70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bide sebze yesen işte tam olcak.sulu yemek olarak.

Son düzenleme:
bide sebze yesen işte tam olcak.sulu yemek olarak.

sulu yemek olarak sebze sevmiyorum ki pek yeşim abla :/ bi kaç tane severim yeşil fasulye bezelye fln severim ama zaten pek sebze yemeği pişmez bizim evde pişse de çok yağlı oluyo parlıyo resmen yağdan yiyesim gelmiyo haşlanmış brokoli fln çok seviyorum onları da annem yapmıyo fırsat budukça ben yapıyorum ama pırasa yumurtalı ıspanak fln yiyemem yani midem bulanıyo

sebze sev sebze ye sebze sebzeee

selam kızlar nasıl gidiyor,gördüğüm kadarıyla süper gidiyorsunuz
Ben bugün çok yoruldum akşam 6dan 9 a kadar hamam sefamız vardı.çok sardı ama su da çok yordu.havuzda birazda yüzdüm ondan mı yoruldum ne...ama yüzme süper kalori yakıyor.menülerime gelince kızlar bu akşamm açımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm açımm açımmm
eşiminde menü süpermiş adam verdi bile 1 kilo valla:2::2::2::2::2::2::2::2::2:
Ben cumaya kadar tartılmıycam inat ettim.

Menüm:sabah:çok az peynir,domates,çay 2 bardak şekerli:26:
öğlen :yine çorbam vardı..ekmek yok aralarda su
akşam:mantar sote,1 kase yoğurt
1,5 litre suyum vardı toplam bu saate kadar

çocuklar için güzel patates mıklaması yaptım eşime sende ye falan diyorum adam kararlı bakmadı bile valla suratınaneyse yarın sevdiği tatlıyı yapacam
bakalım onada yok diyecekmi

sebze sev sebze ye sebze sebzeee

seviyorumm ama haşlanmış ya da söğüş olursa yiyorum ama salata ya da haşlanmış olursa

erkeklerin hayır diyemeyeceği şeylerin başında tatlı gelirrrr

Sonunda ben de katıldım aranıza:79: ama malesef 72 kiloluk bi hatun olaraktan...Bu sefer kesin kararlıyım kilo vermeye...Dün powerplate'e başladım bi de diyetle bakalım bu seferki öykümüz nası sonuçlanıcak.

hoşgeldinn owww o çok fena bişi diye biliyorum ya 10 dk da ölüyomuşsun yorgunluktan doğru mu? ama acayip kalori yaktırıyomuş ve sıkılaştırıyomuş vücudu boğazını da tutabilirsen kesin çok faydası olur bende düşündüm bi ara ama pahalı geldi ya zaten spor salonu üyeliğim var bnm seviyorum 2 saat harcamayı spor yapmaya ne kadara gidiosun seans başı?

hoşbulduk canım...Daha bi seans gittim evet yorgunluk olayı gerçekten doğru 10 dkda terledim resmen yani aletin üstünde garip garip pozisyonlara soktular beni bakalım yarın neler yaptırcaklar merak ediyorum...Kampanya vardı 15 seans 190tl, ilk 5 seans 10 dk sonrakiler 15 dk imiş ama 15 olmasa daha mı iyi diye düşünüyorum şimdiden

owww dikkat et kendine o zaman ben 1 dk fln denemek için çıkmıştım üstüne dişlerime kadar zangır zangır titremişti resmen duramamıştım inmiştim valla iyi dayanmışsın sanırım kampanya sitelerinden birinden aldın sen ne şanslısın ya bizim buranın öyle sitelerden haberleri de yok dünyanın parası :/

yok benimkini en düşük seviyede çalıştırdılar...Bi de ben nefes nefese oh be kurtuldum derken kadın bugün sizi fazla yormadık demez mi bööle kaldım resmen Kampanya sitesinden almadım da ocak ayına özel bi kampanyaydı bu kışın power plate'e giden pek olmuyomuş da canlandırmak içinmiş neyse bana biraz motivasyon sağlar kilo verme konusunda hiç değilse boğazımı tutarım

iyi olur iyi acayip kalori yaktırıyomuş dedim ya zaten tut boğazını birazda 1 ayda 6-7 kilo gider ama ben sana diim pes etme çok yorulcaksın ilerde ama olsun yani değer o aletin üstünde 10 dk durmakla yakılan kcal 1,5 saat aerobik fln eşdeğermiş diye biliyorumm ben haftada 3 gün spor salonuna gibiyorum toplam 4,5 saat sen 3 günde toplam 30 dk da aynı kcal ı yakıcaksın düşünsene

ooo sen her gün beni böyle motive edersen ben kesin kilo veririmBu sırada 15 seanstan sonra zaten ara vermek gerekiyomuş diye duydum da ben o zaman 6 kilo falan vermiş olursam senin gibi spora başlarım 6 kilo vermek evet evet kulağa gayet hoş geliyor

verirsin verirsin ama kaçamak sayının minimum olması gerek

Umarım hepimiz 60'ları görürüz diyorum ve yatağıma doğru yol alıyorum sabah erken bi kahvaltı ile başlamak gerekiyomuş güne yarın görüşmek üzere...

