göbek için çok faydalı diyemem ama kilo vermek için elbetteki faydalı yürüyüş yapmak.bölgesel sıkıntım var diyosun mekik tarzı şeylerde deneyebilirsin evde.şimdi daha önce diyet yaptınmı yada ne yiyince kilo aldığını biliyosan sorununu hemen çözersin.önce ben ne yerdim ne içerdimde böyle oldu diye bi düşün geçmişine inönce bu zararlı gördüğün şeylerden uzaklaş.hem sen daha çok gençsin öyle aşırı bi rejime sokma kendini ilerde sürekli rejim halinde devam edersin hayatına. dengeli beslenmen yeterli.akşam yemeğini hafifi yiyip aburcubur çerez kola tarzı şeylerden uzak durursun kısa zamanda forma girersin
daha önceden pilates yapıyordum ama artık yapamıyorum.. mekiğe başlıcam kaçla başlamalıyım sizce göbek için tek mekik yeterlimi?? beni ekmek kahve ve abur cubur bu hale getirdi
aaaaaaaaaaaaa
olur mu kuzum ya?
sen regldin ondan kilonu korudun...
dimek moralini bozuyom ?
kız herşey seni şevklendirmek için valla
bu hafta başlayalım canım...
sende fena vermemişsin...
benim için en zoru 71 dilimini kırmaktı... 3. bebeğime 71 ile hamile kalmıştım..
Rabbime şükür kırdım dilimi... Haydi bismillah gitsin kilolar...
işte bunlardan uzak durdunmu ilk 1 ay 5 kilon rahat gider bence.göbek için en yaralı egzersiz mekik.nekadar yapabiliyosan yap.karnın acıyana kadar ama en az 25- 30 la başla sonra giderek çoğaltırsın.gün içinde birden fazla yapabiliyosan o çok dah aii gelir.ne aç nede tok karna yap.tokken kesinlikle yapma zaten yapamazsında ama zararlı olabilir deneme o yüzden.göbek için çok faydalı diyemem ama kilo vermek için elbetteki faydalı yürüyüş yapmak.bölgesel sıkıntım var diyosun mekik tarzı şeylerde deneyebilirsin evde.şimdi daha önce diyet yaptınmı yada ne yiyince kilo aldığını biliyosan sorununu hemen çözersin.önce ben ne yerdim ne içerdimde böyle oldu diye bi düşün geçmişine inönce bu zararlı gördüğün şeylerden uzaklaş.hem sen daha çok gençsin öyle aşırı bi rejime sokma kendini ilerde sürekli rejim halinde devam edersin hayatına. dengeli beslenmen yeterli.akşam yemeğini hafifi yiyip aburcubur çerez kola tarzı şeylerden uzak durursun kısa zamanda forma girersin
daha önceden pilates yapıyordum ama artık yapamıyorum.. mekiğe başlıcam kaçla başlamalıyım sizce göbek için tek mekik yeterlimi?? beni ekmek kahve ve abur cubur bu hale getirdi
green4 cumadan cumaya kilo bildirimi var canım.yarışma gibi sayılmaz ama bazı arkadaşlarımız birbirine destek olmak birazda hırs yapmak adına kendine rakip seçiyor.:68:[/QUOTE tesekurler aciklaman icin.... oda guzel en azinda insan cumadan cumaya biraz daha fazla kilo vermek icin kendisini hep yaristaymis gibi hiseder[/QUOTE .!.:zaten kilo vermeye başlayınca tek rakibin tartı oluyo
işte bunlardan uzak durdunmu ilk 1 ay 5 kilon rahat gider bence.göbek için en yaralı egzersiz mekik.nekadar yapabiliyosan yap.karnın acıyana kadar ama en az 25- 30 la başla sonra giderek çoğaltırsın.gün içinde birden fazla yapabiliyosan o çok dah aii gelir.ne aç nede tok karna yap.tokken kesinlikle yapma zaten yapamazsında ama zararlı olabilir deneme o yüzden.
çok teşekkür ederim.. akşam yatmadan mekik çekicem bundan sonrada hep çekmeye devam ve yürüyüş yapıcam hem kilolar gitsin hem göbek
alışkanlık yapıyo burası.kizlar ben geldim, yazilari okumak anca oldu, hemen kalkar kalmaz pc yi acip yazilanlari okuyorum.. ne oldu bana yaa, okumadan yapamiyorum...
ay bende bayılıyorum şu hamurişlerine .iştah patlamalarımda 5 simit yemişliğim varbenide bu hale getiren düşmanlar kuruyemiş,cips,tatlı atıstırmalıklar,sabah yediğim pohaça ve simitler (hepsini çok seviyorum yine de:84::84:)
alışkanlık yapıyo burası.
ay bende bayılıyorum şu hamurişlerine .iştah patlamalarımda 5 simit yemişliğim var
neyse ben bir süreliğin eçıkıyorum az dışarda popo gezdirim
maşallah yeşim baya rekor kırmışssın 5 simit ha
ciddi diyorum.bide ben kuru ekmek tarzı şeyleri seviyorum.resmen bazen obez gibi oluyorum.belki 5 yemedim ama olsa yerdim.sanırım rekorum 3-4maşallah yeşim baya rekor kırmışssın 5 simit ha
ben venüslüyüm kızım benle kendini kıyaslamao kadarını ben bile yiyemem
öğünlerini kısacan yavrum.hem doymuş hemde zayıflı olursun ama bu yöntem uzun vadede iş yarar.kızlar bende 73 kiloyum ben diyetten çabuk sıkılıyorum sizce hangi diyeti uygulamalıyım
yaptım tabi canım öğle yemeğimi de yedim yani düzenli besleniyorum.oğlum 8,5 aylık teyzesi
Tamam okey şevke geliyosda sen beni zaten boşadıno yüzden ben senin rakibeliğinden havlu atıyorum. tek rakibim kendimm bundan sonra
yiyecek yemeğim yokaçım ben aç
triendy21:76,2
shryvz:72
cleopatra:75,7
green4:68,8
cenera:72
bilge:70
mektup:74,5
nilimben:71,7
asl35:73,5
mountainmist:71,3
sweetler:71,8
ayşebahar:70,5
erginsena:75,5
sudem34:74,2
dilşahım:77
gelgit:72
arcak81:73,6
nigdelim:78
yan:75
elifada:75
zeyas:74
bluemoon26:73
gülistan:77
melekbade:73
ezgiilknur:
aaayyy:74
menekşe81:67,3
independent:71
ecefatma:77
zeliss:73
alaca:77,8yeni gelen arkadaşlarımızda olmuş hoş geldiniz kızlar
haftanın kuralları
1....bildirimler cuma yapılacak yapamayanlar perşembeden bildirecek
2....bildirim yapmayanlar diskalifiye olacak
3....bu hafta minumum aynı 350 gr verilecek
4....350 gr veremeyene hafta sonu cezası 200 mekik var.
5....hergün günlük sporlarınıza 20 adet mekik eklenecek vehergün sayısı artılacak
6....günlük en az 1,5 litre su içilecek .bakıyorumda erginsenadan başka su içen yok bende dahil olmak üzere.herkes menüsünü yazarken kaç litre su içtiğini yazacak
7.....menüler yazılacak(ZORUNLU DEĞİL AMA YAZILINCA DAHA GÜZEL OLUYOR) ,menülerimiz hakkında ERGİNSENADAN yorum bekliyoruz
8.....herkes kendisine rakip seçecek benimki erginsena
ARKADAŞLAR ATLADIĞIM YANLIŞ YAZDIĞIM VARSA LÜTFEN UYARIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?