70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet hakikaten ben çabuk kilo almıyorum. bu kiloları sanırım son 2,5 yılda eşimle tanıştıktan sonra aldım. yaklaşık 7 kiloyu bir yıl gibi bir sürede aldım.
hayatım boyunca düştüğüm en düşük kilo 63 idi oda bir kaç ay sürdü hoop tekrar 6768 civarına çıktım.normalde hep bu kilodaydım ama son iki yılda nişan-evlilk filan kilo aldık eşimde bende

tabi canım herkesin kendi kararı istediğini yapmakta özgürsün.ben de yasım gecıyo dıye yaptım ama cok mutluyum yani.
ama erken evlenmişsin bana göre. sanırım 26 yaşında evlendin.29 da dogurdun.
ben eşimle tanıştığımda 30 yaşındaydım. bir yıl nişanlılık hoop 31 de evlendim.
hayatımın aşkıyla 20 yaşında tanışsaydım benimde boy boy bebelerim olurdu sanırım ama yaş kemale erince çocuk korkutuyo,birde şartlar zorluyo. benim ailem yanımda değil memlekette, ablam çok uzak oturuyo,kayınvalidem 73 yaşında ondan bebek bakmasını isteyemem kendim bakabilirsem yapmalıyım yoksa yapamam. neyse ben acele etmiyorum.kırkında bile doguranlar var

amanda miniş kızımız gelmiş
geçen hafta kendine ve bedenine eziyet etmişsin kilo vermen çok normal. yine de seni tebrik etmemiz gerekiyor. hemi de yağdan vermişsin aferin sana ! independent çok uzun sana kısaca indo mu diyelim yoksa adını bağışlarmısın

Son düzenleyen: Moderatör:
demekki diyet bana eziyett demekmiş ilk kez bu kadar net verdim yağdan çünkü darısı hepimizin başına inşallahhh burcuu ben bu arada

sürekli spor yaptığın için yağdan vermen gerekiyo zaten ama bidahakine tüm yediklerini diyetisyenine yazarak göster ona göre bir daha yorumlasın en doğrusu bu.sabah kahvaltın çok güzel ama öğlen şöyle sulu bi yemek yeseydin çok daha güzel olurdu

demekki vucudun alıştığı istediği bi kilo var.bunu düşünürsen ortalama 65 kilo olman senin için en ideali.ne çok aşırı zayıf nede kilolu tam kıvamında yani hedefine çok az bişi kaldı

ben sürekli spor yapan biriyim zaten spor salonuna da kasımdan beri gidiyodum onun öncesinde voleybol antremanlarım oluyodu yazın tenis kursum vardı fln ama ilk kez bu haftaki kadar net verdim ya

evet bencede ne çok zayıf ne de kilolu tam kıvamında hürrem sultan misali

yesende yemesend espor önemli.diyet ve sporu aynı anda bu yüzden öneriyolar.yoksa direk kas kaybı yaşanıyo.ama zaten menülerin tamamen kötü değil ama belli bi düzende değil.ve bazı şeyler eksik.sonuçta aç gezmiyosun ama tamamen yararlı şeylerde yemiyosun sorun o.

aynı eşim gibi konuşuyorsun
ama ben daha ince olmak istiyorum.zaten bmi benim 57 kiloda normal olacağımı söylüyor. öncelikli hedefim 60 sonra 55-57 gibi bişi istiyorum.

saat 14.30 da bir şekersiz türk kahvem geldi
arkasından bir adet tarçınlı yeşil çay tükettim. müşterilerimden bitanesi sinir etti beni kahve de üstüne tuz biber ekti sinirlerim tavan yaptı. sanırım kan şekerim düştü, bir dilim kepekli uno ekmek ile biraz peynir beni rahatlatacak

aynı eşim gibi konuşuyorsun
ama ben daha ince olmak istiyorum.zaten bmi benim 57 kiloda normal olacağımı söylüyor. öncelikli hedefim 60 sonra 55-57 gibi bişi istiyorum.
hayatında o kiloyu görmediysen hedefe ulaşmak biraz zor görünebilir.bi kadın 38- 40 giydiği kiloda iidir.ona göre hesap et ama diyosun ilerde bebek düşünürüm kilo alımı fazla olur ne kurtarırsam kardır diyosan hedef büyütmek lazım

afiyet olsun sinir olmasın bakalım

oh oh hepinize afiyet olsun kilo olmasınn =)) bende spora gidiyorum hafiften o zaman 4.30 da başlıcakk öptümmm kocamannn hepinizi bu mutluluğun üstüne de bir spor yaparım ki şimdi ben

hayatım boyunca iri bir kız oldum ama istemiyorum. birde dediğin gibi ileride hamile kalırsam üzerine birde 20 kilo filan alırsam halim nice olur.
düşünmek bile istemiyorum.
evet bahsettiğim hedefime ulaşmak çok uzun zamanımı alacak belki bir yıl ama olsun öncelikle ineceğim 65 kilo bile beni epey bir süre mutlu kılacaktır zaten

oh oh hepinize afiyet olsun kilo olmasınn =)) bende spora gidiyorum hafiften o zaman 4.30 da başlıcakk öptümmm kocamannn hepinizi bu mutluluğun üstüne de bir spor yaparım ki şimdi ben

kaslara kuvvet burcucum. bizim içinde tepin biraz salonda benim gibi oturduğu yerden popiş büyütenler için :26::26:

slm arkadaslar ben dun tartida 77.8 gosteriyordum bu sabah tartida 77.4 gosteriyordu acayip motive oldum bakalim yarin ne olacam. ya ben gunluk tartildimi daha cok dikat ediyorum sizler gunluk tartiliyormusunuz?.....

slm arkadaslar ben dun tartida 77.8 gosteriyordum bu sabah tartida 77.4 gosteriyordu acayip motive oldum bakalim yarin ne olacam. ya ben gunluk tartildimi daha cok dikat ediyorum sizler gunluk tartiliyormusunuz?.....

selam alaca hoşgeldin;
ben de haftalık tartılmaya çalışıyorum çünkü kilom güne göre çok değişkenlik arzediyor.
ama tabii ki dayanamıyorum sabah ilk iş tartının tepesindeyim.
her gün kilomu yazıyorum bir chart hazırladım oraya bakıp başarı yada başarısızlığımı görüyorum. evet motive olduğum da oluyor olmadığım da.
mesela ben bu sabah düne göre 300 gram almış görünüyorum. oysa dün akşam yemek bile yemedim :26::26:

mountainmist sen nekadar zamanda verdin bu kadar kiloyu..

eylül ayından beri akşam yemek yemeği bıraktım.
aralık sonu bir baktım kilo vermişim. 72,3 olmuşum.
ocak başından beride buradayım. işte 1.5 kilo filan farketti
sen nereden yarışmaya katılıyorsun almanya mı?:82::82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…