eğer diyete başlamadan önce sürekli yeme alışkanlığın varsa yani düzensiz besleniyosan.bu hafta az bi dikkatle bile kilo vermiş olman lazım.kilo işi sabır işi kimi haftada 100 verir kimi 1000.herşey sizin günlük hayatınız yeme alışkanlığınız ve metabolizmanızın hızına bağlı.ki siz daha çok gençsiniz bu yüzden metabolizmanız biçok kişiye göre daha hızlı.ama kilo vermeyince pes etmeyin denemeye devam edin.dün söylemiştim bazı bünyelerde ilk zamanlar değişim olmuyo sonra birden vermeye başlıyo.yada kilo değişimi olmasada vucudunda değişim olabiliyor.zaten en az 1 ay diyet yapmadan vazgeçmek büyük bi hata olurnidah benim 2010 mayıs annelerinden arkadasım kızlar ben bahsediyodum o da geldi buraya :))inşallah kilo veririz yaa yeşimcim cumaya kadar bıseyler oynar mı bende sence pzt basladım bırde tam tamına sızınkı gıbı deyet deıl emzırıyom ya .bu arada karnım gurulduyo yaa:26:
evet 8 senesen de bi beiş yapıver o zaman 8 senelik evliyim mi dıyodun
kocişin çalışacak sen bakacaksın bukadar basityap bitane sende sevv
benim de tavan yaptı ama doğurursam kim bakacak onu bilmiyorum işte
biz bir buçuk yıllık evliyiz. eşek yüküyle borçlandık çünkü herşeyimizi kendimiz yaptık.kocişin çalışacak sen bakacaksın bukadar basitöyle anneymiş bakıcıymış süründürmeyin yavrularınızı.böyle olacaksa anne olmanın ne manası varki hala genç sayılırım menapoza kadar yolu var bi ara yaparım
oo kocişin evde be bu saatte kalkıyo. ne güzelben kahvaltı hazırlıcam kocişimedönerim 30 dkya kadar
biz bir buçuk yıllık evliyiz. eşek yüküyle borçlandık çünkü herşeyimizi kendimiz yaptık.
işimi seviyorum ayrılmayı düşünmüyorum. çocuğa kadar verince bi yolunu bulucaz artık. bakıcı gerekiyorsa onuda tutucaz başka yolu yok. ben evde oturursam kafayı yerim bana göre değil maalesef
evet çocukta kariyerde yaparım diyenler erkeklerdir eminim. çok zor birşey olmalı. şimdi çocuk yok rahatım ama benim gibi aşırı detaycı,kontrol manyağı bir kadın cocukları da bunaltırdı eminimbenım bebişime de ablam bakıyo su anda gözüm arkada degıl yanı.bende bazen dıyorum calısmasam dıye ama alısmısım evde de yapamam yanı boylede hıcbısım yetısmıyo ama kadınlara part tıme ıs olması lazım en guzelı yani hem sıkılmayız hemde evımız eyeterız cocukla cok zor cunku
evet çocukta kariyerde yaparım diyenler erkeklerdir eminim. çok zor birşey olmalı. şimdi çocuk yok rahatım ama benim gibi aşırı detaycı,kontrol manyağı bir kadın cocukları da bunaltırdı eminim
hiç bir zaman çocuk delisi biri olmadım ama şimdilerde bir başka seviyorum çocukları,ayrıca ovulasyon dönemimde çocuk istemeye başlıyorum. o dönem geçince ben iyiym böyle diyorum noluyo yaw
bende nisanda 33 olacağım.geç kalıyorum diye panikleyip acele bir karar verip sonradan zorlanmak, gerçekten istiyorum demeden bebek sahibi olmak istemiyorumcanım bence iç güdüsel bende istemiyom derken bile istiyodum yani içimde bi yerlerde erken anne olmadım 29 yasındayım su anda ama tavsıyem yas ılerlemeden yapılması eskiden daha enerjıktım yanı dah araht büyütürdüm heralde bende 3 yıllık evlıyım
bende nisanda 33 olacağım.geç kalıyorum diye panikleyip acele bir karar verip sonradan zorlanmak, gerçekten istiyorum demeden bebek sahibi olmak istemiyorum
bence çocuk demek fedakarlık demek.hem annenin hem bebeğin birbirine en muhtaç olduğu dönemleri ayrı geçirmesi bana mantıklı gelmiyor.tabi bu herkesin kendi görüşü hayat felsefesi.çalışıyo olsaydımda işimi bırakırdım.ha tabi geçim zorluğu var belkide eline geçecek 3 kuruşa bile muhtaçsın o ayrı.tanıyıp bildiğim bi ablam.geçim sıkıntısı borçlar yüzünden küçük çocuğunu diğer büyük kızına emanet edip işe giderdi.ve kardeşine bakan abla sadece 5-6 yaşlarıydandıbiz bir buçuk yıllık evliyiz. eşek yüküyle borçlandık çünkü herşeyimizi kendimiz yaptık.
