70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Cok guzel yaa, insallah istedigimiz kiloya duseriz, ben Amerika dan katiliyorum...

Son düzenleme:
birsey soracagim, ben profilimdeki bazi bilgileri degistirmek istiyorum mesela profil ismimi, nasil yapacagimi bulamadim...

Cok guzel yaa, insallah istedigimiz kiloya duseriz, ben Amerika dan katiliyorum...

oouww uzaklardan epey.
orada şişman olmak normal zayıf olmak anormal sanki. ama önemli olan saglıklı olmak. fastfood'un anavatanında hamburgerlere dayanmak zor olmalı. sana çook kolay gelsin nigdeli:81::81:

fastfood yemeyi severim ama bizim turk yemekleri gibisi yok , lahmacunlarimiz, pidelerimiz gibi varmii, zaten hepsi onlarin yuzenden degilmi, amerikada sismanlik cok, ama benim bulundugum bolgede ruslar cok var ve biliyorsunuz ruz kizlari, uzun boylu zayif guzel sarisinlar, ozellikle alt komsum, bir acayip kadin, iki tane dogum yapti, sanki o degil dogum yapan benden buyuk olmasina ragmen benim yanimda o kadar kucuk gozukuyorki, hep zayif olmasinin avantajlari, bende zayifliyacagim, ona inat tum kizlara inat bende zayifliyacagim..

rus kızları ile aşık atmak bizim gibi bol yağlı ve salçalı yemeklere alışık toplumdan gelen biri için zor olmalı. sana kolaylıklar dilerim. bence sen kendini aş ruslar yaşlanınca çok çöküyorlar türk kadınları ise lokum gibi oluyorlar

öĞLE mENÜM

Karnıbahar
Havuç
Patates
Brokoli
Soğan
Biber'den oluşan sadece buharda pişen bir yemek (yağsız)

1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

Ya ben hayatımda içmediğim kadar su içiyorum, form çay yeşil çay içiyorum, biliyor musunuz 3 gündür bağırsaklarda tık yok , ben böyle 3 günde 1 devam ederse zor veririm kilo miloo

aaa bluemoon ogle yemegin cok hosuma gitti, afiyet olsun , ama bagirsak sorununa uzuldum, form cay mi iciyorsun, ben sabahlari kalinca bir bardak suya iki kasik elma sirkesi koyuyorum, ve onu iciyorum, arkasindan kahvaltimi yapip uzerine 1 buyuk bardak form cay iciyorum, inan bir saate kalmadan yedigim ne varsa cikiyor, aksamda ayni yemekten once sirkeli su ve yemekten sonra form cay, yatmadan karnimdaki hersey bosaliyor, bende gun boyunca cok su iciyorum, birde az da olsa mekik cekmeyi dene, cok rahatlatiyor bagirsaklari bence...

Sanırım en büyük sorunum bu benim Eğer yoluna girerse kilo veririm herhalde

sende benim gibi gurbettesin bende firansada yasiyorum dedigin gibi insan kilolo olunca yasca bizden buyukler bizden kucuk duruyorlar buda insanin piskolojisini bozuyor bende ilk defa bu kadar azimli buluyom kendimi yemek seklimi tamamen degistirdim tam bir aydir azimli olunca gidiyor. kafana koymusun zaten eminim verisin....

bebeğim çok tebrik ederim cnm afferin benim tatlıma

slm arkadaslar ben dun tartida 77.8 gosteriyordum bu sabah tartida 77.4 gosteriyordu acayip motive oldum bakalim yarin ne olacam. ya ben gunluk tartildimi daha cok dikat ediyorum sizler gunluk tartiliyormusunuz?.....

canım bende günlük tartılıyorum ve senin dediğin gibi daha çok motive oluyorum

ya cetvelimde yanlislik olmus niye bilmiyorum 82.5 tan 77.4 e dustum 5 kilo verdim bir ayda

beş kiloda gayet başarılı bence. benim maksimum 2 kilodur. hhehhee bende noluyo dedim bir ayda 17 kilo ohh be rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…