70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyidir keçiboynuzu zaten ne yersem bitane yiyorum kayısı incir hepsi bitanecik:)
erginsena okadar kaçamak da olsun sen de çok gaddarsın valla

Eskişehirimi ben de çok severim ama gel gör ki hayat beni Ankaraya yolladı.. Bu ara herşey üstüme geliyor.. İyi giden tek şey motivasyonla hayatımda ilk defa diyetime devam etmem...

Eskişehirimi ben de çok severim ama gel gör ki hayat beni Ankaraya yolladı.. Bu ara herşey üstüme geliyor.. İyi giden tek şey motivasyonla hayatımda ilk defa diyetime devam etmem...
herşey iyi olacak üzülme.belliki hem iş yerinde hemde evde sıkıldın. bi izin al bi kaçamak yap gel aileni gör açılırsın birazcık

eskişehirlisin yani:) ama uzaktasın sanırım. ben eskişehirli olmama rağmen 5 senedir burda yaşıyorum çok seviyorum yaa

neresini beğenmedin 1 kurabiyeyimi.şimdi burda senin yediğin 1,5 künefeye dönmeyelim istersen
hayatım onlar bnmle bir deqillerki ben yesemde etkilenmem napıcamı bilirim ama arkadaşlar diyete daha yeni başlıyorlar yanlış şeyler yememeleri lazım ben 1 defa yerim 3-5 ay bidaha yemem ama arkadaşlara yerinde tepkiyi vermezsek normal sanıp sıksık yaparlar

iyidir keçiboynuzu zaten ne yersem bitane yiyorum kayısı incir hepsi bitanecik:)
erginsena okadar kaçamak da olsun sen de çok gaddarsın valla

CANIM ben bu topiqin korkulu rüyasıyım kıss yeşim koysana bana benzettiğin avatarını

sana itafen hemen bi avatar değişikliği yapayım

Plates karın hareketleriyle 2 ayda göbeğimi erittim.bırakınca yağ yığını oldu göbeğim.ufff napıcam ben yaaa.geceler uzun insan bişeyler yemek istiyo.acıkıyorum.
çok yemem günde 2 öğün yerim.metabolizmam yavaş

ay bi an yorumsuz kaldım sena söylesin ne yapman gerektiğini

işte bunun için acıkıyorsun ve kilo alıyorsun bak bizim öqünlerimize 2 öqünmü yiyoruz ben en son 2.5ta yemek yedim 5te süt 9dada kuşburnu çayı içtim hiçte acıkmıyorum çünkü yüklemeyi baştan iyi yaptım menüleri takip edersen canım bu sorundan kurtulursun..

GREEN YEŞİİMM avatara bak yaa bu benmiyim şimdi millet korkup topiqe gelemicek gece rüyalarında görürler bakk

sen beqenirsin tabii senin gibi kaçamak yapmış aynı sana benzeyen biri

ben bu yaşıma geldim senin beqenmediğin bir menüye rasltamadım

ben rastladım ya geçen hafta ki menulerimin hiçbirini beğenmedi yeşim abla

ve istenen menü.burcucum alkışlamak yerini bu ablayı kendine örnek al

ahh iştee söylemesi kolay da olmuyoo yeşim ablacım yaa bu kadar düzenli beslenmek DNA ma ters beceremiyorum o yüzden kalori sayımı yaparak zayıflamaya çalışıyorum tabi böyle yaptığımı diyetisyenim duysa ölmüştüm ben çünkü şu alkışladığım menü kurabiye yi saymazsak onun bana verdiği listeye çok benziyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…