70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

[QUOTE=green4

cumadan cumaya kilo bildirimi var canım.yarışma gibi sayılmaz ama bazı arkadaşlarımız birbirine destek olmak birazda hırs yapmak adına kendine rakip seçiyor.[/QUOTE
tesekurler aciklaman icin.... oda guzel en azinda insan cumadan cumaya biraz daha fazla kilo vermek icin kendisini hep yaristaymis gibi hiseder

Tamam okey şevke geliyosda sen beni zaten boşadın o yüzden ben senin rakibeliğinden havlu atıyorum. tek rakibim kendimm bundan sonra

kizlar ben geldim, yazilari okumak anca oldu, hemen kalkar kalmaz pc yi acip yazilanlari okuyorum.. ne oldu bana yaa, okumadan yapamiyorum...

benide bu hale getiren düşmanlar kuruyemiş,cips,tatlı atıstırmalıklar,sabah yediğim pohaça ve simitler (hepsini çok seviyorum yine de:84::84:)

kizlar ben geldim, yazilari okumak anca oldu, hemen kalkar kalmaz pc yi acip yazilanlari okuyorum.. ne oldu bana yaa, okumadan yapamiyorum...
alışkanlık yapıyo burası.
benide bu hale getiren düşmanlar kuruyemiş,cips,tatlı atıstırmalıklar,sabah yediğim pohaça ve simitler (hepsini çok seviyorum yine de:84::84:)
ay bende bayılıyorum şu hamurişlerine .iştah patlamalarımda 5 simit yemişliğim var
neyse ben bir süreliğin eçıkıyorum az dışarda popo gezdirim

Son düzenleme:
5 simitt!!! cidden rekor yaa benim maksimum sınırım bi kere de 2,5 tavuk dürüm yemekti ama 5 simit pehhh 2 taneyi zor yerimm simit ağır biraz bana neyse konuya döneyimmm sena ablamm çook geçmiş olsun aman vitaminlerini fln eksik etme bence sağlık herşeyden önemli eh herkes kendini 'bu' hale getiren şeyi yazmış bende yazıyım bari 1 sene boyunca bütün öğle yemeklerimde küçük boy pizza yemekti... 1 senede 15 kg almıştım bu şekilde...

maşallah yeşim baya rekor kırmışssın 5 simit ha
ciddi diyorum.bide ben kuru ekmek tarzı şeyleri seviyorum.resmen bazen obez gibi oluyorum.belki 5 yemedim ama olsa yerdim.sanırım rekorum 3-4 çok farketti 5 ile

o kadarını ben bile yiyemem
ben venüslüyüm kızım benle kendini kıyaslama

kızlar bende 73 kiloyum ben diyetten çabuk sıkılıyorum sizce hangi diyeti uygulamalıyım
öğünlerini kısacan yavrum.hem doymuş hemde zayıflı olursun ama bu yöntem uzun vadede iş yarar.

yaptım tabi canım öğle yemeğimi de yedim yani düzenli besleniyorum.oğlum 8,5 aylık teyzesi

Allah bağışlasın canım... benim kızda 6 aylık oldu...

Tamam okey şevke geliyosda sen beni zaten boşadın o yüzden ben senin rakibeliğinden havlu atıyorum. tek rakibim kendimm bundan sonra

Tek rakibimiz kendimiz....
Yerken tek düşmanımız da kendimiz olduğu gibi

Yesimcim hep bana guzel beslenerek kilo vermemi soyluyorsun sen hicbirsey yemiyorsun bundan sonra bende yemiyecegim

kızlar burada adı yazılı olan arkadaşlarımız bu haftaki yani cuma günü kilo bildirimi yapacak olan arkadaşlardır.bu hafta aramıza katılan arkadaşlarımız var onları da önümüzdeki hafta listeye ekliyorum.
ALACA yani canım sen zaten bu haftaki yarış içindesin bile ,birde AYIŞIĞI:72
NİDAH :72 ARKADAŞLAR BU HAFTAKİ LİSTEDELER.

Son düzenleme:
tamam canim cuma gunu tartilir yazarim hemen, ama ben fazla yiyorum gibi geliyor, sanki veremiyecekmisim gibi geliyor, az yiyeyim diyorum ama yinede olmuyor, azda yesem gitmiyorlar, birde o kadar yuruyus ve kosu yapiyorum, en iyisi ben corn flakes diyeti yapayim 2 hafta onu deniyecegim, sabah kahvalti yaparim oglen ve aksam corn flakes yerim ara ogunlerdede bir meyva yerim, form cayimida icersem tamam olur, zaten gun boyu her zaman cok su icerim, kizlar bir sorum olacak isze, benim yurume badimda 6 km hizla 1 saatte 360 kalori falan yakiyorum sizinde oglemi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…