daha güzelim yavaş kilo ver böylelikle kolay almazsın.sanırım ben gerçekten venüsten geldimama gerçekten az besleniyorumda bu yüzden kilo veriyorum.ama alırkende ışık hızıyla geri alıyorum.ee malum uzay yaşantısında hız biraz farklı oluyor
ben 28 yaşındayım.annelik duygusu daha doğrusu evlat sahibi olmanın nasıl bi duygu olduğunu ailemden dolayı azda olsa hissedebiliyorum.bizim için hertürlü fedakarlığı yapıp hayatlarını bize adadıkları için bende bu konuda biraz hassas düşünüyorum
ama erken evlenmişsin bana göre. sanırım 26 yaşında evlendin.29 da dogurdun.tabi canım herkesin kendi kararı istediğini yapmakta özgürsün.ben de yasım gecıyo dıye yaptım ama cok mutluyum yani.
kahvaltım (10.00-10.30)
[1] Yumurta (haşlanmış) 30 GRAM 47.40
[2] Beyaz Peynir 30 GRAM 75.00
[3] Domates 1 ADET 14.00
[4] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11.00
[5] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110.00
öğle yemeğim (14.00)
[6] Beyaz Peynir 50 GRAM 125.00
[7] Ekmek 2.5 DİLİM 162.50
kızlar sabah 2 tane bıldırcın yumurtası yedim ama minikti böyle kalorisini bulamadım 1 tane yumurta olarak hesaplattım şu anda da cafe dyim tost istemiştim kocamn boyutta hem de normal ekmeğe kocaman boyutta bi tost geldi beyaz peyniri bolca yarısını yedim yarısını yolladım şu an 2.bardak yeşil çayımı içiyorum 13 gibi tartıldım diyetisyende 70,1 geldim! hatta 1,1 kg yağdan gitmiş toplam! 0,2 ödem olmuş ama haftaya dönemim dedim ondandır o zaman aferin bu hafta çok güzel vermişsin metabolizmanda yavaşlamamış biyolojik yaşında 27 ye inmiş dedibende dedim bu hafta biraz sağlıksız beslendim sanırsam yani öyle yorumlar geldi int de dedim nasıl beslendiğini birbir yazsaydın bende yorum yapardım ama dedi kas kaybetmemişsin sadece yağdan gitmiş kilon dedi
sürekli spor yaptığın için yağdan vermen gerekiyo zatenkahvaltım (10.00-10.30)
[1] Yumurta (haşlanmış) 30 GRAM 47.40
[2] Beyaz Peynir 30 GRAM 75.00
[3] Domates 1 ADET 14.00
[4] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11.00
[5] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110.00
öğle yemeğim (14.00)
[6] Beyaz Peynir 50 GRAM 125.00
[7] Ekmek 2.5 DİLİM 162.50
kızlar sabah 2 tane bıldırcın yumurtası yedim ama minikti böyle kalorisini bulamadım 1 tane yumurta olarak hesaplattım şu anda da cafe dyim tost istemiştim kocamn boyutta hem de normal ekmeğe kocaman boyutta bi tost geldi beyaz peyniri bolca yarısını yedim yarısını yolladım şu an 2.bardak yeşil çayımı içiyorum 13 gibi tartıldım diyetisyende 70,1 geldim! hatta 1,1 kg yağdan gitmiş toplam! 0,2 ödem olmuş ama haftaya dönemim dedim ondandır o zaman aferin bu hafta çok güzel vermişsin metabolizmanda yavaşlamamış biyolojik yaşında 27 ye inmiş dedibende dedim bu hafta biraz sağlıksız beslendim sanırsam yani öyle yorumlar geldi int de dedim nasıl beslendiğini birbir yazsaydın bende yorum yapardım ama dedi kas kaybetmemişsin sadece yağdan gitmiş kilon dedi
demekki vucudun alıştığı istediği bi kilo var.bunu düşünürsen ortalama 65 kilo olman senin için en ideali.ne çok aşırı zayıf nede kilolu tam kıvamındaevet hakikaten ben çabuk kilo almıyorum.bu kiloları sanırım son 2,5 yılda eşimle tanıştıktan sonra aldım. yaklaşık 7 kiloyu bir yıl gibi bir sürede aldım.
