bide sebze yesen işte tam olcak.sulu yemek olarak.ya spordan çıkınca dışarda yedim geldim eve çünkü annemin multi yağlı pilavı ve kurufasulyesi vardı yemektesabahta 2 tane bıldırcın yiyince zaten tüm günde et değişimi olan peynir yedim protein ihtiyacımı da karşılamış oldum günlerdir 1000 kcal üstüne çıkamıyodum bugün çıktım
bide sebze yesen işte tam olcak.sulu yemek olarak.
ya spordan çıkınca dışarda yedim geldim eve çünkü annemin multi yağlı pilavı ve kurufasulyesi vardı yemektesabahta 2 tane bıldırcın yiyince zaten tüm günde et değişimi olan peynir yedim protein ihtiyacımı da karşılamış oldum günlerdir 1000 kcal üstüne çıkamıyodum bugün çıktım
sebze sev sebze ye sebze sebzeee
selam kızlar nasıl gidiyor,gördüğüm kadarıyla süper gidiyorsunuz
Ben bugün çok yoruldum akşam 6dan 9 a kadar hamam sefamız vardı.çok sardı ama su da çok yordu.havuzda birazda yüzdüm ondan mı yoruldum ne...ama yüzme süper kalori yakıyor.menülerime gelince kızlar bu akşamm açımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm açımm açımmm
eşiminde menü süpermiş adam verdi bile 1 kilo valla:2::2::2::2::2::2::2::2::2:
Ben cumaya kadar tartılmıycam inat ettim.
Menüm:sabah:çok az peynir,domates,çay 2 bardak şekerli:26:
öğlen :yine çorbam vardı..ekmek yok aralarda su
akşam:mantar sote,1 kase yoğurt
1,5 litre suyum vardı toplam bu saate kadar
çocuklar için güzel patates mıklaması yaptım eşime sende ye falan diyorum adam kararlı bakmadı bile valla suratınaneyse yarın sevdiği tatlıyı yapacam
bakalım onada yok diyecekmi
Sonunda ben de katıldım aranıza:79: ama malesef 72 kiloluk bi hatun olaraktan...Bu sefer kesin kararlıyım kilo vermeye...Dün powerplate'e başladım bi de diyetle bakalım bu seferki öykümüz nası sonuçlanıcak.
yok benimkini en düşük seviyede çalıştırdılar...Bi de ben nefes nefese oh be kurtuldum derken kadın bugün sizi fazla yormadık demez mibööle kaldım resmen Kampanya sitesinden almadım da ocak ayına özel bi kampanyaydı bu kışın power plate'e giden pek olmuyomuş da canlandırmak içinmiş neyse bana biraz motivasyon sağlar kilo verme konusunda hiç değilse boğazımı tutarım
ooo sen her gün beni böyle motive edersen ben kesin kilo veririmBu sırada 15 seanstan sonra zaten ara vermek gerekiyomuş diye duydum da ben o zaman 6 kilo falan vermiş olursam senin gibi spora başlarım 6 kilo vermek evet evet kulağa gayet hoş geliyor
hayatım eqerki makarna /pilav türü şeyler yiyeceksek mümkün mertebe öqlen öqününde yiyelim akşamı daha hafif geçirelim sebze+et+ayran yada yoqurt+salata şeklinde..sabah dokuzda limonlu sicak suyla acilis yapiyorum
kavalti (11:40)
yarim yumurta
3 parca orgu peyniri
4 kasik yogurt
yarim domates salatalik
1 yesil biber
1yesil sogan
ARA
1 elma ve yesil cay
AKSAM
makarna yarim tabak
cokaz sebzeli mercimek corbasi
karisik salata(yagsiz) yedim
acikirsam bir elma yerim tabi olmasa olmazim yatmadan yesil cayimi icerim...
Sehercimsabah:
bir dilim kepek ekmek
3 zeytin
1 domates
1 salatalık
marul
bir katı yumurtanın beyazı(sarısı oğluma:))
peynir
1 bardak yeşil çay
kahvaltıyı 10.30 gibi yaptım saat 9 da biincir yemiştim.
ara:
bir elma
bir incir
öğlen:
yemek yiyemedim ama 2 tane kurabiye yedim olmadı biliyorum
akşam:
yarım tabak susuz nohut
yarım kase çorba
3,4 kaşıkk yoğrt
şimdi şekersiz çay içiyorumm
hayatım kahvaltıda ekmek hakkını bitirmişsin öğlen tost yiyemezsinbenim bugün toplam:
kahvaltı (10.00)
1 domates
1 salatalık
2 bıldırcın yumurtası
2 dilim kepekli ekmek
1 kbrt kutusu peynir
şekersiz çay
öğle (14.30 gibi)
beyaz peynirli tost (biraz büyüktü cafede yedim ama yarısını bıraktım büyük olduğu için)
yeşil çay
akşam (18.40 gibi)
akdeniz salata (üstünde biraz beyaz peynirle)
yeşil çay
ara(20.30)
büyük bi elmanın yarısı
[1] Beyaz Peynir 30 GRAM 75.00
[2] Domates 1 ADET 14.00
[3] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11.00
[4] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110.00
[5] Beyaz Peynir 60 GRAM 150.00
[6] Ekmek 2.5 DİLİM 162.50
[7] Akdeniz Salata 1 ADET 129.00
[8] Beyaz Peynir 10 GRAM 25.00
[9] Elma 0.6 ADET 36.00
Toplam : 712.50kal.
2 bıldırcın yumurtası da 316 kcal mış
712+316=1028 kcal la kapadım bugün
yorumlar??:26:
teşekkürlerönce bi normal hedefe ulaş.sonra zamanla dikkat ederek yavaş yavaş ulaşırsın diğer hedefine.
karnabahar güzeli yine eksik etmemişsin
sena ve mikemmel menüleri
nilcim menün güzel ama az buldum patatesli mıklamadan biraz yemende hiçbir sakınca görmüyorum ama eşini faka bastırmak istemen hiçte adil deqilselam kızlar nasıl gidiyor,gördüğüm kadarıyla süper gidiyorsunuz
Ben bugün çok yoruldum akşam 6dan 9 a kadar hamam sefamız vardı.çok sardı ama su da çok yordu.havuzda birazda yüzdüm ondan mı yoruldum ne...ama yüzme süper kalori yakıyor.menülerime gelince kızlar bu akşamm açımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm açımm açımmm
çocuklar için güzel patates mıklaması yaptım eşime sende ye falan diyorum adam kararlı bakmadı bile valla suratınaneyse yarın sevdiği tatlıyı yapacam
hoşgeldin cnm aramızaSonunda ben de katıldım aranıza:79: ama malesef 72 kiloluk bi hatun olaraktan...Bu sefer kesin kararlıyım kilo vermeye...Dün powerplate'e başladım bi de diyetle bakalım bu seferki öykümüz nası sonuçlanıcak.
sevgili rakibeme katılıyorummmmcanım ben 6 ayda 17 kg verdim...
9 kg daha vermek istiyorum...
ayda 3 kg olarak inşallah...
önce bi normal hedefe ulaş.sonra zamanla dikkat ederek yavaş yavaş ulaşırsın diğer hedefine.
karnabahar güzeli yine eksik etmemişsin
sena ve mikemmel menüleri
selam kızlar nasıl gidiyor,gördüğüm kadarıyla süper gidiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?