70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet zaten hedefimi küçülttüm,kilolaaar ilk hedefiniz 65 e inmektüüüür

karnıbahar güzeli benim bi kerem

senacığım hemşom hem mikemmel menüler oluşturur zati
hemşoo sorma canım ya deminki menüm neydi biliyomusunsıkı dur söylüyom MIKLAMAAA:124:
ay walla haklısın canım ya doktor falan aklıma gelmdi 2 adım yerde halbuki kilo vermek muhteşem bir duygu tebrik ederim bu hafta benimde yüzüm gülecek inşallah
canım bende b komplexle beraber kullanmıştım omega3ü ama bıraktım kilo vermemi engelledi ama tam olarak hangisi engelledi bilmiyorum belkide ikisininde etkisi vardır..
NİL bende geleicem kastamonuya benide misafir edecekmisin 1 saat falan ne piirecen bana söyle bakem şehir merkezindemiydin kıss sen:26:

canım eşimle iddaya girdik biz sen ucundaki şeyleri bilsen eminim sende bu yolu uygulardınnapıyım benden hızlı veriyo
ayy çok merak ettim ne var işin ucunda hadi söyle söylee
kızlar aclık hissetmiyorum fazla ama nedense gözüm kararıyor hep bilgisayar başında olduğumdan mı acaba :26::44:

hayatım tansiyonuna bi bakmak lazım ayrıca kanşekerinde düşmüş olabilir sakın gözünün kararmasını hafife alma hadi bakalım sende ziyaret et bakalım doktor amcanı
green vicdansız yeşiimmm insan bi geçmiş olsun der ölüyoz burda hastalıktan herşeyi yazıyonda bi onumu yazamıyonn

ozaman gözün aydın geleceğin parlak olsun.çok merak edip tartıya çıktım ve meltemime katılıyorum bence sen kendine beni rakip görme gerçekten üzülürmüşsün kendi gözlerimle gördüm

ben zoru severim bacım...

ilelebet rakibimsin artık

ben zoru severim bacım...

ilelebet rakibimsin artık
varmı arttıran
senacım geçmişi okudum aslında ama okadar şey okuyunca unutum gitti.bugün geçmişe yorumda yapmayınca kaynadı arada.ama buraya ilk geldiğimde boğazının hemen şiştiği çok hassas olduğunu söylemiştin bi yorumunda.ve ozamanda boğazın kötüyd.neden bukadar sık tekrarlıyoki boğaz ağrısı şişmesi kötü tüm mikrobu vucuduna yayıyo hemen çok geçmiş olsun tez zamanda düzelir inşallah

kızlar hiç iyi deqilim biliyorum son zamanlarda pek ilqilenemiyorum sizinle ama gerçekten duramıyorum azcık yatıyım 5 te kalkıp kursa gitmem lazım ilaç içtim şimdi belki uyursam iyi gelir hadi gittim kendinize iyi bakın akşam giremicek kadar kötü olursam sabah Allahın izniyle bakarım notlarınıza aaaa yarın bnm rölyef kursum var akşam 9 a kadar yokum offfff:84::84:
neyse o zaman menümü yazayım belki yarın akşama kadar giremem
kahvaltı
1 bardak su
2 küçük dilim kepek ekmeqi
krem peynir
1 dilim kaşar
kuşburnuçayı

ara
1 mandalina

öqlen(yeni yedim)
kıyma/havuç/soqan/yumurtadan oluşan 1 tabak dolusu mıklama

evden çıkmadan 1 bardak süt içicem kurstan dönüncede yine kuşburnu çayı..
1.5 litrede su..

