70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

chukuleta:72 ,sisman :75,cesu:73
çarşamba gelen arkadaşlarımız, hoş geldiniz kızlar aramıza sizide önümüzdeki hafta ekliyoruz listeye gerçek yarışınız cuma gününden başlıyor kolay kilo vermeler

ben 7 km de yürüyorum yarım saatte 230 fln yakıyo galiba senin ki gibi 6 da yarım saat yürüsem anca 180 yakar herhalde yan, saatte 360 eder evet aynı sanırsam

canım ben derim ki az ama sık beslen ,en güzeli bu .corn flakes ler ne kadar vitamin
takviyeni yapar bilmiyorum.belki onunda fazlası zarar olabilir .küçük ara öğünler ve ana öğünlerinde de seviğin yiyeceklerin yağsız ,ekmeksiz eskisine göre daha da azını yersen bence bunun üstesinden gelirsin sen.kendine bence ana ve ara öğün listesi çıkar canım.ben şimdi şöle düşünüyorum ben bunlarla doyuyasam eğer şimdi,önceden ne yapıyormuşum öle diyorum.tabi gelsin kilolar ondan sonra.ama inan canım 3 günde alışıyorsun ve fazla yememeyi öğreniyorsun.en azından nefsini terbiye edebiliyorsun.

bu arada bu da bugünkü günlük menüm :

kahvaltı:
1 domates
1 salatalık
2/3 kbrt kutusu peynir
4 tane minik lokmalık eticin

ara:
1 bardak yeşil çay
büyük bi elmanın yarısı

akşam:
5-6 kaşık kurufasulye
2 kaşık pirinç pilavı
1 kase yağsız yoğurt
1 bardak zero cola

bugün öğlen uyandığım için kahvaltı-öğle yemeği birbirine girdi ana bu gece erken yatıcam yarın düzene girmiş olacak saat 20.30-21.00 gibi de elmamın kalan yarısını yemeyi planlıyorum o arada 2 bardak fln da yeşil çay içerim

erginsena çokkk çokkk geçmiş olsun güzelimmmmm
Ben yinede menümü yazıyım, bakarsın belki kendini iyi hissettiğin zaman canım
sabah:1 domates,çok az penir,2 çay,közlenmiş biber ,yarım dilim ekmek çünkü geceden çok açtım
öğlen:1 kase ekşili pilav başka birşey yok onu tek geçerim......
Akşam:tarhana çorbası 1 kase bol kekikli ve yoğurt
bugün su fazla içemedim nerden baksam anca 1 litre oldu
ama daha yatana kadar içebilirim diye düşünüyorum
az sonra bu günün 60 mekiği var onu çekeceğim
sizin mekik durumları nasıl gidiyor?

Son düzenleme:
anlaşıldı nasıl kilo verdiğin Yeşim....
ya cumaya gidicemya eve bişi almıyom o yüzden artık ne varsa onu yiyoz peynir ekmek yedim bende napim

Yesimcim hep bana guzel beslenerek kilo vermemi soyluyorsun sen hicbirsey yemiyorsun bundan sonra bende yemiyecegim
atalarımız ne demiş ustanın dediğini yap yaptığını yapma.hem canım bişi istemedi yoksa yemesem yemezdim ama aç kalmim diye yine epey peynir ekmek yedim.eşim ekmeği kopardı bak senin sevdiğin gibide şöylede böylede bende kırmadım yedim

güzel benü olmuş beğendim

rekabet kızıştı

kızlar bizleri kimler bırakıyo GREEN4 gibi tatile falan kimler gidiyor.
liste açısından soruyorum,cumaları bildirim yapacaksınız ama dimi?yapamayan olurmu nasıl yapalım

menum
saat 8 de bir bardak limonlu sicak su
KAVALTI(10:30)
2 dilim tam bugday ekmegi 20 gram kasarli tost
yarim domates
1 yesil biber
1yesil sogan
3 kasik corba
OGLEN
5 kasik yogurtlu makarna
ARA
2 mandalina
AKSAM
1 tane haslanmis tavuk budu
1 yesi biber
1 yesil sogan
yatana kadar 3 litre su ve gun boyu 2 tane yesil cay

rekabet kızıştı

sorma hayatım ne yapsam kardır diye bakıyorum ,ekstradan yaptığım şeyleri bile tekrar yapıyorum.
ama bu hafta gerçekten daha farkedilir şeylerin olduğunun farkındayım kendimde.(nasıl bir cümle kurdum ya)neyse siz anlamışsınızdır.dua edin kızlar bana rakiplerim çok
erginsena ,independent ve en azılısı EŞİMMMM:92::92::92::92::92:

Bazen aç kalmak bile hoşuma gidiyor...en azından artık istediğim elbiseleri giyeceğim
uffffff sormayın kızlar neler neler alacağım kendime önce gardolabımı baştan aşağıya
değiştireceğim artık rengarenk kıyafetlerler alacağım daha spor ve daha yaşıma uygun
düşünmesi bile çok güzel elimdende geliyor neden olmasın?

sende rakip çok allah kolaylık versin.azkaldı 1 güncük daha geçiciz hepsini

canım rakibem nasıl gidiyor bakalım a çıkmışsın

duyanda 100 kiloyduda 70 oldu sanacak.yavrum kaç kiloydun 75 tenmi başladın dyete

rekabet kızıştı

tanrımm sonundaa çok sevindirik oldum yaaa

menünü sevdimm

evet evet evet!! aynı hayalleri paylaşıyoruzz birlikte yürüyelim hatta koşalım o hayallere gerçek yapalımm bu yazaa

canım rakibem nasıl gidiyor bakalım a çıkmışsın

ben çıkıyorum 2 dk sonra geri geliyorum :)) valla diyet süper ben bu hafta da 1 kg fln veririm diye bekliyorummm ona göree bakk azılı rakiplerin var gerçekten nil ablam sena abla ben eşinn çok çok dikkat etmelisinn

yarım saatte 350 kalori yakıyorummmmmmm
4 kere 350: 1400 kalori.....

hiç bişey yemezsem 1 günde 1 kg verebiliyormusum... waşşşşşşşş

kızlar bizleri kimler bırakıyo GREEN4 gibi tatile falan kimler gidiyor.
liste açısından soruyorum,cumaları bildirim yapacaksınız ama dimi?yapamayan olurmu nasıl yapalım

canım yatılı misafirlerim geliyor cuma günü...
fazla giremeyebilirim...

bendeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…