70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yesimcim o zaman bende senle rakip olayim yaa, bende bir an once kurtulmak istiyorum bu kilolardan...
hahah rekabet kızışıyor acilen kaçmam lazım rakiplerden.kilo işi sabır işi yapacak bişiyo

aha aynı ben hoşgeldin

((( kizlar sormayin yedim dogruyu soyluyorum yedim, ama artik yemiyecegim tutatcagim yazin turkiyeye gidene kadar dal gibi olmam lazim, gecen sene gittigimde bana laf atanlari utandiracagim

ben bu hafta uçtum kızlarr:18: deli gibi yiyorum noldu anlamıyorum bian önce kendimi toparlamam lazım kilo alacagım kesin yediklerimi yazamam yazmaya yüzüm yok ne bulsam hakgetire işte löp löp götürdümm vicdanım çok rahatsızz of yaaaa

çizelgemi de yaptım. tam anlamıyla hazırım artıkkkkkk, gitsin kilolarrrr

Son düzenleme:
((( kizlar sormayin yedim dogruyu soyluyorum yedim, ama artik yemiyecegim tutatcagim yazin turkiyeye gidene kadar dal gibi olmam lazim, gecen sene gittigimde bana laf atanlari utandiracagim
biraz kalınca bi dalsın ama ince bi dal olacaksın yakında üzülme yaza çok var halledecez allahın izniyle

vicdan azabı duyma buda seni yemeye yçneltir canım.hata yapılmıştır önemli değil.azmini kaybetme ve tekrar başla.diyete başlanılan ilk dönem böyle gelgitler olur.ama amacından şaşırtmamalı bunlar seni.yarın yeni bir gün ve yeniden başlaman için hiç bir engel yok

anladım canm hızlı alıp verme iyimi kötü mü anlamadım valla
elbetteki iyi bişi değil benzerlik gösterdiğimiz için böyle dedim.

elbetteki iyi bişi değil benzerlik gösterdiğimiz için böyle dedim.[/QUOTE]

artık yavaş gitsin de kalıcı olsun inancındayım ben. veriliyor kilo azimli olunca ama bu sefer kalıcı olacak inşallah

ya bende seninle ayni seyleri dusunuyom bu yaz turkiye gitigimde bana laf soyleyenleri soka sokacam diyom hadi onlara inat ama basta sagligimiz icin tam gaz devam.....basaracagiz........ bu arada boyun kacti?

senin hedefine az kalmış canm maşallah:nazar:
saol inşallah az kaldı

ya bende seninle ayni seyleri dusunuyom bu yaz turkiye gitigimde bana laf soyleyenleri soka sokacam diyom hadi onlara inat ama basta sagligimiz icin tam gaz devam.....basaracagiz........ bu arada boyun kacti?
evet durmak yok yaza fit görcez sizi okadarr

green4 eskişehirlimisin senn ben de eskişehirde yaşıyorum
eskişehirde yaşıyorum evet. eskişehşrli değilim ama gelin geldimm

eskişehirde yaşıyorum evet. eskişehşrli değilim ama gelin geldimm [/QUOTE]

ben de eskişehirli değilim ama üniversiteyi eskişehirde okudum evlendm yine kopamadım eskişehirden

kızlarr bişey sorcam sizce ara öğünlerde tatlı ihtiyacını gidermek için kuru incir mi kuru kaysı mı tüketmeliyiz? incir daha kalorili bidiğime göre ama ben incir de yiyorum hatamı ediyorum:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…