70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cuma gidiyoruz kısmetse. yine sırt boyun bel ağrılı bi tren yolculuğu beni bekliyorum.perşembe gecesi uyumasam sonra cuma akşamı trende sızsammı diye düşünmekteyim.yoksa çekilmez o yol
en son trenle seyahat ettiğimde 14 yaşındaydım. tren yolculuğunun romantizmi hiç birinde yok ama tabi çok rahat bir yolculuk değil..
haydi bakalım hayırlı yolculuklar aklında bulunsun seyahat zamanın bir hafta ila bir ay içerisinde belliyse uçak biletleri çok uygun, o kadar yolu çekmek zorunda kalmazsın. gerçi eskişehir izmir arası uçak seferleri direkt var mı bilmiyorum,hatta eskişehirde hava alanı yok sanırım :26:

Son düzenleyen: Moderatör:
yok sanırım istanbul aktarmalı olmalı oda aynı saate denk gelir.burdan belli günler uçak var sonra ist. de uçak bekleme süresi var.izmirden eve gitmek için en az 2 saat yolculuk yapacağımı hesab akatarsak 1 günüm yolda geçer trene yürüyerek gidiyorum.izmirde inince 30 dk sonra evde oluyorum.tren çok rahat aslında rahatsız olan benim kolumu bacağımı boynumu yerleştiremiyorum sürekli sabit kalınca tututluyorum.ben tahatsız olunca yanımda rahat rahat uyuyan kocişide rahatsız ediyorum giderken şu boyunluklardan bulursam alcam boynum çok feci ağrıyo yolda.dayanamıyorum resmen.evden yastık falanda trende kullanamam .sonra onu çöpe atmam gerekir biraz pimpirikliyimde titiz değilim dağınığımda ama böyle dışarda oraya buraya dokunmaktır üzerim bile bi yere değse eve gelince çıkartır yıkarım o derece takıntılarım var.bağışıklık sistemim biraz hassas hemen enfeksiyon kapıyorum.venüs yaşamı böyle değil dünyada sıkıntı çekiyorum

bende sömestr da gidiyorum istanbula :)) trenle yolculuk yapmadım hiç ya nasıl oluyodur acaba ? otobusle gidiyorum ben uçak fiyatlarını da uyguna bulabilmek için mesela taa temmuzun biletini şimdiden almak gerek ben denedim temmuz uçaklarında bile uygun sınıfta yer kalmamış şimdiden nerdeyse öyle 1 ay önceden fln uygun fiyattan yer kalmıyomuş yoksa bende 1 ay kadar önce uçaktan almaya çalışmıştım

tren otobüsten çok daha rahat.rahatsız olan benim tek sorun yolculuk uzun sürüyor.fiyatlarıda çok uygun.mesela ben şimdi izmire gidiş dönüş 30 liraya gidicem.

merhaba kızlar..
nasılız bakalım bugün?
bende bomba gibiyim...
her an patlayabilirim...

canım sen nerede yaşıyorsun ?
ben bir kaç dakika önce eşime uçak bileti satın aldım. izmirden istanbula 63 liraya

merhaba kızlar..
nasılız bakalım bugün?
bende bomba gibiyim...
her an patlayabilirim...
bacım sen patlama
sonra yagların dağılır toplarken sen onları almazsın bir bakmışız 55 kilo olmuşsun, rakibemin yağlarından arınmasına gönlüm razı gelmez

iyi diyelim iyi olalım.güya ben dışarı çıkacam ama saat 3 oldu ve güya yemek yapacağım ve ben hala oturmaktayım

bu hafta rakip olarak seni seçtim kendime

nasıl kilo verdin mi bu hafta greenim?

kapışalım mı?

kapışalım mı?

tabii beni terkedersin kolay rakip geldin sana demii. ama geçen hafta regl haftamdı
green i rakip alma kendine süpersonik venüsten gelen deli metabolizmalı hatun. üzülürsün sora benden sölemesi, gel sen beni terketme

bacım sen patlama
sonra yagların dağılır toplarken sen onları almazsın bir bakmışız 55 kilo olmuşsun, rakibemin yağlarından arınmasına gönlüm razı gelmez

canım rakibem benim...

az önce tartıldım ve..........

