Selam kızlar hasta hasta sayfa sayfa dolaştırdınız benii geveze topiiiik menülere bakmak için girdim bu arada yeşimcim bakıyorumda listelere bol kepçeden İYİ notu veriyorsun
CIISSSSS
gitmeee
ekmek yersen ogün pilav milav yemiceksin hem öqlen hem akşam yemiş bidee
gel bakalım sende
yok hayatım bir daha asla o kilo aldırıcı vitaminlere elimi sürmemaramızdasın bile hoşgeldinboyun posun yaşın medeni halin kütüğe kayıtlı olduğun yer vs. tanıt bakalım kendini bizde seni motive etmeye başlayalım
güle güle git sağlıkla gel inşallah.vitaminlerini ozaman sık sık olmasada ara ara tüketmeye devam et belliki vucut alışıyo bırakınca sarsılıyo böyle
bide bu çıktı yıllık izinhahahaha ilgi benim özel ilgi alanım.cumaya kadar iyi çalışim sonra yıllık izin
HAYATIM olmazzkilom iyi ama göbeğim çok fırladı ondan kurtulmak istiyorum. bugün başladım diyete..
sabah 1 dilim kepek ekmeği 4 zeytin 1 salatalık 1 kibrit kutusu peynir yedim
öğlen 5 yemek kaşığı bulgur pilavı yanınada marul salatası
ara öğün 1 armut yedim
akşamda tavuk eti pilav yoğurt yemeği düşünüyorum nasıl sizce başlangıç için...
hoşgeldin aramızamerhaba arkadaslar sanki yarisma kokusu geldi bana cumadan cumayami yapiyorsunuz bendearniza katilip kendimi denemek istiyorum cumaya basliyormusunuz?..............
hiiç kafanı yorma canım haftada belli bir limitimiz var bu limitin altında kilo verirsen 100 mekik ceza alıyorsungöbek için çok faydalı diyemem ama kilo vermek için elbetteki faydalı yürüyüş yapmak.bölgesel sıkıntım var diyosun mekik tarzı şeylerde deneyebilirsin evde.şimdi daha önce diyet yaptınmı yada ne yiyince kilo aldığını biliyosan sorununu hemen çözersin.önce ben ne yerdim ne içerdimde böyle oldu diye bi düşün geçmişine inönce bu zararlı gördüğün şeylerden uzaklaş.hem sen daha çok gençsin öyle aşırı bi rejime sokma kendini ilerde sürekli rejim halinde devam edersin hayatına. dengeli beslenmen yeterli.akşam yemeğini hafifi yiyip aburcubur çerez kola tarzı şeylerden uzak durursun kısa zamanda forma girersin
daha önceden pilates yapıyordum ama artık yapamıyorum.. mekiğe başlıcam kaçla başlamalıyım sizce göbek için tek mekik yeterlimi?? beni ekmek kahve ve abur cubur bu hale getirdi
bebeqim yaa bikere şu listeyi tam göreyim bir günde iki yasaklı ürün eticin hemde 4 TANEEbu arada bu da bugünkü günlük menüm :
kahvaltı:
1 domates
1 salatalık
2/3 kbrt kutusu peynir
4 tane minik lokmalık eticin
ara:
1 bardak yeşil çay
büyük bi elmanın yarısı
akşam:
5-6 kaşık kurufasulye
2 kaşık pirinç pilavı
1 kase yağsız yoğurt
1 bardak zero cola
bugün öğlen uyandığım için kahvaltı-öğle yemeği birbirine girdi ana bu gece erken yatıcam yarın düzene girmiş olacak saat 20.30-21.00 gibi de elmamın kalan yarısını yemeyi planlıyorum o arada 2 bardak fln da yeşil çay içerimküçük olması 4 tane yiyebileceqin anlamına gelmez canım ha bide yetmemiş pilaavv yemişş:84::84:
erginsena çokkk çokkk geçmiş olsun güzelimmmmm
Ben yinede menümü yazıyım, bakarsın belki kendini iyi hissettiğin zaman canım
sabah:1 domates,çok az penir,2 çay,közlenmiş biber ,yarım dilim ekmek çünkü geceden çok açtım
öğlen:1 kase ekşili pilav başka birşey yok onu tek geçerim......
Akşam:tarhana çorbası 1 kase bol kekikli ve yoğurt
bugün su fazla içemedim nerden baksam anca 1 litre oldu
ama daha yatana kadar içebilirim diye düşünüyorum
az sonra bu günün 60 mekiği var onu çekeceğim
sizin mekik durumları nasıl gidiyor?
Nilim çok teşekkür ederim hayatımben sizi sıra dayaqına çekmeden akıllanmıcaksınız ekmek yediğiniz gün pilaav yemeyinnnnnnnn:95::95::95:
ben burdayım hayatımkızlar bizleri kimler bırakıyo GREEN4 gibi tatile falan kimler gidiyor.
liste açısından soruyorum,cumaları bildirim yapacaksınız ama dimi?yapamayan olurmu nasıl yapalım
ya nasıl oluyor kahvaltıda hem tost hem kahvaltılıklar hemde ÇORBA:44:anlamadın walla öqlende 5 kaşık makarnamenum
saat 8 de bir bardak limonlu sicak su
KAVALTI(10:30)
2 dilim tam bugday ekmegi 20 gram kasarli tost
yarim domates
1 yesil biber
1yesil sogan
3 kasik corba
OGLEN
5 kasik yogurtlu makarna
ARA
2 mandalina
AKSAM
1 tane haslanmis tavuk budu
1 yesi biber
1 yesil sogan
yatana kadar 3 litre su ve gun boyu 2 tane yesil cay
SABAH:
Yarım Simit
Bol yeşillik
1 domates
1 kk peynir
yarım şakarli 2 çay
ÖĞLE: 1 Adet Grissini (Yağsız)
AKŞAM:
Şu karnıbaharlı havuçlu biberli olan sebze yemeği
Yoğurt
1 dilim mısır ekmeği
sabah yarım simit öqlen grissini akşamda mısır ekmeqi hayatım sen yanlış gelmişsin burası kilo verme topiqi alma deqil
hoşgeldin bakiiimmmselam hanımlarrr ben de bir kilo mağduru olarak geliyim dedim, çok diyet yaptım bu zamana kadar hep sonuca ulaştım taki nişanlılık ve evlilik dönemime kadar 6 aydır evliyim ve haliyle kilo aldım. kasım ayında diyet yaparak 1 ayda 7 kilo vermiştim sonra yılbaşı falan derken inanmıycaksınız ama verdiğim 7 kiloyu geri aldım 64ten 71 oldum yine. aslında baya bi bilgim var diyet yapma konusunda ama malesef çok çabuk kilo verip çok çabuk kilo alıyorum görüldüğü üzere. umarım birlikten kuvvet doğar ilkesine dayanarak birlikte veririz kilolaları tabi beni de aranıza alırsanız