hahah rekabet kızışıyor acilen kaçmam lazım rakiplerden.kilo işi sabır işi yapacak bişiyoYesimcim o zaman bende senle rakip olayim yaa, bende bir an once kurtulmak istiyorum bu kilolardan...
ahaselam hanımlarrr ben de bir kilo mağduru olarak geliyim dedim, çok diyet yaptım bu zamana kadar hep sonuca ulaştım taki nişanlılık ve evlilik dönemime kadar 6 aydır evliyim ve haliyle kilo aldım. kasım ayında diyet yaparak 1 ayda 7 kilo vermiştim sonra yılbaşı falan derken inanmıycaksınız ama verdiğim 7 kiloyu geri aldım 64ten 71 oldum yine. aslında baya bi bilgim var diyet yapma konusunda ama malesef çok çabuk kilo verip çok çabuk kilo alıyorum görüldüğü üzere. umarım birlikten kuvvet doğar ilkesine dayanarak birlikte veririz kilolaları tabi beni de aranıza alırsanız
ahaaynı ben hoşgeldin
wuoaww epey uzaksın.yedin tabi hamburger pizzacanim benim yasim 29 4 ay sonra 30 olacam, iki oglum var, birisi 9 oteki 6.5 yasinda, ismim ozlem ve amerikadayim..
yok canım eski evliyim benhoşbulduk canm:) yeni mi evlisin sen de?
biraz kalınca bi dalsın ama ince bi dal olacaksın yakında üzülme yaza çok var halledecez allahın izniyle((( kizlar sormayin yedim dogruyu soyluyorum yedim, ama artik yemiyecegim tutatcagim yazin turkiyeye gidene kadar dal gibi olmam lazim, gecen sene gittigimde bana laf atanlari utandiracagim
vicdan azabı duyma buda seni yemeye yçneltir canım.hata yapılmıştır önemli değil.azmini kaybetme ve tekrar başla.diyete başlanılan ilk dönem böyle gelgitler olur.ama amacından şaşırtmamalı bunlar seni.yarın yeni bir gün ve yeniden başlaman için hiç bir engel yokben bu hafta uçtum kızlarr:18: deli gibi yiyorum noldu anlamıyorum bian önce kendimi toparlamam lazım kilo alacagım kesin yediklerimi yazamam yazmaya yüzüm yok ne bulsam hakgetire işte löp löp götürdümm vicdanım çok rahatsızz of yaaaa
elbetteki iyi bişi değilanladım canm hızlı alıp verme iyimi kötü mü anlamadım valla
bende öyle diyorum ama bakalım kısmet.artık yavaş gitsin de kalıcı olsun inancındayım ben. veriliyor kilo azimli olunca ama bu sefer kalıcı olacak inşallah
bende öyle diyorum ama bakalım kısmet.
((( kizlar sormayin yedim dogruyu soyluyorum yedim, ama artik yemiyecegim tutatcagim yazin turkiyeye gidene kadar dal gibi olmam lazim, gecen sene gittigimde bana laf atanlari utandiracagim
saol inşallah az kaldısenin hedefine az kalmış canm maşallah:nazar:
evet durmak yok yaza fit görcez sizi okadarrya bende seninle ayni seyleri dusunuyom bu yaz turkiye gitigimde bana laf soyleyenleri soka sokacam diyom hadi onlara inat ama basta sagligimiz icin tam gaz devam.....basaracagiz........ bu arada boyun kacti?
eskişehirde yaşıyorum evet. eskişehşrli değilim amagreen4 eskişehirlimisin sennben de eskişehirde yaşıyorum
ben de eskişehirli değilim ama üniversiteyi eskişehirde okudum evlendm yine kopamadım eskişehirden
ben çok seviyorummöyle oluyor.seven kopamıyor benim için çok özel biyer değil eşimin memleketi olması dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?