ben bugun yine siradan bir gun gecirdim diyebilirim, sabah sirkeli suyumu ictikten sonra bir sure daha yattim ve kalkip guzelce kanhvaltimi yaptim, arkasindan form cayimi ictim, ve ev isine basladim , camadir falan yikadim, bir ara alisverise ciktim yarim saat kadar dolastim, eve gelince 60 dakika yuruyusumu yaptim, dunden kalma cig kofte vardi bir kac tane ondan yedim, cocuklari aldim geldim camasir yikamaya devam ettim, aksam bir kase corba yedim domates salatalikve kalan bir kac cig kofteyi yedim, buyuk bir bardak form cayimi ictim gun icinde bol bol su ictim ve cok yorgunum, acayip uykum geldi birazdan da yatiyorum, yarin gorusuruz...

hayatım eqerki makarna /pilav türü şeyler yiyeceksek mümkün mertebe öqlen öqününde yiyelim akşamı daha hafif geçirelim sebze+et+ayran yada yoqurt+salata şeklinde..

Sehercim diyelimki kurabiyeleri çoook canın çekti neden 2 tanee bari 1 tane ye ve inan bunları sabah kahvaltıda yesen (tabi 1 tane) diyetine hiçbirşekilde zararı olmaz neyi ne zaman yememiz gerektiqini öqrenirsek çok daha rahat kilo veririz ben size börek çörek yemeyin demiyorum bunları yiyeceqiniz zaman 1 tane kahvaltıda yiyin diyorum laff dinleyiiiinnnnn:84::84::84:

hayatım kahvaltıda ekmek hakkını bitirmişsin öğlen tost yiyemezsin

önce bi normal hedefe ulaş.sonra zamanla dikkat ederek yavaş yavaş ulaşırsın diğer hedefine.

karnabahar güzeli yine eksik etmemişsin

sena ve mikemmel menüleri
teşekkürler
nilcim menün güzel ama az buldum patatesli mıklamadan biraz yemende hiçbir sakınca görmüyorum ama eşini faka bastırmak istemen hiçte adil deqil
hoşgeldin cnm aramıza

Günaydın kızlar ölüyoommm yaa çook hastayım heryerim kırılıyor aqrıdan kıpırdıcak halim yok ama malesef birazdan simülasyaona gidicem 2 saat sürecek
akşamda kurs vr zorlu bir sınav beni bekliyor bense başımı bile kaldıramıyorum ama bugün çok sevindirici bişey oldu cuma günü 75.5 olan kilo bu sabah 73.4 çıktıı demekki vitamin ilaçlarından kilo verememişim aynı tahmin ettiğim gibi yanii inşallah cumaya 72leri görürüm öpüyorum sizi biraz yatıyır 10.30 evden çıkıcam belki bira daha o zamana kadar toparlanabilirim öpüyorum hepinizi

canım ben 6 ayda 17 kg verdim...
9 kg daha vermek istiyorum...
ayda 3 kg olarak inşallah...
sevgili rakibeme katılıyorummmm
hedeflerini aşırı yüksek tutarsan başarıya ulaşmak konusunda motivasyonunu kaybetme olasılığın da aynı oranda yükselecektir.

önce bi normal hedefe ulaş.sonra zamanla dikkat ederek yavaş yavaş ulaşırsın diğer hedefine.

karnabahar güzeli yine eksik etmemişsin

sena ve mikemmel menüleri

evet zaten hedefimi küçülttüm,kilolaaar ilk hedefiniz 65 e inmektüüüür

karnıbahar güzeli benim bi kerem

senacığım hemşom hem mikemmel menüler oluşturur zati

yaa nil kastamonu merkezde havuzlu hamamdamı var? ay ilk fırsatta bende giderim. oralar hem daha temiz hem daha ekonomiktir.
şimdi mıklama dedin beni ciğerimden vurdun, hani böyle booool sarmısaklı ve yumurtalı,üzeri fırında kızarmış, sıcak çayın yanında deli güzel olanından değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…