işimi seviyorum ayrılmayı düşünmüyorum. çocuğa kadar verince bi yolunu bulucaz artık. bakıcı gerekiyorsa onuda tutucaz başka yolu yok. ben evde oturursam kafayı yerim bana göre değil maalesef
eşim öğretmen dolayısıyla yarım gün çalışıyor.oo kocişin evde be bu saatte kalkıyo. ne güzel
sonuçta anne abla kayınvalide bunlar elbetteki kendi canlarının parçasına kendi canları gibi bakarlar buna şüphe yok ama hiçbirşey annenin yerini tutmazbenım bebişime de ablam bakıyo su anda gözüm arkada degıl yanı.bende bazen dıyorum calısmasam dıye ama alısmısım evde de yapamam yanı boylede hıcbısım yetısmıyo ama kadınlara part tıme ıs olması lazım en guzelı yani hem sıkılmayız hemde evımız eyeterız cocukla cok zor cunku
oldum olası çocuk severim.bulduğumuda kaçırmam ne yalan söylim.yiğenlerim herşeyimevet çocukta kariyerde yaparım diyenler erkeklerdir eminim. çok zor birşey olmalı. şimdi çocuk yok rahatım ama benim gibi aşırı detaycı,kontrol manyağı bir kadın cocukları da bunaltırdı eminim
hiç bir zaman çocuk delisi biri olmadım ama şimdilerde bir başka seviyorum çocukları,ayrıca ovulasyon dönemimde çocuk istemeye başlıyorum. o dönem geçince ben iyiym böyle diyorum noluyo yaw
hep derlerya karnında hareket ettiği an annelik duygusuna kapılırsın ve artık sen eski sen değilsindir.genç yaşta anne olmayı hep planlamıştım ama nasip olmadı.sadece babamı kaybettiğimde keşke bi çocuğum olsaydı dedim.onun dışında herşeyin hayırlısı diyorum.olursa olur olmazsa olmaz.herzamanki dileğimdir.hayırlı iyi bir anne olamıyacaksam anne olmayayım.canım bence iç güdüsel bende istemiyom derken bile istiyodum yani içimde bi yerlerde erken anne olmadım 29 yasındayım su anda ama tavsıyem yas ılerlemeden yapılması eskiden daha enerjıktım yanı dah araht büyütürdüm heralde bende 3 yıllık evlıyım
eşin sürekli şehir dışında ve sen yanlızsın böyle bi durumda çocuk düşünmek hata olur.nezaman her akşam ikinizde evinize gelirsiniz ozaman 3 . bi arkadaş düşünürsünüz kendinizebende nisanda 33 olacağım.geç kalıyorum diye panikleyip acele bir karar verip sonradan zorlanmak, gerçekten istiyorum demeden bebek sahibi olmak istemiyorum
evet maddi sebepleri de var ama ben çalışmayı seviyorum,işten ayrılmayı çok çok gerekmedikçe düşünmüyorum,çünkü geçmişte evde oturduğum dönemde çok bunalıma girdim,psikolojim altüst oldu. eşimde bana eskiden çocuk olunca işi bırakırsın bebeğine bakarsın diyordu ama artık oda bana saygı duyuyor.annesi çalışan çocuklar mutsuz olur diye birşey yok. herşeyi planlı yaparsan işine de çocuğuna da vakit ayırırsın. tabi eşlerin yardımı çok önemli.bence çocuk demek fedakarlık demek.hem annenin hem bebeğin birbirine en muhtaç olduğu dönemleri ayrı geçirmesi bana mantıklı gelmiyor.tabi bu herkesin kendi görüşü hayat felsefesi.çalışıyo olsaydımda işimi bırakırdım.ha tabi geçim zorluğu var belkide eline geçecek 3 kuruşa bile muhtaçsın o ayrı.tanıyıp bildiğim bi ablam.geçim sıkıntısı borçlar yüzünden küçük çocuğunu diğer büyük kızına emanet edip işe giderdi.ve kardeşine bakan abla sadece 5-6 yaşlarıydandıama ben imkan ve olanaklar varsa enaz 2-3 yaşına kadar bi bebeğin annesiyle olmasından yanayım.
eşim öğretmen dolayısıyla yarım gün çalışıyor.
sonuçta anne abla kayınvalide bunlar elbetteki kendi canlarının parçasına kendi canları gibi bakarlar buna şüphe yok ama hiçbirşey annenin yerini tutmaz
oldum olası çocuk severim.bulduğumuda kaçırmam ne yalan söylim.yiğenlerim herşeyimşimdi gittiğimde büyük yiğenim hala geleceğini biliyodum deyip kucağıma oturacak ve saatlerce beni kokluyacak.taki yerimden kalkmam gerekene kadar benim en büyük aşkım o artık gerçektende büyük yakında kucağıma sığmayacak 12 yaşına geldim bebeğim
hep derlerya karnında hareket ettiği an annelik duygusuna kapılırsın ve artık sen eski sen değilsindir.genç yaşta anne olmayı hep planlamıştım ama nasip olmadı.sadece babamı kaybettiğimde keşke bi çocuğum olsaydı dedim.onun dışında herşeyin hayırlısı diyorum.olursa olur olmazsa olmaz.herzamanki dileğimdir.hayırlı iyi bir anne olamıyacaksam anne olmayayım.
