70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

SABAH:
Yarım Simit
Bol yeşillik
1 domates
1 kk peynir
yarım şakarli 2 çay

ÖĞLE: 1 Adet Grissini (Yağsız)

AKŞAM:
Şu karnıbaharlı havuçlu biberli olan sebze yemeği
Yoğurt
1 dilim mısır ekmeği

mısır ekmeği :84::84::84::84: bende istiyorum :84::84::84: öğlen hızlı geçmiş ama neyse olur arada öyle

Kafamı bozuyolar işyerinde az gidiyorum ama gittiğimde yaşadığım stresi size anlatamam... Geçecek di mi ?? Güzel günler kapımızda di miii ??
elbette çok çok yakın.bu arada sen neden ankaradasın.eskişehirde işmi yok ta oralara kadar gittin

Evet canım mesleğime yönelik bi iş yok eskişehirde... Ben de o yüzden burdayım... Ama siz beni yalnız bırakmayın
hem tek başına hem çok uzak olmasada gurbettesin.bide işinde sorun çıkaranlar olunca üzülmen sinirlenmen çok normal hakveriyorum sana cumaya kadar yanındayım yavrum ama sonra 1 ay özlicen beni ama dayanmalısın

Aysebahar 1400 kalori cok iyi yakiyorsun gunde, ama 7700 kalori bir kilo anca 7700 kalori yakarsan 1 kilo eder.. sen nasil yakiyorsun 1400 kaloriyi..

Yesimcim o zaman bende senle rakip olayim yaa, bende bir an once kurtulmak istiyorum bu kilolardan...

benim anlamadigim sey yarim saatte nasil 350 kalori yakiyor, yurumuyor sanirim kosuyor,aysebahar, ne yapiyorsun anlatsana nasil 1400 kalori yakiyorsun gunde, hadi 2 saat bende yuruyum diyecegim ama 700 kalori falan anca yakarim, gidip parkta ipmi atlasam birazda o cok kalori yaktiriyormus :)))

Aysebahar 1400 kalori cok iyi yakiyorsun gunde, ama 7700 kalori bir kilo anca 7700 kalori yakarsan 1 kilo eder.. sen nasil yakiyorsun 1400 kaloriyi..

canım bebeği emziriyorum...
4 kez yarım saatten hesapladım...

pilates yapıyorum arada kafam esince bi de

verir o benle rakip olmak için güne 3 kilo bile verir

sen bekle rakibem

dönüşüm muhteşem olacak...

hmmm simdi anlasildi, yapacak birsey yok, yururum, kosarim, atlarip ziplarim ama emzirecek bebegim yok benimkiler okullu oldu artik :) tuh ne yapsam acaba...

selam hanımlarrr ben de bir kilo mağduru olarak geliyim dedim, çok diyet yaptım bu zamana kadar hep sonuca ulaştım taki nişanlılık ve evlilik dönemime kadar 6 aydır evliyim ve haliyle kilo aldım. kasım ayında diyet yaparak 1 ayda 7 kilo vermiştim sonra yılbaşı falan derken inanmıycaksınız ama verdiğim 7 kiloyu geri aldım 64ten 71 oldum yine. aslında baya bi bilgim var diyet yapma konusunda ama malesef çok çabuk kilo verip çok çabuk kilo alıyorum görüldüğü üzere. umarım birlikten kuvvet doğar ilkesine dayanarak birlikte veririz kilolaları tabi beni de aranıza alırsanız

Son düzenleme:

hemen bi tane doğuruyorsun niğdelim!!!!

hmmm simdi anlasildi, yapacak birsey yok, yururum, kosarim, atlarip ziplarim ama emzirecek bebegim yok benimkiler okullu oldu artik :) tuh ne yapsam acaba...

canım kaç yaşındasın?
çocuklar kaç yaşında....
nerdesin şehir olarak?
ismin?

1 ayda hangi diyet yöntemiyle 7 kg verdin cnm

canim benim yasim 29 4 ay sonra 30 olacam, iki oglum var, birisi 9 oteki 6.5 yasinda, ismim ozlem ve amerikadayim..

1 ayda hangi diyet yöntemiyle 7 kg verdin cnm

farklı bir uygulamam olmadı canm zaten gec yemelerinde kilo adım ben hep. normal peynir zeytin domates salatalık bir dilim kepek ekmekle kahvaltı. öğle sebze yemeği ya da yağsız tavuk ama yemeklere çok az zeytin yağı. akşam da bazen sadece salata yada 2_3 kaşık sebze yemeği ya da bi küçük parça et ve 6dan sonra hiçbişey yemedim

canim benim yasim 29 4 ay sonra 30 olacam, iki oglum var, birisi 9 oteki 6.5 yasinda, ismim ozlem ve amerikadayim..

memnun oldum canım...
bende 32 yaşındayım..

erken evlenip yol aldım de okyanus ötesine çç

az yedim diyorsun...
haklısın...
az yemeliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…