Cok guzel yaa, insallah istedigimiz kiloya duseriz, ben Amerika dan katiliyorum...
bu sefer olmus basardim cetveli yaptim
fastfood yemeyi severim ama bizim turk yemekleri gibisi yok , lahmacunlarimiz, pidelerimiz gibi varmii, zaten hepsi onlarin yuzenden degilmi, amerikada sismanlik cok, ama benim bulundugum bolgede ruslar cok var ve biliyorsunuz ruz kizlari, uzun boylu zayif guzel sarisinlar, ozellikle alt komsum, bir acayip kadin, iki tane dogum yapti, sanki o degil dogum yapan benden buyuk olmasina ragmen benim yanimda o kadar kucuk gozukuyorki, hep zayif olmasinin avantajlari, bende zayifliyacagim, ona inat tum kizlara inat bende zayifliyacagim..
aaa bluemoon ogle yemegin cok hosuma gitti, afiyet olsun , ama bagirsak sorununa uzuldum, form cay mi iciyorsun, ben sabahlari kalinca bir bardak suya iki kasik elma sirkesi koyuyorum, ve onu iciyorum, arkasindan kahvaltimi yapip uzerine 1 buyuk bardak form cay iciyorum, inan bir saate kalmadan yedigim ne varsa cikiyor, aksamda ayni yemekten once sirkeli su ve yemekten sonra form cay, yatmadan karnimdaki hersey bosaliyor, bende gun boyunca cok su iciyorum, birde az da olsa mekik cekmeyi dene, cok rahatlatiyor bagirsaklari bence...
fastfood yemeyi severim ama bizim turk yemekleri gibisi yok , lahmacunlarimiz, pidelerimiz gibi varmii, zaten hepsi onlarin yuzenden degilmi, amerikada sismanlik cok, ama benim bulundugum bolgede ruslar cok var ve biliyorsunuz ruz kizlari, uzun boylu zayif guzel sarisinlar, ozellikle alt komsum, bir acayip kadin, iki tane dogum yapti, sanki o degil dogum yapan benden buyuk olmasina ragmen benim yanimda o kadar kucuk gozukuyorki, hep zayif olmasinin avantajlari, bende zayifliyacagim, ona inat tum kizlara inat bende zayifliyacagim..
tebrikler
ooo sende epey kilo vermişsin. ne kadar sürdü bu kiloyu vermen :86:
bir ayda 17 kilomu verdin !!1111yarin tam bir ay olacak
bir ayda 17 kilomu verdin !!1111
bebeğim çok tebrik ederim cnm afferin benim tatlımakahvaltım (10.00-10.30)
[1] Yumurta (haşlanmış) 30 GRAM 47.40
[2] Beyaz Peynir 30 GRAM 75.00
[3] Domates 1 ADET 14.00
[4] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11.00
[5] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110.00
öğle yemeğim (14.00)
[6] Beyaz Peynir 50 GRAM 125.00
[7] Ekmek 2.5 DİLİM 162.50
kızlar sabah 2 tane bıldırcın yumurtası yedim ama minikti böyle kalorisini bulamadım 1 tane yumurta olarak hesaplattım şu anda da cafe dyim tost istemiştim kocamn boyutta hem de normal ekmeğe kocaman boyutta bi tost geldi beyaz peyniri bolca yarısını yedim yarısını yolladım şu an 2.bardak yeşil çayımı içiyorum 13 gibi tartıldım diyetisyende 70,1 geldim! hatta 1,1 kg yağdan gitmiş toplam! 0,2 ödem olmuş ama haftaya dönemim dedim ondandır o zaman aferin bu hafta çok güzel vermişsin metabolizmanda yavaşlamamış biyolojik yaşında 27 ye inmiş dedibende dedim bu hafta biraz sağlıksız beslendim sanırsam yani öyle yorumlar geldi int de dedim nasıl beslendiğini birbir yazsaydın bende yorum yapardım ama dedi kas kaybetmemişsin sadece yağdan gitmiş kilon dedi
slm arkadaslar ben dun tartida 77.8 gosteriyordum bu sabah tartida 77.4 gosteriyordu acayip motive oldum bakalim yarin ne olacam. ya ben gunluk tartildimi daha cok dikat ediyorum sizler gunluk tartiliyormusunuz?.....
ya cetvelimde yanlislik olmus niye bilmiyorum 82.5 tan 77.4 e dustum 5 kilo verdim bir ayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?