70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar hasta hasta sayfa sayfa dolaştırdınız benii geveze topiiiik menülere bakmak için girdim bu arada yeşimcim bakıyorumda listelere bol kepçeden İYİ notu veriyorsun

yok hayatım bir daha asla o kilo aldırıcı vitaminlere elimi sürmem CIISSSSS

hahahaha ilgi benim özel ilgi alanım.cumaya kadar iyi çalışim sonra yıllık izin
bide bu çıktı yıllık izin gitmeee
HAYATIM olmazz ekmek yersen ogün pilav milav yemiceksin hem öqlen hem akşam yemiş bidee

merhaba arkadaslar sanki yarisma kokusu geldi bana cumadan cumayami yapiyorsunuz bende arniza katilip kendimi denemek istiyorum cumaya basliyormusunuz?..............
hoşgeldin aramıza gel bakalım sende

kızlarr bişey sorcam sizce ara öğünlerde tatlı ihtiyacını gidermek için kuru incir mi kuru kaysı mı tüketmeliyiz? incir daha kalorili bidiğime göre ama ben incir de yiyorum hatamı ediyorum:26:

hayatım ara öqünlerde tatlı ihtiyacı diye bişey yok ayda yılda bir tatlı ihtiyacı var oda şöyle 1 bardak süt ısıt içinede 1 yada 2 tane çubuk tarçın at ve iç yarım saat içinde tatlı isteqi falan kalmaz

kızlarr bişey sorcam sizce ara öğünlerde tatlı ihtiyacını gidermek için kuru incir mi kuru kaysı mı tüketmeliyiz? incir daha kalorili bidiğime göre ama ben incir de yiyorum hatamı ediyorum:26:
arada çok kalori farkı varmı emin değilim ama bağırsaklar için en uygunu kayısı tabi.ama aşırı tatlı ihtiyacı yada açlık duygusunda keçiboynuzu ye hemen kesiyo

ben genelde yiyorum 1 tane kayısı ya da incir ama tarçınlı sütü de deniyim

:'( paketin sonuydu ya 1 tanesi şu cipslerden çıkan taso büyüklüğündeydi.... akşamda sadece 2 kaşık pilav yedim o da 1 dilim ekmeğe eşit zaten hesapattım sabah ki cinlerinkalorisi 2 dilim ekmek yapıyo bi de akşam etti mi 3 dilimm bence fazla değildi ya ama bak üzüldüm şimdi ara öğün olaeakta o elmamın yarısını yedim yeşil çay içtim bi de böyle çok çok küçük bi mandalina yedim ama çok küçüktü normal büyüklükteki mandalinanın yarısı kadar flndı

kızlarr günlük menülerinizi sabah- öğle- akşam olarak birlikte akşam saatlerinde mi yazıyorsunuz?

burcucum yediklerinin kalorisinin şuna buna eşit olması mühim değil.yararlı vitaminler içerip içermemesi önemli yoksa kalorisi düşük ama hiçbir şeye yaramayan biçok atıştırmalık abur cubur bulabiliriz.

kızlarr günlük menülerinizi sabah- öğle- akşam olarak birlikte akşam saatlerinde mi yazıyorsunuz?
nezamn uygunsa o günde olur ertesi günde olur.

tamam yazıyım ozaman ben..

sabah 08.00
1 dilim kepek ekmek
1 kk az yağlı peynir
4 zeytin
1 domates
1 salatalık 2 bardak şekersiz çay
öğlen 13.00
1 küçük parça tavuk
yarım kase yoğurt
ara
1 portakal
1 küçük tuzlu kurabiye
akşam 18.30
bir tabak yoğurtlu ıspanak yemeği
tolamda 3 bardak yeşil çay ve 2.5 lt su

nasıl sizce?

bence çok güzell

alaca benim boyum 164cm oldukcada kisayim ve 78 kilo oluncada iste tombalak birsey gozukuyorum

ve istenen menü.burcucum alkışlamak yerini bu ablayı kendine örnek al

olmaz avans falan yok önce bikaç kilo versinler o zaman haftada 1 kurabiye yada çikolata yiyebilirler ama önce verilen kiloları görelim
keçiboynuzu tamam aklımda bulunsun
keçi boynuzunu deneme kilo aldırır o kim dedi sana dene diye kesin GREEN demiştir ona uyma güzelim sen o bu topiqin delisi doktor kendi haline bırakın dedi ne yasaksa onu yiyin diyo uyma canım sen ona

ben anlamammm

çok kötüü son anda kurabiyeyle mahvetmişsin günü hamurişi yiceksen sabah kahvaltıda yemelisin(sadece 1tane) ekmeqin yerine tabiki ve gün içinde birdaha ekmek ve hamurişi yememek kaydıyla

minicikti ağzıma atıverdim o kadar küçüktü yani

kim demiş keçi boynuzu kilo aldırır diye oturda 1 kilo ye demedikya.bi normal keçi boynuzunun yarısını yemesi yeterli.ve yediğin 1 kayısı yada 1 incider kat kat daha faydalı bi besin kendisi.

Son düzenleme:
sen beqenirsin tabii senin gibi kaçamak yapmış aynı sana benzeyen biri

ben bu yaşıma geldim senin beqenmediğin bir menüye rasltamadım
neresini beğenmedin 1 kurabiyeyimi.şimdi burda senin yediğin 1,5 künefeye dönmeyelim istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…