvaltı yaptın, yaa geç yat geç kalk geç yemek ye ve çatır çatır kilo ver ühüüü
benim metabolizmam 20 li yaşlarımdaykende yavaştı şimdide öyle. sanırım bu gerçeği kabul etmek en doğrusu aahhh nerdesin altmışlı kilolar geeeel gel :84::84:

hoşbuldum shryvz, yarışalım canım:)

green tşk.ler inş dediğin gibi hızlıdır metabolizmam ya hiç gitmicekmiş gibi bu kilolar sözlendiğimde 56 kiiloydummm( sen kaç yaşındasın=? Allah isteyen herkese versin evlat bambaşka bişeymiş, uykusuz gecelerime rağmen mutluyum:) bende 6 aylık hamileyken işi bıraktım,2 yaşına kadar düşünmüyom inş hayırlısı

öğle yemeğim
elbistan kebabı(sadece kuşbaşı etlerini ve üzerindeki az bi patates püresini yedim suyu kaldı)
1 kase ezogelin çorba
yoğurtlu brokoli
ayran aldım ama içmedim birde portakal ara öğün olarak yerim artık

daha güzelim yavaş kilo ver böylelikle kolay almazsın.sanırım ben gerçekten venüsten geldim ama gerçekten az besleniyorumda bu yüzden kilo veriyorum.ama alırkende ışık hızıyla geri alıyorum.ee malum uzay yaşantısında hız biraz farklı oluyor

ben 28 yaşındayım.annelik duygusu daha doğrusu evlat sahibi olmanın nasıl bi duygu olduğunu ailemden dolayı azda olsa hissedebiliyorum.bizim için hertürlü fedakarlığı yapıp hayatlarını bize adadıkları için bende bu konuda biraz hassas düşünüyorum

kahvaltım (10.00-10.30)

[1] Yumurta (haşlanmış) 30 GRAM 47.40
[2] Beyaz Peynir 30 GRAM 75.00
[3] Domates 1 ADET 14.00
[4] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11.00
[5] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110.00

öğle yemeğim (14.00)

[6] Beyaz Peynir 50 GRAM 125.00
[7] Ekmek 2.5 DİLİM 162.50

kızlar sabah 2 tane bıldırcın yumurtası yedim ama minikti böyle kalorisini bulamadım 1 tane yumurta olarak hesaplattım şu anda da cafe dyim tost istemiştim kocamn boyutta hem de normal ekmeğe kocaman boyutta bi tost geldi beyaz peyniri bolca yarısını yedim yarısını yolladım şu an 2.bardak yeşil çayımı içiyorum 13 gibi tartıldım diyetisyende 70,1 geldim! hatta 1,1 kg yağdan gitmiş toplam! 0,2 ödem olmuş ama haftaya dönemim dedim ondandır o zaman aferin bu hafta çok güzel vermişsin metabolizmanda yavaşlamamış biyolojik yaşında 27 ye inmiş dedi bende dedim bu hafta biraz sağlıksız beslendim sanırsam yani öyle yorumlar geldi int de dedim nasıl beslendiğini birbir yazsaydın bende yorum yapardım ama dedi kas kaybetmemişsin sadece yağdan gitmiş kilon dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…