bence yeterince caydırıcı oldu.GREEN YEŞİİMM avatara bak yaa bu benmiyim şimdi millet korkup topiqe gelemicekgece rüyalarında görürler bakk
bugünki listene ii dedim çünkü çok geç kahvaltı yaptın.bu yüzden öğlen yemeğinden direk akşam yemeğin egeçmiş oldun.ama akşam yemeğinde yediklerin olması gereken gibi.kola biraz fazla olmuş.onun yerine soda içmeyi deneyebilirsin.bende çok seviyorum asitli içeçek bu durumda kola yerine soda içerim.sabah cin çarpmış seni yeterince bide sena çarptı tam olduben rastladım ya geçen hafta ki menulerimin hiçbirini beğenmedi yeşim abla
ahh iştee söylemesi kolay da olmuyoo yeşim ablacım yaabu kadar düzenli beslenmek DNA ma ters beceremiyorum o yüzden kalori sayımı yaparak zayıflamaya çalışıyorum tabi böyle yaptığımı diyetisyenim duysa ölmüştüm ben çünkü şu alkışladığım menü kurabiye yi saymazsak onun bana verdiği listeye çok benziyo
bence yeterince caydırıcı oldu.şurda 2 gün daha korurum senden burdakileri bi nebze.2 gün sonra senin ellerinde hepsi şimdiden hazırlansınlar
slmmmm arkadaşlarr maşallah ne kadar kalabalıklaşmış topigimizz ben bayadır gelemiyodum gelsemde sohbete dahil olamıyodumm inşş artıkk bende buralardayımmmmm nasılsınız bakalımmmm diyetler ne alemdeee sporlar nerdeeee bakalımmmm
sabahwaaawww 11 üye okuyor konuyuyazın bakiim menüleri şöööyle bir söyleneyimde kendine geliyimmm
bugünki listene ii dedim çünkü çok geç kahvaltı yaptın.bu yüzden öğlen yemeğinden direk akşam yemeğin egeçmiş oldun.ama akşam yemeğinde yediklerin olması gereken gibi.kola biraz fazla olmuş.onun yerine soda içmeyi deneyebilirsin.bende çok seviyorum asitli içeçek bu durumda kola yerine soda içerim.sabah cin çarpmış seni yeterince bide sena çarptı tam oldu
günün anlam ve önemine uygun avatar seçerim benkızlarr bağlantım gittti green avatarın gerçekten müthiş tam erginsena
cidden yaa sabah cin çarptı akşamda cin çarptı diye sena abla çarptı kendi aranızda halledin beni araya almayın litfennnnn
acıkmaya başladım.kociş önemden peypazarı kurusu poşedini götürdiama ama zamanında bi paketi bile yerdimdi ben ama şimdi açlık hissi doğdu demek oluyoki bana yatak göründü gidip yorgan altına saklanmalıyım yoksa peypazarı kuruları beni kovalar
alan almışofff ben de acıkmaya başladım eşim habire bişeyler yiyo hoş neresine yiyo onu hiç anlamıyorum 90 kilo kendisi ama pek umrunda değil bu durum
haklısın ttalımmm aynen öyle yaa ama artık hep buralardayımmm allah iyilik versinnn balımm bende iyiyimm maşallah canımm inşş verirsin canımm ayyyyy kıyamam yaaa gel yamacıma ben korurum seniiiii
ezgi kısss fıstıqın bi varsın bi yoksun dövecem artık heeiyiyiz aşkım sen nasılsın bnm diyet süper gidiyor bu hafta baya vericem inşallah ANNEEEEEE GÖKGÜRLÜYOOO BEN ÇIKIYOOMM :84::84:
onu koruma bizi koru :18::18::18:haklısın ttalımmm aynen öyle yaa ama artık hep buralardayımmm allah iyilik versinnn balımm bende iyiyimm maşallah canımm inşş verirsin canımm ayyyyy kıyamam yaaa gel yamacıma ben korurum seniiiii
saol sanada. bende çıkıyorum yarın görüşmek üzere kızlar iyi gecelerkızlarrrrr ben çıkıyorummm yarın dersane var yatana kadar saat olur baya.. hepinize iyi geceler az kilolu günler:79::79::80::80:
ne demekkkk canımmm koruyayımmonu koruma bizi koru :18::18::18:
iyi geceler tatlı uykular güle güleeekızlarrrrr ben çıkıyorummm yarın dersane var yatana kadar saat olur baya.. hepinize iyi geceler az kilolu günler:79::79::80::80:
canım akşama kadar çokkkk güzel okurken özendim hatta bu işi başarcak diye okuyodum ki akşamı ve geceyi görmez olaydım!! 1 kase çorba zaten 1 dilim ekmek demek çorba içiyosan ekmek tarzı bişi yememen lazım ki sen 5-6 kaşık bulgur pilavı diosun 2 kaşık pilav=1 dilim ekmek 3 burdan 1 de çorbadan etti mi 4 dilim ekmekteki k.h.! bi de yarım dilim ekmek etti 4,5!Bugünkü yediklerimi yazayım unutmadan...
SABAH
2 dilim ekmek
1 kk peynir
Yarım salatalık
Yarım domates
ARA
1 mandalina
ÖĞLEN
1 kase yoğurt çorbası
5-6 kaşık bezelye yemeği
2 dilim ekmek
ARA
1 mandalina
1 fincan yeşil çay
AKŞAM
1 kase mercimek çorbası
5-6 kaşık bulgur pilavı
5-6 kaşık kuru fasulye
1 kase salata
Yarım dilim ekmek
GECE
1/3 portakal
1/3 muz
Yarım mandalina
Yatmadan önce de bi bardak süt içip yatıcam...Umarım menüm uygundur yorumlarınızı bekliyorum...
Bu sırada 2. powerplate seansıma gittim bugün ilk günkü kadar zor değildi sanki üstelik kademesini yükselttilerGerçekten dedikleri kadar etkiliyse kesin kilo vermem lazım...
alaca benim boyum 164cm oldukcada kisayim ve 78 kilo oluncada iste tombalak birsey gozukuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?