- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
kim demiş keçi boynuzu kilo aldırır diyeoturda 1 kilo ye demedikya.bi normal keçi boynuzunun yarısını yemesi yeterli.ve yediğin 1 kayısı yada 1 incider kat kat daha faydalı bi besin kendisi.
ah bu neki.bu iyi hali hasta diye çok kızmıyo hele bi iyileşsin varyaiyidir keçiboynuzu zaten ne yersem bitane yiyorum kayısı incir hepsi bitanecik:)
erginsena okadar kaçamak da olsun sen de çok gaddarsın valla
neresini beğenmedin 1 kurabiyeyimi.şimdi burda senin yediğin 1,5 künefeye dönmeyelim istersen
ee yani pekmezin her türlüsü aldırır.mesela sende yiyebilirsin çok çabuk hasta oluyosun direnç kazandırır sana.sadece 1 tanenin yarısını yemen yeterli.pardon ben keçi boynuzu pekmezi anladım
ah bu neki.bu iyi hali hasta diye çok kızmıyo hele bi iyileşsin varya
herşey iyi olacak üzülme.belliki hem iş yerinde hemde evde sıkıldın. bi izin al bi kaçamak yap gel aileni gör açılırsın birazcıkEskişehirimi ben de çok severim ama gel gör ki hayat beni Ankaraya yolladı.. Bu ara herşey üstüme geliyor.. İyi giden tek şey motivasyonla hayatımda ilk defa diyetime devam etmem...
Eskişehirimi ben de çok severim ama gel gör ki hayat beni Ankaraya yolladı.. Bu ara herşey üstüme geliyor.. İyi giden tek şey motivasyonla hayatımda ilk defa diyetime devam etmem...
hayatım onlar bnmle bir deqillerki ben yesemde etkilenmem napıcamı bilirim ama arkadaşlar diyete daha yeni başlıyorlar yanlış şeyler yememeleri lazım ben 1 defa yerim 3-5 ay bidaha yemem ama arkadaşlara yerinde tepkiyi vermezsek normal sanıp sıksık yaparlarneresini beğenmedin 1 kurabiyeyimi.şimdi burda senin yediğin 1,5 künefeye dönmeyelim istersen
iyidir keçiboynuzu zaten ne yersem bitane yiyorum kayısı incir hepsi bitanecik:)
erginsena okadar kaçamak da olsun sen de çok gaddarsın valla
emin ol çok caydırıcıdıroh ohhhh iyi bize de böle biri lazım caydırıcı oluyo
hayatım onlar bnmle bir deqillerki ben yesemde etkilenmem napıcamı bilirim ama arkadaşlar diyete daha yeni başlıyorlar yanlış şeyler yememeleri lazım ben 1 defa yerim 3-5 ay bidaha yemem ama arkadaşlara yerinde tepkiyi vermezsek normal sanıp sıksık yaparlar
CANIM ben bu topiqin korkulu rüyasıyım kıss yeşim koysana bana benzettiğin avatarını
emin ol çok caydırıcıdırbeğenmezsen iade kabul ediyoruz garantilidir.
ah bu neki.bu iyi hali hasta diye çok kızmıyo hele bi iyileşsin varya
ee yani pekmezin her türlüsü aldırır.mesela sende yiyebilirsin çok çabuk hasta oluyosun direnç kazandırır sana.sadece 1 tanenin yarısını yemen yeterli.
ay bi an yorumsuz kaldım sena söylesin ne yapman gerektiğiniPlates karın hareketleriyle 2 ayda göbeğimi erittim.bırakınca yağ yığını oldu göbeğim.ufff napıcam ben yaaa.geceler uzun insan bişeyler yemek istiyo.acıkıyorum.
çok yemem günde 2 öğün yerim.metabolizmam yavaş
ben kurusunu çok seviyorum.ama kaynatıp suyunuda içmek çok yararlıymış bi bak istersen netten.
ööööööö yok ben almıyım nefret ederim ondann
Plates karın hareketleriyle 2 ayda göbeğimi erittim.bırakınca yağ yığını oldu göbeğim.ufff napıcam ben yaaa.geceler uzun insan bişeyler yemek istiyo.acıkıyorum.
çok yemem günde 2 öğün yerim.metabolizmam yavaş
sen beqenirsin tabii senin gibi kaçamak yapmış aynı sana benzeyen biri
ben bu yaşıma geldim senin beqenmediğin bir menüye rasltamadım
ve istenen menü.burcucum alkışlamak yerini bu ablayı kendine örnek al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?