inşaallah canım ben 7 aylık doqmuşum ve annecimi emmemişim vücut direncim ondan düşük sanırım
kızlar duramıyorum hadi gittim ben

merhabalar adım sıla.. kilo vermek istiyorum bende sizler gibi aranıza katılabilir miyim..??
aramızdasın bile hoşgeldin boyun posun yaşın medeni halin kütüğe kayıtlı olduğun yer vs. tanıt bakalım kendini bizde seni motive etmeye başlayalım

inşaallah canım ben 7 aylık doqmuşum ve annecimi emmemişim vücut direncim ondan düşük sanırım
kızlar duramıyorum hadi gittim ben
güle güle git sağlıkla gel inşallah.vitaminlerini ozaman sık sık olmasada ara ara tüketmeye devam et belliki vucut alışıyo bırakınca sarsılıyo böyle

hoşbulduk170 boyunda 75 kiloyum 21 yaşındayım bekarım..daha önceden 65 kiloydum iştahım arttı yemeğe verdim kendimi bir kaç ay kilo almadım ama daha sonra bir baktım göbeğim aşırı derecede çıktı artık diyet yapmaya karar verdim...

ooo daha genceciksin canım. hem okadar sorun edecek kadar aşırı bi kilonda yok .dikkatli sağlıklı ve düzenli beslenip yapabiliyosan birazda spor yaparak max. 2-3 ay içerisinde eski kilona düşersin.bu süre metabolizma hızına göre değişir belkide daha kısa bi sürede forma girersin.diyete başladınmı yoksa başlamadan önce bi motive olayımmı dedin

kilom iyi ama göbeğim çok fırladı ondan kurtulmak istiyorum. bugün başladım diyete..
sabah 1 dilim kepek ekmeği 4 zeytin 1 salatalık 1 kibrit kutusu peynir yedim
öğlen 5 yemek kaşığı bulgur pilavı yanınada marul salatası
ara öğün 1 armut yedim
akşamda tavuk eti pilav yoğurt yemeği düşünüyorum nasıl sizce başlangıç için...

pilav seviyoruz herhalde.akşam pilav hiç yemesen daha iyi olur en azından diyetin ilk 1-2 haftasında.biliyosundur diyette en fazla kiloyu ilk 1-2 haftası verirsin.sadece göbekle ilgili sorunun varsa ozaman göbek eritici egzersizler deneyip yemeklerine biraz dikkat ederekte istediğin forma ulaşabilirsin.günlük öğününü bugün gibi yapıp ama öğlen enazından bi sebze yemeği yersen akşamda hafifi bişi yine sebze yemeği ve salata gibi bişi yersen egzersizde yaparsan herşey güzel olur. ama tekrar söylüyorum en azından diyetin ilk 1-2 haftasında pilav makarnayı hayatından çıkartmaya bak.çok seviyosan sonrasında küçük porsiyonlar halinde tüketmeye başlarsın.

tamam peki çok teşekkür ederim evde o yemekler olduğu için onları koymak zorunda kaldım menüme yarın daha iyi menüm olur inşallah. yürüyüş yapmaya başlıcam yararı olur muu??

merhaba arkadaslar sanki yarisma kokusu geldi bana cumadan cumayami yapiyorsunuz bende arniza katilip kendimi denemek istiyorum cumaya basliyormusunuz?..............

tamam peki çok teşekkür ederim evde o yemekler olduğu için onları koymak zorunda kaldım menüme yarın daha iyi menüm olur inşallah. yürüyüş yapmaya başlıcam yararı olur muu??
göbek için çok faydalı diyemem ama kilo vermek için elbetteki faydalı yürüyüş yapmak.bölgesel sıkıntım var diyosun mekik tarzı şeylerde deneyebilirsin evde.şimdi daha önce diyet yaptınmı yada ne yiyince kilo aldığını biliyosan sorununu hemen çözersin.önce ben ne yerdim ne içerdimde böyle oldu diye bi düşün geçmişine in önce bu zararlı gördüğün şeylerden uzaklaş.hem sen daha çok gençsin öyle aşırı bi rejime sokma kendini ilerde sürekli rejim halinde devam edersin hayatına. dengeli beslenmen yeterli.akşam yemeğini hafifi yiyip aburcubur çerez kola tarzı şeylerden uzak durursun kısa zamanda forma girersin

merhaba arkadaslar sanki yarisma kokusu geldi bana cumadan cumayami yapiyorsunuz bende arniza katilip kendimi denemek istiyorum cumaya basliyormusunuz?..............
cumadan cumaya kilo bildirimi var canım.yarışma gibi sayılmaz ama bazı arkadaşlarımız birbirine destek olmak birazda hırs yapmak adına kendine rakip seçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…