hayatım boyunca düştüğüm en düşük kilo 63 idi oda bir kaç ay sürdü hoop tekrar 6768 civarına çıktım.normalde hep bu kilodaydım ama son iki yılda nişan-evlilk filan kilo aldık eşimde bende
sürekli spor yaptığın için yağdan vermen gerekiyo zatenama bidahakine tüm yediklerini diyetisyenine yazarak göster ona göre bir daha yorumlasın en doğrusu bu.sabah kahvaltın çok güzel ama öğlen şöyle sulu bi yemek yeseydin çok daha güzel olurdu
demekki vucudun alıştığı istediği bi kilo var.bunu düşünürsen ortalama 65 kilo olman senin için en ideali.ne çok aşırı zayıf nede kilolu tam kıvamındayani hedefine çok az bişi kaldı
yesende yemesend espor önemli.diyet ve sporu aynı anda bu yüzden öneriyolar.yoksa direk kas kaybı yaşanıyo.ama zaten menülerin tamamen kötü değil ama belli bi düzende değil.ve bazı şeyler eksik.sonuçta aç gezmiyosun ama tamamen yararlı şeylerde yemiyosun sorun o.ben sürekli spor yapan biriyim zatenspor salonuna da kasımdan beri gidiyodum onun öncesinde voleybol antremanlarım oluyodu yazın tenis kursum vardı fln ama ilk kez bu haftaki kadar net verdim ya
evet bencede ne çok zayıf ne de kilolu tam kıvamında hürrem sultan misali
sürekli spor yaptığın için yağdan vermen gerekiyo zatenama bidahakine tüm yediklerini diyetisyenine yazarak göster ona göre bir daha yorumlasın en doğrusu bu.sabah kahvaltın çok güzel ama öğlen şöyle sulu bi yemek yeseydin çok daha güzel olurdu
demekki vucudun alıştığı istediği bi kilo var.bunu düşünürsen ortalama 65 kilo olman senin için en ideali.ne çok aşırı zayıf nede kilolu tam kıvamındayani hedefine çok az bişi kaldı
hayatında o kiloyu görmediysen hedefe ulaşmak biraz zor görünebilir.bi kadın 38- 40 giydiği kiloda iidir.ona göre hesap et ama diyosun ilerde bebek düşünürüm kilo alımı fazla olur ne kurtarırsam kardır diyosan hedef büyütmek lazımaynı eşim gibi konuşuyorsun
ama ben daha ince olmak istiyorum.zaten bmi benim 57 kiloda normal olacağımı söylüyor. öncelikli hedefim 60 sonra 55-57 gibi bişi istiyorum.
afiyet olsun sinir olmasın bakalımsaat 14.30 da bir şekersiz türk kahvem geldi
arkasından bir adet tarçınlı yeşil çay tükettim. müşterilerimden bitanesi sinir etti beni kahve de üstüne tuz biber ekti sinirlerim tavan yaptı. sanırım kan şekerim düştü, bir dilim kepekli uno ekmek ile biraz peynir beni rahatlatacak
hayatında o kiloyu görmediysen hedefe ulaşmak biraz zor görünebilir.bi kadın 38- 40 giydiği kiloda iidir.ona göre hesap et ama diyosun ilerde bebek düşünürüm kilo alımı fazla olur ne kurtarırsam kardır diyosan hedef büyütmek lazım
oh oh hepinize afiyet olsun kilo olmasınn =)) bende spora gidiyorum hafiften o zaman 4.30 da başlıcakk öptümmm kocamannn hepinizi bu mutluluğun üstüne de bir spor yaparım ki şimdi ben
afiyet olsun sinir olmasın bakalım
slm arkadaslar ben dun tartida 77.8 gosteriyordum bu sabah tartida 77.4 gosteriyordu acayip motive oldum bakalim yarin ne olacam. ya ben gunluk tartildimi daha cok dikat ediyorum sizler gunluk tartiliyormusunuz?.....
mountainmist sen nekadar zamanda verdin bu kadar kiloyu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?