69. 8 kg kıyafetle...

69.5 kg kıyafetsiz iç çamaşırlarla

yani patlıyorum.. yağlarımı dağıtıyorum isteyen var mı?
beleşe satıyorummmmmmmm

tabii beni terkedersin kolay rakip geldin sana demii. ama geçen hafta regl haftamdı
green i rakip alma kendine süpersonik venüsten gelen deli metabolizmalı hatun. üzülürsün sora benden sölemesi, gel sen beni terketme

canım biliyorum ben seni..
bende regl haftamda devamlı yiyorum...
kız bırakırmıyım seni ben?

green4 güzel vermiş.. 68.8 galiba...
ne ediyon bacım sen?

:44:

ohannesburgerler aşkınaaaaaaaaaaaaaaaaa
hatun 69 u görmüş biz onbeş gündür yırtınıyorus
ben bu sabah anca 70,50 ü gördüm yok bacım yok ben seni rakip makip almam moralimi bozuyon, sen al green i gör gününü ne diyeyim.
rakibelikten istifamı huzurlarınızda veriyorum

canım sen nerede yaşıyorsun ?
ben bir kaç dakika önce eşime uçak bileti satın aldım. izmirden istanbula 63 liraya
bazı hatlarda daha çok rekabet var bu yüzden daha ucuza bilet bulunabiliyor.otobüs parasına oluyor bazı hatlar aynen senin şimdi almış olduğun gibi.

kapışalım mı?
ama ama ama baştan neden demiyosun haftanın sonu geldi benim şimdi 2 gün aç kalmam lazım galip gelmem için :18::18::18:
biraz önce giymeye çalıştığım kotu daha az karnımı içeri çekerek giymeyi başardım ama üst tara doğru pörtleyen yağlarımı olaya hiç karıştırmıyorum sonuçta kapatım fermuarı çektimya esas olay o ben bu hafta daha çok yedim gibi kendimce kaçamaklarımda oldu ve adet dönemindeyim kilo verirmiyim veremezmiyim belli olmaz bu yüzden galip gelmen olası.

kızlar aclık hissetmiyorum fazla ama nedense gözüm kararıyor hep bilgisayar başında olduğumdan mı acaba :26::44:

kızlar aclık hissetmiyorum fazla ama nedense gözüm kararıyor hep bilgisayar başında olduğumdan mı acaba :26::44:
açlık hissi başka bişi aç oluo göz kararması başka.açlıkla bazı şeyler tetiklenir.sen kendini tok hissetsende vucut belli tepkiler verir. kalorisi az şeyler yediğinde bidahi yemek yiyeceğin zamanı çok uzatma 1-2 saat geçmeden bişiler at ağzına 1 kayısı bi üzüm gibi yada yarım meyve gibi.kan şerin düşüyodur.aha kan dedim :18: yine ilaç içmeyi unutyosum az kalsın

Son düzenleme:

aaaaaaaaaaaaa

olur mu kuzum ya?

sen regldin ondan kilonu korudun...

dimek moralini bozuyom ?
kız herşey seni şevklendirmek için valla

bu hafta başlayalım canım...
sende fena vermemişsin...

benim için en zoru 71 dilimini kırmaktı... 3. bebeğime 71 ile hamile kalmıştım..
Rabbime şükür kırdım dilimi... Haydi bismillah gitsin kilolar...

ozaman gözün aydın geleceğin parlak olsun.çok merak edip tartıya çıktım ve meltemime katılıyorum bence sen kendine beni rakip görme gerçekten üzülürmüşsün kendi gözlerimle gördüm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…