eşin sürekli şehir dışında ve sen yanlızsın böyle bi durumda çocuk düşünmek hata olur.nezaman her akşam ikinizde evinize gelirsiniz ozaman 3 . bi arkadaş düşünürsünüz kendinize
afiyet olsunevet maddi sebepleri de var ama ben çalışmayı seviyorum,işten ayrılmayı çok çok gerekmedikçe düşünmüyorum,çünkü geçmişte evde oturduğum dönemde çok bunalıma girdim,psikolojim altüst oldu. eşimde bana eskiden çocuk olunca işi bırakırsın bebeğine bakarsın diyordu ama artık oda bana saygı duyuyor.annesi çalışan çocuklar mutsuz olur diye birşey yok. herşeyi planlı yaparsan işine de çocuğuna da vakit ayırırsın. tabi eşlerin yardımı çok önemli.
dediğin gibi şu durumda eşim yanımda olmadığı için zaten böyle bir karar veremiyoruz. eşimle konuşuyoruz bazen,hatta bu haftasonu bile konuştuk,ama önce bir araya gelmemiz lazım sonra çocuk allah verirse olur.
neyse çocuk değildi konumuz değil mi
az önce öğle yemeği yedim.
1 kase ( büyük) salata
1 tabak fırında patates,kıymaları ve suları ayıklanmış sade
HOŞGELDİN CANIM.kilo ve boyumuz hemen hemen aynı birlikte yarışalım istersen.bebikimm 8aylık ben 24-25 yaşındayımm:) boy 1.66 kilo dün akşam 72 idi bugün bakmadım korkumdan:) yarışmacı ark.lara başarular efemm:)
canım rabbim sana da güzel bi bebiş verir inş.hepsi melek dünya tatlısı.bunun içinmi ağlıyon sen.ohoooo daha genceciksin max 2 ayda hiç kasmadan kendini ii hissedecek kadar forma girersin güzelim.50 lili kilolara inmen zaman alabilir ama zaten 5-6 kilo verdiğinde fıstık gibi olursun.
bebişinde tam sevmelik zamanıbu aralar bebek sevgim iice tavan yaptı resmen yiyesim geliyo gördüğüm bebekleri.acaba diyettenmi
canım bence iç güdüsel bende istemiyom derken bile istiyodum yani içimde bi yerlerde erken anne olmadım 29 yasındayım su anda ama tavsıyem yas ılerlemeden yapılması eskiden daha enerjıktım yanı dah araht büyütürdüm heralde bende 3 yıllık evlıyım
evet çocuk sahibi olmaya karar verince gelip size sölicem kızlarr merak etmeyinafiyet olsunben daha kahvaltımı yeni bitiriyom nezaman anne olmaya karar verirsin bebeğin olur zaten ozaman en doğru kararı verirsin.çünkü bazı eşler var eşini bu konuda desteklemiyor.demekki eşinde az da olsa benimle aynı fikirde ama senin fikirlerinide önemsediği için en doğru kararı senin vereceğini düşündüğü için sana saygı duyuyor.sonuçta onun yapabilecekleri sınırlı çalışsanda çalışmasanda esas bakımı senin ellerinde.
ben şu ara sade sevmesiyle ilgileniyorumbazende eşimle dalga geçiyorum.ay düşünsene aynı bana benzeyen bi bebek ay ne şeker olur dimi çıldırıyo aman allahım senden 2 tanemi
daha güzelim yavaş kilo ver böylelikle kolay almazsın.sanırım ben gerçekten venüsten geldimevet çocuk sahibi olmaya karar verince gelip size sölicem kızlarr merak etmeyin
demek daha yeni kahvaltı yaptın, yaa geç yat geç kalk geç yemek ye ve çatır çatır kilo ver ühüüü
benim metabolizmam 20 li yaşlarımdaykende yavaştı şimdide öyle. sanırım bu gerçeği kabul etmek en doğrusuaahhh nerdesin altmışlı kilolar geeeel gel :84::84:
ben 28 yaşındayım.annelik duygusu daha doğrusu evlat sahibi olmanın nasıl bi duygu olduğunu ailemden dolayı azda olsa hissedebiliyorum.bizim için hertürlü fedakarlığı yapıp hayatlarını bize adadıkları için bende bu konuda biraz hassas düşünüyorumhoşbuldum shryvz, yarışalım canım:)
green tşk.ler inş dediğin gibi hızlıdır metabolizmam ya hiç gitmicekmiş gibi bu kilolar sözlendiğimde 56 kiiloydummm( sen kaç yaşındasın=? Allah isteyen herkese versin evlat bambaşka bişeymiş, uykusuz gecelerime rağmen mutluyum:) bende 6 aylık hamileyken işi bıraktım,2 yaşına kadar düşünmüyom inş hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?