tamam canim cuma gunu tartilir yazarim hemen, ama ben fazla yiyorum gibi geliyor, sanki veremiyecekmisim gibi geliyor, az yiyeyim diyorum ama yinede olmuyor, azda yesem gitmiyorlar, birde o kadar yuruyus ve kosu yapiyorum, en iyisi ben corn flakes diyeti yapayim 2 hafta onu deniyecegim, sabah kahvalti yaparim oglen ve aksam corn flakes yerim ara ogunlerdede bir meyva yerim, form cayimida icersem tamam olur, zaten gun boyu her zaman cok su icerim, kizlar bir sorum olacak isze, benim yurume badimda 6 km hizla 1 saatte 360 kalori falan yakiyorum sizinde oglemi...
tamam canim cuma gunu tartilir yazarim hemen, ama ben fazla yiyorum gibi geliyor, sanki veremiyecekmisim gibi geliyor, az yiyeyim diyorum ama yinede olmuyor, azda yesem gitmiyorlar, birde o kadar yuruyus ve kosu yapiyorum, en iyisi ben corn flakes diyeti yapayim 2 hafta onu deniyecegim, sabah kahvalti yaparim oglen ve aksam corn flakes yerim ara ogunlerdede bir meyva yerim, form cayimida icersem tamam olur, zaten gun boyu her zaman cok su icerim, kizlar bir sorum olacak isze, benim yurume badimda 6 km hizla 1 saatte 360 kalori falan yakiyorum sizinde oglemi...
ya cumaya gidicemya eve bişi almıyom o yüzden artık ne varsa onu yiyozanlaşıldı nasıl kilo verdiğin Yeşim....
Yesimcim hep bana guzel beslenerek kilo vermemi soyluyorsun sen hicbirsey yemiyorsunbundan sonra bende yemiyecegim
güzel benü olmuş beğendimbu arada bu da bugünkü günlük menüm :
kahvaltı:
1 domates
1 salatalık
2/3 kbrt kutusu peynir
4 tane minik lokmalık eticin
ara:
1 bardak yeşil çay
büyük bi elmanın yarısı
akşam:
5-6 kaşık kurufasulye
2 kaşık pirinç pilavı
1 kase yağsız yoğurt
1 bardak zero cola
bugün öğlen uyandığım için kahvaltı-öğle yemeği birbirine girdi ana bu gece erken yatıcam yarın düzene girmiş olacak saat 20.30-21.00 gibi de elmamın kalan yarısını yemeyi planlıyorum o arada 2 bardak fln da yeşil çay içerim
rekabet kızıştıerginsena çokkk çokkk geçmiş olsun güzelimmmmm
Ben yinede menümü yazıyım, bakarsın belki kendini iyi hissettiğin zaman canım
sabah:1 domates,çok az penir,2 çay,közlenmiş biber ,yarım dilim ekmek çünkü geceden çok açtım
öğlen:1 kase ekşili pilav başka birşey yok onu tek geçerim......
Akşam:tarhana çorbası 1 kase bol kekikli ve yoğurt
bugün su fazla içemedim nerden baksam anca 1 litre oldu
ama daha yatana kadar içebilirim diye düşünüyorum
az sonra bu günün 60 mekiği var onu çekeceğim
sizin mekik durumları nasıl gidiyor?
güzel benü olmuş beğendim
rekabet kızıştı
sorma hayatım ne yapsam kardır diye bakıyorum ,ekstradan yaptığım şeyleri bile tekrar yapıyorum.
ama bu hafta gerçekten daha farkedilir şeylerin olduğunun farkındayım kendimde.(nasıl bir cümle kurdum ya)neyse siz anlamışsınızdır.dua edin kızlar bana rakiplerim çok
erginsena ,independent ve en azılısı EŞİMMMM:92::92::92::92::92:
bu arada bu da bugünkü günlük menüm :
Kahvaltı:
1 domates
1 salatalık
2/3 kbrt kutusu peynir
4 tane minik lokmalık eticin
ara:
1 bardak yeşil çay
büyük bi elmanın yarısı
akşam:
5-6 kaşık kurufasulye
2 kaşık pirinç pilavı
1 kase yağsız yoğurt
1 bardak zero cola
bugün öğlen uyandığım için kahvaltı-öğle yemeği birbirine girdi ana bu gece erken yatıcam yarın düzene girmiş olacak saat 20.30-21.00 gibi de elmamın kalan yarısını yemeyi planlıyorum o arada 2 bardak fln da yeşil çay içerim
Bazen aç kalmak bile hoşuma gidiyor...en azından artık istediğim elbiseleri giyeceğim
uffffff sormayın kızlar neler neler alacağım kendime önce gardolabımı baştan aşağıya
değiştireceğim artık rengarenk kıyafetlerler alacağım daha spor ve daha yaşıma uygun
düşünmesi bile çok güzel elimdende geliyor neden olmasın?
güzel benü olmuş beğendim
rekabet kızıştı
menum
saat 8 de bir bardak limonlu sicak su
KAVALTI(10:30)
2 dilim tam bugday ekmegi 20 gram kasarli tost
yarim domates
1 yesil biber
1yesil sogan
3 kasik corba
OGLEN
5 kasik yogurtlu makarna
ARA
2 mandalina
AKSAM
1 tane haslanmis tavuk budu
1 yesi biber
1 yesil sogan
yatana kadar 3 litre su ve gun boyu 2 tane yesil cay
sorma hayatım ne yapsam kardır diye bakıyorum ,ekstradan yaptığım şeyleri bile tekrar yapıyorum.
ama bu hafta gerçekten daha farkedilir şeylerin olduğunun farkındayım kendimde.(nasıl bir cümle kurdum ya)neyse siz anlamışsınızdır.dua edin kızlar bana rakiplerim çok
erginsena ,independent ve en azılısı EŞİMMMM:92::92::92::92::92:
Bazen aç kalmak bile hoşuma gidiyor...en azından artık istediğim elbiseleri giyeceğim
uffffff sormayın kızlar neler neler alacağım kendime önce gardolabımı baştan aşağıya
değiştireceğim artık rengarenk kıyafetlerler alacağım daha spor ve daha yaşıma uygun
canım rakibem nasıl gidiyor bakalıma çıkmışsın
kızlar bizleri kimler bırakıyo GREEN4 gibi tatile falan kimler gidiyor.
liste açısından soruyorum,cumaları bildirim yapacaksınız ama dimi?yapamayan olurmu nasıl yapalım
sakin olKızlar eve yeni geldim öğleyin hiçbişi yiyemedim çok acıktım ve çok canım sıkkın napıcaammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?