Günaydın kızlar ölüyoommm yaa çook hastayım heryerim kırılıyor aqrıdan kıpırdıcak halim yok ama malesef birazdan simülasyaona gidicem 2 saat sürecek
akşamda kurs vr zorlu bir sınav beni bekliyor bense başımı bile kaldıramıyorum ama bugün çok sevindirici bişey oldu cuma günü 75.5 olan kilo bu sabah 73.4 çıktııdemekki vitamin ilaçlarından kilo verememişim aynı tahmin ettiğim gibi yanii inşallah cumaya 72leri görürüm öpüyorum sizi biraz yatıyır 10.30 evden çıkıcam belki bira daha o zamana kadar toparlanabilirim öpüyorum hepinizi
yaa nil kastamonu merkezde havuzlu hamamdamı var? ay ilk fırsatta bende giderim. oralar hem daha temiz hem daha ekonomiktir.
şimdi mıklama dedin beni ciğerimden vurdun, hani böyle booool sarmısaklı ve yumurtalı,üzeri fırında kızarmış, sıcak çayın yanında deli güzel olanından değil mi
hayatım eqerki makarna /pilav türü şeyler yiyeceksek mümkün mertebe öqlen öqününde yiyelim akşamı daha hafif geçirelim sebze+et+ayran yada yoqurt+salata şeklinde..
Sehercimdiyelimki kurabiyeleri çoook canın çekti neden 2 tanee bari 1 tane ye ve inan bunları sabah kahvaltıda yesen (tabi 1 tane) diyetine hiçbirşekilde zararı olmaz neyi ne zaman yememiz gerektiqini öqrenirsek çok daha rahat kilo veririz ben size börek çörek yemeyin demiyorum bunları yiyeceqiniz zaman 1 tane kahvaltıda yiyin diyorum laff dinleyiiiinnnnn:84::84::84:
hayatım kahvaltıda ekmek hakkını bitirmişsin öğlen tost yiyemezsin
teşekkürler
nilcim menün güzel ama az buldum patatesli mıklamadan biraz yemende hiçbir sakınca görmüyorum ama eşini faka bastırmak istemen hiçte adil deqil
hoşgeldin cnm aramıza
evet hayatım havuzlu var ama durabilene aşk olsun hamam içindesin, havuzdaki suyun sıcaklığı sanırım-30 falan çivi gibi batıyor önceleri daha sonra yüzdükçe alışıyorsun buraya gelmeden haber ver bana ben seni getiririm kızzekonomik te ,kalbi şoklamak için bir kere girin diyorlar.
mıklama senin dediğin gibi canım sen biliyorsun işteyemede yanında yat cinsinden.ben öle yaptım baktım baktımmmmyemedim hafta sonu kendime özel bir menü yapacam canım eğer istediğim gr yada kg mı verirsem
ben geldimgeçmişi okudum ama pek yorum yapasım gelmedi. ne üşengeç oldum ya
herzamanki gibi yeni uyandım adet dönemleri uyansamda yataktan bir türlü kalkamıyorum feci ağırlık oluyor vucudumdazaten yeterince ağırım bu hafta bende nedense tartıya çıkmak istiyorum en azından yarına kadar sabrederim inşallah.ben dünkü menümü söyleyeyimde sena kızsın bana
sabah demem yanlış aslında öğlen
1 domates 4-5 zeytin 20 gr kadar peynirdi ve çay. (geçmiş zaman işte unuttum hepsi bukadar sanırım)
akşam yemeği 5 civarı falandı
6-7 yemek kaşığı civarı bamya yanında söğüş domates soğan.
sonra çay ve çayın yanında fınfık dıstık yedim
yemesemde olurdu ama yine kayınvalidemlerdeydim.yemesem bir sürü ısrar tantana başın ağrıyacağına kaloriyi tercih ediyo çoğu zaman insanbende yedim bayadır yememiştim.yılbaşında yedimdi en son sanırım.baya geç vakitti yediğimizde ama 8 civarı falşandı.sonrada kalktık yürüyerek eve döndük yakmışımdır herrhalde 3 tane fındığı geriside bende kalmıştır
adet dönemi öyle öncesinde aşırı iştahlı olmasanda sonrasında oluyosun kaçarı olmuyohoşgeldin ve günaydın,üşengeç ve sözde ağırtonaj insan
bende 11 gibi araöğün olarak beş badem yedim beşibiyerde çayımın yanına.
dün çok acıkmıştım aralarda bugün iyiyim tü tü maşallah. böyle günleri iyi değerlendirmem lazım zira adet günlerimin başlangıçlarında genelde hep aç olurum da
TİKKAT TİKKAT...
arkadaşlar menülerinizi akşam tamamladıktan sonra hepsini sabah öğle akşam diye girme imkanınız varsa öyle girebilirmisiniz?erginsena açısından zor olabilir hepsini toparlamak ve sayfalar ilerledikçe gözden kaçırabiliyor insan .lütfen olarmı?
