mısır ekmeği :84::84::84::84: bende istiyorum :84::84::84: öğlen hızlı geçmiş ama neyse olur arada öyleSABAH:
Yarım Simit
Bol yeşillik
1 domates
1 kk peynir
yarım şakarli 2 çay
ÖĞLE: 1 Adet Grissini (Yağsız)
AKŞAM:
Şu karnıbaharlı havuçlu biberli olan sebze yemeği
Yoğurt
1 dilim mısır ekmeği
sakin olhafifi bişiler hazırla biyandan bizle konuş bi yandan yavaş yavaş ye
elbette çok çok yakın.bu arada sen neden ankaradasın.eskişehirde işmi yok ta oralara kadar gittinKafamı bozuyolar işyerinde az gidiyorum ama gittiğimde yaşadığım stresi size anlatamam... Geçecek di mi ?? Güzel günler kapımızda di miii ??
elbette çok çok yakın.bu arada sen neden ankaradasın.eskişehirde işmi yok ta oralara kadar gittin
hem tek başına hem çok uzak olmasada gurbettesin.bide işinde sorun çıkaranlar olunca üzülmen sinirlenmen çok normal hakveriyorum sanaEvet canım mesleğime yönelik bi iş yok eskişehirde... Ben de o yüzden burdayım... Ama siz beni yalnız bırakmayın
verir o benle rakip olmak için güne 3 kilo bile verirAysebahar 1400 kalori cok iyi yakiyorsun gunde, ama 7700 kalori bir kilo anca 7700 kalori yakarsan 1 kilo eder.. sen nasil yakiyorsun 1400 kaloriyi..
Aysebahar 1400 kalori cok iyi yakiyorsun gunde, ama 7700 kalori bir kilo anca 7700 kalori yakarsan 1 kilo eder.. sen nasil yakiyorsun 1400 kaloriyi..
verir o benle rakip olmak için güne 3 kilo bile verir
benim anlamadigim sey yarim saatte nasil 350 kalori yakiyor, yurumuyor sanirim kosuyor,aysebahar, ne yapiyorsun anlatsana nasil 1400 kalori yakiyorsun gunde, hadi 2 saat bende yuruyum diyecegim ama 700 kalori falan anca yakarim, gidip parkta ipmi atlasam birazda o cok kalori yaktiriyormus :)))
hmmm simdi anlasildi, yapacak birsey yok, yururum, kosarim, atlarip ziplarim ama emzirecek bebegim yokbenimkiler okullu oldu artik :) tuh ne yapsam acaba...
selam hanımlarrr ben de bir kilo mağduru olarak geliyim dedim, çok diyet yaptım bu zamana kadar hep sonuca ulaştım taki nişanlılık ve evlilik dönemime kadar 6 aydır evliyim ve haliyle kilo aldım. kasım ayında diyet yaparak 1 ayda 7 kilo vermiştim sonra yılbaşı falan derken inanmıycaksınız ama verdiğim 7 kiloyu geri aldım 64ten 71 oldum yine. aslında baya bi bilgim var diyet yapma konusunda ama malesef çok çabuk kilo verip çok çabuk kilo alıyorum görüldüğü üzere. umarım birlikten kuvvet doğar ilkesine dayanarak birlikte veririz kilolaları tabi beni de aranıza alırsanız
1 ayda hangi diyet yöntemiyle 7 kg verdin cnm
canim benim yasim 29 4 ay sonra 30 olacam, iki oglum var, birisi 9 oteki 6.5 yasinda, ismim ozlem ve amerikadayim..
farklı bir uygulamam olmadı canm zaten gec yemelerinde kilo adım ben hep. normal peynir zeytin domates salatalık bir dilim kepek ekmekle kahvaltı. öğle sebze yemeği ya da yağsız tavuk ama yemeklere çok az zeytin yağı. akşam da bazen sadece salata yada 2_3 kaşık sebze yemeği ya da bi küçük parça et ve 6dan sonra hiçbişey yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?