arada bende unutuyomolur tabii ben unutuyorum da o yüzden yazıyorum sürekli ama bi daha toplu yazarım
adet dönemi öyle öncesinde aşırı iştahlı olmasanda sonrasında oluyosun kaçarı olmuyosabır edeceksin yada en az zararlı şeyleri yemeye çalışacaksın.
maşallah hepiniz bitki çaylarını tüketiyosunuz isterse 60 ı bi yerde olsun içebileceğimi sanmıyorum.burdan çıkardığım sonuç anneme yakından uzaktan çekmemişim.ne bulursa kaynatır içer hatuniçebiliceğim tek bitki çayı nane çayı zaten kendisinide çok severim.yetiştiği yeri görmim hemen kopartırım 3-5 dal yerim çok severim
okadar uzun süre taze naneyi bekletebilicemi sanmıyorum direk hüpletiyorumben sanırım tere hariç her türlü otu severim. karıştırır yerim.naneye özel bir yer var kalbimdetaze taze toplayıp domates salatasına dograyınca mükkemmmel olur
biliyorsun eşim izmirde çalışıyor. yılbaşında onun yanına gittim. haftasonu bir köye kahvaltı yapmaya gittik. çeşit çeşit köy kahvaltı salonları var, çok baştan çıkarıcı.okadar uzun süre taze naneyi bekletebilicemi sanmıyorum direk hüpletiyorumpazardan alıyoz ama yerinden kopardığının yerini tutmuyo asla.bende yeşilliği severim.özellikle izmirde bazı otlar var haşlayıp sarmısaklı limonlu yağlı salatasını yapıyosun çok süper bişi oluyolar
izmir istanbulla kıyaslanınca daha yaşanılır bi şehir.özelliklede haritaya göre düşünürsen kuzeye ve günye doğru gittikçe gerçekten hiç bozulmamış ilçeleri köyleri var.köy yaşantısının hala devam ettiği nadir illerden.tahminimce türkiyede en fazla köye sahip il izmirdir.ama istanbulunda farklı bi dokusu var.lanet olsun bu şehre derken bile bi sevgi hisseder insan içinde.bağımlılık yaratan bi ruhu varbiliyorsun eşim izmirde çalışıyor. yılbaşında onun yanına gittim. haftasonu bir köye kahvaltı yapmaya gittik. çeşit çeşit köy kahvaltı salonları var, çok baştan çıkarıcı.
sanırım bir kaç bin kalori filan almıştım o gün ama olsun her gün değil ya. izmir güzel ama ailemin çoğu ve işim istanbulda burayı tercih etmek durumundayım şimdilik.. koçiş gelsin banane
izmir istanbulla kıyaslanınca daha yaşanılır bi şehir.özelliklede haritaya göre düşünürsen kuzeye ve günye doğru gittikçe gerçekten hiç bozulmamış ilçeleri köyleri var.köy yaşantısının hala devam ettiği nadir illerden.tahminimce türkiyede en fazla köye sahip il izmirdir.ama istanbulunda farklı bi dokusu var.lanet olsun bu şehre derken bile bi sevgi hisseder insan içinde.bağımlılık yaratan bi ruhu var
cuma gidiyoruz kısmetse.evet ! doğup büyüdüğüm bu şehre resmen aşığımmmm.birde içinde kendisini bulduğum kocişe
sen ne zaman yolcusun peki ?
izmir istanbulla kıyaslanınca daha yaşanılır bi şehir.özelliklede haritaya göre düşünürsen kuzeye ve günye doğru gittikçe gerçekten hiç bozulmamış ilçeleri köyleri var.köy yaşantısının hala devam ettiği nadir illerden.tahminimce türkiyede en fazla köye sahip il izmirdir.ama istanbulunda farklı bi dokusu var.lanet olsun bu şehre derken bile bi sevgi hisseder insan içinde.bağımlılık yaratan bi ruhu var
öğlen yemeğini daha güzel bekliyorum yada akşam demek daha doğru olurkesinlikle ya benimde çocukluğum istanbul da geçti bütün zorlujklarına rağmen hala benim için ayrı bi yeri şimdi taşınalım tekrar deseler 2-3 saat içinde herşeyi toplayabilirim sevincimden enerji patlaması yaşarımben geldim bu arada dün gece 3 te yatınca bugün 12 de uyandım ancak :/
12.30 kahvaltım
[1] Eti Cin 1 adet(29gr) 127.60
[2] Domates 1 ADET 14.00
[3] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11.00
[4] Beyaz Peynir 20 GRAM 50.00
Toplam : 202.60kal.
o cin kardeşimin lokmalık paketinin son 4 tane kalanıydı en fazla 150 kcal eder tek atımşıktılar minicikti zaten onu yedim diye ekmek yemedim peyniri de daha az yedim yağlı sonuçta
yarım saat sonra da 1 mandalina gbi bişi yemeyi düşünüyorum
nil ablam bende yazmazsam unutuyorum ya böyle yazsam akşamda topluca tekrar yazsam mı olarr mıı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?